7195
-
#6155 ha másra nem is de legalább EMU-hoz jó a kliens :D -
#6154 Elvileg elég. -
#6153 1-200.000-en még vannak.. Igyekezz a döntéssel, mert már csak 3 órád van:) 1500Ft-ért kapsz egy hónapot ingyen, szerintem akkor is megéri, ha nem jön be. -
sirdond #6152 több helyen is azt mondták,hogy nem érdemes, mert annyira kevesen vannak
azt hiszem ezt most kihagyom, azért köszi -
Bhalage #6151 huha :d
mármint a "belépőmet" :D -
Bhalage #6150 en mar a zaccount jelszavimat is meglepomet is elfelejtettem a picsaba :DD a lemezekrol nem tudok semmit. lehet en is megveszem :D 5 EUR belefer :d -
százados #6149 a SWGEmu-hoz jó a 14 napos trial verzió is ?
-
doggy90 #6148 melyik szervert erdemes valasztani? -
#6147 attól függ milyen szempontból :) nekem mindig is ez lesz AZ mmo, úgyhogy lehet, hogy megveszem nosztalgiából, attól függetlenül, hogy az amcsiból hozatott dobozos ott díszeleg a polcon -
sirdond #6146 én is néztem tegnap,de megéri?
úgy értem sokan játszanak még vele? -
#6145 Steam-en még 19 órán át 5€ a játék az összes kiegészítővel
(Star Wars Galaxies™: The Complete Online Adventures) -
#6144 -
#6143 :D -
#6142 Nem jön ki a TOR? Sebaj. :) -
#6141 A kérdésre egyszerűen válaszolva, szerintem innen nem igazán.
Kicsit hosszabban: Hivatalos Farstar szerveren kb 5 olyan Magyar játékos van, aki állandó és napi rendszerességgel megtalálható. További 5fő „akadozva” jut be különböző hátráltató körülmények miatt(nekem pl elsősorban anyagiak miatt van az, hogy mostanra éves szinten átlag 5-6hónapot tudok bent lenni). Ezen kívül max 5 fő az „ideiglenes látogatók” száma, akik beesnek szerver költözés vagy kipróbálás és egyebek céljából, úgyhogy összességében max 15 Magyarnál többel még nem találkoztam egyidőben. Azért azt is elmondhatom, hogy amikor bejutok, akkor ezzel az átlag 7 Magyar emberkével lényegesen jobban érzem magam, mint pl a WoW -ban éreztem magam egy egész csordával. -
#6140 Ha csak az SWGEmu-t akarod használni, akkor akár le is warezolhatod az alapjátékot. Csak a Jump to Lightspeed kiegészítőt használja az Emu, de azt sem biztos, nem akarok hülyeséget írni, utána kell olvasni.
Innen nem tudom játszik-e még vele valaki, én spec 2-3 éve nem telepítettem fel:) -
Lonni #6139 SWGEmu-t megtaláltam, de ahoz, hogy azon tudjak játszani meg kell lennie az eredeti játéknak.
Amúgy innen játszik még valaki aktivan, vagy ne is keresek magyar közösséget? -
#6138 Asszem itt az én #6133ban írt utolsó bekezdésem okozott kis kavarodást. Szerintem azzal kapcsolatban arra gondolt, hogy nem talált olyan verziót, ami ingyenes, de havidíjért játszható a hivatalos szerveren(tulképp ez lenne a trial verzió).
Lonni: ha a hivataloson szervereken akarsz játszani, akkor szerintem nem volt rossz döntés megvenni a steames verziót, az ingyenes 1hónap és a további extrák miatt(EMUhoz nem konyítok továbbra sem:) -
#6137 Amit Steam-en megvettél, azért kell havidíjat fizetned. SWGEmu egy nem hivatalos kliens az eredeti játékhoz, ami a ~2003-as állapotot adja vissza. Ott nem kell havidíjazni.
A játéknak magának nincs ingyenes változata. Az pedig hogy nem találtál rá az SWGEmu-ra, az annyit jelent, hogy nem írtad be Google-ba. -
Lonni #6136 Steamen megvettem, nem találtam sehol ingyenes változatot ahol havi díjat kell fizetni. -
#6135 Értem köszi! Akkor ezt kicsit benéztem sry. -
#6134 Az SWGEmu-hoz jogilag meg kell venned a gémet. -
#6133 Ha az EMUval próbálkoznál, akkor úgytudom, hogy ahhoz nincs szükség eredeti SWGre(ehhez nem nagyon konyítok, úgyhogy, ha nem így van, akkor valaki javítson ki).
