7195
10877436381340714828.png
  • Mr_no_NaMe
    na ezaz...a bújkálás meg a blablabla...és ez most nincs :/ és ha megszenvedtél érte, akkor meg is érdemelted...mostmeg futószalagon :/ ezt nagyon sajnálom
  • Mr_no_NaMe
    kb fél óra és fent vagyok srácok!
  • Smuge
    Régen pedig mekkora kuriózumnak számított ha megjelent egy jedi sőt már azt is világszenzációnak kezelték mikor megjelent a legelső. Amikor felbukkant 1-1 mindenki körbeállta és csodálta őket majd csak annyit lehetett látni, hogy speed-el elhúzzák a csíkot.
  • cikasz
    Sziasztok. Europe-Chimaera-n nem játszik valaki? :)
  • Bandras DaSilva #6271
    Az altom is jeti:)

Én még anno unlockoltam az enyémet..de aztán egy gyenge pillanatomban sikerült minden karimat törölnöm..akkor nem voltam swg közelében egy olyan másfél évig.

Az a baj vele, hogy eléggé anyag meg időigényes. Össze kell szedni pár szar collection itemet, a kardhoz kellenek a jó alapanyagok, jó ha van ruha is hozzá. Szal eltarthat egy darabig mire összeszedsz mindent.

A másik baj meg az, hogy nemnagyon van groupban szerepe. Tankolni is inkább commandot szoktak használni, meg dpsnek is. Jedinél ranged meg nem annyira játszik.

nem mondanám gyengének mert lehet vele aprítani pveben és pvpben is.
  • Mr_no_NaMe
    egyedül az a negatív, hogy a jedi nagyon tömegkaszt lett. Minden 3. ember jedi...kurva jól néz ki, és régi álmom volt (ami a régi rendszerben nem jött össze, mert épp lecsúsztam róla..), most meg azt mondják gyenge, és sokan is vannak :/

Ezt sajnálom nagyon nagyon.
  • Mr_no_NaMe
    csak annyi dolog megváltozott...szerintem órákat fogok tölteni még az olvasással és a nézelődéssel is.
  • Mr_no_NaMe
    Köszi! Rendesek vagytok :]

Akkor majd mehetnénk együtt az altoddal.

Ingame: Darfe

vegyél fel! Este leszek sztem 8-9 körül!
  • Bandras DaSilva #6267
    In game nevet majd add meg és akkor felveszünk friends listbe.
  • Bandras DaSilva #6266
    Hát figyu, még van egy fél év swg. 90re kb felérsz egy pár nap alatt, utána meg amúgy is viszünk instázni stb, szal ott még tudsz egy pár dolgot szerezni.

Sztem mindenkinek megvan a listája, hogy mit szeretne még elérni ebben a fél évben, nekem pl kelle a z imp gunship.,.meg tudnám venni, de inkább collections és van még pár ilyen.

Esténként vagyunk, ha kell segítség én jövök szívesen.

érdemes megnézned az swg wikit..mert sztem ott már elkezdheted a meatlump theme parkot (kicsit macerás, de jó xpt ad)

Nekem is van egy altom ami 58-as most szal mehetnénk együtt is akár.

De végigfuthatunk a kashyyk questeken is, azok is gyorsan feltolnak olyan 70ig.

• Mr_no_NaMe
    Na tegnap egész este kockultam. Nagyon durva. Az első órában csak kb álltam egy helyben, vagy 10 métereket haladtam előre, és olvasgattam a cuccaimat, meg nézegettem a friend listet, meg a veteran rewardokat meg a hátizsákomat xD

este beszélgettem szaszival (kohai). Hát tényleg nagyonsokminden megváltozott. Szaszi fölvitt a lakására (höhö) akkor kicsit elment a kedvem mindentől xD Na nem azért mert le akart cidáztatni, hanem annyi cuccot gyűjtött, és ráébresztett arra, hogy annyi dologból maradtam ki, hogy már fáj :D

Lehet folytathattam volna az swg-t...főleg hogy lvl 57 vagyok és mennyi mindent csinálhatnék.
  • MarkBlade
    Thx.Kipróbálom! Nem is értem miért nem csinálnak már egy régi jó Star Wars szimulátort.. Pedig eddig az összes X-Wing siker volt..
  • Bandras DaSilva #6263
    Van 14 napos trial. Hivataol oldalról le tudod tölteni: www.starwarsgalaxies.com Csinálnod kell egy accot is.

