7195
-
Wlanseraf #6355 Ott lehet házat lerakni minden van.. -
Wlanseraf #6354 jaja annyi:))) a test szero sokkal fejlettebb de ott meg megkapsz mindent:((( -
Spheriot #6353 Most van aki ott játszik? tegnap felraktam és tényleg az elején elég gagyin lővöldöz az ember 5 perc egy sima mob.. -
#6352 ja vannak benne ilyen evades mobok amiket nem tudsz leverni , meg teleportálós/warpolós is :D meg van amit nem látsz csak targetelni lehet.
ezért mondtam hogy a liberatoron lévő kód csöppet régi és ilyen bugok vannak benne. -
Wlanseraf #6351 :)) áá ez valami bug.. a 100-ból 3 talált nem költői túlzás volt:D lement kb 10%-a rill és vissza gyógyult mert 4 percen keresztül folyamatos lövéssel nem találta el a muki:))) kicsit durválom... -
#6350 no igen nincs is szebb érzés annál mikor az embert kezdőként egy worrt is megfekteti :D -
#6349 Látod, látod! A régi szép idők. -
Wlanseraf #6348 Sajnos a kihívás kicsit nagyra sikerült:)) fölvettem egy küldit hááát egy sima rillel 10 percig harcoltam mert kb 100 lövésből 3 talált:DDD -
Wlanseraf #6347 Ezt néztem most:) a Test tuti jobb elvileg fejledtebb sokkal az látszik de egyelőre szórakozni teljesen jó a liberator:) -
#6346 teszten nem nagyon láttam embereket , a liberatoron van élet rendesen plusz az előbbin ott a béka így gyk mindent meg lehet szerezni belőle szóval ha az igazi feeling kell akkor liberator , küzdj csak meg mindenért rendesen :D -
Wlanseraf #6345 Aham fogalmam sincs:) csak szórakozok vele:)
akkor csak a teszt szerot érdemes nézegetni?
-
#6344 a liberator régi kódon fut és nem nagyon foglalkoznak vele . vagy is régebben így volt , nem tudom most már up to date e. -
Wlanseraf #6343 Igen amit eddig néztem teljesen jó volt:)))
Mhh nem tudom de nem csak teszt szerver van már hanem rendes nulláról induló is a Liberator vagy mi a neve:)
De mekkora jóság megint rendes SWG-vel játszani!!!!:))))))))) -
#6342 Már jó régóta:/ Pedig reménykedem benne, laptopon nem megy a TOR -
#6341 abszolut...majd ha végre kijön a végleges. még mindig csak a teszt megy sajna :( -
#6340 Tudsz majd mondani vmi infot? Hogy mennyire életképes -
Wlanseraf #6339 R.I.P... de most nézegetem az emu-t:) -
#6338 A buli amúgy úgy ért véget, ahogy és amennyire balfasz volt végig a SOE. Csináltak egy karaktercsalogató "bulit", ahol arra nem gondoltak, hogy némileg tesztelni kéne, ha ismét 100nál több player lép egyszerre fel egyes szerverekre, és egy idő után, kb. éjjel egy körül percenként, szépen összeomlott az egész. :) -
#6337 Apropó, a Starsideren nyomtam, ami elvileg tegnapig a legnépesebb szerver volt, de a végére, és a zárásra (lehet, hogy az SWTORnak köszönhetően) alig volt valaki.
Ez lett kb. a GCW vége is:
-
#6336 Na ennek sajnos V É G E ...
Javaslom, az EMU miatt ne zárjuk azért még le a topicot. Ha 1x elkészül, biztos lesznek innen is rajongói.
Tegnap este/éjjel még mentem pár órát vele, ami nehéz volt, mert tegnap jött meg a meghívó a TORhoz is, de azért 8 év SWG többet jelent nekem, mint hogy pár órával korábban TORozzak, így "próbáltam" bent nyomulni, de 1000-4000 körül volt a Stardieren a pingem, így motorral menni se tudtam. Zárásként elköltöttem vagy 20 millát minden szarra, köztük két podracerre, de használni nem tudtam, mert úgy éjfél körül beszartak a szerverek, és nem tudtam feljutni hajnali 3ig. Utána feladtam, reggel meg két lázgörcs után végre sokáig aludt a gyerek, így elfelejtettem hajnalban felkelni, és csak 8 után ébredtem. Így a main karimmal a Tatoon törlődtem, nem tudtam visszajutni a házamba, pedig egy pár videót még csináltam volna a berendezésről, de hát ez van. (Más karival meg amikor már leléptem, nem tudtam feljutni. Ez van.)
Minden esetre tartalmas 1+1 év volt (2003-2004). Az utolsó 6 sajnos már kevésbé, de azért 8 év volt. Sajnálom, hogy vége.
Az EMU azért lesz jó, mert be tudsz jelentkezni, ha csak motorozásra vágysz, és szinte végig tudsz száguldani minden bolygón anélkül, hogy beleütköznél fél méterenként százezer épületbe.
Pár kép az elmúlt napokból és tegnapról. :(
Az imp prison mindig is kedvencem volt, mert az első igazi cool élményem is hozzá kötött. Pár hónapos karival, talán még nem is volt maxos, járművek és hátasok nélkül - mert még azok se voltak - egy éjjel tök egyedül smuggler-építészként, szép és tartalmas körülmények között, vagy három óra alatt jutottam el oda, ns és rancor "fészkeket" kerülgetve, amikor szinte minden aggrozott.
