Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
200 ? 😄 csak a magyar darjani serverre 8000-en regeltek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RoyalPredator
Nem lesz sok ember, szerintem nemfogja meghaladni a 200at.
Már, ha 2011-12 -re lesz kész. Azért bukás, mert 200 emberért egy 5-6 éves projekt eléggé idõpazarlás.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

a.carkey
Semmi baj vele. Olyan, mint a pre-cu volt, csak még hiányzik belõle pár dolog. Nagyon várom.

A medve nem játék.

MerlinW
"SWG Emu pedig bukni fog"
Mit bukna? Nonprofit. Ha 2000-en játszanak vele már azért is megérte megcsinálni. De többen fognak vele játszani. Ráadásul grafikailag is turbózható a dolog.

[merlinw.org]

N1ggA
szerintem a kotor kora az nagyon jó sok lehetõséggel úgyhogy jó eséllyel jól bele élheti magát az ember.
az instanceokkal meg mi a baj?

Spread De Love!

Gando
minden lesz ott, csak nem éppen virágzó köztársaság, mert a sith birodalom még csak akkoriban fog erõre kapni, és már az se semmi, amit a kotorokban mûvelt, hátmég 300 év múlva...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

a.carkey
Próbáltad a Pre-CU-t? Mert, ha nem, akkor a lényegbõl kimaradtál.
Abban nem csak az armorok, a jármûvek és a világ volt a lényeg, hanem az, hogy tk azt csináltál, amit akartál. A legtöbb MMOban instanceokba vagy kényszerítve. Az SWGt az dobta fel, hogy veled élt minden, talán 1-2 instance volt. Volt szárazföld, különbözõ erõsségû bolygókkal, ahol bárhol letehetted a házad, illetve volt az ûr, ahol szintén minden a helyén volt.

Kár érte, de ha lesz Pre-CU, lesznek emberek, akkor rendben lesz minden. Ennél jobb MMOt nehéz fejleszteni. Tudom, WOW, meg millás elõfizetõi réteg, stb. De tök más a kettõ. Az SWG ott baszódott el, amikor a WOWot akarták vele koppintani, ahelyett, hogy a most bennelévõ tartalmat rakták volna bele és hagyták volna élni a világban lévõ embereket.

Még a CU is elment (volna), bár voltak idegesítõ dolgai, de az NGEvel tökéletesen elcseszték az egészet.

A medve nem játék.

CS@
Ez van. A fizetõs MMOknál ez eléggé bevett rendszer, hogy havidíjat kérnek a játékért.

#6044 : Mivel fizetés nélkül nem lehet játszani, így szerintem nem sok csodálnivaló van ezen.

RoyalPredator
Hát õszintén, ez Gerinctelen dolog, hogy havi djat kell fizetni.
Engem rettentõen feltud ez háborítani, és ráadásul nemis minõségi szoftwert kapunk...

SWG Emu pedig bukni fog, mert lassan dolgoznak vele.

Az új MMOnak adok esélyt, ha benne van az, amit fontosnak találtam az SWGben.
Jármûvek, Armor, maga a világa... De akkor se az Ep4-es feeling lesz, hanem egy virágzó köztársaság, ami nekem annyira nem reális, hogy már beleélni se tudom magam a játékba.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Fenrir
15 dollár még mindig? Csodálom, hogy van olyan aki ezért a xarért még fizet havonta...

A halál csupán a kezdet...

CS@
Felmész az SWG hivatalos oldal –ára jobb szélén ott a FreeTrial menüpont, végigcsinálod az ott leírt utasítások(Reg+letöltés), ha minden kész, akkor játszol 14 napot az ingyenes idõszakoddal. Ha még ezután is tetszik, szintén a hivatalos oldalon a My Account részben a trailos accodra fizetheted a havidíjat, természetesen a továbbiakban nem lesznek trialos limitek.

1hónap=$14.99, 3hónap=$41.99, 6 hónap=$77.99, 1 év=$143.99

Megjegyezném, hogy a játék digitális vásárlás esetén kb 23$, amiben 1 hónap ingyenes játék van +az éppen aktuális ajándék(ok).

és mennyi a havidíj és hol lehet befizetni?
Szép is volt...

N1ggA
jól hangzik

Spread De Love!

MerlinW
Olvass már vissza 2 oldalt basszus...

[merlinw.org]

MerlinW
Megnyugtatlak, most hogy még csak rohangálni lehet benne, meg lövöldözni egymásra, már így is több mint 70ezren látogatják a tesztszervert. Terhelési tesztek alatt meghaladta a 100ezer fõt az online tagok száma.

Hidd el, menni fog az, ha elkészül. SWTOR-t pedig meglátjuk. Trial-al játszunk majd, aztán kiderül..

[merlinw.org]

CS@
Lehet eredeti játék nélkül is hivatalos szervereken játszani, ha fizeted a havidíjat.

N1ggA
nem

Spread De Love!

lécci az elözö kérdésekre aki tudja a választ irjon PLS könyi
nem lehet vhogy eredeti játék nélkül rendes szerókon játszani?
a.carkey
Maradt az instanceolás?

A medve nem játék.

a.carkey
Már egy ideje nem követem, de meglepõdnék, ha hozná azt a feelinget, amit a pre-cu, sõt, megkockáztatom: a player cities elõtti swg ...

