7195
-
#6395 egyébként meg tessék szépen itt is regelni : www.darjani.org
ha beindulnak akkor inkább itt fogok játszani. -
Bandras DaSilva #6394 No, benézek majd akkor én is június közepe felé. legutóbb amikor toltam egy darabig nagyon nem ment már. Elfelejtettem mindent ami régi volt meg az NGEs rutinok azért már felülírták a régit.
Én toltam jó öreg swgt a végéig azért kisebb-nagyobb szünetekkel. Hiányzik is nagyon. Swtor jó-jó...néha még tolom kicsit, de nem az igazi, hogy úgy mondjam.
Én már ilyen oldschool maradok és valszeg örökké várni fogok egy swg 2re. Kár, hogy a nagy cégek nem érik fel ésszel, hogy erre lenne igény ismét...a theme parkos dolgok lassan mind mennek a levesbe. Itt lenne az ideje elővenni a régi dolgokat.
felturbózott grafikával, hasonló alapokon sztem kurva nagy sikerrel menne a dolog. A hibákat meg lehetne javítani...azért az eredeti fejlesztőgárda nem volt kispályás. Sok ötletük még ma is újnak hat... -
#6393 erre gondoltál ? :D -
#6392 Azért beszédes, hogy ez a fórum most jobban pörög, mint a TORé úgy, hogy sosem volt az SGn (a 2003-as kezdés miatt is) nagy fórumközösség. (Original Rincewind elkezdte, Hunnen folytatta, itt meg Hmuda lett a "góré").
Az orig SWG magyar oldal/fórum (Rince majd Hunnen) megszűnt (a legelső volt a legjobb, jó lenne azt előkaparni valahonnan, és szerintem elő is lehet, mert Hunnen oldalán is megtalálható volt, ráadásul az is sgs fórummotorral készült (meg lehet ezt nézni). Az MMORPGs Hunnen-féle oldal, ahol a az SWG fóruma is volt, na az jelenleg elérhetetlen.
Ha nem jól tudom, javítsatok ki! -
Kisponyi #6391 elvileg kéne hozzá eredeti, de neten tuti találsz helyet ahonnan leszedheted a programot. -
alex88 #6390 hello!hogy tudok jatszani a jatekkal?eredeti kell hoza? mit kell leszedni?udv -
#6389 Azért nem irtam még nevet, mert eddig magyar társaság hiánya miatt, mindig letöröltem, de holnap már tudok mondani -
Kisponyi #6388 nekem különösebben nincs bajom laggal, 3 kliensnél azért már érezhető, de akkor sem vészes. De ez lehet egyéni, mármint kinek lagzik. -
eurom #6387 jun 11et már végleges verzioként ünnepeljük -
#6386 ahogy írták júni 11-én wipe lesz szóval inkább utána kéne bármi komolyabbat csinálni. de addig azért lehet bohóckodni meg szokni a rendszert. mondjuk kicsit lagos volt a cucc. -
Kisponyi #6385 ilyen tömeget kantinban kb. a hőskorszakában láttam a játéknak :D de jó látni, amúgy én is ott díszelgek valahol a tömegben :D -
Kisponyi #6384 Panzer, ha a neved megtudhatjuk a játékban talán esélyünk is lenne megtalálni és segíteni :DD Nem rosszindulatú beszólás részemről, csak tényleg nehéz úgy segíteni, hogy azt se tudjuk kinek kéne :D -
#6383 Sráccok, vmi kisebb klánt nem óhajtotok csinálni? Mert ahogy elnézzem eléggé kezdünk gyűlni, nekem meg nem ártana kisebb útmutatás meg társaság(enélkül nem jó mmozni) -
tusken #6382 Lesz itt egy két szerverre elegendö ember és ezek a félkész állapotok ellenére is itt nyomulnak évek óta :D
-
#6381 ezt most csináltam mószájszli kantinban ....kicsit sokan vannak fent :D
-
#6380 no akkor jun.11 után kalandozhatunk megint egy kicsit :) -
#6379 -
fetish #6378 June 11th - Basilisk testing phase complete. Basilisk wiped and becomes play server. Basilisk will persist through Alpha and Beta development phase.