Van pár megszorítás a trial accokat illetően, de csináld meg a tutorialt, ott rögtön kell lövöldöznöd hajóban, meg van pár fasza video is.
  • MarkBlade
    NA az kell akkor nekem! El lehet azt indítani valahogy otthon? Vagy valahol lehet esetleg kipróbálni?
  • a.carkey
    És marha jó. Feelinges.
  • Torzonborz
    volt, első kieggel jött ( jump to lightspeed ).
  • MarkBlade
    Ebbe a gameban tényleg volt űrcsata? Bocs a kérdésért de végigtóltam az összes x-wing szimulátort és mintha ebbe is raktak volna valami ilyesmit..
  • Smuge
    Ha eddig nem tették meg ezután sem fogják. Totál hülyék ülnek a soe-nál, szarnak a játékosokra nagyívben. Még a wowot is lenyomták volna ha akkor nem cseszik így el az egészet.
  • Bandras DaSilva #6257
    Egyébként, jah...ha már úgyis mindegy, belőhetnének egy old school szervert erre a pár hónapra. Mi bajuk lehet belőle?
  • a.carkey
    Akkor meg? 8 éves játékot készülnek becsukni. Én biztos nem fizetek mégegyszer a LAnak egy petákot sem, ha ezt meglépi (és meg fogja), mert akkor ezt bármikor, bármivel meglépheti mégegyszer. Ha 8 éves lesz az SWTOR, és kijön teszem azt az SWG2, akkor lezárják az SWTORt? Ha az EQ és a DAOC megmaradt, pedig egyik sem mai csóka, és tuti nincs több előfizetője, mint az SWGnek, vagy a volt a POTBSnak, akkor a SOE-LA kettős is vegye a fáradtságot, és tartsa fenn az SWGt valamilyen formában, ne megszűntesse. Faszfejeknek eszébe sem jutott, hogy utolsó esélyként CUra átállítsák az NGEt, ha már fejjel a falnak rohanva szépen tönkrebaszták az orig. SWGt, és legalább MINDEN korábbi player megtudja, hogy vajon contentel - ami most már van -, és a szar harcrendszer kiküszöbölésével vajh tényleg életképes lenne-e a játék? Azért itt nem kevés playernek van benne jópár dollárja, játékórája egy olyan brand játékában, melynek NEM LETT VOLNA SZABAD bukással végződnie. Egy olyan játékban, ahol csak a hologrindre mérhetetlenül sok időt basztak el a playerek, majd hónapokat a falura, hogy aztán paraszték egy tollvonással megszüntessenek mindent. Már csak az NGE miatt is nyelnie kéne a SOEnak, megvenni a licenszet - ha tényleg ez az ok -, és vagy fenntartani, vagy ingyenessé tenni, vagy legalább PRE NGE rendszerűvé alakítani a játékot, nem lehúzni a rolót.
  • Fritz Von...
    Játszható lesz. Élvezhető is mondjuk. Egyedinek egyáltalán nem lesz az, semmi saját ötlet nincs benne. Se vallás, se normális pvp, se housing, se biszbaszolás, vagy nehéz craft. Aztán max szinten, amikor itt se tudsz mit csinálni, csak két instát és egy raidzónát farmolni, akkor már se játszható, se élvezhető nem lesz.
    A riftet savaztam nagyon, aztán valami miatt mégis megtetszett, most meg úgy vagyok vele, hogy az első benyomásomra kellett volna hallgatnom. Itt most megint azt érzem, hogy egy fos lesz, egy single játék az SW univerzumba ágyazva. Nem fogok erre is kiadni x összeget. Max várok 2-3 hónapot, hogy 100 emberből mennyi lép le.
  • Mr_no_NaMe
    kit érdekel a grafika? hova szarjak, már bocsássatok meg? A játék legyen végre játszható, élvezhető, egyedi, lehetőségekkel teli, aztán majd a legutolsó dolgoknál beszélgetünk a grafikáról is. Egy átlagos grafikát amúgy se nehéz összedobni, a hiperszuper modern grafika meg minek egy mmoba.
  • Kreeder44
    El vagy tévedve, ha a TOR grafikája szar :D egyáltalán nem szar... kicsit meseszerű de attól még szép és HD-s lesz amiről fogalmam sincs hogy mi de HD XD a másik meg az ó, h nem a grafikán múlik a dolog.. én még az ultima online-t is szeretem ;)
  • Jakuza001
    Mert az SWTOT is hulladek lesz. A jatekosokat megint megbutitjak a gyonyoru renderelt moviekkal, kozben a jatek meg ugy nez ki mint egy nagy hanyas.

• Fritz Von...
    Ami még bosszantóbb, hogy folyamatosan alábecsülik a kockák idejét. Így lehet, hogy egy hónappal a start után az überHCk már a második karakterüket húzzák, és mivel nincs content patch, ezért le is lépnek. A nyomorék SOE is minden kieggel ezt csinálja... Kijön, 2 nappal később már lvl90es karik rohangálnak.
    Szóval ezért mondom, hogy az MMO most nem áll túl fényesen.
  • Bandras DaSilva #6250
    Onnan már nem nehéz feltolni. Van új Nym theme park, ami elég jó, 75-től lehet menni heroicozni, meg a napi 10 küldivel is lépsz vagy 2 szintet alapból.
  • Bandras DaSilva #6249
    Hát nekem a Mass Effect sorozat nem jött be, szal azt én nem várom:)

Riftben betaztam pár eventet nekem már akkor kiderült, hogy semmi extra.

Abban egyetértünk, hogy a sztori nem a legfontosabb egy mmoban mert a játékosok nagy része leszarja és gyorsan elnyomkodja. ugyanez elmondható a szintekről. Kb mindenki leszarja. Az a lényeg, hogy mikor vagy maxon. A hc gamerek meg pikk-pakk kitolják a karit és ebben az esetben kb semennyire nem érdekli őket, hogy milyen csavarokat okoztak a történetben.

