7195
-
#2511 thx -
#2510 Itt a link helyesen. -
#2509 Ühüm csak hibásez már jó. -
#2508 Itt egy link amin folytasd. -
#2507 Erre is csak feltételezéseim vannak. Vannak az elsődleges értékek (HP/AP/Mind) és vannak a másodlagosok (Strength, Focus, stb.), ha jól vettem ki, a másodlagos értékek összege azonos az elsődleges értékekkel (vagy fordítva? Az elsődleges értékből jön a másodlagos?), és ezt bizonyos szintig lehet befolyásolni, de ehez egy "Tailor" szakmát űző player kell... -
#2506 igen -
Madmaxx #2505 Amit a két hét alatt hiányoltam azok a nagy PvP harcok voltak a városokban. Egyszer mondjuk épp Bestineben jártam amikor kb. 20 egy klánba tartozó, azonos szinű páncélt viselő rebel söpredék berusholt és minden birodalmit leölt. Nah az jól nézett ki. Én kaor még novice marksmanként nem igazán tudtam volna beleszólni ezért inkább csendben maradtam :) A másik nagy jelenet Mos Eisley starportján volt mikor vmi kis kezdő lázadó futott a shuttlehoz overtként. Épp álltunk vagy 5en ott birodalmiak azt elkezdtük szegénynek adni az áldást :) Huhu olyan gyorsan még nem láttam futni embert ki az épületből :D -
#2504 A buff-olás az, amikor valamilyen hatás miatt megnőnek az értékeid. Tehát több HP-d/AP-d/Mind-od lesz, és/vagy megnőnek a másodlagos értékeid is (Strength, Focus, stb.). Ezt lehet pl. spaciális kajákból elérni (az egyik haver Scout-ként csinált olyat, ami +200HP-t adott 30 percre), előadóművészektől szerezni (2 percig kell nézni őket, egy group-ba kell lenni velük, én 1x kaptam ilyet egy táncos csajtól, +200Mind volt 1 órán át), illetve lehet a komolyabb orvosoktól szerezni (Coronet Starportnál üvöltözött egy csávó folyamatosan, hogy 23k creditért ultratápol, több ezres HP/AP/Mind értéket igérve).
Én legalábbis így tudom :) -
#2503 Nekem nem sikerült anno folytatni... :( -
#2502 ez a file neve?
SWG_Trial_GSI_2.EXE -
#2501 Ez lehet, hogy láma kérdés lesz, de most töltömm a cuccot a Fileplanetről, viszont meg kell szakítanom a letöltést...amennyiben ezt teszem, későb tudom még folytatni tovább? most tart 65%-nál, nem kezdeném újra, ha nem muszáj :)
htx -
#2500 bocsi az OFF-ért:
Eladó egy City of Heroes account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!
Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.
Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok :)
THX -
#2499 Meg ez a Buff - olás se egyértelmű :( -
#2498 Valaki magyarázza már el, hogy hogy is működik ez a stat migration-t -
#2497 Hát beszerezni nekem sem volt ám könnyű dolog az biztos. Már nem is emlékszem hogy volt, elég rég történt :D Talán az Amazontól rendeltük, egy miskolci srác német haverjához, az aztán leküldte ide neki, én meg elhoztam tőle (persze mindkettőnknek rendeltünk). Szóval nem volt egyszerű :D De szomorú, hogy még mindig így kell trükközni és nincs a hazai boltokban... -
#2496 Nekem van jópár eredeti játékom, de azok többsége ilyen EVM, meg hasonló, ami már azért 5k alatt volt a boltban és tényleg jók... Többnyire én is warezolok nem vagyok rá büszke, de ez van.
Elvileg ma már jövök én is, a Farstarra :) -
#2495 Mindenesetre köszi! ;) -
#2494 Utólag elolvasna nagyon rosszul fogalmaztam, szóval a helyzet az, hogy a profibb játékosok szoktak HELPER-ek lenni, és ők segítenek a kezdőknek. Bocsi, a kapkodás áldozata lettem :) -
#2493 Valaki tudja, hogy honnan lehet megrendelni ezt a játékot, ahonnan szállítanak is Magyarországra? -
#2492 Ez tényleg nem volt szép. Én is tépem a hajam, hogy nem tudok semmit se rendelni tőlük. -
#2491 Nekem is minden játékom eredeti, mert becsületes akarok lenni. Ha meg nincs pénzem valamelyikre, akkor nem veszem meg, de akkor sem warezolok. -
#2490 lehet, hogy félreértettelek, csak nagyon warezpártinak tűnt a szöveged
nem mintha nálam nyüzsögnének az eredeti szoftverek :) szar helyzet, és igaz, hogy többen vennék, ha olcsóbb lenne, de EBBEN az országban, csak az ingyen elég olcsó a népnek -
#2489 :)))) -
#2488 Ki tudod választani a karakter részlet-beállításainál (már nem emlékszem pontosan hol, de ahol a név alatti kaszt-feliratot is lehetett állítani...), hogy a kezdőket segíted-e különösebben. Ha bepipálod, akkor a neved felett ott lesz ez a "HELPER" felirat, és annyit tesz, hogy ha zöldfülüként odamész, akkor (valószinüleg) nem küld el a búsba, ha teljesen alap dolgokat kérdezel, vagy kunyerálsz tőle esetleg. Az egyik haverom egy (trial-osként nézve) kissebb vagyont, és két Speedert kunyerált így össze :))) -
#2487 Téynleg ,mi ez a HELPER cucc? -
#2486 Hát igen. De amúgyis Birodalmit igen gyakran lehet egy HELPER jelzőcskével a feje felett látni... :P -
#2485 Azon kívűl én ahogy olvasgattam a fórumokat, valahogy olyan panaszt nem láttam, hogy a newbee rebelekre szabályosan vadásztak az ős-birodalmi űbertáp játékosok. A fordítottját viszont többször is.... :) -
#2484 http://www.gamekapocs.hu
A 14 nap Trial-t innen le lehet tölteni. De mindenképpen kell hozzá egy Fileplanet account is (de az ingyen van). Installálás előtt legyetek fent a fileplaneten bejelentkezve.