-
Kisponyi #6377 Azok akiknek van karijuk Liberator-on(perpill Basilisk) megtalálhatnak Wrezy/Quan néven engem is. Jólenne kicsit dumálni ingame is, ha más nem némi közös vadászat a régi szép idők emlékére :D -
#6376 Félig OFF:
stb.
[URL=http://agyasztaltv.blog.hu/2012/05/10/sw_napi_kulonkiadas]"Milyen lett volna, ha Darth Vader jó apuka" :D[/URL] -
#6375 Hülye voltam. Véletlenül a Test Test szerveren indítottam karit, és azt lőtték le szó nélkül 2x. :)
Elmentem a régi házam helyére. Szép is volt, amikor nem mindenhol botlott az ember player házakba. Tök sirály volt így "tisztán".
De ez a harc! Rég voltam kezdő. Meg kell szokni, hogy CDEF Pistol nem csap túl nagyot. De láttam, hogy már van jedi. Fel lehet venni valahol, vagy ki kell grindelni a szakmákat? Esetleg a falus móka? -
tusken #6374 Igy van :), én másfél évvel ezelött játszogattam sose dobott le
több száz player volt orvosok buffolgattak ment a zene tánc buff is
még a begruppolos automata fajta is :)
gm eventek is voltak stb
szerintem most pihi van alfa állapotban lövik fel nemsoká ujra
-
#6373 Ejjjj, rég léptem már fel, de most megtettem. Coronet még így szárazon is feelingesebb, mint az egész jelenlegi TOR. Egyébként, ez amolyan ledobálós fajta? Mert vagy 2x levágott pár percen belül ... :( -
#6372 Nem semmi. Ha ez tényleg igaz, a 9. évfordulóra megkapjuk majdnem ugyanazt a játékot, mint 2003ban, plusz pár extra. A röhej, hogy a többség pont ezt akarta. :D -
eurom #6371 u r very optimista :) -
#6370 pöpec akkor idén már a véglegest tolhatjuk is . :) -
eurom #6369 belehuztak a srácok ,jol látom -város, shuttle ,bh - jedi müködik már.
-
#6368 Jun. közepén indul az alpha teszt szerver!!!:D -
#6367 nem -
Suffering #6366 Ehhez az SWG EMU-hoz kötelező az eredeti játék megléte? -
Spheriot #6365 Kár hogy a Bioware nem valami hasonlóban gondolkodott. Azért ez a kaszt és craft rendszer nagyon ütős lenne még most is... -
#6364 Ezzel szerintem vagyunk így páran :D -
Wlanseraf #6363 Én ezeknek küldök pénzt!!:)) de a lábukat is megcsókolom ha kijön egy végleges:) -
#6362 nem kár érte . teszt szerver arra van hogy teszteljenek rajta. liberator meg amin régi kód van arra van hogy a játékosok vhok tudjanak bohóckodni. végül is arra felmehetsz és körbenézhetsz nyugodtan csak szerintem ott hosszútávra tervezni felesleges.
majd ha kijön a végleges verzió bele lehet fogni ezerrel. -
#6361 Kár érte -
#6360 semerre , teszt server , bugos régi kóddal -> nincs értelme komolyabban belefogni. -
#6359 Játszik annyi magyar, hogy lenne klán vagy valami hasonlóság? Mert lenne pár kérdésem mégis merre elinduljak el:) -
#6358 Volt combat log, volt minden szar ami MMOvá tesz egy MMOt. Ugye, ugye kedves "egyes" fejlesztők SW licenszel! :D -
#6357 Pedig ez anno így működött. :D -
#6356 Én csak néha szoktam benézni hogy mi a helyzet.