De a pre-cu zseniális volt. 2003-ban felépítettem a házam, bejöhetett bárki, letettem a vendort, meg a robotgyártás, a craftrendszer, a harcrendszer az ide-oda (le)dobható skillekkel, a jedivé válás útja(i), petek, jármûvek, pvp, teras kasi, bh, a 3 AT-ST-vel való holocronvadászatok force sensitivekre, BUFF NÉLKÜLI harc. 😊 Atom volt.

Az emu is jó, bár hiányos, de még 6 év után is volt (lett volna ha nincs ez az állandó reset) feelingje a pistoleer, smuggler (ha persze elérhetõ volna az emuban a feign death), bh pisztolyskilleknek, és a harcnak. De még így is jó volt. Most tele van házzal minden szar. Az emuban legalább üres a környék.

Szerintem érdemes építeni rá és évek múlva ha el is készül, szerintem ! sokra érdemes koncepció lesz. Már aki ismerte az SWGt az NGE elõtt ...

A medve nem játék.

hali lécci valaki mondja meg Akkor a star wars Galaxies kivan ad va vagy sem lelehet e törten tölteni valahonan és ha igen honan Bocsi csak nem vagyok jártas ez ügyben viszont szeretem az MMORPG ket meg az sw lécci cálaszoljatok köszi
N1ggA
nem de viszont az swtor az lesz, adhatnátok neki egy esélyt.

Spread De Love!

Torzonborz
és addigra lesz más SW mmo ? azon az SWTOR nevû izén kívül ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

N1ggA
2012-t mondanak mire kész. most akkor tegyük fel, hogy legkorábban 2014-re végeznek, és akkorra már mindenki megunja a várakozást, és senki se fog vele játszani. az a hangulat ami régen volt már nem lesz újra soha

Spread De Love!

Torzonborz
nosztalgia miatt mindenképpen 😊

ha meg egyszer elkészül akkor már nem csak amiatt.

MerlinW
Ha tudod mi az az SWG PreCU rendszer, akkor tudod, hogy érdemes, ha nem ismered, akkor is..😊 De csak ha majd egyszer elkészül.

[merlinw.org]

Fenrir
Van még egyáltalán értelme azzal szenvedni? 2009-ben?

Torzonborz
swg emu oldalára nézz el , ott van faq . de még nem teljes , csak test server fut.

Lazarus
Nincs törtszerver
Hali! Letöltöttem a pirateclubról egy SWG Emu nevi tört szerveres változatát a játéknak. De gõzöm sins h mit kell benne csinálni meg stb....Tudnátok nekem ebben segíteni h mégis h áljak neki játszani? Elõre is köszi.😊
RoyalPredator
Mindenesetre szerintem bosszantó ha mindenféle jedi meg sith mászkál összevissza, eléggé extrém dolog.

De ez az új dolog nekem nemtetszik, a látványvilága miatt.

MerlinW
Fene tudja, pár képen kívül nincs még róla semmi infó.

[merlinw.org]

Torzonborz
"Addig is, hamarosan (jövõre?) megjelenik az új SW MMO"

aminek sok köze nem lesz a jó kis pre CU SWG-hez ugyebár....

MerlinW
KOTOR jó volt nagyon, Bioware meg nem szokott sz@rt kiadni a kezébõl, reméljük ezen most sem változtat.

SWGEmu pedig nem "tört", hanem Lucasarts által engedélyezett nonprofit projekt😊

[merlinw.org]

RoyalPredator
Hát elég szánalmas.
Mind az SWG SOE-s szarakvása ami miatt törtön akarok játszani, és z új KOTOR-ra épülõ MMOnak nevezett valami...
Sose lesz jó SW-s MMORPG :/

MerlinW
Egy szerver van, az swgemu-s tesztszerver. A fejlesztés most tart kb 60%-nál. SWGEmu.com fórumán és IRC csatornáján találsz szerverelérést. Azonban nagy élet nincs még rajta. A végleges verziót per pillanat 2012 végére igérik (ami jó jel, mert még sosem jöttek dátummal).

Addig is, hamarosan (jövõre?) megjelenik az új SW MMO a Bioware gondozásában.

[merlinw.org]

RoyalPredator
Üdv.

Aki tud SWG Emus szervert mutatni, ahol játszhatok, kérem írjon privátot, vagy válaszoljon itt.
Meguntam a SOE Töketlenségét havi 5k-ért, egyszerûen szánalmas.

😄

anti hero

Fenrir
Nem, csak simán: TAKARODJ!

cikasz
TAKARODJ!?

http://www.akciofigura.hu

Torzonborz
ez nem a hivatalos swgemu. másik bagázs csinálja . a kettõ közül az egyik csak készen lesz elõbb vagy utóbb 😄

Gando
meg a többi... legyen szépen a régi 😄

Gando
egész jól állnak
ajánlom, hogy faja legyen és ne csak jedik pattigjanak elõttem 😊

MerlinW
MerlinW
Én használom néha, de magyarral nem nagyon találkoztam még. Kb 2000 ember használja összesen. De még nagyon alfa állapotban van.

[merlinw.org]

Darthmushroom
Valaki ki is probálta már ezt az swemut h mennyire jó? és ha igen sokkan használják? (magyarok)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

swgemu stress test, a kép elkészültekor 500-an voltak online - ez több mint a hivatalos szerverek eredménye mostanában :p