7195
10877436381340714828.png
  • tusken
    cu részemröl még elment ,de lehet csak azért mert már megvolt a jedim és nem kellett a falus questekkel baszakodni.

azóta sem játszottam ilyen jo kis játékkal

R.I.P. swg ,starsider ,darjani

• Mr_no_NaMe
    ennek már akkor kongatták a harangját, amikor megjött a cu, hát még az nge...azóta csak a visszaszámlálás. Bár, az tényleg durva, hogy most véglegesen annyi lenne. Lehet felnézek triallal még utoljára, hogy mi változott 1 év alatt.
  • cikasz
    :(
  • Bandras DaSilva #6192
    No, a SOE ma bejelentette, hogy December 15 -én lelövik az SWG szervereket.

Nem biztos, hogy a TOR jót tett neki.

Kár érte... kicsit több mint 8 évet futott decemberig.
  • a.carkey
    Jaja.
  • N1ggA
    Úristen, az NGE már 5 és fél éve volt????
  • Bandras DaSilva #6189
    Figyu, nem annyira gáz, sőt, sztem nagyon is élvezhető. Most toltam megint egy olyan fél évig. Az inváziók jók, van pvp is, a heroicokkal el lehet lenni, ha nagyon akarsz van mit grindolni is, néha jön vmi új content is. Én nagyon élveztem ez az utóbbi 6 hónapot. Még az sincs kizárva, hogy megint visszamegyek. Mondjuk nekem sikerült nagyon jó csapatot is találni, fasza guildet és mindig volt minden.

Persze már csúnyácska szegény meg még mindig van pár olyan dolog ami ott volt már az induláskor is, de hát ez van. Azért még dolgoznak rajta. A vanguardot már nem fejlesztik pl. Ott csak a szervereket felügyelik még egy darabig, pedig az meg nagyon jó lett így a végére. Ott is toltam pár hónapot.

Szal mire az emu működőképes lesz, talán kijön a tor és egyébként sem hiszem, hogy nagy tömegeket fog megmozgatni az emu. Ez már egy 7 éves sztori és az nge is 5 éve volt. Lehet, hogy 1-2 hónapig lesz sok ember, de utána nem hiszem. Azért az alpjátéknak is volt rengeteg hibája...meg azért az idő sok mindent megszépít. Ha most mind visszamehetnénk a kezdeti állapotokhoz azért asszem anyáznánk eleget.
  • Torzonborz
    Te még játszol ezzel az .... izével ? oO
  • a.carkey
    Én speckó nem tudok most belépni. Bár írták, de azért ma már május 6. van ...
  • cikasz
    Azt vágod ugye, hogy havidijas a játék?
  • MiG man #6185
    Sziasztok!
    Most telepítettem először a Galaxi-t, de nem tudom hogyan hozzak létre új accountot. Help please...
  • Mr_no_NaMe
    Azt hittem a "rendszerváltás" óta nem süllyedhet mélyebbre a SOE. Ezek szerint sikerült neki. Bárhova máshová is betörhettek volna, de nem. SOE!
    Ennyit ér az egész. Szarnak az egészre úgy ahogy van, csak a pénz jöjjön.
    Aki játszott jelenleg is, annak remélem nem vesztek el a dolgai :/
  • a.carkey
    Jaja.

Potbsnál gondolom ue.
  • Torzonborz
    egyelőre be se lehet lépni stationre . szóval marad a várakozás hogy most beszívtad e vagy sem.
  • AnuluWork #6181
    Komolyan mondom, ezek nem normálisak. Ha hazamegyek, szépen tesztelhetem, hogy megvan-e még mindenem. Marha jó!
  • AnuluWork #6180
    A gecibe!
  • Bhalage
    robocop hianyzik a keprol :idiota
  • cikasz
    jó lenne egy ilyen film :D
  • Gorii
    emuban van jedi , hamarosan jon az OR, epp tegnap volt egy update
  • LILaG
    Oké köszi a választ, egyébként az emura gondoltam.
  • Bandras DaSilva #6175
    Ha az eredetit telepítetted, akkor ott már alapból lehetsz jedi. Az az egyik választható kaszt.

