7195
10877436381340714828.png
  • Hunnenkoenig
    Ez igaz. Bar szerintem felrelinkelted a hozzaszolasod.

Abban a szövegben, amire valaszoltal, szerintem semmi provokativ nem volt.

Egyszerüen egy kerdesre valaszoltam.
    Az intelligencia-cucc pedig ironikus volt es az is csak egy kerdesre volt valasz, nem pedig magam villogtatasara irtam.

Mondjuk az ahhoz kapcsolodik, hogy neha megfedem az embereket, hogy hasznaljak a keresö funkciot es tanuljanak meg legalabb egy oldalt visszaolvasni, mert sokszor ott a valasz. Sajnalom, en ilyen vagyok.

Ha azert irtal, mert azt talaltam mondani, hogy pech, amiert nem szallit az amazon magyarorszagra (amiböl ugye a warezolas tema is kifejlödött), akkor felhivnam a figyelmed arra, hogy az a tema (reszemröl) lezarult. Bocsanatot kertem. Kesz.

Mellesleg megjegyzem, ott sem szemelyesen szoltam senkiröl, hogy warezol, hanem altalanossagban mondtam el a velemenyem.

Ezt most csak azert, hogy kicsit tisztazzuk a dolgokat.

Na, akkor terjünk vissza a temahoz :-)

ON
  • Hmuda
    Nem is tudtam hogy ott si van. Kira. :-)
  • Madmaxx
    Van Mos Eisleyben is sima imp terminál tehát ott is felveheti a küldiket. Ráadásul ott van Harburik is aki piti küldiket ad jó pénzért.
  • Hunnenkoenig
    Ja, bocs, elirtam :-)
    1024 kilobitet akartam..szoval egy megabites, na! :-)
  • Hmuda
    Hát én imperial vagyok, szóval csak arról nyilatkozhatok. Az impi küldiket Bestine mellett tudod elkezdeni. A város mellett van egy nagy domb, rajta egy imp bázissal. Odamész felveszel két neked tetsző küldit és megcsinálod. Ezt addig ismétled ameddig jól esik. A rebelekröl nem nyilatkozom mert azokat leginkább csak lőni szoktam. :DDD

Fontos: általában pár köcsög f*sz rebel ott szokta kempelni a noobokat, úgyhogy ha már beléptél a frakcióba akkor csak akkor menj vissza küldiért ha a kis TEF zászlócsk eltünt a neved mellöl.

Ha megvan a 200 frakciópont akkor csak menj oda a terminál melletti sorozótiszthez és akkor tudsz jelentkezni. (ekkor áll csak fent a veszélye a fent említett noob kempelésnek).
  • MerlinW
    szósincs biliről, az írott szöveg meg bámerre érthető, akár félre is. Vagy egészen:) Csak ilyen kijelentésekkel kár kelteni a feszültséget. A cigányt sem kurvaanyázod le az utcán, mikor elmegy melletted talpig fuxban. Vagyis de, csak magadban:D

Nah mind1, minannyian mások vagyunk, ettől szép az élet * ON * ész SWG is:D

Písz
  • Kandurex
    Frakció küldi? És melyik "pártba" :D hol lehet belépni_?
  • Hunnenkoenig
    1. Tudom es ertem.

2. Sajnalom. Nekem sem vettek meg mindent. Söt, nekem mindig kevesebb volt, mint a barataimnak, megsem jartam el lopni. Nekem meg egy computerem sem volt, mert akkoriban meg az is egy vagyon volt, meg kapni sem lehetett igazan.

3. Tudom es ertem. Lenyegeben igazad van. Hosszu tema, ne menjünk bele. Vegülis valoban az ipar a hibas valahol, de megsem szep dolog warezolni es ahogy en megallom, mas is megallhatja. Nem kell nekem mindennel jatszanom, csak azert, mert ingyen is megszerezhetö. ha meg akarok, akkor varjak fel evet es olcsobb lesz. Akkor mar meg tudom venni.

4. A faszom se foglalkozik azzal, hogy te mit töltesz le. En megkerdeztem valakit, hogy szereti-e hülyenek nezni a fejlesztöket (szmajlival a vegen) es mashol kinyilvanitottam a velemenyem az elösködö verpistikekröl. Senkinek nem mondtam, hogy ne warezoljon. Vagy igen???

