Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
Well, in respect for the original announced launched date, we are sending out 7500 beta invites today. Additionally, I’m going to put up some more screenshots of interface (give me 20 minutes or so).
-Kevin O'Hara
Community Relations Manager
Tud valaki új megjelenési idõpontot?
ha valaki meg nemtudna... ^.^
\'danja
Jediben se sikerült koma
Kevés vagy te ahhoz😛
A medve nem játék.
Oszinten😊 Kufoson a 15 dollar a csoro diaksagnak is kikohogheto, az ertheo inkabb hogy nem MO a celkozonseg.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\'danja
azért az érthetõ, ha nem a csóró diákság a célközönség......
Riszpekk
War. War never changes.
Bocs!
Sok volt az "eddig".
Eddig!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Én havi 6-7000 sem sajnálnék 1 ilyen gammára!!!!
Ja és nem vagyok burzsoá csak szerintem tényleg csekély 2500-3000 pézt havonta leszurkolni amikor itt MO-n 1 online-rpg gameért 1500 rúpiát 😉 kérnek havonta...vmi Kaland...akármi a neve!
Szóval szerintem aki eddig ezért habozott eddig az már holnap szaladhat is a bankba valutaszámlát nyitni!
Vagymi!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
War. War never changes.
\'danja
amúgy szerintem tuti nem lehet törttel játszani. nekem az a bajom csak, hog drága lesz a havi díj és nemtom hogyam fogom fizetni, milyen bankkártyával.
War. War never changes.
Tudna valaki mesélni arról, hogy esetlegesen, hogy mennek az ilyen "dolgok"? Lesz "tört szerver" lehetõség? Nem értek hozzá, csak kérdezem.
Látom sokan "szeretnék" a játékot, de nem hinném, hogy az érdeklõdõk közül mindenki elõ fopg rá fizetni. Az egy dolog, hogy a full vsz elérhetõ lesz, de egyéb "hozzáférés" - a Lucasarts sem hülye alapon - nem bizti.
Szóval, mit tudtok errõl?
(Én korábban a WW2 Online után érdeklõdtem, de leragadtam a "tapogatózásoknál".)
A medve nem játék.
http://swgalaxies.supergamez.hu
Van jópár video, screenshot, cikk a játékról
War. War never changes.
\'danja
War. War never changes.
War. War never changes.
de ha megjelenik a game nem csak EGYEDÜL én fogok elõfizetni rá, ezt nem úgy értettem! Asszem a geforce 3 ti-al már tényleg nem fog szaggatniWar. War never changes.

Sztem menni fog rajta simán(ahogy az új grafixot elnézem ennél sokkalta szarabb gépen is elfutkorászik)\"Life is around you and in you.\"
War. War never changes.
War. War never changes.
\'danja
War. War never changes.

War. War never changes.
\'danja
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
De én az leszek! És nem azért, mert õk a legerõsebbek, hanem mert az õ életmódjuk a legszimpatikusabb nekem.
May the Force be with You! 😊
War. War never changes.
en meg jedi-fejvadasz-pilota-birodalmi-lazado-felisten akarok lenni 😊 lol
na ezzel lesz elbaszva
\'danja