Amúgy ki milyen nevű karakterrel nyomul most?
Én ollie HUN néven az Europe.Farstar-on. -
#2483 Könnyebb??? Hát nem tudom, de én kb két-, háromszor annyi lázadó láttam ez a két hét alatt, mint Birodalmit. És a szerverstatisztikák is a kiugró számú Lázadó populációt bizonyítják. Miért lenne akkor könnyebb, ha ilyen nagy túlerőben vannak a Lázadók?
A másik dolog, meg, hogy nemcsak azt kéne nézni, hogy könnyebb vagy nehezebb. Ez egy szerepjáték és én nagyon régóta a Birodalommal szimpatizálok, el sem tundnám képzelni, hogy béna lázadónak álljak. Birodalmiként érzem jól magam és a haverjaim is mind Birodalminak álltak. Miért baj ez? -
#2482 sorolhatnám mitől könnyebb. De előbb mond el szerinted mitől "sőt". -
#2481 Pénzt asszem nem tudsz visszavenni.
Már nem játszok mert letelt a trial, amúgy a Farstaron voltam. Még azért elmondom, hogy 10K-ból semmilyen normáilsabb páncélt nem leht venni, és az 50K-s korlátozásbol is alig-alig, de azt is darabonként. -
#2480 Naccerű, aukciós cuccot vettem, most gondolom várhatok jó pár napot mire átvehetem :(. Fantasztikus. Nem lehetne valahogy kiszedni a pénzem? Eccerűen nem jövök rá, hogyan :(már megbántam az egész aukciózást.
Egyébként marksmanként kezdtem el és ippen'h kifejlesztettem a pistol ranget + aimot jelenleg itt járok, azaz szinte sehol...
Hmuda merre jársz most a játékban?...kéne egy kis kölcsön ;/ vagy 10k...eskü! vissza adom!, ahogy tudok venni valami páncélt meg fegyvert. -
#2479 Nem hinném, hogy könnyebb lenne az impeknek, sőt! -
#2478 A CDEF fegyverek mindenben megegyeznek egymással csak a lőtáv módosítók különböznek (pistol: rövidtáv, Carbine: közepes táv, Rifle: sniper :D).
Csak olyan fegyvereket vegyél amit tudsz is használni. A skill ablakban van egy külön szekció hogy milyen eszközökre van jogsid. Ha nincs rá akkor nem tudod megfelelően használni és durva minuszokat kapsz. Szerintem a te vásárlásodnál két lehetőség áll fent.
1: vagy nem vetted ki a tárgyat a terminálbol, ugyanis ha instanban megveszed akkor néha külön ki kell szedni (available items->retrieve).
2: aukciós cuccot vettél ami eleve öreg hiba, mert egyrészt napokat kell várni hogy meglegyena cuccod vagy esetleg valaki más jobban licitál nálad. A legfölöslegesebb és leg időpazarlóbb eladási mód.
A droidtól scak símán csak elővételkor megkapod a küldiket (olvasd el hogy mit mond és akkor megérted hogy mi a helyzet).
Jó pénzért gondolom az, hogy nagyjábol 400-500 credit küldikként ami kicsit könyebb mint a te szinted. Szerintem Harburik egy impi tiszt lehet bár én még nem láttam.
Ebben a játékban nincsenek szintek. A fegyveres képzettséged alapján van eldöntve, hogy mennyire lenne egy ellenfél nehéz. A küldetésterminálok szinte mindig a te vagy a csapatod összetételéhez méri a választható küldik nehézségi szintjét. -
#2477 mellesleg van itt valaki a rebelnek készül vagy mindenki a könnyebb utat válassza? -
#2476 azért mert ha veszel valamit a retrive fülnél át kell venni. -
#2475 ez a köcsög fasz dolog oda fissza megy anno mikor összejött egy speeder-re a lé örömest lőtték szét a kollégáid velem együtt. Ez a frakció dolog erről szól nem kötelező impet vagy rebelt lőni senkinek aki azt teszi számoljon a kockázattal. -
#2474 Mit jelent az, jó pénzért és a Harburik?
:D
ps: piti -hez milyen szint? 7 - 9 -
#2473 Még egy pár kérdés:
Miért van az, hogy a Rifle, Caribbe, Pistol között 0-6000 kreditig szinte semmi különbség sincs (max 10-15 minimális sebezés )?
Aztán szegény csóróként volt 3800 pénzem és mentem vásárolni, ha jól vettem ki valami árverésként vettem valami fegyvert (Bazaar terminal), azaz VETTEM VOLNA, ugyanis a pénzt a gép elvette viszont fegyvert nem adott!
A másik: ettől a zöld R2 -től hogyan lehet felvenni a küldetéseit? Mert inkább csak segíteni akar meg a holocronnal jönne. -
Madmaxx #2472 Rögtön a medcenter mellett. Ott áll két kollega:) Én mindig onnét vettem a küldiket és piritottam a rebeleket. De ha buffolva voltam már a marshallok és generalok is nagyon könnyen mentek. Azt áruljátok le hol vannak jó kis NPC questek? Ha megszerzem a gamet és tudom folytatni jól jönnének. Emperors Retreat missziók kivégezve, Tusken Bunker misszión elvérezve :)