Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Lol 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
1. A Sev Trek az egy paródia a Star Trekhez. Legalábbis így indult, mostanra pedig már egy csomó Sci-fi és fantasy sorozathoz/filmhez pl. Sev Wars, Fraud of the Rings meg ilyen erõsen kerékhiányos nevek 😛. Néha rohadtul fárasztó, de vannak benne hatalmas poénok. Bõvebben: www.sev.com.au vagy magyarul a startrek.scifi.hun
2. Én nem emlékszem rá, már régen láttam, de a TNG egyik részében is szerepelt, asszem vmi klónt játszott, csak ott meg tök kopasz volt😄 Meg az egyik TNG részben (nem a generationsban) benn volt Tuvok is, mint vmi idegen fajba tartozó lázadó...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

RelakS
1: SEV minek a rövidítése (ha rövidítés, mert a Star Trek Voyager nekem sehogysem jön ki )
2: Láttátok a Szörnyecskék 2-õt? A biztonságiak vezetõje az OSH 1.0 volt, hajjal 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guest
LOL 😄
Eye-scream
Új típúsú kasztrálás😄
Mint a Spotos sev trekben😛

Guest
De legalábbis szegény blöki tökének biztosan... 😛P
Eye-scream
Enterprájzba egy baromiu nagy hülyeség van. A kutya. Bazze valószínû, hogy majd megengedik, hogy egy csillaghajón szebadon rohangáljon. Lehugyozza a hajtómûmagot, azt lõttek a hajónak😛

Guest
Sev Trek jóóóóó... 😊))

(Hmm, most nézem csak, hogy a #264-ben van néhány helyesírási hiba. Na ezért nem kell éjjel fórumozni. 😛)
RelakS
persze, klingónen 😊

Eye-scream
Amúgy ez kurvanagy sztem:

Guest
Mutass olyan szinkront, ami a Zone-féléhez képest szar... 😛PP

Engem annyira nem erdekel az Enterprise, szal nem nézem a SAT1-en (ja, és németül sem tudok... 😉).

Most jut eszembe, a SAT1 az eredeti vetitési szisztémát követi heti egy epizóddal? Mert akkor valszeg tartják az ilyen sorozatokban szokásos nyári szünetet, aztán õsztöl jön az új évad.
Guest
Mér', attól, mert a szájával beszél, még tud az orrán át levegõt venni, nem?
Eye-scream
Enterprájz szimkronja nem lett olyan szar, fõleg ha a Volyádzzser végének magyar szinkronjával vetjük össze...
Amúgymeg inkább nézem most németül, mint tíz év múlva magyarul...:/

Eye-scream
Hát naná😛

2XP
Németek sok jó dolgot csinálnak, de a szinkronjaikat el lehet felejteni 😉 Láttam egyszer a Csillagok háborúját, abban Darth Wader egyszerre beszélt és végezte a "levegõcserét" 😄D

Guest
Raumschiff Enterprise?
Eye-scream
Hehe a sat1re gondoltam 😛 😉

Guest
😊))

Látni láttuk, csak azt nem tudtuk, hogy a szinkronon sírjunk vagy nevessünk. A többség végül az elsõ verziónál maradt...
Guest
Hát igen, ígérni sokmindent ígértek, pl. újraszinkronizát hetedik évadot... 😊 Kíváncsi vagyok, hogy ha elérnek addig az ismétlésben, akkor mi lesz. Befejezik, vagy leadják a zombi-szinkronnal?
2XP
Hehe, jan. 1-re ígérték, 2003 😉

Guest
Haha, arról anno is az volt a véleményem, hogy hiszem, ha látom. Ezt most is tartom... 😊)
Eye-scream
Az enterprise meg ménem megy mostanában????

Guest
Minden szombat délelõtt van két epizód... 😊
Már nem is fogják adni a V3-on többet?

War. War never changes.