Itt mondjuk annyival lesz egyszerűbbb a dolog, hogy nem kell olvasni, mert elmondják a szöveget.

Nekem ezért is van nagy parám , amit több helyen ki is fejtettem. Mi lesz ha 50 vagy? Mert ha van egy raid meg pár pvp insta akkor az elég halovány.

Az a baj, hogy a fejlesztők azt hiszik, hogy a játékosok nagy részét mozgatja az újrajátszhatóság, stb. Itt max lesz 8 történeted és annyi.

De pont ez öli meg a játékokat. nem tudnak elég gyorsan high lvl contentet betenni a fejlesztők. Nem értem mondjuk, hogy ez miért nem esik le nekik és miért nem a z end game re hegyezik ki a játékokat.

Valahol az összes quest vége azért csak az, hogy szedj össze x virágot, ölj meg z mobot stb.

• Mr_no_NaMe
    Jah, én a starsideren is kezdtem. Na majd este összekoccanunk szerintem. Amúgy az is laza, hogy anno leadtam még cu előtt 1 szakmát, és így valami lvl 50-60 lehettem csak? Más meg kapásból 80...az swg széttrágyázásán kívül ez még nagyon bánt :D
  • Fritz Von...
    Nekem Dolpa neve ismerős. Valamelyik MMOban asszem talán Shaman volt. :)

Igen, a Rift jól indult, aztán kurvára ellaposodott. Nem volt benne semmi tartalom, csak token/repu/rift farm. Borzalmas. A kiadott eddigi videok alapján az SWTOR ugyanilyen fostalicska lesz. Annyi a különbség, hogy itt már végképp nem vagy rákényszerítve a csapatolásra.
    Bazeg, milyen már, hogy egy Sith warrior a fénykardjával kaszabolja előtte a "corrupted lófasz" mobokat? Nem egy suhintás lenne ez egyébként? De.

A Bioware biztos jó sztorit készített, de egy MMOban nem ez számít, és 1000 játékosból 950 baszik a küldetés szövegeire, az a lényeg, hogy hány mókust kell ölni, vagy virágot szedni. Ez az SWTOR egy ugyanilyen lapos semmi lesz. Kocka játékot eleve nem tudnak eladni a sok buta amerikainak, így marad az ilyen gyenge semmi. A saját fórumunkon is épp mondom, hogy most a single és a konzol játékok kora van, az MMO tetszhalotti állapotban pihen.
    De aki szeretné, hogy most SW környezetben letolják a torkán ugyanazt, az meg nem normál. :)

Ha már Bioware, akkor én a Mass Effect3-at várom, az legalább érdekes.
  • Bandras DaSilva #6246
    Még annyit, hogy a csapat nagy része esténként van online főleg..olyan 7-9 között kezdünk érkezni és olyan éjfélig-egyig vagyunk.
  • Bandras DaSilva #6245
    Azt hiszem nem az eredeti kohai, de lehet az akit te ismertél.

A többiekről akiket említettél én nem tudok semmit. Anno az Eclipse szerveren toltam, csak egy olyan éve vagyok itt a Starsideren.

Most jött vissza több ember, hogy kapta mindenki az ingyen időt.

• Mr_no_NaMe
    Amúgy köszi a listát. Nagyon régen volt már. Lethala neve is ismerősen cseng. Boysetsfire? Messor? Gyilokk? Ryyder? ezekkel a srácokkal mi történt?
  • Mr_no_NaMe
    Jaaaaj Kohai még játszik? xDD Ő a régi Kohai, vagy már eladta a kariját?
  • Bandras DaSilva #6242
    Pedig riftre nagyon rá voltál kattanva.

Azért én nem temetem még a dolgot...lehet, hogy hangulatos kis játék jön ki az swtorból. Hamarosan megtudjuk.
  • Bandras DaSilva #6241
    Ha starsideren vagy keress meg minket. Én Bandras néven futok, de vannak még.

Faltun
    Immakt
    Kohai
    Namri
    Lethala
    Dolpa
    Idoru

meg biztos kihagytam még vkit.
  • Mr_no_NaMe
    1,5 giga és lentvan az swg.
  • j0nNyKa
    Video: Star Wars Galaxies Girl Sobs, Swears, Screams About Shutting Down SWG
  • a.carkey
    Egyébként, ha a LA az SWTOR kapcsán attól fél, hogy még az SWG is veszéllyel lehet a játékra, akkor ott nagyon nincs minden rendben ...
  • Fritz Von...
    Szerintem a Riftet kell elképzelni SW világban. Most már egyáltalán nem érdekel az egész, inkább Fallen Earthözök tovább.
  • Mr_no_NaMe
    épp írni akartam, hogy csak az isten adja, hogy ne hasonlítson a kotorra, mert akkor még az a kis reményem is odavan, amit eddig tápláltam...a történet meg ugye hidegen hagy, mint mindig. Szerintem egy mmoba azt a játékosok írják inkább.