Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még ma megtudjuk a hivatalos dátumot,kiváncsi vagyok

\"Life is around you and in you.\"

D’oh!
Well, in respect for the original announced launched date, we are sending out 7500 beta invites today. Additionally, I’m going to put up some more screenshots of interface (give me 20 minutes or so).

-Kevin O'Hara
Community Relations Manager

az amazon szerint juniusban jelenik meg és ez valószínûleg pontos dátum mert az e3-mon még bemutaják(ami may 14-16-ig tart)

És már elmult Február söt Április közepénél járunk és még sehol a game.
Tud valaki új megjelenési idõpontot?

www.swgalaxies.hu

ha valaki meg nemtudna... ^.^

\'danja

"Abban is"?!
Jediben se sikerült koma
Kevés vagy te ahhoz😛

Up

a.carkey
Nem, tudtam mennyi, pont ezért érdeklõdtem. Még nem játszottam online gaméval, pont ezért érdeklõdtem, meg azért mert Star Wars.

A medve nem játék.

CHEAPBOY
Hat akkor megis kik? A munkabol hazagyuvo felnottek? Akiknek aztan ott az asszony?😊

Oszinten😊 Kufoson a 15 dollar a csoro diaksagnak is kikohogheto, az ertheo inkabb hogy nem MO a celkozonseg.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Mikor jon mar?(persze tudom nem kell leirni) Abban is mar jol fenekbe kene rugni Xboxmant..😄DD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hát azért a csoró diákság is kiaazdálkodja pár napi kajapénzbõl...

bankjegyhamisitassal nemcsoda... 😊

\'danja

FREAK
azt is megkeresed egy nap alatt

azért az érthetõ, ha nem a csóró diákság a célközönség......

Riszpekk

hát én hallottam olyat is hogy 15 dolcsi meg ilyenek

War. War never changes.

tegla
Eddig...
Bocs!
Sok volt az "eddig".
Eddig!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Szerintem se sok;sõt!
Én havi 6-7000 sem sajnálnék 1 ilyen gammára!!!!

Ja és nem vagyok burzsoá csak szerintem tényleg csekély 2500-3000 pézt havonta leszurkolni amikor itt MO-n 1 online-rpg gameért 1500 rúpiát 😉 kérnek havonta...vmi Kaland...akármi a neve!
Szóval szerintem aki eddig ezért habozott eddig az már holnap szaladhat is a bankba valutaszámlát nyitni!
Vagymi!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

FREAK
miért lenne sok??? havi 2500-3000 Forint?? fél napi kereset, minden, csak nem sok.....

Riszpekk

Jacek
pont ez a lenyege nincs warez nincs cheat

Rincewind
Holtbiztos, hogy nem lesz tört szerver.
ugyanaz mindkettõ

War. War never changes.

www.swgalaxies.hu

\'danja

swgalaxies.supergamez.hu

amúgy szerintem tuti nem lehet törttel játszani. nekem az a bajom csak, hog drága lesz a havi díj és nemtom hogyam fogom fizetni, milyen bankkártyával.

War. War never changes.

a.carkey
Mennyi esélye van, hogy "illegálisan" is lehet majd játszani vele? Nem játszottam eddig online gamékkal, de ez lehet, hogy kivétel lesz. Da a leszurkolandó összeg kicsit sok.
Tudna valaki mesélni arról, hogy esetlegesen, hogy mennek az ilyen "dolgok"? Lesz "tört szerver" lehetõség? Nem értek hozzá, csak kérdezem.
Látom sokan "szeretnék" a játékot, de nem hinném, hogy az érdeklõdõk közül mindenki elõ fopg rá fizetni. Az egy dolog, hogy a full vsz elérhetõ lesz, de egyéb "hozzáférés" - a Lucasarts sem hülye alapon - nem bizti.
Szóval, mit tudtok errõl?
(Én korábban a WW2 Online után érdeklõdtem, de leragadtam a "tapogatózásoknál".)

A medve nem játék.

LEsz itt éle ha megjelenik a game

na de elhalt ez a fórum is--- akit érdekel a játék az nézze meg ezt a lapot:

http://swgalaxies.supergamez.hu

Van jópár video, screenshot, cikk a játékról

War. War never changes.

swgalaxies.supergamez.hu forum

\'danja

ebbe a fórumba már alig írnak,van egy másik a swgalaxies.supergamez.hu -n

War. War never changes.

Jacek
na ez az nem kell uj

miért néznének minket hülyének?

War. War never changes.

Február környéke!

Mikor jelenik meg?
HEHE ha a fejlsztõk tovább geciznek és ennyire hülyének néznek mindenkit akkor lehet ,hogy te leszel az eggyetlen...

igen bazede ha megjelenik a game nem csak EGYEDÜL én fogok elõfizetni rá, ezt nem úgy értettem! Asszem a geforce 3 ti-al már tényleg nem fog szaggatni

War. War never changes.

nemtom iért ugrana meg a tipoc ha te elõfizrtsz rá(nem olyan nagy esemény)?Sztem menni fog rajta simán(ahogy az új grafixot elnézem ennél sokkalta szarabb gépen is elfutkorászik)

tipoc=topic

War. War never changes.

én tuti hogy elõ fogok fizetni rá, és asszem tényleg megugrik majd akkor a tipoc. szerintetek fog menni a gépemen, és ha igen, hogyan? -Amd Athlon XP 1.6ghz, 320mb 133mhz sdram, geforce 2 mx400 32mb amit kicserélek majd geforce3ti 128 mb ddram-ra

War. War never changes.

ha valobab olyan lesz amilyenre szamitok akkor elofizetek ra...

\'danja

Rincewind
Az elmúlt két napban 10 különbözõ témában ment a floodolás, sz'al azért annyira nem szegényes, de a megjelenéskor gondolom megugrik majd az aktivitás...
na megint az 50.csak

War. War never changes.

no comment

De jó hpogy ilyen sokan irogattok ide... A starwarsgalaxies.supergamez.hu-n levõ fórum is elég szegényes, normális fórum nincs?

War. War never changes.

en valszeg tolvaj, fejvadasz, csempesz leszek...

\'danja

ja megvan ok http://swgalaxies.supergamez.hu/ -ez?

War. War never changes.

milyen fórumra? mi az url-je?

War. War never changes.

sztem a rince átal említett oldal forumára irogass ott talán még válaszonak is.)

ti milyen karival lesztek?

War. War never changes.

hát ja szerintem is sokan csak a jediket fogják keresgélni meg vadászni, mert azt könnyebb, mint pl. paladin módjára jókat tenni és tanulni-tanulni-tanulni.
De én az leszek! És nem azért, mert õk a legerõsebbek, hanem mert az õ életmódjuk a legszimpatikusabb nekem.
May the Force be with You! 😊

War. War never changes.

Lazarus
Nem hiszem 😊
Nem lehet mindenki jedi, amúgyis azokat levadásszák
ehh jedi-fejvadasz lol😊
en meg jedi-fejvadasz-pilota-birodalmi-lazado-felisten akarok lenni 😊 lol
na ezzel lesz elbaszva

\'danja

pedig ha elolvasod a hivatalos forumot akkor a legtöbb ember JEdi-fejvadész etc akar lenni