11588
-
#6019 na most így 12 rész után nem értem miért szidjátok az Ent-et az itt leírtak alapján sokkal rosszabbat vártam de nekem tetszik :) -
_Vegeta_ #6018 Jah értem már. Tehat official hajok. ;)
Olvastam mar tobb helyen is h canon ships de gőzőm sem volt micsoda az, koszi Cifu. :)
labjegyzet: Most jarok a ds9 3.szezonnal vegre kezd beindulni a jem'hadar haboru. :)) -
#6017 canon -> ami a hivatalos filmekben és sorozatokban feltünt.
nem-canon -> ami nem. Tehát ami mondjuk számítógépes játékokban jelent meg, vagy teljesen fan-made
Persze ez nem csak a hajókra igaz, hanem mindenre, legyen az történet (canon történet, vagy fan-made történet), faj, technológia, akármi. Canon az, ami a hivatalos álláspont (pl. technical readoutok, stb.). -
_Vegeta_ #6016 Koszi mindkettotoknek mindket link nagyszeru. :)
De miaz hogy canon hajo? -
#6015 na szal itt van amit én néztem anno -
#6014 ja hát így könnyű én itt vacakolok a keresővel 2 évre visszamenőleg :) -
#6013 áááá rohahadt sok hajó van én kb 50 tippeltem de szerintem itt több mint 100 van......
Válasz 'Tuvok' üzenetére (#1543)
-
#6012 Kötelező oldal a témában: Ex Astris Scientia
Minden filmben és sorozatban szereplő canon hajó megtalálható benne, a főbb hajók (Enterprise NX-01, Defiant, Akira, Enterprise refit, stb.) desingjáról részletes elemzés, stb. -
#6011 keress rá a hajó osztály szóra aszem
méret sebesség stb volt megadva 90% hogy itt láttam -
_Vegeta_ #6010 Startrek forumrol van szo nem SGrol egyebkent elso evekben csak a hireket olvastam. :)
Szoval szepen kernek valakit, aki tud ilyen oldalrol az ossze meg velem, en nem nagyon talaltam. :\ -
#6009 4 gyillag az 4 év és volt itt SG-n tuti. -
_Vegeta_ #6008 Amiota ittvagyok nemvót. Az kb 2-3? év. :) -
#6007 régen volt itt linkelve nem? -
_Vegeta_ #6006 Nem tudtok olyan oldalt, ahol a hajok vannak osszehasonlitva? -
Monoton #6005 Na majd a Star Trek Online lesz jó! remélem -
#6004 Akkor azt valahonnan be köll szerezni :))
Daq taH joq ghobe' Daq taH
-
_Vegeta_ #6003 Birth of the federation?
Orakat jatszok vele mar evek ota, ugy hogy eszre se veszem az ido mulasat. :) -
#6002 Klingon Academy videóitól fényévekre volt sajnos az Elite Force. A KA nálam e téren az etalon, és sajnos aligha fognak ilyen szintű munkát belefeccölni egy játékba. Kb. egy éve újra akartam játszani, de sajnos sehogy sem sikerült életet lehelni bele WinXP alatt... :\
[center]
-
#6001 Vót egy full interaktív Klingon movie, élő szereplőkkel! AZt nagyon imádtam! Volt hozzá egy Klingon nyelvoktató CD is (kellett is)! -
#6000 Klingonok sajna teljesen kimaradtak az életemből.
Viszont az Elite Force amikor kijött, az tuti hogy akkor leesett az állam (nagyonszép és nagyonsok CGI átvezető volt benne, szinte egy film) -
#5999 Igen, illetve viszonylagos. Volt egy Deep Space 9 játék, ami egy TPS nézetű Tomb Rider szerű játék volt. Az RTS-ek tényleg felejtősek, de FPS-ek terén ott volt a Klingon Honor Guard (a maga idejében a legszebb és a leghangulatosabb FPS-ek egyike volt), a taktikai űrszimulátor terén pedig ott volt a Klingon Academy, amely szintén nagyon hangulatos volt a valós szereplőkkel készített videóival... -
#5998 De hiányzik egy tényleg jó ST játék. Eddigi legjobb fps talán az Elite Forces-ek voltak, RTS az elég gagyira sikeredett, kaland volt egyáltalán ?? -
Monoton #5997 -
Cat #5996 http://www.sg.hu/cikkek/44505/star_trek_legacy_kepek_az_urbol -
#5995 hát nem tom az milyen, de emlékszek tesóméknak milyen volt a SOTE egyik kolija a 90-es évek közepén ahoz képest 1-2 új koli full extra. -
#5994 Hidd el, az a koli semmit sem változott az elmúlt 20-30 évben (BME gépész)
Azaz de, most már valószínűleg kiszedték a falból a koax kábeleket :) -
#5993 -
#5992 vagy csak öreg vagy már? :) -
_Vegeta_ #5991 :) -
#5990 Áááááááá dehogynemszar, vagy csak én fogtam ki egy igénytelen szar egyetemi tömegszállást ? -
#5989 Nem olyan rossz koleszosnak lenni ;)
Semmi gond...nem tudhattad... -
_Vegeta_ #5988 Nem voltam/vagyok koleszos szerencsere.
Bocsi Zsolo, nem gondoltam volna. :) -
#5987 Így igaz...
Gép(nade milyen..) ugyan van otthon, de net nuku :( -
#5986 Te voltál koleszos? :)
Aki bentlakós, az elég keveset van otthon általában, így hacsak a családból más nem netezik, akkor még gép se biztos, hogy van, nemhogy net... -
#5985 Filefront éppen nem müxik :( -
_Vegeta_ #5984 Ja, de otthon nincs net? -
#5983 Koliháló-proxy....tiltott... -
_Vegeta_ #5982 Miert nem? -
#5981 :(. Kár hogy nem tudok torrentezni :( -
_Vegeta_ #5980 Piratebayen szerintem még fennvan énis onnan vadasztam. :)
Star.Trek.TNG.Complete.Extras
Van benne DS9 elozetes is, nagyon vad. :)