Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Interface és Gambit Part I
st.com -> library -> episodes 😉

RelakSfromhome
Nem a múlt hét vasárnapról van szó, hanem a mai napról!

Az elsõ egy interfész volt, amit dzsordira kötöttek, emiatt látta a frissen meghalt anyját, meg megmentett néhány egyedet egy idegen fajból.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

az elsõt nem láttam, de gondolom a mult heti második rész folytatása, azaz a Lor dühöt éberszt a borgokban sztori befejezése. A mai második rész meg elrabolják a kapitányt, csempészként leleteket azonosít, és ott van vele ryker is, és a végén belelõnek az enterprise hajtómûgondolájába.

Punkerwork
mi volt ma? én 2 Enterprise-t néztem meló helyett 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Másodpercre pontosan kérem parancsnokhelyettes! 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szorozd meg 41el (ha a bevezetõ zene meg a vége is érdekel, akkor 45el)

Az összesen hány óra, és hány perc?

az elsõ szériát adták le, 26 részt

Akkor tényleg magyar az AXN! Csak nekünk nem jön be😞
Pedig az Enterprise ból csak nagyon keveset adtak le a viasaton😞
Vagy csak én tudom rosszul.
Amúgy 1000x kösz 😉

www.port.hu

Ez ugye nem valami német adó?

Punker
nem emlékszek erre

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
de
mostanában ritkán

mikike
borg még nem írt ide?????

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakSfromhome
AXN, Kedden esténként Enterprise

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A Viasat-on kívül nem megy más csatornán a Star Trek?
(lehetõleg magyar)

köszönöm,,,,,,,,,,,,
Tuvok
hmm

hol tudhatom meg,hogy milyen sorozatok vannak még amelyek a star trekhez kapcsolódnak,,és ,hogy nem cseréltek,mert láttátok az összes részt,,én gyûjtõ vagyok,,és ezeket mind le lehet tölteni,,,,,,,,bocs ha marhaságot kérdezek,vagy írok ,de egy hete van netem,,,,
nem azt irtam hogy ne irj többet, hanem hogy elõtte szánj rá pár percet, hogy beleolvasgass a hozzászolásokba

Punker
töröljem vagy nem? ez még nem reklám, de.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bocs nem írok többet,,,,,,,,,,,,,,
Szia

1. én is azzal kezdeném hogy nagybetüvel irás = ordibálás

2. Mi nem szoktunk DVDn cserélgetni, mert egyrészt minden részt láttunk már a tévében, vagy pedig ha nem, letöltöttük.

RelakSfromhome
NE ordibálj!!!

SZERETEM A SCIFIT,,NEKEM MEG VAN A STAR TEK VOYAGER 172 RÉSZ,DEEP SPICE 9 176 RÉSZ, ÉS AZ ÚJ NEMZEDÉK 178 RÉSZ,,AVI FORMÁTUMBAN DVD-ÉN,10-10-10 LEMEZEN,,SZIVESEN CSERÉLNÉK,,[email protected],,,
Jolvan oke. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Tuvok
lehet
az volt a cikkben, hogy az az egyetlen rendszer x fényévre a Földtõl, ami megközelítõleg egyezik azzal, amit vmelyik részben a Föld - Vulkán távolságáról mondtak

Tuvok
meg ami nem, az nem ! és ebben hajthatatlan voltam, vagyok, leszek

baromsag 😊

oke oke, de bennem ne az ellenseget lasd enis trek fan vagyok egy ideje, de ami igaz az igaz

Tuvok
mellesleg olvastam vhol, hogy egyes Trekkerek a Vulkánt is az Epsilon Eridani rendszerben vélik elhelyezni

Tuvok
te sem vagy vitapartner (itt legalább is) ha a b5-öt jobban szereted ...
és szóval nem mondtam, hogy lakott a bolygó, azt mondtam, hogy az VOLT, és még akkor építették oda a kaput

Sajnos nemvagy kepben es igy megfelelo vitapartner sem vagy. Az epsilon eridani 3 nem lakott bolygo, es az ugrokaput is csak azert tettek oda, mert igy logikus.

Tuvok
nem biztos, hogy abban mondták

nokomment... 😊

RelakSfromhome
Mondom, nem láttam az elsõ évadot sajna 😞

Punker
B5 vs. DS9? hát szerintem hétfõn B5 kedden DS9 és így tovább mind2 qrvajó 😊

Tuvok
emlékeim szerint azt mondták, hogy a térkapu már akkor ott volt, mikor az állomás melletti bolygót lakták, az állomást évszázadokkal késõbb építették oda, nem ?

Tuvok
minek jelöltem volna, így is megtaláltad

Egy forgatókönyvön lehet változtatni, de az idõn nem, sem Berman, sem Piller nem láthatott 2 évvel a jövõbe, hogy mit fog jms a b5-be rakni, amit õk 2 évvel korábban már felhasználhatnának ...

Tuvok
közel se gyõzött a b5 ...

Guest
Amúgy én a B5-öt nem ismerem, a DS9 viszont nagyon bejött. Én többek között azért tartom a Trek csúcsának, mert egyrészt kihasználja a hoszabb terjedelemben lévõ lehetõségeket, tehát nem 45 perces részeket nézek, hanem egy hosszú, összetett történetet, ami 45 perces részekre van vágva (még csak nem is "osztva", hiszen vannak 5-6-7-8-9 részes "fejezetetek" is), másrészt, mert a jellemek sokkal árnyaltabbak, nem csupa fekete vagy fehér karater szerepel. (Meg még sok másért is, de annyit most nics kedvem gépelni 😊))
Guest
Ez egy elég régi ellentét, a DS9- és a B5-hívõk elõszerettel vádolják meg a másik kedvenc sorozatát másolásal 😊
Guest

😊
"A lemasolas dolog meg abszolut marhasag, mindket sorozast 1993as, szoval nemlehetett lemasolni. 😊"
Érdekes, mert más helyen azt olvastam, hogy a sztorit alkotó ember eredetileg a DS9 fõ szálainak alkótója volt. Szóval nem lopás volt, csak mindkettõ hasonlít az "apára" 😊

RelakSfromhome
Elkezdtem olvasni a linkelt cikket. Ez a mondat lebontott 😄

"Amit régóta hiányolok a ST-bõl, az itt megvan: a biztonsági övek az ûrhajók ülésein, így nem repül Nélkülözhetõ zászlós keresztül a képernyõn. "

RelakSfromhome
Tudtommal nem a B5 telepedett a térkapu mellé, hanem a térkaput építették a B5 mellé...

RelakSfromhome
Én csak azt sajnálom, hogy nem láttam az egész B5-öt. Egyébként meg ez a gonosz faj, harcias faj, kasztrendszeres faj szerintem minden sorozatban benne van, különben macerásabb lenne konfliktusokat csinálni.

Egyébként mért pont Bajor-t említetted, Tuvok? A Vulkánon is ugyan ez van, ha minden igaz, sõt!

Laalee
babylonbol az 5. évad nagyon szar a többi viszont nagyon jól összerakott kerek történet.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me