11588
-
#2540 Najó de azért az ésszerűségtől meg következetességtől elég messze voltak. Gondoljunk csak kedvenc szereplőnkre, a pirosinges névtelen zászlósra a TOSből :) -
#2539 kezdődik, nézzük -
#2538 Sztem a többi sorozatal nem nagyon voltak ilyen gondok. -
#2537 "De a Trek az ésszerűségről, a következetességről szólna"
Najó, ezt hagyjuk szvsz...:) -
#2536 Egy jövőben játszódó sorozatnak nem lehetnek biztos alapjai, ezért nem lehet realitása. De a Trek az ésszerűségről, a következetességről szólna, de az Enterprise ezt alapjaiban borítja föl. -
#2535 Én sosem keresem a realitást, meg az ésszerűséget egy sci-fi sorozatban -
#2534 megbukott? kár:( -
#2533 egy vulkáni sosem röhög:) -
#2532 legyen -
#2531 "Star Trek: Voyager" (1995) playing "Penk" in episode: "Tsunkatse" (episode # 6.15) 9 February 2000 -
#2530 Nám! Az elit force ][-ben volt hang a lista szerint -
Garfield #2529 Vazze, ugyanez a muki a DS9-ben nemcsak Vorta volt, hanem ő volt a ferengi Brunt főelszámoló is. -
Garfield #2528 Ahogy elnézem, még a ST:VOY-ban is szerepelt. -
Garfield #2527 Nem ez, egy másik.
Ez:
-
#2526 -
Garfield #2525 Igen, ez a pasi volt, csak csápokkal és kékre festve. -
Garfield #2524 Azaz, csak nem ugrott be a nevük. -
#2523 -
#2522 Vorta. -
Garfield #2521 Jééé, ha jól láttam, akkor az andoriaiak vezetőjét ugyanaz a színész játszotta, aki a DS9-ban a Dominium "ügyaintézőjét" játszotta (akiknek olyan hülye fülük volt és klónozták őket, ha meghaltak; meg álladóan az alakváltók s*ggét nyalták, márha lehet fenékről beszélni az alakváltók kapcsán :)) -
Cat #2520 egyébként mért nincsenek sokkal szorosabb kapcsolatban a Földdel? tök közel vannak hozzá elvileg, max. párhétre tőle, szubtéri adón folyamatosan kommunikálhatnának -
#2519 Ezt a töritanárom szokta mondogatni ;) - Mark Twain nyomán. -
#2518 Nem! Máshol is volt hasonló, nem hazudtak, csak nem mondtak eol mindent... -
#2517 Hát ez egy igen "érdekes" rész volt... -
#2516 Az igazság elhallgatása is hazugság ;) -
#2515 Véleményekből itélve nem volt valami nagy rész, sajna vagy nem sajna, lemaradtam. -
#2514 Ha ez így egy tovább, én se fogom csodálni... -
#2513 kezdem érteni miért bukott meg ez a sorozat -
#2512 Dehogynem, azt mondták nincs ott semmi, ami az andoriaiakat érdekelheti. -
Cat #2511 helyes megoldás: andorriaiak maradnak, és a többiek utasítást kérnek a Földről
a vulkániak a Föld stratégiai szövetségesei, akik megosztják velük az ismereteiket (csillagtérképek, ismeretek más fajokról, stb.)
egy vulkáni - hadászatilag fontos - bázis elárulása minimum barátságtalan lépés, amit semmiképpen sem szabad olyan elvek szerint végiggondolni hogy igazság, meg becsület
T'pol nak szintén utasításokat kellett volna kérnie a vulkáni anyabolygótól - de ezt maximálisan nem értem a sorozatban, egy ilyen felfedezőakció iszonyat szoros földi irányítás alatt lenne, földi utasítás nélkül nem is finghatnának, lásd a jelenlegi ürmissziók -
#2510 Nem hazudtak, nem mondták, hogy nincsen... -
#2509 Mért? -
Cat #2508 ja, és azonnal hadbiróság elé állítanám hazaárulásért -
#2507 Bazzeg TÁVÉRZÉKELŐ egy ősi vulkáni kolostorban ? :D -
Cat #2506 hát ez baszott nagy faszság volt, idiota ez a kapitány, még nagyobb hülye mint janeway volt az elveivel
ez teljességgel életidegen, unrealisztikus hozzáállás, ami ráadásul nem veszi figyelembe a Föld stratégiai érdekeit sem -
#2505 Nameg hogy tudtak ezek hazudni ? Ezek nem is vulkániak voltak ! -
#2504 Bazzeg LÓSZOBOR egy ősi vulkáni kolostorban? -
#2503 Igen. -
#2502 most mi van? a hegyfülű csaj elárulja a fajtáját? -
#2501 Tuvok az emberek tényleg büdösek?