7195
10877436381340714828.png
  • csabawars
    Cs mindenki
    egy kis helpre lenne szükségem.
    Azt szeretném kérdezni hogy lehet Szerókra felmenni(pl : a Starsiderre)
    Bocs ha a kérdés túl noob de most kezdtem el a gamet és olvastam hogy az eredeti megszünt.
  • cikasz
    Sikerült áttransferelni :)
    Mondom megnézem a beast-eket a bazárban. 4-7mil kreditek :) nekem van 1mil-em max. hát köszi :)
  • cikasz
    Nnnna el is inditottam a transfert. Azt irta hogy 2 óra és kész.
  • Mr_no_NaMe
    Asszem ez a te napod :)

Star Wars Galaxies: Hotfix 19.21 -- Tuesday, June 12, 2011 - 07/05/2011
    On Tuesday, July 12, 2011, at 1:00 a.m. PDT all U.S. and European galaxies will be brought down for a Hotfix. The servers are estimated to be down for approximately 8 hours. If this timeframe changes, we'll post an update on the official forums.

When the Hotfix is complete, all galaxies will be live but unavailable while we complete final testing. All galaxies will be made available after that time.

Star Wars Galaxies 8th Year Anniversary

The new eighth year logo is in!
    Free Character Transfer Service

Chilastra, Europe-FarStar, and Starsider are now open to incoming transfers.

The wait time between transfers has been reduced from 90 days to 30 days.
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm a válaszod :)
  • a.carkey
    Szedd le a főfájlokat egy mappába, vagy a főkönyvtárat, majd rakd fel a másik rendszerre ahogy akarod, és a patch szépen megnézni mi van meg mielőtt letöltene, mert először ugye scannel egyet. Ennyi.
  • Mr_no_NaMe
    Tehát akkor olyan intelligens, hogy felülírja azt ami kell az oprendszerváltásnál? Erre nem is gondoltam :D
  • a.carkey
    A fő fájlokat, ja. Utána az autopatch kevesebbet tölt majd le.
  • Mr_no_NaMe
    Szeretnék kérdezni valamit, remélem valaki tud válaszolni, vagy esetleg járt már hasonló cipőben.

Tehát újra szeretném rakni az oprendszert (XPről Win7-re), de nem szeretném újra letölteni a játékot, mert lassú netem van. Vajon az a megoldás működne, hogy lementem egy külső winyóra a telepített SWG könyvtárat, és az új Win7 oprendszerre felmásolom, és futtatom? Vajon elindulna?
  • Mr_no_NaMe
    Azért az erős lenne. Én szeretnék bepótolni azért pár tucat órányi játékot amit eddig sikerült elszalasztanom. Élvezem így amíg lehet a normál játékot.

Viszont ez a transfer is ez egy vicc. Kb mintha papírjuk lenne arról, hogy miként kell a leggyorsabban elveszíteni a customereket + oklevél.
  • cikasz
    Úgy is bezárnak mintha nem lenne mindegy nekik ki hova transferel!?

Én pl adnék a játékosoknak egy rahedli kreditet meg gyors fejlődést még az utolsó hónapokra hadd élvezzék ki az utolsó "perceket"!
  • Kisponyi
    Köszönd a SOE-nak :)

Characters will not be able to transfer to the Starsider, Chilastra, or FarStar galaxies, but characters from Starsider, Chilastra, and FarStar will be able to transfer off of those servers to other galaxies.

Ennyit erről az idióta cégről, gratulálok nekik.
  • cikasz
    Engem nem enged a farstarra transferelni :(
  • Mr_no_NaMe
    Ezt közel egy évtizede basztam el, amikor a Starsiderre regisztráltam :DD

De nem bánom, mert nagyon sok jófej emberrel ismerkedtem meg!
  • N1ggA
    Ha jól olvastam Starsider szerveren vagy, ami ugye amerikában van, ezért szaggathat. Akinek ott van karaktere, az régen is mindig panaszkodott a szaggatás miatt.
    Európaiak menjenek a Farstarra, mert a Chimaera már kihalt.
  • Mr_no_NaMe
    Bandras!

Amúgy meg felvettelek téged már régen friendlistbe, de nem tudtam, hogy a játékban más a neved mint itt :D
  • Bandras DaSilva #6299
    Nálunk sok minden van a piacopn.

Keress vendor locationre és entire galaxyra. Akkor dobálja ki a jüó vendorokat. Csak a sima bazaarban nem sok minden lesz.

Nekem nem szaggat az sw ..csak néha eisleyban..meg hothon..de ott mindenkinek. Sztem nincs ilyen progi.

Petekkel sztem per pillanat macerás foglalkozni. Elég sok időt meg pénzt kell beleölni, hogy jó cuccokat tudj csinálni.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, nincsen valamiféle fajta program, beállítás vagy bármi, ami helyrehozza az swg szaggatását? 6-7 éve is ugyan úgy szaggatott mint most, semmit sem változott. Lowon van, sokat töltöget, ha maxon van ugyan úgy sokat töltöget, és kb ilyen 20 fpsel mehet.

