11588
-
TneX #2459 Nem vesztettél sokat,az egész sorozatban a legszarabb legunalmasabb rész volt ma /szerintem/. Mondom én aki a második szezon 8adik részéig mindet láttam. -
#2458 nem volt alkamam beállítani -
Cat #2457 én se láttam ma, de nem aggodok, ugyis le lehet tölteni mindet a netről -
#2456 Én videót használok. Most nézem :D -
#2455 Rohadt mocsok g*ciláda f*sz főnök a teves túlórás délutáni műszakjával hogy rohadna meg, hát nem a végső főcímre értem haza ?
-
#2454 Spuki meg Körk -
#2453 Király, ha valaki régebben nézte a Bullyparadét németen, abban volt egy sorozat a startrek komédiájukból, szvsz igen bejövős-bár mindenki buzi benne sazl nemtom mennyire lesz jó a film, remélem nem ezen az egy dolgon fognak lovagolni végig... -
Augustus Gigo #2452 aham, német komédia a manitu bocskora alkotóitól -
#2451 Loool, szent szar, ez mi a levágott fejű garnéla ezezez ???????????
ST XI ??
Surprise ? Az volt a hajó neve a Kapitány és katonában is. Bazeg, ez vmi komédia ? -
Augustus Gigo #2450 Erre a filmre kiváncsi leszek, mivel a manitu bocskora nagyon teccett anno:D -
Augustus Gigo #2449 -
Augustus Gigo #2448 -
Augustus Gigo #2447 -
Augustus Gigo #2446 Michael "Bully" Herbig a népszerű német humorista a nagysikerű 'Manitu bocskora' után ismét filmet forgat, ami az interneten megtartott szavazásnak megfelelően Star Trek paródia lesz.
Az Enterprise meleg legénységének mozifilmje 2004 nyarán kerül a német mozikba, az "(T)Raumschiff Surprise - PERIODE 1" címmel. -
Augustus Gigo #2445 Észkombány játék Volt egy voyageres részben ez az okos ürge , aki hetesre pályázott, hát itt a legújabb fejtőrője. -
#2444 #2426: Nekem anno hatos alatt sem ment... -
#2443 Az nagyon durva volt :D
Bár a warp 10 baromság volt... -
#2442 jah, az jó volt -
#2441 ?
AGGyÁÁÁÁÁK ÚÚÚÚJRAAAA!!!! LÁTNIAKAROOOOOOOOOM!!!:D -
#2440 jobban zavar, hogy mée van taréj, meg hol vannak a tribblik? :D -
#2439 sztem nem.
jók az ilyen mókásabb részek is.
az is nagyon LOL volt, amikor Paris és Janeway hüllővé változott, és párosodtak...LOL -
Augustus Gigo #2438 nekem teccett, de a TOSban ugyanilyen klingon hajó volt -
#2437 szar rész volt :( -
#2436 -
#2435 ...hmmm, 3 szmájli nem volt elég?
...a vulkániaknak tényleg nincs humorérzékük... -
Cat #2434 ez faszság, én is kértem volna technikát, nemértem hogy archer mér nem gyüjt technikai tudást -
#2433 Ez fura, nekem úgy rémlett a klingonoknak nincs holofedélzetük. -
#2432 Klingonoooook !! -
#2431 Az 1 dolog, de valahogy nem birom megszokni, hogy ilyen nagy nevek után (előtt) egy amatőr kapitány irányít egy ekkora (leendő) hírnevű hajót. -
#2430 LOL ez a rész... -
#2429 ...de Archer jóval előbb élt mindannyiuknál...a töbiek biztos már csak tőle tanulták... -
#2428 "Jonathan Archer vagyok, az Enterprise kapitánya."
Ez annyira...olyan.
Picard, Kirk, na ők igen ! -
Augustus Gigo #2427 ja 7.20as van meg -
Cat #2426 hatos opera alatt megy, 7es alatt nem -
Augustus Gigo #2425 én is operát használok és tanusítom télleg nem müxik -
#2424 Ok, akkor ezt végképp nem vágom. -
#2423 Opera alatt télleg nincsenö válaszgomb letőség! -
#2422 Akkor nem az opera a hibás, mert mindkettő egyatta javascript. Sztem csak lusta vagy :P -
#2421 #2419: A harmadik évadtól álítólag már Star Trek: Enterprise... -
#2420 #2418: De, az működik.