Ti hova mentek nyaralni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nehez husegesnek maradni ennyi sved meg orosz gyonyoruseg kozt es persze a helyi lanyok is tunderek.
sztem te ugyanolyan beteg vagy mind a világ körülöttünk, csak te még megpróbálsz kibújni is 😊
Florida ----> Miami, Orlando, Sarasota, St. Petersburg

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Én egyébkent Ausztiába és Nürnbergbe(Németföld😊) megyek nyaralni fasza hajóval 😊 (meg uszómedence is lesz rajta 😊) Alig várom már
Jól van kommunikálva, a nép meg megy.
Ilyen egyszerû az indok.
Abban a pillanatban, hogy vmelyik utazási irodának eszébe jut chartert venni Bourgasba, vagy Várnába, mindenki Bulgáriába fog menni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
jah de még nem halhatok meg, mert meg kell csinálni a jogsit, meg ki kell menni Szigetre, utánna beszélhetünk róla....
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
^^

amugy Tunézia szép hely nekunk nem kellt oltás, az emberek tök barátságosak, csak sok a csótány. Ja és ha ott vagy Ki ne merd hagyni az alkudozast. en a szerencsetlen alapfoku nyelvtudasommal. illetvbe meg az sincs meg, letudntam alkudni a tizedére. ilyeekt mondott hogy éhenhal a családja stb. utana meghivott teazni hogy de jot alkudtunk. nõvéremnek meg adtak az ezustgyurut meg aza aranygyurut hoggy jajj de szep. ott egzotikus volt. meg azottaniaknak vki megtanitotta ezt a 4szot. vizibusz omnibusz trolibusz autobusz. ezt tudjak. vki beszel magyarul szoval nagyonjo hely
^^
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Aztan Balcsin meg jo kis lan😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"