5. Nem vagyok jatekfejlesztö es nem allitom be magam szent embernek. Valaki kerdezte, hogy nekem minden jatek eredeti-e es megmondtam ra az igazsaghoz illö valaszt, megpedig, hogy igen. Nem erzem magam többnek nalatok. A köszönetert halas vagyok.

6. Ha kedved van, burzsujozz le. Nem vagyok az, de meg csak jobban sem elek valszeg, mint masok. Van egy olyan mondas, hogy kinek nem inge ne vegye magara. Tedd magadeva!
    Lehet, hogy hiba van a rendszerben, de a ti alapfelfogasotokban is, ha eleve kijelented, hogy nem fizetsz erte, ha mar ingyen is van. Nem akarok erröl uj vitat inditani, mert igazabol szarok bele, csak az ut szelen allo BMW-t is meg lehet szerezni ingyen, akkor minek fizetnel erte? Ott van, kösd el! A gazdaja ugyis burzsuj geci es meg sem erzi!

Teriteni nem akarok, es ha vegigolvasod a forumot, akkor latod, hogy en soha nem mondtam senkinek semmi olyat, amit te itt a fejemhez vagsz. Lehet, hogy neha provokativ beszolasaim vannak, de nem emlekszem arra, hogy en valaha valakit is szemelyesen megbantottam volna. Ha te emiatt inzultalva erzed magad, az csak azt jelzi, hogy nekem van igazam es te is tudod, hogy ez igy van.

Harag nincs a reszemröl sem. Azert van egy forum, hogy az ember különbözö szemszögböl megtapasztalja a dolgokat. Csak azert hadd mondjam el en is a velemenyem anelkül, hogy mindenki ramtamad. Fogadd meg a sajat tanacsod es ne foglalkozz velem!

Erdekes modon sosem az valaszol vissza, akinek irok, hanem masnal borul ki a bili....
  • Hmuda
    Csináld végig a kis zöldike küldetéseit és kapsz 2k creditet, egyszeri ingyenes klónozást-utazást, 5 darab tüzijátékot és ami a legfontosabb egy kezdőnek, egy 5 alkalommal előhívható speederbike-ot. Ha megvan a bike akkor kezdj el küldiket csinálni (pl frakcióküldiket).
  • MerlinW
    ha 5-6k lenne egy játék simán ugrana a vásárlók száma. Van ismerősöm az 576-nál eladó, szokik ő mesélni nekem dolgokat. Pl egy árleszállításnál 12K helyett 7K utánrendelést kell intézni.

de ott pl van az EVM példa is...
  • MerlinW
    Félreértettél.
    Itt most arról van szó hogy 12K-ért nem vennék játékot még ha telne rá sem. Ez alatt egy átlag havi 80-100e bruttó fizetést értettem. Az hogy magamat hoztam példának csak a tisztánlátás érdekében tettem. Én hálisten megtehetném hogy havi 1, max 2 játékot megvegyek, de nem teszem mert nem játszom sokat, időm nem engedi, stb. Nem mondom hogy nem töltök le egy két játékot, de mondhatni demó szinten kezelem őket, vagyis pár óra játék után mennek a levesbe. Van egy két játék amit igen megvettem. De komolyan mondom utólag sajnálom. Főleg amit a kiadók játszanak az utóbbi években. Most adjak ki egy 10+k e pénzt egy játékért, majd anyázzak mikor jönnek ki a patch-ek, mikor kapom meg azt amiért fizettem? Nem. Ilyet nem játszunk. Azt a pá "nagy" játékot megvettem ami alapból olyat nyújtott ami számomra elfogadhatóvá tette a cuccot. Ehhez igenis letöltöttem netről, majd volt rá példa hogy megvettem. De ez már csupán értékrend kérdése. SWG-ért is érdemes pénzt kiadni hiszen hosszútávú élményt nyújt. De pl egy 4-5 órás Max Payne-ért mért adnék ugyanennyit?

