7195
10877436381340714828.png
  • BIG UNIT
    Én anno kipróbáltam a trial verziót és ott lehetett választani, hogy mivel akarsz lenni...Jedi, Bounty Hunter stb...+ kis video is volt hozzájuk. MOstmeg nézem Nova-n hogy Proffok vannak pl: Medic, Artisan.
    Ezek mik? Meik micsoda? És miért lett megváltoztatva?
  • Torzonborz
    majd több server is lesz elvileg mint írtam akkor ha végleges lesz az EMU . addig meg Nova-n lehet tesztelni.
    ne kérdezd mikor lesz ez ...majd egyszer csak. :D
  • Police88
    ja jó csak akk meg azt nemértem h mik ezek a toplisták a neten amikor egy galaxis van na mind1 xD
  • Torzonborz
    ha végleges stádiumban leledzik majd az SWG EMU akkor lesz darjani féle "galaxis" .
    nova-n is vannak magyarok. valamerre :D
  • Police88
    Egy vmit nem értek SWGEmu-n van Nova Test Center szerver és azon belül a core3 galaxis (amin csináltam is már egy karaktert megy fainul a dolog) de mi az akk a Darjani? Azt írják az olalukon h ők nem egy szerver hanem egy galaxis de olyat nem találok amikor csinálnék karaktert csak a core3 van. Akk hogy is van ez? Hol találok magyarokat?
  • Kai Kal Dor
    Sziasztok teljesen új vagyok .Biztos ezerszer kérték de le írná nekem valaki hogy mit tegyek hogy ingyenesen játchassak?A játék már meg van de úgy hallottam kell valami program is hogy menjen de mi és honnan?Szóval kérlek titeket hogy segítsetek!!! Előre is kössz.
  • Hujby
    Ti mikor vagytok fenn? Tényleg összejöhetnénk vhol. Vki elmondaná, hol tudok járművet venni?
  • Torzonborz
    /tell name üzenet ha jól emlékszem így ennyi év kihagyása után. de van friends list is vmelyik menübe oda is felveheted.

ma délelőtt benéztem én is egy kicsit. jó volt nosztalgiázni bár még tényleg nem tökéletes ( na jó az eredeti sem volt az :D ).
  • HiPPoNaX
    Es hogy talallak meg a jatekban? (total noob vagyok, na :D)
  • MerlinW
    BioWare elemében van, nekem már a név garancia:)
  • Hujby
    Óóó már megvan
  • Hujby
    Áááá egyből bekerültem a mély vízbe... épp, hogy megcsináltam egy missziót, bejött a városba vmi óriássárkány és lezúzott... pedig csak nézelődtem! Vki elmondaná hogy kell feltámadni? Előre is köszi
  • a.carkey
    Meglepődnék, ha azt kapnánk amit várunk ...
  • Hujby
    köszi szépen!
  • Torzonborz
    "hogyan induljak el?" nyomd meg az előre gombot :D

egyébként ez nem olyan egyszerű. de pl keress egy mission terminált és vegyél fel 1-2 küldit aztán csináld meg hogy szokd a harcot meg legyen kis kezdő tőkéd.

itt egyébként van 1-2 leírás . szerintem még használható vmennyire.
  • Hujby
    én totál új vok az emus szerveren én fogalmam sincs mit csináljak.. csak kevergek a Tatooine-on. Tud vki segíteni hogyan induljak el?
  • N1ggA
    uhh akkor nem szóltam
    azt szabad :)
  • Torzonborz
    szerintem az emu-ra gondolt. :)
  • N1ggA
    hagyjad

várj az swtorra
  • Hujby
    hali én lehet hogy kipróbálom a játékot!
  • Kisponyi
    Na nemigen irogat ide senki, ha esetleg van olyan magyar aki kipróbálta/kipróbálná az swgemu-t, engem megtalál a játékban YEXX és ARAMYL néven. Jólenne ha néhány magyar újra összeverődne, mint a régi szép időkben. :)
  • Kisponyi
    Oka egyszerü, jelenleg Dev-ek belőtték szerver use cap-et 900 playerre.
  • cikasz
    Nekem meg nem megy tovább annál a kis ablaknál, hogy : "Connecting the galaxy"
  • Klambi
    Hát ez tetszik:D bár eddig semmit nem tudtam csinálni egérrel tudok mozogni, meg az F sorozat többit nem tudom előhozni( se menü semmi)
  • EndreMan
    Húú de jó!
    Én sem tudtam hogy ilyen jól áll a cucc, beugrom én is vmelyik nap.
    Pont 1 jhete néztem hogy nem ad-e a soe igyen időt hogy kicsit visszanézzek, de sajnos nincs semmilyen visszacsalogató.
    De ha ilyen tesztelhetős már az emu,akkor nem is kell ez az "új" szar..
    PRE CU drágám..ne szaladj..megyek....
  • Kisponyi
    Bekell szerezned egy teljes telepítő verziót az swg-ből (a sony oldaláról letölthető 14 napos trial nemjó), szal a legegyszerübb ha van egy eredeti verziód. Felteszed, majd lekell töltened a Launchpad Enchanced progit amit a játék mappájába telepítesz, ez ellenőrzi mit kell esetleg még letölteni a klienshez, ha kész van vele, csak klikk a play gombra és már csatlakozik is az SWGEmu NOVA nevü TC szerveréhez.
  • Klambi
    szeretnék én is játszani/tesztelni hogyan tudok?
  • Kisponyi
    Jelenlegi Állapot

