Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ha kiveszik a buffokat, egész jó kis móka lesz. Pontosabban azt, ami 2003 novemberétõl (?) bele került. A Jump To Lightspeed azért remélem bekerül, mert a space még ma is nagy móka! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nem lehet 1 szerverre. Ez nem az a játék. 😞

A medve nem játék.

mabbak
Kipróbáltam a trialt lejutottam a tatuinra, elutaztam más bolygókra is, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy kurva lehangoló a játék, a sok ghost city miatt, nem játszottam akkor, amikor a fénykorát élte, de elképzelem mekkora élet lehetett ott. Azt sem értem, hogy a bánatnak van ennyi szerver, 1-2re összeszednének mindenkit és mindjárt más lenne az egész hangulata. Szal nem tudom, remélem EMU-t jól megcsinálják és tényleg meglesz a filing, meg sok játékos lesz, nagy aktivitással. :-)
Mayday
Tavaly elvileg volt valami, hogy kitakaritjak a hazakat, epuleteket, ha nem aktivalja az ember az accountjat, az megtortent? Ugy emlexem, tavaly nyaron lehetett talan.

Bar azota sem nyultam hozza, azert fajna a szivem erte, mert a mostani "kastelyom" olyan tutisan lett berendezve, sok szaz apro kutyu, butor, kepek, gyonyoru az egesz, az utolso aktiv honapomat a jatekban mar csak arra szantam (meg persze elotte is keszulgetett mar lassankent) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Torzonborz
azt hiszem nem s max 50k-d lehet. de itt a magyar fan site-on többet tudnak mondani azok akik most is játszanak vele.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mind1 már megtaláltam. Trial accal nem lehet házat építeni?

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

Na lentvagyok. csináltam a bolygón is 1-2 questet. Hogy tudok házat venni? Megkérdeztem 1 embert azt mondta hogy a bazzar terminal-nal de ott nincs olyan kategória ami a házakat tartalmazná.

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

Lazarus
Csinálnod kell még 1-2 questet aztán majd leenged
Na már fent vagyok a hajón lv 4-es vagyok és le szeretnék jutni "mósz ájszli-ba" 😄 de Han Solo állandóan szt mondja hogy nem vagyok felkészülve rá és elküld az officer-hez. Mikor tudok lejutni?

Ugye most nekem egyszerre leszedi az összes sztükséges patchet? Mert a wow-nál ha még a bc-t is felteszem akkor is 2.0-ról indul aztán letölti a 2.1-et aztán a 2.2 atán 2.3 utána meg 2.4 asszem valahogy így van. De remélem itt nem így van mert meg fogok õrülni hogy 20 órán keresztül azt szedi.

a.carkey
Nekem van karim a Starsideren. De rég jártam ott, pedig néha-néha be tudok lépni. Egyszerûen nincs erõm újraelosztani a pontjaimat ...

A medve nem játék.

közületek játszik még valaki? Ha igen akkor melyik szerveren?

N1ggA
Leginkább a kihalt szerverekre értettem, nem a rendszerre.

Spread De Love!

Basszus holnap rggel 7-re lesz kész az updating<#gonosz2>

Nem játszottam sajna. Most updating-eli a játékot meg felraktam hozzá a jumping to lightspeed kiegészítõt. Itt több szerver van? Mert ha több van akkor melyikre lépjek majd?

Torzonborz
ha nem játszott a régivel akkor nem biztos.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

N1ggA
Nagyot fogsz csalódni...

Spread De Love!

2 fajta város van? Gyári amit alapból beraktak és a játékosok által készített? A gyáriban is le lehet telepedni? Mindjárt lejön a játék😄

a.carkey
Keress egy tényleg kis városot a Naboon, a Corellián vagy bárhol, és telepedj le ott. Jót fog tenni a kisvárosi levegõ a karakterednek. Aztán ha megvannak az alapok, átérzed a táj feelingjét, ami még mindig megvan, akkor próbálj keresni magyarokat vagy player cityket.