Nem cigány hozzáállás, józan gondolkodás. Fizesd az iskoládat, a lakbéred, az asszonyt:) és utána szeressél mindennel játszani. Nos?:D
  • Kandurex
    HELP! Tologatom a játékot, próbálok fejlődni, de ez a sok mászkálás már kikészít. Egy bike valami 15k, hát annyi pénz meg a világon nincs :D. Van kb. 4k -m meg és még mindig alap fegyver van (páncélról, ruháról még csak nem is álmodok) (ezt a 4k -t is marha nehezen vért izzadva szedtem össze). Szal a kérdés az, lehet e valahonnan járgányt BÉRELNI?
  • FREAK
    hát szerintem is :)
  • Shiver
    szerintem a sima 1024-re gondolt ami nekem is van
  • FREAK
    1024 Mbit = 1 Gbit? :)

Ilyen Chello-ról ÉN nem tudok :)
  • FREAK
    "Ha igen csináld úgy, annyiért és készíts olyat hogy megvegyék"

vs.

"Bevallom én ha telne rá sem vennék pénzért semmit (ami nem ér nekem annyit) ami ingyen van"

A lopott cucc mindig ingyen van, vagy ha nem, akkor azok keresnek rajta, akik lopták. Ez Magyarország, itt akkor se venne a nép játékot, ha 1000 Ft lenne. Hogy miért? Mert: "ingyen van, és ez egy logikus gondolkodásmód a mai világban"

Az is logikus, hogy ha az életed múlik rajta elengeded anyád kezét egy sziklán lógva, az más kérdés, minek kell ahhoz lenni, hogy megtedd.

Aki warezol az legalább ne legyen rá büszke. Cigány hozzáállás.
  • [NST]Cifu
    Ha meglennének a file-ok, szivesen átküldeném, de én uninstaláltam már a trialt... :(
  • Shiver
    feltette de az ezelötti 9-est és most jött ki az új tegnap vagy ma azt hiszem
  • Hunnenkoenig
    Nekem nem lassan jön. De nekem 1024 megabites chellom van es nem pesten.

DC van, de lassu a feltöltesem 14kb/s
    Es ha mar feltöltöm valahova, akkor mas is elvezhesse. Egyebkent ha jol tudom, valaki mar feltette egyszer valahova. Vagy ezen a forumon vagy az swgalaxies.hu -n van valahol a link. En most hirtelenjeben nem talaltam.
  • MerlinW
    Gartulálok. De tényleg. Ehhez pár dolgot fűznék hozzá.
    1- A magyarok igen kis százaléka teheti meg hogy játékra költse megélhetésének 5-10 százalékát
    2- Amennyiben szülőktől függ még a játékos ifjonc akkor sem biztos hogy az 50-60 as években született szülőket rá tudja beszélni hogy 10ezreket költsenek számukra abszolut haszontalannak itélt dolgokra
    3- Van warez. ingyen van. Kárt okozunk de nem olyan nagyot. Ha ez fáj nekik, akkor reformálják a közép/keleteurópai piac árait.
    4- Már ne haragudj de mi a francért foglalkozol te azzal hogy kinek honnan van meg az adott program, ill hogy hogy akarja az illegális forrásból szerztettet működésre bírni. Ha nem tudod ne válaszolj, és végképp ne ócsárolj.
    5- Játékfejlesztő vagy? Kiadó? Ha igen csináld úgy, annyiért és készíts olyat hogy megvegyék. Ha nem akkor meg foglalkozz a saját problémáiddal és ne másokéval akikhez semmi közöd. Ők is megpróbálnak megélni, te is. Nehogymár itt beállítsd magad szent embernek... Azért mert itt fordítgatsz/ttál nekünk dolgokat, megkapod tőlünk a köszönetet, elismerést, de semmivel sem vagy több nálunk.
    -6 Végül azzal az erővel amivel itt "leteremtettél" minker az warezolás miatt, mi is leburzsújozhatunk téged. Vagy hülyézhetünk. Kinek mi tetszik. Bevallom én ha telne rá sem vennék pénzért semmit (ami nem ér nekem annyit) ami ingyen van, és ez egy logikus gondolkodásmód a mai világban Megjegyzem sajnos, de csak azért mert hiba van a rendszerben.

