7195
-
Bandras DaSilva #6235 Nem hiszem, hogy azért az annyira fostalicska lesz, de nem egy swg 2.
Ugyanolyan theme park mmo lesz mint a legtöbb mostanában. Lesz jó sok quest, elvileg érdekes történet (ami sztem nem sok embert érdekel), ilyen árkád jellegű űrharc (ami azért gáz), ugyanaz a craft mint ami mindenhol van, plusz kis gyűjtögetés stb.
Sztem inkább egy ilyen kotor coop féle dolog lesz. Amennyire olvasom, minden quest végigtolható szólóban vagy max kompanionnal. Alapvetően egy ilyen űr wowot kell elképzelni, kicsit érdekesebb történettel és állítólag a harc nem annyira gagyi.
Én adok neki azért esélyt. -
#6234 Tényleg ennyire biztos, hogy az SWTOR ennyire fostalicska lesz? Mondta nekem valaki, hogy egyáltalán nem lesz sandbox. És akkor hol lesznek a player városok? -
#6233 "Majd lemegy és kicsit normalizálódik a helyzet a végéig."
Vagyis a galaxis kihaltabb lesz mint valaha..
-
#6232 Azért, mert ha F2P lett volna, akkor sokan azzal kezdenek el játszani (én is adtam volna neki egy esélyt), és nem veszik meg az SWTort. Ami egyébként egy rakás fos lesz, lebutított, semmire se jó tömeg MMO. Lásd Rift. -
Bandras DaSilva #6231 Ezt nem tudom megválaszolni. Nem én hoztam ezt a döntést. Ha rajtam múlna minden máshogy lenne.
Gondolom tényleg a licensszel volt gond. elvileg az év végén lejár. Gondolom kiszámolták, hogy nem éri megvenni..lehet LA nem is adta volna már.
F2P meg ugye nem opció itt mert akkor még kevesebb zsét pakolnak el sonyék. Mondjuk az a vicces, hogy a tcg-t már most lelőtték pedig sokan vettek pakkokat.
A másik gond meg az, hogy egy ilyen korai bejelnetéssel az uccsó 6 hónapot is tönkrevágják. Sokan már most szétosztanak mindent és kilépnek (főleg krafterek). Ami azért gondot okoz mert páran azért csak játszanánk a végéig.
Mindegy..gondolom ez is egy hullám. Majd lemegy és kicsit normalizálódik a helyzet a végéig.
-
#6230 Mondjuk nem értem, hogy egy évek óta vegetáló, esetleg a TOR megjelenésével egyidőben ingyenessé váló NGE-s SWG miért jelentett volna konkurenciát a TORnak? :D -
#6229 Nagyon nagyon szánalmas amit a SOE művelt ezzel a nagyszerű játékkal. Emlékszem a napokra amikor közelgett a CU, és a délutánra amikor ki kellett logolni a Starsiderről...aztán mikor visszalogoltunk, és szar volt minden ment a reménykedés, hogy 1 nap és újra visszaállítják nyugi, mert olyan szar. Na azóta állítják vissza. Kis pöts voltam mikor elkezdtem az SWGvel tolni, de eszméletlen jó volt. Nagyon imádtam.
Tusken ruhába, egy banthával végigzúzni Mos Eisleyn, beülni a kocsmába és duelezni a kötekedőkkel :DD Imádtam. Vagy Starsideren Mos Vegasban menekülni a krayt elől akit ráhúzott valaki a városra :ASD:
Az a legszomorúbb, hogy tényleg csak emlék marad az egész? -
Bandras DaSilva #6228 Az nge-s swg azért sokat fejlődött az évek során. Már nem az a bughalmaz ami akkor volt.
Sok új, jó dolog is jött. Jók az inváziók, a heroicok is élvezhetőek, a krónikás is elég jó dolog (bár nagyon kevesen tolják még) stb stb.
Persze az tény, hogy nem ugyanaz mint ami a cu vagy a pre-cu időben volt.