Árrõl nekem a NOKIA kézi konzolgépe jut az eszembe, nem is tudom miért hívják N-Gage -nek! 8)

Taptarap
Kapitány..hajónapló 232132...(IMÁDOM)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Eye-scream
Ja de a végén õszintén egymásba szerettek, csak ugye kedvenc kapitányunkat szólította a kötelesség...

RelakSfromhome
Ott is volt valami, asszem a csaj nyereségvágyból követte el a dolgot

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Eye-scream
Nem arra. Például volt az a rész amikor rákényszerítették, hogy szabadságra menjen...

KG21
Az nem hiba, mert Worf késõbb ment a ds9-ra, miután lezuhant az Enterprise a Generations filmben.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

RelakS
Ha a hétfõi részre gondolsz, ott a csaj a 21 éves Piccard-ot látta

Eye-scream
A TNGben az fárasztó, ahogy Picardra tapadnak a nõk. Mindig 20 év körüli csinos nõk lesznek szerelmesek egy kopasz, öreg férfibe, aki ráadásul gyakran antiszociális magatartást tanusít...LOL

RelakS
Sztem a sorozat szinkronhangjai királyok! Persze, az eredeti mindig a legjobb 😊

(a kapcsolatfelvételben viszont Data SZÖRNYÛ hangot kapott)

RelakS
Én is úgy látom

Mike
az lesz majd húzoas amikor a szemetek kiadják a ST Voyager összes szezonját DVD-n, lesz majd 7 kupac lemez, szezonja 30-50e ay összesen 200-350e forint. Ááááááááááááááá

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem tudom, lehet, hogy csak engem zavar, de Picard kapitány magyarhangja olyan mint egy robotemberé, robotember hang, semmi érzelem, kopasz fej, data arcán több érzelem van.
Nem is nagyon szeretem ez a sorozatot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A tegnapi részben is volt egy logikai hiba. Bashir bemutatkozott mint a DS9 orvosi fõtisztje, Worf meg az Enterprise parancsnokhelyettese volt.
Ha jól emlékszek a DS9-re, akkor majdnem egyszerre érkeztek

bazzeg, tényleg 😄

Eye-scream
A Nemezishez talált vki magyar feliratot? Ha igen akkor legyen olyan jó mondja meg, hogy hol...

2XP
Jövõ héttõl 22-23h-tõl lesz a tng 😞(((

KG21
Utánanéztem és jövõ héten lesz megint😊))

Eye-scream
Egyébként a vicclap.hun lévõ bizarr hírek között a: "Rendõrnõt tapizott, rács mögé került" nevû hírhez betett kép sztem Janewayt és Chackotayt ábrázolja😊))

Eye-scream
Ja, de most már 2 hete nem volt😞
Remélem csak az ünnepek miatt.

KG21
A TNG-nél már csak az eredeti Star trek van lentebb. Azokban Kirk mindig vmi hupilila, vagy neonzöld, esetleg diszkólámpakék bõrszínezetû nõvel kéjeleg.

RelakS
😊

Azok tényleg igen unalmasak mostanság sehol egy kocka sehol egy warbird sehol egy hadüzen egy másik fajtól. Csak annyi hogy picardnak fáj a feje ezért riker lesz a kapitány troj elveszti képességeit a doki nem tud senkin segíteni mert más dimenzióban van geordinak nincs más dolga mint megakadájozni a maghsadást.
KG21
Kazaa-n fenn van egy pár verzió, csak vigyázz mert sok a fake.
Szerintem a film maga elég fos... pedig nekem általában minden tetszik ami startrek, de újabban a TNG részeket is kezdem unalmasnak találni.

Eye-scream
A történetét meg ezeket naggyából tudom. Arra lennék kíváncsi, hogy itt látta-e valaki és neki hogy tetszett. Nameg hogy honnan lehet leszedni.😊
Egyébként startrek filmekben eddig sztem a First Contact a legjobb.

Laalee
magyarorszagra meg be sem hozzak...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me