Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
A halál csupán a kezdet...
Most kezdem a játékot, lvl 6os ithorian jedi. Az a kérdésem lene, hog most vmi ûrállomáson vagyok az elején. Hova kell mennem, hogy eljussak a tatooinra???
A mai SWG-vel nem akarok játszani, nem köt le.
[merlinw.org]
csácsá
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
most szereztem meg a gammát és állati sok patchet ekezdet szedni...
mennyit szed le kb? Csak ennyit szeretnék tudni...
Köszi
Ha latogatnad az mmogames.hu-t, akkor tudtal volna rola :-P
egy olyan halottnak akit bizonyos "CU" és "NGE" fedõnevû egyének végeztek ki.
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
SW rajongo vagyok, vegre raszantam magam hogy belekostoljak egy MMORPG-be, feltettem a 14 napos free verziot, (ha tetszik egy jatek mindig megveszem, nem vagyok warez hivo) erre is elofizetnek, havi parezer forintot ennel ertelmetlebb dolgokra is elszor mindenki.
Szoval a kerdesem, van-e magyar klan, magyar tarsak, hol lehet keresni?
Most ugy jatszok mint egy gyengebb offline prg-vel es ahhoz ez a jatek (az AI hianya miatt) keves de tarsakkal elvezetes lenne.
13-es szinten vagyok 2 nap utan Mos Eislyben, jo lenne tovabblepni de ahhoz csapat kene.
Az ero legyen veletek:)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A medve nem játék.
Egy WoW rajóngó:
"Hát te nagyon buta vagy már bocs. Miaz hogy divat? Lassan 4 éves játék :D Mégis ez volt az elsõ korszak alkotó MMO, és azóta is minden kissebb MMO gamma ezt koppintja. Mind a küldetés rendszerét, mind a pvp-t, mindent szinte. Az egy dolog hogy némelyikben átirnak ezt-azt, attól függetlenül még ugyan az. És szerintem a WoW egyáltalán nem csak a PvE-rõl szól. Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok, Arénák? Lotro meg no comment. Szerintem pénzkidobás volt a cég részérõl :D Kotor-ra viszont kiváncsi leszek online."
Pl.
Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok? SWG 2003 :)
Arénák? Roma Victor
Pont a WoW volt az egyik, ami sablonosította az MMOkat. SWG meg az, amiben tényleg kurva jó ötletek voltak. :( Sajna voltak ...
A medve nem játék.
Pannoniaban nagyon sok haz all, ami meglepo, mert nekem mindketto el lett tuntetve. Szerencsere datapadbol ujra lerakhato, a teljes berendezessel egyutt! Sajnos Pannoniaban nincs jelenleg jogom epitkezni, igy melle letettem a kis weekend/pecazos hazamat, a nagyot majd valahova.
FarStaron kik vannak aktivak esetleg?
82. szintu vagyok, ha jol lattam, 90-bol, kiosztottam a meglevo Talent pontokat, jol vagy rosszul, fogalmam sincs, mert annyira nem vagom az egeszet :)
Elsimitast hol lehet allitani a jatekban?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem szokásom javítani, meg nem is illik itt, de egyszerûen nem bírom megállni. Nem cseszegetés, hanem oktatási célból:)
azt
tört szerver
játszani
mert
légyszíves
csomót
nem tudom
hogy van ez, ha
tudja
segítsen
Ha nem magyar az anyanyelved, elnézésedet kérem.
[merlinw.org]
.)
bar a belepomre nem emlekszem mar ki kell banyaszni :D
anti hero
A halál csupán a kezdet...
A medve nem játék.
Asszem szetnezek, miujsag a galaxisban :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nemtom, én szerettem a 400-400-1100as statpont elosztást <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Dombor vagy nem dombor, amivel tudsz interneten fizetni (ált. dombornyomott, de van olyan kártya ami nem az és lehet róla), de van elektronikus számlacsomagos lehetõség is (pl. OTP).
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Két TKM buffok nélkül egymás ellen, na az haláli volt. :D
A medve nem játék.