Nincs valami bármiféle tweak dolog?
  • cikasz
    ok köszönöm. Amúgy a bazárban kb szar sincs! :)
  • Kisponyi
    egyertértenék veled, de 2 okból ajánlottam neki a marketet, 1., valószinüleg nem talált senkit aki elmagyarázta volna neki mit és hogyan kell csinálnia, hogy legyen egy saját petje és én sem tudom neki elmondani, mert 1-et sem csináltam mióta BE-t és CH-t kiszedték a játékból.. 2., itt a hivatalos leírá hogyan is kell petet csinálni. Sok sikert kívánok neki.
    SOE leírása pet készítésről.
  • Mr_no_NaMe
    Mindenki ezeket mondogatja, hogy egyszerűbb ha inkább veszel egyet. De kérdem én, akkor hova az élvezet? Inkább beleölök több időt, de akkor ÉN csinálom meg (ha meg tudom) és akkor a legjobbat ami csak telik.
    Túl egyszerű az, hogy ha mindent csak megveszünk a bazárban. Szerintem.
  • Kisponyi
    napokba telik egy pet-et kreálni, és nemis olyan egyszerü. Rakat cucc kell hozzá, inkubátor meg más egyéb. Egyszerübb ha marketröl veszel 1et.
  • cikasz
    Europe-Chimaera

Beast-et hol tudok kreálni? dns-t gyüjtöttem már be mobokból.
  • Kisponyi
    vannak insták, de többsége magas szintü, szóval igen hamar kihullanál, illetve vannak érdekes helyek amik részben nevezhetők instáknak, ilyen a tusken erőd és hasonlók, de vannak theme park-ok, amikkel elég jól lehet fejlődni, de a mostani rendszerben a questelés van nagyon erőltetve mint könnyű fejlődés. Melyik szerveren vagy amúgy?
  • cikasz
    Mármint insták nincsenek? Akkor csak questezéssel lehet fejlődni?
  • Kisponyi
    Insta keresőt nemfogsz találni, mert nincs, de autoloot-ot az optionben misc alatt találod asszem, vagy vmelyik másik menüpont alatt, de nem a controls-nál.
  • cikasz
    Nézegettem a billenyűzet kiosztást , de 1-2 dolgot nem találtam. Triviális dolognak tünik és lehet, hogy itt nincs is. Bocs a láma kérdésekért.
    Olyan , hogy "autoloot"? "dungeon finder mint a wowban"? vagy itt nincsenek ilyenek?
  • cikasz
    Sajnos oda nem enged :(

• Mr_no_NaMe
    gyere Starsiderre! Úgy tudom Europe-Chimaera szeróról is rengeteg magyar a Starsiderre jött. Itt volt a legtöbb magyar mindig is, ha jól emlékszem.

Én is ott vagyok, Bandras is ott van, és még nagyon sokan.
  • cikasz
    Meg lehet nézni valahol, hogy melyik szerveren mekkora a populáció?
    Van most egy free transzferem és gondoltam oda mennék ahol vannak azért :)
  • cikasz
    Vagyis Piett kapitány. bocsánat :)
  • cikasz
    Köszönöm.
    Időközben rájöttem, hogy másik bolygóra kellett mennem!
    Befejeztem a küldetést és maga a nagyúr szólitott meg, hogy menjek Piett admirálishoz! OMG :)
  • Bandras DaSilva #6283
    A wiki jobb:)
  • Torzonborz
    http://swg.allakhazam.com/

talán még ez is jó.
  • Bandras DaSilva #6281
    SWG Wiki nagyon jó. Használd azt. A legtöbb dolgot megtalálod ott szépen rendszerezve.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nincs egy olyasmi adatbázis mint a thottbot pl a wowhoz?
    Elakadtam egy küldiben és nem tudom hol keressem a q npc-t
    köszi
  • Mr_no_NaMe
    Jah tudom, de akkor sem volt. Mostmár megoldottam köszönöm :]

Kicsit gázos vagyok így esténként, mert barátnőzök tehát csak nagyon későn tudok lenni. Ez így alakul ahogy nézem :/ Ti éjfélig vagytok én meg kb akkor kezdenék el. Bandras, téged hozzá adtalak a frendlistához, majd onlány leszel akkor nyomok egy tellt!
  • Bandras DaSilva #6278
    Tölts le mumblet, aztán majd este írj rá vmelyikünkre, akkor elküldjük a részleteket. Ott azért könnyebb a kommunikáció.
  • a.carkey
    Akkor van zene, ha napszakváltás van, más városba érkezel, bla, bla.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, nincsen zene a játékban! Azóta próbálom megoldani mióta feltettem! Combat music van, de amúgy semmi más! Hol tudom bekapcsolni? :/