Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pletykakat hallottam en is csak azt hittem van mar valami hivatalos is :)
remelem tenyleg keszul a gama nem csak mende-monda az egesz :p
[merlinw.org]
honnan lehet erre infot szerezni? :p
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A medve nem játék.
"The trees move. Do you not see it?"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hiányzik SWG, ehh <#rinya>#rinya>
"The trees move. Do you not see it?"
! ! ! <#rinya>#rinya>
"...A másik érdekes szóbeszéd alapját a "surf girl" szolgáltatta, aki az utóbbi hónapokban elsõszámú játék-pletykafészekké nõtte ki magát. A hölgy állítása a szerint a Lucasarts nagy titokban új Star Wars MMORPG-t készít, amely a Galaxiest fogja felváltani. A cél természetesen a WoW betámadása (amely anno megjelenésével szabályosan kivégezte az SWG-t) és ehhez a klasszikus (nem KOTOR) Star Wars univerzumot látják megfelelõnek. A cél 3 millió elõfizetõ az elsõ évben. Mellesleg szerinte az új KOTORt a Bioware edmontoni studiója csinálja."
[merlinw.org]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Spread De Love!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nem vagy egyedül! Én is ma szedtem le hogy kipróbáljam, és PONTOSAN ugyan az a hiba!
patch_09.tre filenál
Feature transfer error
Katasztrófális hiba
Gondoltam kiprobalom a gammat (14 day free trial), de a telepites alatt megall "fatalis hibaval". Ma mar letoltottem 3x azt a 3 gigat, de nem a letoltessel volt a baj.
Van esetleg vkinek otlete hogy mi lehet a bibi? Olvastam a hivatalos oldalon a tech supportot, ott is volt ilyen problemaja vkinek...csak a megoldas nem volt ott :((
Koszi elore is.
irjátok már le a gépigyényt és hogy ha letoltom a gamet tok e jáccani van single mondja is? és megkoszonném ha leirnátok a telepitést stb....elore is koszs
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Csináltam egy új karit, játszottam vele fél napot és uninstall.
Soha a büdés életbe nem megyek oda vissza, álmomban se jöjjön elõ <#falbav>#falbav>
Kojiro ergo sum.
Legalább hû* az új trilógiához.
*:úgy szar, ahogy van
Egy pár hete néztem meg.... és 2hétig belehetett reggelni a karivel.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Spread De Love!
Ha jössz szólj :)
amúgy meg ölesd meg magad valami állattal, ha jól emlékszem lehet ilyet. jórég játszottam már :)
kérdés: melyik szerveren vagy, mennyire népes a játék?
Spread De Love!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune