Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Ja, de most már 2 hete nem volt😞
Remélem csak az ünnepek miatt.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

KG21
A TNG-nél már csak az eredeti Star trek van lentebb. Azokban Kirk mindig vmi hupilila, vagy neonzöld, esetleg diszkólámpakék bõrszínezetû nõvel kéjeleg.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

RelakS
😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Azok tényleg igen unalmasak mostanság sehol egy kocka sehol egy warbird sehol egy hadüzen egy másik fajtól. Csak annyi hogy picardnak fáj a feje ezért riker lesz a kapitány troj elveszti képességeit a doki nem tud senkin segíteni mert más dimenzióban van geordinak nincs más dolga mint megakadájozni a maghsadást.
KG21
Kazaa-n fenn van egy pár verzió, csak vigyázz mert sok a fake.
Szerintem a film maga elég fos... pedig nekem általában minden tetszik ami startrek, de újabban a TNG részeket is kezdem unalmasnak találni.

Eye-scream
A történetét meg ezeket naggyából tudom. Arra lennék kíváncsi, hogy itt látta-e valaki és neki hogy tetszett. Nameg hogy honnan lehet leszedni.😊
Egyébként startrek filmekben eddig sztem a First Contact a legjobb.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Laalee
magyarorszagra meg be sem hozzak...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
ez is tng film es kulfoldon lehuztak nagyon

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Eye-scream
Láttamár vki az új startrek filmet (a Nemezist)? Milyen és honnan lehet leszedni? Én könyvben láttam de úgy nem veszem meg max ha nagyonjó a film akkor...

RelakSfromhome
HÁÁÁHÁÁÁ!!

A pénteki TNG-ben ott volt Scotty, aki azzal jött, hogyaszongya magukat biztos Kirk küldte!
Nabazze, a Generationsban ott volt, amikor Kirk eltünt!

Tévedések RULLÁK!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tikal
Hát erre: cpt. jim kirk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Le szeretném tölteni a régi ST trilógiát amibe még Jim Kirk volt az Enterprise kapitánya csak nemtom ,milyen címre keressek rá?!

\"Life is around you and in you.\"

2XP
Ehh, nekem meg nincs sat1, a hülye kábel szolg levette és betett helyette mindenféle hülye kölyökadót meg romaintikát 😞(

Eye-scream
Amúgy néztétek tegnap az Enterprise-t? Sztem elég nagy hülyeség a holofedélzet az idegen hajón. Ha a flotta már ilyen korán találkozott vele, akkor miért nem fejlesztették ki elõbb õk is?

Eye-scream
Nem arról a részrõl volt szó, a Generations filmben az elején a hajón ami találkozott a nexussal ott van Tuvok mint ember. De egyébként élhetett volna akkor.

KG21
Nade itt lejjebb meg arról vitáztak, hogy élt-e már akkor.

Eye-scream
Nem azért de sztem ez nem olyan nagy felfedezés. Abban a részben volt mikor Tuvoknak vami emlékvírusa volt. És agyegyesítést csinált a kapitánnyal, hogy megkeressék a problémát. Nekem nem nagyon tetszett...😞(mármint a rész)

KG21
Na mivan? senkit nem érdekel eme felfedezésem?

KG21
Tuvok egyébként szolgált a USS Excelsioron, ahol Sulu volt a parancsnok...nézzétek meg:season 3-Flashback

Pupcika
ok

RelakSfromhome
Mint EMMBER!!! Megnéztem a fülét direkt, mert nem hittem a szememnek, de ott akkor is egy ember a sok közül.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pupcika
mint Vulkáni, nem?
és vmelyik részben volt is utalás arra hogy Tuvok ismerte Mr. Spock-ot, vagy nem? és én ismeretanyagom hiányos?
lehet megnézem újra az adatbázist 😊)))

Pupcika
stimmel is az év.
mert Tuvok nem olan fiatal már a Voyageren (asszem 112)

KG21
Ja!Max 5-ös fokozat,fézer nuku...de azér' Kirk gépénél jobban néz ki.

