11588
-
#5939 ezri volt a 2. igaz? élőholtakkal nem foglalkozunk :) -
#5938 Volt egy jó kis képparádé vagy egy hónapja ... Nekem teccet :)
7/9? Dax? T'Pol? egyiket se rugdosnám ki az ágyból :)
Ezrit: de.
T'Polt: ÖÖÖÖöööö kivenném az összes szabadnapom :))) -
#5937 Arra a dokis duplarészre gondolsz? Nemtom, valahogy ezt a klingon kérdést nagyon elcseszték, meg mintha a ugyanolyan hajókkal támadták volna az Ent-et, mint a TOS Ent-et. -
#5936 számomra a legjobb szerepjáték univerzum, Gibson egy zseni olvass el pár könyvet tőle! -
_Vegeta_ #5935 Nemcsoda nemtudtam miaz. Messze all tollem az ilyesmi. :) -
#5934 CyberPunk2020 -
_Vegeta_ #5933 cp2020? -
#5932 ok akkor hozzám a 21. század áll a legközelebb, CP2020 rulez :) -
_Vegeta_ #5931 Tos - 60evek idealjai
tng - 80evek idealjai
ds9-voy - 90evek idealjai
ent - 21.szazad :D
Csak a tngbol tudnek jopar nevet, akik eleg csinosak, de errol asszem mar volt egy fejezet a topik tortenelmeben. :) -
#5930 vitázz, izlések és pofonok nekem egyik se jött be. -
_Vegeta_ #5929 ezzel vitatkoznek. :P -
Monoton #5928 ezt már kibeszéltük ha jól emléxem -
#5927 akkor kellett volna, amúgy klingon filmnek én is örülnék :) -
#5926 Nem akarok spoilerezni, de történetesen foglalkoznak az adott problémával az ENT-ben... -
#5925 amúgy Ent-ben nagyon nagy lehetőség lett volna a klingon taréjjal foglalkozni, klingon rajongók tuti növelték volna az adott részek nézetségét -
#5924 7/9? Dax? T'Pol? egyiket se rugdosnám ki az ágyból :) -
#5923 Hát, ahogy ezt már bizonyítottuk a ST-ben eleve a vén pipiket szeretik, és abból sem a legszebb példányokat (nemúgy a B5-ben :)) ) -
#5922 + az összes közül a legcsúnyább nők vannak ott TOS-t nem számítva -
#5921 Nos igen, ahogy említettem, ez is a timeline át(v/h)ágása volt.
A klingonok eredetileg a TOS szerűen néztek ki (így kellett volna az Ent-ben is, csakhát az nem elég látványos ), aztán vagy a 6. filmben bekövetkezett robbanás, vagy az Ent-ben feltűnt vírus hatására formálódtak át -
#5920 Meg idegen is csak alig van a hajón, 1 klingon, 1 félBeta, 1 android (mondjuk faj :)), 1 fodrász, aki már nem is emlékszem milyen fajú, ... ezeken kívül semmi (a csillagflotta rasszista, és főleg csak embereket vesz fel ) -
#5919 Változni, majd visszaváltozni nem szokott a rendszer (főleg ha a változás előrelépést jelent, mint pölö hogy ne küldjük le a hajó kapitányát minden halálos küldetésre a bolygóra) -
Monoton #5918 -
#5917 és azért nincs homlok kinövés, mert nem volt pénz a maszkokra :) -
#5916 ja az jó rész volt mikor visszamentek :) -
Monoton #5915 na akkor timeline!
Klingon arccsont!
DS9 ban visszamentek az időben kirk idejébe! ARCCSONT NINCS! worf szerint valami genetikai betegség asszem ha jól emléxem!
Ent. ban van arccsont!
ezt sose értettem?
ezt sose értettem -
#5914 + hogy 1 éve ez megy folyton és már nagyon unom TOS-t is szivesebben néznék. -
#5913 amúgy belegondolva TNG legnagyobb hibája hogy nincs benne hegyesfülű :) -
#5912 amúgy meg TNG-ben nincs tudományos tiszt szal ott a hiba -
#5911 kihagy 30 évet és kész, az alatt változhat a rendszer ?) -
#5910 Nem, csak kifogyott a kreativitásuk, elpuhultak és elkényelmesedtek (pénz, sisker, hatalom rendszerint ezt teszi). -
#5909 Mondom timeline. Ent-ben nincs első tiszt, ezt követné időrendben amit most csinálnak (mondjuk ott van), majd TOS ahol megint nincs első tiszt, majd TNG ahol már van
A trekki első kérdése, hogy akkor miért is szüntették be a TOS-ba???
-
#5908 a ferengi kocsma helyett :) -
#5907 nekem azzal hogy vége a pilotnak, lemegyek, és a doki nő ül a híd közepén..... :) -
#5906 Heh? Nem a dokival van a bajom, hanem a viasat hozzánemértésével... -
#5905 sőt tovább megyek az összes közül ez a legrosszabb doki! -
#5904 én is DS9-t vártam, helyette ez a pancser dokinő..... -
#5903 Ááááááááááá! Megőrülök ettől a nemnormális Viasattól! Most lett elvileg vége az Új nemzedék sorozatnak, erre ahhelyett, hogy egy másik sorozatot kezdenének, kiválasztanak a közepéből egy részt! Áááááááááááááááááááááááááááááááá! -
_Vegeta_ #5902 Akkor nem is olyan hulye alakok ezek. :) -
#5901 és a gépész is lehet újra fedélzetmester :) -
#5900 hülyeség, 1500-as évektől vannak elsőtisztek a hajókon, bármikor használhatják származástól függően.