Az erő legyen veletek! -
-
#6334 Sajnálatos :( -
#6333 Úgy is kimúlik, úgyhogy pont ide illik:
Leia hercegnőből kövér, alkesz standupos lett -
#6332 Nem tudták. 10 napig tudnak bármit visszahozni. A szépség az, hogy fél hónapig miattuk nem tudtam belépni. :( Kár értük. :( -
#6331 Ok. Próba, kemence. -
Bandras DaSilva #6330 Írj egy ticketet. elvileg minden szépen logolva van és vissza tudják adni. Nálunka guildben többen jártak így és visszakapták a cuccot. Egy mailt megér. -
#6329 Na ez brutál reggel.
Éjjel jutott eszembe, hogy én barom nem dobtam be pénzt a tárolóvendoromba, csak a házakba, és szépen eltűnt 19 zsáknyi cuccom. Benne még 2003-as cuccokal. 1x már jártam így, csak akkor nem én voltam a hibás: egy srác, akinél anno 2004-ben a boltunk állt, felbaszta az agyát és törölte az összes kariját. :) Mindegy, úgyis már csak pár hónap és vége. Vagy nem? -
#6328 "Ha a TOR mégis jó lesz, akkor meg még kevesebben lesznek."
:) -
#6327 talán nincs is olyan messze :
"Valky is on the SunCrusher dev team. She'll be in red on the SC forums which should hopefully be launched in the next couple of weeks."
client dev köpte el emu fórumon. -
Bandras DaSilva #6326 Voltam bent vmikor nyáron, annyira nem volt gáz...meg ez az ideiglenes dolog is jó régóta tart már...szal el lehet kezdeni.
nekem az állandó laggal, rubberbandinggel, a mini mobokkal volt nagy bajom. Majd ha a jó öreg swg végleg kimúlik decemberben talán kicsit lökést kap ez a project is, bár nem hiszem, hogy a most játszóknak annyira bejönne a régi játékmenet.
Amikor elkezdtem az emut már én sem emlékeztem semmire...kb mindent újra kellett tanulni. Ha a TOR mégis jó lesz, akkor meg még kevesebben lesznek.
Kár, hogy ilyen módon lövi le a SOE az swgt pedig most jött pár klassz kis dolog megint. Gondolom ilyen világvége hangulatban betesznek mindent ami valamilyen stádiumig eljutott. Van már space invasion (nem olyan jó), atmospheric flight (ez vicces) rare loot chestek stb stb.
Most, hogy gyakorlatilag az eredeti is ingyenes a végig még jobban megéri játszani.
-
#6325 Komolyan nem is akarok belekezdeni csak ellenni néha sw világában, az a rossz hogy kb questet nem is találtam, vannak vmi missionök de felse tudom venni. -
#6324 egyelőre felesleges komolyabban belefognod amíg csak teszt jelleggel megy. arra jó hogy kipróbáld és megnézd tetszik e maga a játék ilyen formában. swg emu-hoz van wiki azt érdemes olvasgatni. de ha valamit nem értesz itt is kérdezhetsz a régiek közül szerintem még olvasgatják a topikot és biztos tudunk segíteni.
mondjuk a régi swg magyar oldalon van pár leírás azokat talán érdemes átnézned: http://swgalaxies.datastart.hu/modules.php?name=Content
-
#6323 Sziasztok!
Valaki játszik az SWGEMU szerverein? Ha igen melyik és tud-e segíteni mert elég nehéz elkezdeni, melyik bolygón érdemes kezdeni ha imperial szeretnék lenni(twilek brawlert kezdtem) vagy valamilyen guide-t tudnátok linkelni magyart vagy angolt? Előre is köszönöm. -
Kisponyi #6322 Sziasztok!
Érdekelne van-e olyan aki relative aktív az emu-s szerveren, ha igen jólenne összeverődni egy kis magyar csoportba, akár együtt vadászni/ökörködni akár nosztalgiázni :) -
#6321 még csak béta így komolyabban nekiállni felesleges. ha csak ismerkedni akarsz vele arra jó bár a bugok miatt ne menjen el a kedved tőle.
majd ha kijön a végleges változat és lesznek stabil , állandó serverek akkor majd érdemes lesz nekikezdeni. egyelőre úgy fest hogy lesz magyarok által üzemeltetett emu server is. -
#6320 Üdv all!
Nem tudom ez az emu téma mennyire szabad itt ezen a fórumon, ha nem gond kérdeznék ... Mivel lassan lelövik a Galaixest, ezért megkérdezem:
Próbálta már valaki? Most akartam megint nekiállni a Galaxies-nak (Amíg nincs SWTOR), de ha van EMU-s akkor lehet azt próbálnám ki ...
Van esetleg magyar community vagy fórum ezügyben?
Előre is köszi! -
Bandras DaSilva #6319 Vagyok még én is... csak mostanában kiscit pörgős lett az élet..sok nyaralás meg egyéb, de be van fizetve..sztem a héten már lesz időm felmenni esténként.
Persze, tudom..mindig csak ígérgetek. -
#6318 mert a Starsider az eredeti szerver, és nem emus. Emuval sztem csak 1-2 magyar játszhat mostanában. -
csabawars #6317 na Sikerült a SWGEmura felmennem.
a game is műkszik most már. Valamiért mikor beléptem a gameba és választanom kellet a szerók közül csak a liberationra engedett fel.
a másik 2 nél csak connectelt de nem ment annál tovább.
ez mitől van?
+ ezen még gamel valaki?
csak mert mikor elkezdtem vele jáccani senki se volt fent :S -
#6316 még nem szűnt meg , majd csak decemberben.