Igazából én azt gonsdolom, hogy sok emléket megszépít az idő. Voltak konoly gondok a pre-cu-val is. Lásd combat medic mind poison.
Szerintem a legjobb a cu volt..csak hát az meg szegény nem élt csak egy olyan 6-8 hónapot.
Mindegy...sok embert azért biztosan nagyon szíven ütött az, hogy lelövik az swgt. Igazából az a baj, hogy ma nem nagyon van hasonló játék a piacon és amennyire előre lehet látni, nem is lesz egy jó darabig.
Ez a nagyon szomorú... -
#6227 "DKShadow wrote:
Thing is, when MxO closed it broke my heart, because I was involved in that very early on (I seem to remember being in beta for like a year or more), and was with it right up through the end. However, I take this a little bit harder, not because MxO only took up 6 years of my live and SWG close to 10 (with beta), but because in MxO you never really "owned" anything. So my friends, crewmates and character, were the only things I lost.
In SWG I am losing my soul... my pets will be killed, my droids erased and my houses will be demolished. I'll never sit on my terrace (MY terrace, in MY house) and overlook Naboo's oceans, or the forrest on Corellia near the river.
I'll lose my guildhall FULL of souveniers from my adventuring exploits, gathered over the course of nearly 8 years, my relics, my paintings, my holograms, , my statues of Boba Fett in a duel with Dath maul, my Krayt dragon skull, my podrace helmet with Anikins name in it, my ATAT helmet.... gone.
My Mustafar bunker with all of my jedi relics, robes, pictures, crystals, scrolls, books.... gone.
My home with all of my armor suits on display... gone
My Droid Factory, with the sweet lab that had all of the looted junk like restraining devices, and droid batterys and software disks, as well as my room full of chasis.... gone
My Bioengineers lab, with my various samples, my cloning tanks... my rooms with all of my experimental tools, and my basement full of fully grown "samples"
My factories that have stored... YEARS worth of materials, loot and just about 1 of anything I have ever crafted... gone.
My ORIGINAL AT-ST, my swamp trooper and my Storm Commando... gone.
My n00b suit with my original Maroj Melon... gone... which has been in my closet since day one.
My Corellian Freighter's (the YT-1300 and the YT-2400)... gone
my Imperial Decimator.... gone
my Y4 mining ship... gone.
My KSE Firespray that I hunted for all of the pieces and assembled MYSELF.... gone....
My Mandalorian Armor, which not only did I colllect all of the pieces to make... but I made it MYSELF... gone.
My jetpack, which I spent DAYS hunting for a base for on Yavin to craft, which I crafted MYSELF... gone.
my Flawless Krayt Pearls (some of which I bought, not going to lie)... gone.
my pieces of the Death Star... gone
my 4 (yes 4) CU plaques.... gone
my original holocrons... gone
This is just off the top of my head, there are MANY more things I could list if I actually went through and took time to look. MxO's closing took away my characters and my friends. SWG's closing is taking away a life... it might have been a digital life, but it was a life all the same, a life you up until December 15th could prove existed, a lifetime of memories, of friends old and new, of adventures, of knowing that in a least one part of the universe.... I was there." -
#6226 Miért? Az NGEs SWG az komoly? :D
Mellesleg, még megvan a három csirkelépegetőm a datapadben, bár előhúzni a SOE paraszt húzása óta ugye nem lehet. :D -
#6225 Gigantikus lehetőséget szalasztott el a LA és SOE ezzel a lépéssel. Legalább megpróbálták volna de nem. ToR még meg se jelent de már szinte mindenki temeti amit az előzetesek alapján nem is csodálok. Soha nem lesz még egy ilyen mmo mint az SWG volt! -
Bandras DaSilva #6224 komolyra gondoltam
clone wars az nem komoly. -
#6223 Aha:
Star Wars: Clone Wars Adventures
:) -
Bandras DaSilva #6222 Ez olyan, hogy beszélték már egy ideje, hogy biztos f2p lesz meg visszahoznak egy szervert amin megy a régi változat, stb. Hát nem lett egyik sem.