[HUN]PAStheLoD
na és milyen ?? ócskavassal mennek ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nagy szimat volt! nekem elsõre feltûnt 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Eye-scream
Ja tökjó volt a tegnapi rész. Egyébként nekem az új fõcím is nagyon tetszik, ez az eddigi legjobb sztem (mármint fõcím).
Elég jól van érzékeltetve az is, hogy a föderáció csak nemrég alakult meg. Csak a késõbbi részekkel el ne rontsák...

RelakSfromhome
Kicsit szimatoltam.
Tom Paris, Nicholas Locarno = Robert Duncan McNeill

RelakSfromhome
Ja, mint ember.

2XP
jaja, tesóm is észrevettem, elõször nem hittem neki, de jobban megnézve tényleg õ volt 😄

RelakSfromhome
Hehhe, a startrek rendezõsége gyakran ugyanazokat az embereket használja😊 Ma este Tom Peris, mint Nick Locarno tûnt fel 😊

Guest
Nem, és valószínûleg nem is fogom, amíg nem lesz normális rip.
2XP
Háát, én leszedtem, de nagyon rossz a minõség 😞 És még felirat sincs hozzá, úgyhoyg, inkább várok még egy jobb verzióra.

na látta már vki a Nemesist?

War. War never changes.

nekem is kéne

War. War never changes.

Mike
Megvan vkinek a teljes Voyager divx-ben?
tuti kéne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

2XP
Persze hogy megnézem, már régóta vártam rá. Remélem nemsokára lesz hozzá felirat is.

Most mégis megnézed a filmet? Remélem lesz a V3-on Voyager vagy deep space 9 ismétlése...

War. War never changes.

Guest
Nah megnéztem, az NFOrce a következõ Nemesiseket ismeri:

2003-02-10 VCD Star Trek: Nemesis (2002) *SCREENER* 95x15 MB VERITY
2003-01-05 VCD Star-Trek Nemesis *UNSUBBED* *READNFO* *TS* 75x15 MB XV
2002-12-14 VCD Star Trek: Nemesis (2002) *TS* 78x15 MB FTF

A VERITY-féle nuke-olva van (Not VCD compliant, bad quality), szóval van is screener, meg nincs is... Az FTF-félérõl az hallottam, hogy nem jó minõség, az XV-félérõl semmit nem tudok.
2XP
Hát leszedtem egy kamerásat, de az ment is a szemétbe. Most töltök egy másikat, ami még mindig kamerás, de elvileg már tûrhetõ, csak az a gond, h egy tetûlassú dsl-en van 😞

Guest
Asszem' még csak kamerás verzió van, és a nagy "siker" miatt valószínüleg nem lesz screener, szóval vagy szutyok minõség, vagy várakozás a DVD-Ripre...
de kritikus vagy

War. War never changes.

Guest
A TOS-filmek nekem se jönnek be, de a TNG-filmek közül a Generations és a First Contact jó. Az Insurrection viszont már szintén nem az igazi, és a tendenciát nézve a Nemesisrõl is simán el tudom ezt képzelni...
a haverom azt mondta, hogy az egyik angol lapon olvasta hogy nem is volt olyan rossz,sõt

War. War never changes.

2XP
Hogy a **************

Na mindegy, majd letöltöm dc-rõl.

see.aakogh
Hát ha jó effektekkel meg jó kidolgozással lesz, akkor én is megnézem, de a régi részek pocsékok voltak

Guest
Jelen állás szerint tényleg nem volt siker, és nem lesz nálunk moziban...
Tényleg nem fogják adni Magyarországon a Star Trek: Nemesis-t? Valahol azt olvastam nem volt siker, igaz ez?

War. War never changes.

RelakS
Adhatnák az origi sorozatot is 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

2XP
Reméljük az Enterprise, ahogy a v3 megígérte 😉