Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Azért van aki élvezi... irigylem õket
N1ggA
igaza van. semmi értelme a játéknak. azt javaslom töröld. neki elhiheted, mert régen nagy swg-s volt, csak elbaszták a játékot, és te most az elbaszott játékkal akarsz játszani. töröld

Spread De Love!

Neked humoristának kéne elmenned öcsém...
Gando
<#hehe>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Fenrir
Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése...

A halál csupán a kezdet...

Üdv!

Most kezdem a játékot, lvl 6os ithorian jedi. Az a kérdésem lene, hog most vmi ûrállomáson vagyok az elején. Hova kell mennem, hogy eljussak a tatooinra???
MerlinW
5 éve nem vettem elõ a játékot. Azaz 1-2 évente elõkotrom, de csak SWGEmu csekkolás miatt.
A mai SWG-vel nem akarok játszani, nem köt le.

[merlinw.org]

Na skacok 8 óra alatt, de végülis leszedte õket...ajánlom mindenkinek és persze magamnak is hogy a frissítéseket írjátok ki :D a fasz van ki csak vele... na meek is és megnézem mien a gamma...
csácsá
a.carkey
Mit tudtok errõl a trading card részrõl?

A medve nem játék.

MerlinW
kb 2GB.

[merlinw.org]

Gando
valószínüleg sokat... de egyszer úgyis végez..

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Hali!
most szereztem meg a gammát és állati sok patchet ekezdet szedni...
mennyit szed le kb? Csak ennyit szeretnék tudni...
Köszi
Hunnenkoenig
Hat Junius elejetöl julius vegeig ingyenesen lehetett jatszani 2 honapot.

Ha latogatnad az mmogames.hu-t, akkor tudtal volna rola :-P

Calver
ragasztószalag ftw <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

a.carkey
De ez a papagáj még nem halt meg, csak alszik ... :D

A medve nem játék.

Calver
ez annyit ér mint halottnak a csók.
egy olyan halottnak akit bizonyos "CU" és "NGE" fedõnevû egyének végeztek ki.

a.carkey
Nem halott! :D

Hoth és játmûharc

A medve nem játék.

MerlinW
Ez már egy halott játék, nem igazán érdemes belefektetni. Várd meg a készülõ KOTOR MMO-t.

[merlinw.org]

Torzonborz
látogass el ide : Magyar SWG fórum

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sziasztok

SW rajongo vagyok, vegre raszantam magam hogy belekostoljak egy MMORPG-be, feltettem a 14 napos free verziot, (ha tetszik egy jatek mindig megveszem, nem vagyok warez hivo) erre is elofizetnek, havi parezer forintot ennel ertelmetlebb dolgokra is elszor mindenki.
Szoval a kerdesem, van-e magyar klan, magyar tarsak, hol lehet keresni?
Most ugy jatszok mint egy gyengebb offline prg-vel es ahhoz ez a jatek (az AI hianya miatt) keves de tarsakkal elvezetes lenne.
13-es szinten vagyok 2 nap utan Mos Eislyben, jo lenne tovabblepni de ahhoz csapat kene.

Az ero legyen veletek:)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Figliar
Köszi

MerlinW
Nincsenek.

[merlinw.org]

Figliar
Hello.Uj vagyok ebben a Játékban... azt akarom kérdeni hogy vannak itt valami Tört vagy Private szerverek ahova simán fel lehet menni és nem kell fizetni érte, elõre is kösz

cikasz
mit vársz egy tizenpáréves vérpistikétöl?
:)

http://www.akciofigura.hu

a.carkey
Olvas a halál meg a pénisze, csak ezt dobta fel elsõnek KOTOR MMO beírásra a google. :)

A medve nem játék.

Fenrir
Aki gamestart olvas az meg is érdemli :)

Gorii
az egesz lamestar egy nc, mitvarsz

a.carkey
Én is csekkoltam. Eszméletlen pl. ami ezeken a fórumokon megy.

Egy WoW rajóngó:
"Hát te nagyon buta vagy már bocs. Miaz hogy divat? Lassan 4 éves játék :D Mégis ez volt az elsõ korszak alkotó MMO, és azóta is minden kissebb MMO gamma ezt koppintja. Mind a küldetés rendszerét, mind a pvp-t, mindent szinte. Az egy dolog hogy némelyikben átirnak ezt-azt, attól függetlenül még ugyan az. És szerintem a WoW egyáltalán nem csak a PvE-rõl szól. Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok, Arénák? Lotro meg no comment. Szerintem pénzkidobás volt a cég részérõl :D Kotor-ra viszont kiváncsi leszek online."

Pl.
Melyik másig MMO-ba vannak Battlegroundok? SWG 2003 :)
Arénák? Roma Victor

Pont a WoW volt az egyik, ami sablonosította az MMOkat. SWG meg az, amiben tényleg kurva jó ötletek voltak. :( Sajna voltak ...

