11588
-
Augustus Gigo #2500 nem az m,egy msot amiről írtatok előbb -
#2499 kezdődik -
#2498 Nem tudja vki, hogy akik az Ent főcímét szerezték (Diane Warren & Russel Watson), van-e több számuk, asszonynak nagyon tetszik. -
#2497 Nem, nincsenenk érzelmeink, de regényt nem minden vulkáni szeret olvasni. :) -
#2496 Én azt hittem a vulkániak türelmesek :) -
#2495 thx -
#2494 http://startrek.sorozat.info/startrek/cgi/trek.cgi?f=ent006e1
Vagy az oldalon a menüsorban: Az "epizód info" a rövid verzió, az "epizód átirat" a teljes. -
#2493 Link ? -
#2492 Lol, tényleg, az átiratra linkelt... :)
Ha ez sok neked, akkor olvasd el a rövidebb verziót. :) -
#2491 Uhh, szted elolvasok ennyit ? -
#2490 #2488: Ja igen, így a legegyszerűbb... :)) -
#2489 Én is. -
#2488 http://startrek.sorozat.info/startrek/cgi/trek.cgi?f=ent006r1 -
PCK #2487 ok
kösz all, terjesszétek -
#2486 Sóder!!! -
#2485 Aláírva! -
#2484 Én is aláírtam -
#2483 Tévedni borg dolog :DD -
#2482 "Egykét sántítás joga "
Én, Csekély Értelmű Medvebocs, bátorkodom megkérdezni, hogy ez mi??? -
Borg #2481 Jóvanna, én kb 1 éve láttam angolul még :)) Egykét sántítás joga fenntartva, de ennyi volt a lényege. -
#2480 Signed! -
#2479 ?
Dodajutott egy csapat, majd a sikerekkor küldtek mégegyet, de azok összekaptak, viszont pont abban az időben benézett egy aszteroida is a bolygóra! Semmi event horizont-os eltűnés nem volt, csak éppen 70 évvel a sorozat előtt megszakadt a rádióadás. -
#2478 aláírva -
#2476 #2470: Annyiban módosítnám, hogy több kolonizáló hullám volt, és a korábban érkezettek nem látták szívesen az utólag jötteket. A túlélők (az első hullám leszármazottjai, akik nem tartják magukat emberenek) csak azt hitték, hogy a később jöttek felelősek a sugárzásért, de később kiderül, hogy egy meteorbecsapódás az igazi ok. -
Cat #2475 hülyeség a szövege, mi az hogy "a sorozat nézőtábora nem ér haza 17:00-ra" ?! ez értelmezhetetlen -
Cat #2474 ???
egyáltalán nem lesz délután ötkor? vagy csak beiktattak egy fél kettes ismétlést is? -
#2473 köszi -
#2472 aláírtam -
PCK #2471 hi all
Viasat3 peticio a hajnali kezdés miatt
Mint tudjátok a neves és hirhedt Viasat3 csatorna átrendezte a műsöidőt, miszerint az Enterprise sorozat április 12-től hajnali fél 2-kor vetítik, ezért inditottunk egy peticiot
irjátok alá
thx -
Borg #2470 Terra Nova dióhéjban
Kb annyiról szól, hogy X évvel ezelőtt az emberek egy hajót küldtek kolonizálni oda.
Aztán valahogy az event horizon mintájára elvesztek, és semmi hír nem érkezett róluk azóta.
Most az enterprise, és a hőw crew éppen pont oda tart, és felfedezi, hogy a kolónia lakói kiirtották egymást (vagy mi), és bizonyos biológiai fegyver utóhatásai révén azóta a föld alatt élnek. 3 generáció alatt azt is elfeljtették, hogy ők emberek, ráadásul picit rohadnak is már.
Archer felhomályosítja őket a dolgokról, a doki meggyógyítja az egyiket, a másik jelentéktelen főszereplő pedig kideriti, hogy a déli kontinens steril, így költözzenek inkább oda, mert ott jobb mint a föld alatt.
Persze egy kis erőltetett bonyodalmat is vittek bele, amikor leszállnak, a shuttle alatt beszakad az egyik földalatti járat, amiben bentreked az egyik barlanglakó, akit persze Archer főisten életét kockáztatva megment, és ettől kezdve hisznek neki az ősemberek. -
#2469 -
#2468 és ma nagy film se lesz :( -
#2467 Hmm, tegnap senki se látta ? -
#2466 Lemaradtam, milyen volt, de objektívan ha kérhetném!
kösz! -
TneX #2465 :D Arra még várnod kell azt hiszem :))
Meg nekem is :) -
#2464 és is csak most értem haza :( -
#2463 +nézzük!!! :D:D:D
De akkor az (18) lesz, nem? :D -
#2462 T'Pol-t transzportálják, de a ruha ottmarad a mintatárolóban ? -
TneX #2461 mármint a jövő hét hétfői :) -
TneX #2460 Viszont a hétfői epizód az szerintem nagyon jó darab :)