Lényeg hogy nincs gond, harag, meg ilyesmi, csupán annyi, hogy légy tekintettel másokra, és azok igényeire. Téríteni akarsz menj BSA-hoz dolgozni, különben ha ez fáj neked, akkor tűrj. Mert szavad nem fog itt meghallgatásra találni.

SWG-t én is megveszem, mert tetszik, és nincs ingyen. Igen. Mai világban ez így megy.

Uff
  • Madmaxx
    ö lenni bécsi magyar.
  • Shiver
    most látom neked csellód van, neked nem lassan jön le???,
  • Shiver
    vagy icq ahol át küldöd? ez lenne a legjobb igazából
  • Shiver
    vand dc-d van kazád ?
  • Shiver
    43 mega rarban a ... anyjukat :)
  • Hunnenkoenig
    Szivesen megtennem, de rar-ban is 43 MB es nekem nincs ennyi tarhelyem.

Ha adsz egy ftp-t, feltöltöm.
  • Shiver
    de segítő és válaszképes itt mindenki
  • Madmaxx
    ez nem baj hanem elöny! igy legalább izgalmas marad.
  • [NST]Cifu
    Hiába, ez a baj az ilyen összetett játékokkal, egy élet kell ahoz, hogy rendesen kiismerd... :))
  • Hunnenkoenig
    Ha közben nyomod a shiftet, lelassul.

Ha a jatekosod alapbol fut a jatekban, akkor a shifttel atvaltasz gyaloglasba es a jarmüveknel ugyanougy a lassabb menetbe. Igy könnyebb kerülgetni az oszlopokat.

Allatoknak van /gallop funkcioja. Ez olyan, mint a /burstrun futasnal. Rövid idöre gyorsabban fut.

Jarmüveknel ez nem müködik, mert mar eleve gyorsak.
  • Shiver
    akkor esetleg tudnál nekem segíteni abban hogy feltöltöd a 9-es peccset valahova?
  • Hunnenkoenig
    Igen, nekem minden jatek eredeti.

Ha letöltök valamit, ami nagyon ritkan esik meg, akkor azert töltöm le, mert nincs demoja. Ha tetszik, akkor megveszem, ha nem tetszik, akkor az elsö ket nap utan törles.

Kerdezni pedig nagyon ritkan kerdezek, mert en ismerem a search funkciot es altalaban elöbb elolvasgatom a forumokat. Ha nem talalok semmit, akkor kerdezek.

Szoval lehet, hogy en atlagon felüli intelligenciaval rendelkezem, de ez van. Sajnalom, ha valakinek ez az önerzeten sebet ejt.
  • Madmaxx
    Hüpp hüpp nekem is lejárt a trial, újat nem akarok kezdeni, legalábbis 14 napra nem. Majd ha meglesz az eredeti folytatom pár hónapig, végülis nem egy nagy érvágás. Addig is jegelve a kis twilek commandom :) Pedig milyen finom ropogósra tudtam sütögetni a rebeleket!

LONG LIVE THE EMPIRE!
  • LSC
    amygar = magyar.
  • LSC
    overt-ként felvette és ha meghal vagy visszavált rajta marad. Íme a nagy titok. Mindenhol vannak gyókerek és sajna azt tapasztalom hogy rengeteg a amygar közöttük under 18 év.
  • LSC
    neked biztos minden game eredeti a gépeden és soha nem kérdezteél meg senki hogy ezzel azzal hogy kell neten játszani. Ha így van te vagy az egyetlen ilyen magyar szerintem.
  • Gorii
    ehe .szeliditeni megtudnam csak altalaba ott a papa mama is:)
  • [NST]Cifu
    Alaphelyzetben nem nehézkes, ugyanolyan, mintha gyalogolnál, de azért városban oda kell figyelni, mivel a keskeny kapuknál be lehet akadni, és legalábbis az X34-nek elég nagy fordulóköre van...
  • Hmuda
    Pont olyan mintha gyalogolnál csak sokkal gyorsabb.
  • Lacc
    És lehet irányítani normálisan vagy nehézkes?