Ha nem, akkor régen unlockolni kellett a jedit...holocronokat kellett gyűjteni, amik megmondták, hogy milyen szakmákat kell kimasterelned.

Az emun nemtom, hogy így van-e vagy, hogy egyáltalán van-e benne jedi?
  • LILaG
    Sziasztok!
    Most kezdtem el vele játszani és azt szeretném kérdezni hogy miként vállhat valaki Jedivé? Majd azt szeretném végkifejlettként...
    PL:Merre van trainer, vannak a Jedi küldik amik kellenek azzá vállni stb...
  • Cnut
    Szima Jobud - Itezasztava of Orrkenőcs
  • MerlinW
    Régi poén, de jópofa:)

Birmi Ilbud (Solskoda of Immodium)
  • cikasz
    Ezt most olvastam :

- Az új első nevedhez vedd az első neved első 3 betűjét, és add hozzá a második neved első két betűjét.
    - Az új második nevedhez vedd édesanyád leánykori nevének első 2 betűjét, és add hozzá a szülőhelyed első 3 betűjét.
    - A téged megillető ranghoz vedd a második neved utolsó 3 betűjét, fordítsd meg, és rakd a végére annak a kocsinak a nevét, amit először vezettél.
    - Ide biggyeszd be azt, hogy "of", és a végén álljon annak a gyógyszernek a neve, amit utoljára használtál.

Az enyém : Prigy Kabud - Ygrlada of Apranax
  • cikasz
    na még1x
  • cikasz
    ilyen szobát akarok :D
  • Kisponyi
    hali, 2 teszt szeró van, de csak egyik publikus, a másikon hegesztik OR-t és néha átkerült a kód Nova-ra, a videó is abból a tesztből van. A Lényeg, hogy Nova-t nemfogják mostmár patchelni, mert igen közel van már 1.0 így azzal foglalkoznak. Tehát Nova marad a mostani állapotában és egy nap megkapjuk OR-t :D
  • Szefmester
    OKé akkor jól sejtettem.. Tudod a Lineage2ből ahány szerver annyi szabály és belépési mód.. :)
  • Torzonborz
    ???
    emu csak 1 van , jelenleg 1 teszt serverrel ( nova )
  • Szefmester
    Miféle emu van neked hozzá? Melyik szerver van benne?
  • Torzonborz
    pöpec
  • Kisponyi
    Na akkor rövid hír azoknak akiket érdekel.
    Haladunk! :D Már látszik a fény az alagút végén.
    A napokban/hetekben tesztelik az új kódot emu-s srácok.(OR-Object Restructure). Házak, bányák, halászat,hiányzó proffok stb.

OR Ház Teszt Berendezéssel

SWG-re fel :)
  • Kisponyi
    EMU szerver 3 állapota:
    ONLINE: - Minden Fasza :)
    OFFLINE: - Szerver Lelőve(update,crash,restart)
    DEADLOCKED: - Szerver müxik, de egy hibás kód beakad és végtelen ciklusban ismétlődik, eredeménye, óriási lag,nemlehet csatlakozni,ledobálja szerver klienseket. Ilyenkor adminokra várunk, hogy restartolják szervert.

Aktuális állapotot az oldalukon IRC-n a STATUS csatornán lehet megnézni.
    Jah mégvalami, EMUhoz nemjó a TRIAL verzió, de bárhonnan lelehet warezolni a teljes játékot.
  • százados
    Nemtudja valaki miért nem megy az emu szervere már fél órája próbálok csatlakozni a core3-ra de nem megy.
  • MerlinW
    A bolti? Nem tudom, nézd meg... ha lehet kapni, akkor 6000Ft körül lehet + kiegészítők. Steam-en meg mindennel együtt megkapod negyedáron.

Azt se felejtsük el, hogy a jelenlegi árfolyam mellett a második hónaptól ~3600ft a havidíj.
  • v1r2sd3n4
    és az mennyibe került ????
  • MerlinW
    Steam-en még másfél órán át 1500Ft-ért a komplett pakkot. Egyébként bármelyik üzletben. CD Galaxisnál is láttam nemrég.
  • v1r2sd3n4
    Lehet még kapni valahol a Star Wars Galaxies-t ????

• MerlinW
    Naja:)