A medve nem játék.

s0n1c
na mégiscsak jön a kotor mmo :P
Mayday
Visszatertem a galaxisba. Fantasztikus erzes, bar ugy erzem, nem tudok ezzel a jatekkal jatszani (wow utan).

Pannoniaban nagyon sok haz all, ami meglepo, mert nekem mindketto el lett tuntetve. Szerencsere datapadbol ujra lerakhato, a teljes berendezessel egyutt! Sajnos Pannoniaban nincs jelenleg jogom epitkezni, igy melle letettem a kis weekend/pecazos hazamat, a nagyot majd valahova.

FarStaron kik vannak aktivak esetleg?

82. szintu vagyok, ha jol lattam, 90-bol, kiosztottam a meglevo Talent pontokat, jol vagy rosszul, fogalmam sincs, mert annyira nem vagom az egeszet :)

Elsimitast hol lehet allitani a jatekban?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MerlinW
Nincs tört szerver, nem is volt. SWGemu-n van egy teszt szerver, de az mélyebb játékra alkalmatlan.

Nem szokásom javítani, meg nem is illik itt, de egyszerûen nem bírom megállni. Nem cseszegetés, hanem oktatási célból:)

azt
tört szerver
játszani
mert
légyszíves
csomót
nem tudom
hogy van ez, ha
tudja
segítsen

Ha nem magyar az anyanyelved, elnézésedet kérem.

[merlinw.org]

aszt szeretném kérdezni hogy törtszervereken hogyan kell jáccani mer láttam egy csomot csak nemtom hogyvan ez ha valaki tugy léccives segitsen
shaba23
asszem én sem tudnám mégegyszer összerakni a kandallómat:)

detto
.)
bar a belepomre nem emlekszem mar ki kell banyaszni :D

anti hero

Fenrir
Ha ingyenes lenne akkor talán visszanéznék, de kétlem, hogy még meglenne a karakterem.

a.carkey
Levihetnék az árát az elõfizetésnek. Az 5. évforduló hatására.

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi. Pangás és újra kell raknod az összes skilled úgy, hogy fogalmad sok nem lesz róla. Ahhoz tanulmányozni kellene az egész irodalmat, hogy mi változott, mit érdemes, stb. :)

A medve nem játék.

Mayday
Kaptam ma reggel egy mailt, hogy JUN.26 es JUL.31 kozott AKTTIVALTAK az Accountomat az 5 eves evfordulo alkalmabol!
Asszem szetnezek, miujsag a galaxisban :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a.carkey
Arra. Buff nélkül ezerszer jobb volt a game!

A medve nem játék.

Calver
mármint melyik buffokra gondolsz? arra, amit dokik tudtak adni és adott 1700+ pontot minden stathoz? (kivéve mind és annak másodlagos statjai)

nemtom, én szerettem a 400-400-1100as statpont elosztást <#nyes>

a.carkey
*nincs
(bocs, szar volt a netem).

A medve nem játék.

a.carkey
Vagy a Sony oldaláról letöltheted, de akkor nics doboz hozzá!

A medve nem játék.

a.carkey
Vagy sony oldaláról letöltheted, de akkor nics doboz hozzá!

A medve nem játék.

a.carkey
3000 forint körül van a havidíj. Szerintem egy-két nagyobb szuper-hyper stb market áruházban még fellelhetõ. A Jump to Lightspeed ingyenes, azért ne adj pénzt, mert még néha azt is láttam 7kért ...
Dombor vagy nem dombor, amivel tudsz interneten fizetni (ált. dombornyomott, de van olyan kártya ami nem az és lehet róla), de van elektronikus számlacsomagos lehetõség is (pl. OTP).

A medve nem játék.

sziasztok valaki meg tudná mondani nekem h mennyi a gém havidíja és h meg lehet e venni vhol? és csak dombornyomott kártyával lehet fizetni a havidíjat?
MerlinW
Úgy értem a lightspeed lesz benne:)

[merlinw.org]

a.carkey
Ez így nem lenne fair, de aki egy éve nem fizeti, na annak fel lehetne szedni a házát!

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor nem lesz jó móka. :(

Két TKM buffok nélkül egymás ellen, na az haláli volt. :D

A medve nem játék.

CS@
Ezekkel a szellemvárosokkal kapcsolatban én annak is örülnék, ha a SOE kicsit „aktívabban” szedné fel az elhagyott házakat. Mondjuk, aki 1éve be se lépett a játékba, annak nyugodtan bedobhatná a datapadjába a házát/házait, semmi szükség rájuk csak kiábrándítóak és tök fölöslegesen foglalják a helyet.

MerlinW
az benne lesz

[merlinw.org]