-Minden bolygó üzemel
    -Mission Terminálok mennek
    -group funkció,buffok,craft megy.
    -CH/BE kivételével összes proff megy
    -Ma kerültek be járgányok (swoop,speed,X34)
    -PvP ezerrel
    -Jedi Hologrind megy (kisebb nagyobb hibákkal pl jedi tef egyenlőre bugos, elég nagy lagot okoz)
    -Guild rendszer alapvető funkciói mennek/tesztelés alatt.
    Jelenleg a szerveren az átlag userszám 500-1000 fő minden nap.

Esetleges kérdésekre szivesen válaszolok.
  • MerlinW
    4 éve készül, "átlag" emberek keze alatt. www.swgemu.com

Fél éve néztem utoljára, akkor még csak egy bolygó volt, minimálfunkciókkal, most nem tudom merre jár. Új weboldal meg szép leírások/dokumentáció, de a változáslistában nem látok sokmindent.
  • Klambi
    ahaa és mikorra várható? vagy hogy van az?
  • MerlinW
    Nincs és nem is lesz. SWG Emu projekt van ami a 2005 előtti állapotot fogja tükrözni, ingyenes lesz, de még gyerekcipőben jár.
  • Klambi
    Sziasztok!
    Lehet idióta, agyon rágott kérdés, de Tört szerver a Galaxieshoz van? Mert összevissza lehet olvasni mindent...
  • a.carkey
    Na, ez az első bolygó az új SWből, ami tényleg jól néz ki!
  • a.carkey
    Gondolom még mindig a Farstaron vagy?
  • Bandras DaSilva #6081
    Hát annyira vergődtem, hogy mi legyen (MO betára nam akrtam befizetni...meg igazából keret sem volt most rá) és kaptam 2 hét játékot, szal visszanéztem és ott is ragadtam. Az igazán vicces az, hogy még a legelső guildemből futottam bele 3 emberbe akik szintén nemrég jöttek vissza és azóta a régi csapatból jött még 2 emberke vissza, szal most megint nagy fun az egész. heroicokkal elmegy az idő...az isd elég jó..meg tusken king is nagy kedvenc... sajna még hoth nem jött össze, de lassan majd az is...mostanában meg chroniclesre kattantam rá...de nagyon lassan megy, ha tényleg csinálsz történetet meg stb.

Egyelőre maradok amíg nem lesz jobb. A szintezés is ment elég hamar a többiek meg összehordtak nekem mindenféle jó cuccokat...szal alakul az új karim.
  • a.carkey
    Nem mondod, hogy visszamentél? :D
  • Bandras DaSilva #6079
    A chronicles rendszer elég jó ötlet, bár ezt is SOE módon csinálták meg, szóval egy nagy grindfest az egész, bár lehet klassz kis questeket csinálni már tier 1 ben is.

A relic dolog egy kicsit erős..azt kéne még tuningolni és még egy jól működő rendszer is lehet belőle.
  • Bandras DaSilva #6078
    nem is baj, hogy lelövik a ghost town szervereket. Remélhetőleg az erőforrásokat sikerül a többi szerverre átvinni.
  • MerlinW
    Okt 15.-én leállítják a következő szervereket:

• Corbantis
    • Europe-Infinity
    • Intrepid
    • Kauri
    • Kettemoor
    • Lowca
    • Naritus
    • Scylla
    • Tarquinas
    • Tempest
    • Valcyn
    • Wanderhome
  • MerlinW
    Ez a TOR-tól sikerétől függ majd:) Illetve az SWG a filmek idejében játszódik, TOR pedig előtte. Én pl utálom az új trilógiát és az egész SW előzményt (ettől függetlenül ki fogom próbálni) - inkább a régi trilógia és a könyvek által életre keltett világot csípem.