Pedig, sztenm hülye volt a soe, mert ha berakott volna egy klasszik szervert biztos kurva sokan visszajöttek volna.
Bár lehet ott is a Lucasarts köpött bele a levesbe és azt meg nem engedte volna.
Sztem amúgy a LA keze is vastagon benne van az swg megszűntetésében. Nem akarnak 2 swg témájú mmot futtatni.
Ebből is látszik, hogy kb mennyire vannak képben a lucasartsnál is... -
#6221 Mondjuk egy 8 éve fizetős MMO-t lelőni, na az tényleg pofátlanság.
Ha az EQ és a DAOC még megvan, az SWGt csak ingyenessé kellett volna tenni ha már nem tudnak vele mit kezdeni, mint a POTBS esetében. Eszküszöm, az SWG az a játék, ahol a marketingesek és a vezetőség olyan silány munkát végez, mintha Dumb és Dumber mozgatná őket a háttérből.
Az SWG esetében simán annyit kellett volna csinálni, hogy az NGE nyilvánvaló kudarca után az NGE előtti állapotot kellett volna visszatenni a harcrendszerben, és erre ráélvezni az összes NGE újítást. Simán működőképes MMO lenne, és nem kéne lelőni a szervert. De ezek a buzik meg sem próbálták ... -
#6220 A WOTnál jól csinálják, pedig az a játék sem az játszhatósági erősségekről és megnemszűnő, folyamatosan tartó funról híres. -
#6219 Azt gondoltam, hogy a POTBS sorsára jut, free to play lesz, pénzért pedig lehet venni hozzá dolgokat, de hogy bezárják úgy, hogy tk. a saját faszságuk miatt veszítettek el 200k előfizetőt, és akik kitartottak, még azokkal is kicsesznek, na azt viszont tényleg nem gondoltam volna ...
Azért remélem 1x még free to play lesz! -
#6218 Na mert az olyan jó lett... Ezek a zokniagyúak az FLSnél képtelenek ráérezni, hogy mi kellene a játékosoknak, amiből ők is manit szedhetnének be. Ha a World of Tanksban szarrá keresik magukat a készítők a különféle premium tankokkal (lásd Löwe), akkor csak kicsit kéne megerőltetniük magukat, hogy "premium" hajókat csináljanak. Akár a receptet tudod megvenni mondjuk 10-20 USDért, akár visszahozzák a 1strate-2nd rate hajókat 5-10USDért. De nem. Ők piros meg kék kiba majmot gyártanak, ami a válladra ül. Na ezért nem fizet senki. -
#6217 Én úgy hallottam korábban, hogy az SWTor körüli mizériát meg akarják lovagolni, és freetoplay lesz az SWG, ráadásul külön indítanak egy SOE nerf előtti szervert is. Ezek szerint mégsem. -
#6216 Az Eq és az Eq2 a SOE saját készítésű fejőstehenei. És mind a mai napig jönnek ki kiegek hozzá évente. Azt biztos, hogy még jó ideig nem fogják lelőni.
Én még javában Eq2ztem, és már akkor is "készülgetett" az SWG Emu. Olyan ez, mint a négyes metro? -
Bandras DaSilva #6215 Elvileg lejár a licensz a lucasartssal vmikor az év végén. Gondolom a soe kiszámolta, hogy nem biztos, hogy megéri újra megvenni a licenszet, meg gondolom fosnak attól is, hogy az sw.tor elvisz mindenkit...pedig hát az nagyon másmilyen lesz.
Ez van...még augusztus végéig ki lehet használni az ingyen 45 napot, aztán okt15-től meg ingyen lehet még tolni.
Fontos az, hogy szept15 után már nem lehet új karit csinálni vagy egy régi karit újraaktiválni.