Amennyiben dobozos „fizikailag” is létező formátumura gondolsz, akkor fogalmam sincs, ilyet nem lesz könnyű beszerezni, főleg nem boltból újonnan.
Digitális formában vettem néhány éve a SWG oldaláról, akkor 20dolcsi volt, szerintem most se lehet több.
Illetve Steam –en 20Euro.
Viszont ha az eredetivel akarnál játszani, akkor nem feltétlen szükséges megvenned se a játékot se a kiegeket. Megoldható anélkül is, hogy teljes értékű játékot kapj, ha fizeted a havidíjat. Ezen esetben a digitális megvásárlás esetén járó ingyenes „ajándékokat” természetesen nem kapod meg. -
Lonni #6132 Mennyiért lehet megvenni SWG-t legkedvezőbben kiegekkel együtt? -
#6131 vagy de
vigyázat, preCU viccek tömkelege -
#6130 The Hunt volt a legjobb ilyen, sajna az nincs fent youtube-on... bár lehet majd feldobom, még megvan valahol gépemen -
#6129 All time favorite:D
-
#6128 Na sziasztok!
Én is játszottam vele régen, addig, amíg ki nem jött a CU, később az NGE. Kedvenc MMORPG, és váltig állítom, hogy azóta nem csináltak a világon jobb MMORPG-t. Nagyon várom én is az emu-t. Tegnap nem bírtam magammal, és feltettem a játékot, hogy kipróbáljam hol tartanak az emus srácok. TC novára fel, game.
Hát meglepődtem! Rengeteg minden bent van már. Az összes szakma, csomó küldi, bazár, bank, rebel-imp frakció, és tele vannak a cantinok playerekkel, a playerek meg tele badgeval.
Tegnap 2-3 órát játszottunk haveral, és nagyon jól elvoltunk. Végülis 5 év fejlesztgetés után, már illik valami eredményt látni :)
Én csak abban reménykedem, hogy 1 éven belül befejezik az emut, és végre újraélhetjük ezeket, a ma már csak álomnak felfogott történéseket. Mennyi emlék tör ilyenkor a felszínre. Te jó isten... -
#6127 Fotosoppal megzúmoltam - úgy-ahogy jó lett. Opcionális blur már a ti dolgotok:)
-
#6126 Még mindig mennek a szerverek? Mi történik a játékban? -
#6125 csak ekkorát találtam sajna. -
#6124 wuuaaah nagyobban nincs meg ez a kép vhol ? :) -
#6123 -
#6122 ja a tcg rengetek uj cuccot adott hozza -
#6121 Érdekes reward! :)
-
#6120 -
#6119 Itt (mostani SWG), választasz egy karaktert, teszem azt BH és kész. Tk. cseszheted a craftot, nem lehetsz soha táncos, sem ranger. Az lehetsz csak, amit választottál.
Az EMUsban - vagyis régi SWG (az Isten, A király, Múltunk múltja, stb, stb, folytassa aki imádta, mint én) pedig felvetted pl. a smuggler prof skilljeit és a pistollert, de közben simán lehettél építész is, de mellette még rangerkedhettél is, ha úgy kivántad. Stb, stb.
Remélem érthető.
Az, hogy a harcrendszer is galaxisokkal volt jobb, az meg egy másik dolog. (Ha az NGeben a harcrendszer marad, legalább! a CU szintjén, és hozzá csak ez a classos "starwarsy" baromság jön be, mostanra kb. a volt playerek nagy része - látva milyen MMOk jöttek ki és mennyi tartalom is került a jelenlegi SWG-be - szerintem visszajött volna. De mivel egy "új" játékot kreáltak, panganak a szerverek, és olyan bezárták több kezdetek óta működő szervert is. Hogy most kinek jobb? Az biztos, hogy nem a közösségnek ...
-
#6118 banner....
a változtatás meg hosszú sztori. lényeg hogy amit novan látsz az az eredeti swg ami meg most fut...az egy fos valami. -
BIG UNIT #6117 Az oké, vágom, de patch vagy kieg vagy mi miatt változott meg az hogy proffokat ill. kasztokat választok. Pl: Medic v. Bounty Hunter. Ez mi miatt van így? És gondolom akk majd küldik gyanánt választhatok hogy JEdi vagy akármi lehessek... Ja és tud vlki magyar honlapot ami ezzel foglalkozik? PL: Mi az hogy Artisan stb... me nem vágom annyira az angolt. Max dajcs :) -
#6116 amit novan latsz az az eredeti swg :)