96
Hova mentek és mikor? Vagy hol voltatok?
-
#54 Én Horvátországba megyek, vmi szigetre, aminke a nevet kimondani sem tom nemhogy megjegyezni:)))
amugy Tunézia szép hely nekunk nem kellt oltás, az emberek tök barátságosak, csak sok a csótány. Ja és ha ott vagy Ki ne merd hagyni az alkudozast. en a szerencsetlen alapfoku nyelvtudasommal. illetvbe meg az sincs meg, letudntam alkudni a tizedére. ilyeekt mondott hogy éhenhal a családja stb. utana meghivott teazni hogy de jot alkudtunk. nővéremnek meg adtak az ezustgyurut meg aza aranygyurut hoggy jajj de szep. ott egzotikus volt. meg azottaniaknak vki megtanitotta ezt a 4szot. vizibusz omnibusz trolibusz autobusz. ezt tudjak. vki beszel magyarul szoval nagyonjo hely -
#53 Csocso hova mész pontosan és mennyiért? -
#52 Most mindenki Horváthországba megy.Vaj miért.Szinte az összes ismerősöm -
#51 Ki volt már Tunéziában.Én most megyek éstanácsokat szeetnék kapni.Oltások kellenek e,ehetőek e az ételek vagy fertőzöttek.Mit érdemes megnéznistb -
#50 Horvátország -> Trogir, aztán meg északabbra. Júly közepén -
atee #49 paleokastritsa
Aztan Balcsin meg jo kis lan:) -
#47 ki navalyog ? én ugyan nem ;) -
#46 neked van pár év egyéb tapasztalatod, nekem nincs... és ez alapján az ittenin nyavajgok :)) -
#45 szóval én a helyetekben nem nyavalyognék annyit, hogy szar a magyar társadalom, mert nem az! (annyira:-)) -
#44 kétségtelen, van összehasonlítási alapod. -
#43 de még mennyire!!!!!!!!! eddig nem hittem volna, hogy ilyen sokat jelent magyarnak lenni!:-) komolyan! büszke vagyok, nem vagyok nyugati! -
#42 ipszilon: tényleg ennyire lehet várni a hazatérést? -
#41 hát aki külf. van ugye ? :)
összefutunk ? ;) -
#40 Magyarországraaaaaaaaaaaaa!:-) -
#37 nyaralni??? ááá, idén se lesz semmi :(( -
#36 Balatooonn :)
július -
#35 Már voltam, tegnap jöttem... -
#34 Én ehhez kevés vagyok. -
#32 Kellett már nekünk ez a hangnem, mint falunak az áram baz! -
#30 Vagy south central: There goes the neihborhood!
(BC) -
#29 Helóka! -
#27 Asszem ki fogom... -
#26 ha gondolod felaldozom magam... de csak azert mert martir vagyok -
#25 Ki fogod bírni? -
#23 ja en inkabb felmondanek... ezt a szarsagot... igy kibaszni veled... -
#22 és gondold el 9 napig ott kell rohadni... -
#21 hüdeszar neked... ingyen kimenni LA ba micsoda szar dolog... -
#20 Szar. -
#19 Ha a céges utazást nyaralásnak vesszük akkor Los Angelesben. -
#18 hát ha nincs jobb... az elmúlt hét közepén-végén csak tegnapról mára sikerült :) -
Zozo76 #17 Efreet: aludni... -
FreemanSE #16 mennyetek bárhova csak siofokra ne!! semmi nincs ott amiért érdemes lenne pénzt kiadni! a bícs hauz szar, tiszta punnyadás megy csak, a palace qrva messze van a centertöl, mire odaérsz jöhecc haza, a flört meg egy nagy gagyi ugy ahogy van... nembaj dolgozom kicsit oszt lelécelek valami frekventáltabb vidékre ahol yo hüvös is van mer má hiába zabálok, mégis csak fogyok elfele a sok izzadásban... -
#15 nyár... itthon rohadok és dolgozok... max éccaka megyek valahova :/ -
Zozo76 #14 Mi talan egy napra leugrunk a balcsira oszt' kesz! -
#13 én jövő héten megyek Görögországba
aztán augusztusban Kínába -
#12 megyek még tunéziába!!tuti hogy megyek!!! 3 hét mulva:) -
#10 mindjárt megyek haverommal pecázni dobára(a tisza mellé).lehet ennyi is lesz a "nyaralásom" idén:) -
Zozo76 #9 Mi meg vakolunk a szabi alatt...
Jo kis buli lessz!!! Nem akar valaki jonni? -
#8 Nah, az is igaz viszont, hogy ma egész nap utánfutóval szaladgáltunk édesapámmal (félreértés ne essék, nem mi húztuk:)) aztán mire végeztünk, délután elmegy a garázshoz, egynapi fuvarozgatás után, kinyitja az ajtót, beszáll, hogy bemenjen a garászba, erre possz elforrt a hűtővíz, elköpte magát :)))))))))))))
Mindegy, lehet a KisPolszkinkkal megyünk, csak 4 fős a család :)
:DD -
#7 Holnap, Harkány.
Pedig a szavazáson az "SG-t fogom bámulni"-t jelöltem be :))