-
#6214 Miért nem csinálják azt, amit a POTBSal? Idióták! -
#6213 Nem lehetnek ekkora péniszek? Bakker ... -
Bandras DaSilva #6212 Ez lemaradt:
nézz be egyszer...elvilegti is kaptatok 45 nap ingyen cuccot, az jó bármelyik soe játékhoz. EQ2-t nem lövik le?
-
Bandras DaSilva #6211 SWG Emu elvileg készülget, de sztem nagyon szar...még...mire elkészülne már igazából nem lesz senki aki emlékezne rá...
Többen azért bíznak benne. Már úgy kb 5 éve csinálják, de amennyire én tudom nem nagyon alakul a dolog. Mondjuk most, hogy lelövik a hivatalos szervereket lehet népszerűbb lesz.
Nézz be egyszer. -
#6210 Tájékozatlan vagyok SWG témában, ezért szeretném megkérdezni, hogy ha a SOE le is állítja a hivatalos szervert, van/lesz tört szerver, ahol lehet még játszani?
-
Bandras DaSilva #6209 Sztem még mindig az egyik legjátszhatóbb játék a piacon. A starsideren most van egy kellemes kis csapat.
Ha nem játszottál már pár éve lesz pár újítás.
Azért próbáld meg az egészet előítéletek nélkül megközelíteni és akkor biztosan élvezni fogod az ingyen játékidőt.
-
#6208 an sikerült belépnem és jelszót becsinálnom.
töltődik az 5 giga, már 30%on vagyok. Holnap swg :] Kíváncsi vagyok a cuccokra a mindenre. Fúúúú. ha azt nézzük, a karakterem megvan 6-7 éves, ha nem több. -
Bandras DaSilva #6207 Ja, okt15től ingyenes az swg, de szept 15 után már nem lehet régi karaktert reaktiválni és újat létrehozni.
Aug 31 ig lehet belépni az ingyen 45 napra...azt hiszem. -
#6206 NGE előtti 2003-as állapotot tartalmazó szerver emulátor. Azaz egy lassan 5 éve fejlesztés alatt álló hivatalosan engedélyezett "tört" szerver. -
#6205 mi a pocs az az emu?:) -
tusken #6204 okt 15 töl ingyenes az nge (vagy hogy hivják az swg-t most)
mintha ezt olvastam volna.
-
#6203 én pár napja léptem be, és elég volt csak az account. Az e-mail címet meg kell változtatni első belépésnél, mert ugye volt ez a hacker támadás. Úgyhogy a kérdésedre a válasz: de, elég csak az account. -
#6202 passzolom, én leveleim között láttam csak, nem néztem jobban utána. -
#6201 a mailcímem már nagyonrégen nincs meg sajna. Nem elég csak az account? az talán megvan még -
#6200 szvsz EMU nem veszélyezteti TOR-t , más a felhasználói réteg. uccsó infom szerint kb 90%on áll. talán idén már meglesz .....talán.
darjani meg jó SWG EMU server lehet majd, jó terveik vannak vele. -
#6199 Hát elvileg az old republicnak köze se lesz az swghez. Semmi saját ház, semmi player város...nekem már itt tökre lecsappant az érdeklődésem annyira, hogy csak egy sima alapgamet várok benne ami leköt 1-2 hétig.
Ezt az igyen hónapot megnézem. 1 éve kaptam asszem. Nem lenne rossz, kicsit játszanék vele :)
Köszönöm az infót! -
tusken #6198 szögelgetik de valami kegyetlen lassan haladnak és sztem ha kijön a TOR le is áll érdeklödés hiányában, bár ahogy a TOR infokat nézem az mondjuk nem swg lesz csak nyomokban. -
#6197 nem kell trial, szerintem kaptál te is ingyen hónapot, hála annak h a Sony Station-jét is feltörték. nézd meg mailcímet amivel regeltél SWG-re. -
#6196 háhá darjani :D
amúgy hogy áll az EMU? kb fél éve játszottam vele és már eléggé baromi jó volt. kíváncsi vagyok most milyen.