Amúgy megint átalakították a skillrendszert és újra kell rakni a pontokat ...

A medve nem játék.

Torzonborz
Farstaron Pannónia , Starsideren Darjani.

N1ggA
A mostani triallal le lehet menni a bolygókra is?

Spread De Love!

Lazarus
A jelenleg aktív magyar játékosok számát maximum 10-re saccolom, szerintem már nem fogsz magyar player city-t találni. Egyébként bárhova teheted amelyik bolygó szimpatikus 😊 A CU-ból rengeteg ház maradt amit már nem használ senki, ezért lehet hogy nehéz lesz helyet találni a lerakáshoz.
Valaki tud egy magyar városkát vagy falut mondani a játékban ahol majd letelepedhetek?

Csak azért szedem le torrentel mert nekem azzal gyorsabban jön és ha kikapcsolom a gépet akkor ugyan onna folytathatom😄

MerlinW
Nem értem miért akarod torrentrõl tölteni, ha sony-tól pikkpakk lejön😊
De a válasz kérdésedre, hogy elvileg mûködhet, kérdés, hogy valójában mit tartalmaz a torrent(patch-ek, stb) Szóval lutri.

[merlinw.org]

Drephis
😄 még egy kérdés XD 😮lyat lehet csinálni hogy letöltöm a játékot torrenten és az oldalon csak simán csinálok egy trial accot. Vagy le kell töltenem a trialt az SW oldaláról?

Lazarus
Szerintem erre még az elkövetõk sem tudnának válaszolni 😄
Nem lehet lakni a városokban? És miért volt jó a cégnek ez a butítás vagy mi volt a célja ezzel?

MerlinW
Ha jó MMO, Star Wars és sok ember, akkor ez nem kérdés.

[merlinw.org]

N1ggA
Jah, belehet, de sok értelme nincs, mert az is csak akkor volt jó, amikor emberek lakta városokban élhettél. Már régen nem játszom, de gondolom most ilyen szellemvárosok vannak, és semmi hangulata sincs a játéknak...

Ha igaz a pletyka és lesz KOTOR MMORPG akkor jönnétek játszani?

Spread De Love!

Torzonborz
az eléggé egyedi skill rendszerbõl lett egy lvl/class alapú tucat gagyi valami.

És milyen szintû volt a lebutítás? A házat még be lehet rendezni? Vagy mit azok a dolgok amiket hiányoltok?

MerlinW
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/

PreCU az SWG elsõ (CU - Combat Upgrade) elõtti rendszere volt. Azóta jöttek a patch-ek leegyszerûsítették "WoW szintre", elcseszték a régi jól bevált dolgokat. Ezt a régi rendszert hivatott visszahozni az swgemu PreCU szerver. De ennek kell még 1-2 év mire összeáll. http://www.swgemu.com

[merlinw.org]

Vagy a Lyukas Arc-on regeljek? 😄 Amúgy mi az a PreCu szerver?

Ez a hivatalos oldal? http://www.swgalaxies.net

MerlinW
1. Trial van 14 napos, hivatalos oldalról letölthetõ.
2. Account a lényeg, semmit sem ér a torrentes verzió, max biztonsági mentésként ha meghal az eredeti lemezed).
3. Ingyen sehogy sem lehet játszani, nincs tört szerver.

[merlinw.org]

Üdv mindenkinek. Lehet hogy láma vagyok de kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban: 1: lehet trial-ban játszani. 2: ha torrenten töltöttem le a játékot úgy mûködni fog? 3: nincs valami külföldi tört szerver ahol nem kell fizetni? elõre is köszi.

MerlinW
Igen, ingyen. A fenntartást megoldják ahogy akarják (pl. adományozással/donation/, reklámmal), ugyanúgy fog mûködni mint minden ingyenes MMO.

Valamint elvileg publikus lesz a szerver program, tehát az csinál majd szervert aki akar.

[merlinw.org]

Torzonborz
vannak még jófej emberek akik kitartanak swg mellett ( precu ) és van lehetõségük erre. szerencsénkre. 😊 az más kérdés hogy mikor lesz az egész használható állapotban.

Fenrir
Nem úgy értem. A játékosok ingyen játszhatnak majd a precu szervereken? Mibõl lesznek azok fenntartva?

A halál csupán a kezdet...

MerlinW
Igen. Lucasarts beleegyezésével. Tehát teljesen legális a cucc.

[merlinw.org]

Fenrir
Teljesen ingyenes lesz majd?

MerlinW
Visszalépés az ami most uralkodik az SWG-n. Annak a ~1,5 millió rajongónak készítik akik anno PreCU idején játszott. Aztán majd kiderül mennyi maradt. Nekem mindegy. A világ szép, a questek jók, ingyen lesz, 1-2 ezer ember biztos lesz, mi kell még?

[merlinw.org]

Fenrir
"1-2 év". Bakker, addigra már kibernetikus implantok segítségével fogunk játszani és az SWG csak egy rossz viccnek fog minõsülni.

Amúgy most annak a kb 200 lelkes rajongónak készítik akik bevállalják az ilyen szinû visszalépést? (mondjuk ez nézõpont kérdése)

MerlinW
Ez relatív. Annyira komplex játék, hogy csak akkor lehet elmélyedni benne, ha minden kész. Viszont kis Tatooine-i sétára, lövöldözésre, közös vadászatra, hobbi craft-olásra már most is be lehet ugrani. A tanulás perpill úgy van megoldva teszt céljából, hogy ki van rakva az összes tanár egy helyre. Bazárt nem néztem most, de legutóbb még nem mûködött, utazni elvileg már lehet, ûrrepülés nem tudom hogy áll.

Hihetetlen munka van benne, és még kell többször ennyi😊 Ebben az ütemben (~20 ember kódol, ~200-an tesztelik -mármint "hivatalosan"-) még kell neki 1-2 év, hogy lakható legyen a világ.

Ami jó, hogy letölthetõ a szerver is, így akár offline is járkálhatsz a világban üres perceidben😊

[merlinw.org]

Lazarus
Szerinted mikor válik játszahtóvá? Szeretném már újra nyomni 😊
MerlinW
Május-Júniusi SWGEmu frissítés:

Patched through Publish 14

-Crafting: Assembly and Experimentation
-Cave Implementation
-Launchpad Enhanced
-Player Buff Manager added to code: Entertainer buffs implemented.
- /imagedesign - first UI trigger
-Spices
-Species specific equipment
-Test Center DB Wipe
-Profession Reps (<3)
-Community Developments:
a. Snapshot Tool
b. Defense and Accuracy Equation
-Professions!
-Core3 Object Distribution System updated
-Cell Movement on all planets
-Lairs from PanchJr and Non-creature attacking/combat.
-Heightmap tool from Ramsey
-Blue Frogs from Bobius
Crafting Milestone Hit: Functioning Experimenting. As you can see from the video, the framework of virtually all crafting functions is finished.

[merlinw.org]

MerlinW
Volt már péda ilyenre, aztán mégis lett. Több oka lehet egy ilyen megmozdulásnak. Lehet jogos, lehet üzleti, stb. Lényeg hogy ezeknek a bejelentéseknek örülök pár percig, majd legközelebb akkor ha látom a kiadó oldalán. Ennyi😊 Ha nem lesz SWG2, vagy KOTOR3, attól a föld forog tovább, a sör ott lesz a hûtõben és a nõk is ugyanúgy el fognak terülni a strand homokján😊

[merlinw.org]

N1ggA
Ja és a Kotor3-at nyíltan letagadta a bioware

Spread De Love!