96
Hova mentek és mikor? Vagy hol voltatok?
-
#96 holnap Siófokra megyek az asszonnyal :) -
#95 Jokat eszunk meg iszunk meg pancsolunk meg ilyenek. -
#94 Atom.
Nehez husegesnek maradni ennyi sved meg orosz gyonyoruseg kozt es persze a helyi lanyok is tunderek. -
#93 oppsz.. akkor hogytelik? :) -
#92 Most vagyok Bulgariaban -
#91 Most jöttem Siófokról. -
#90 megjöttem Stara Novaljabol. Reggel bemész 20métert látod az aljat... amugy beszelnek Tunezziaban angolul neha a szamokat szinte mindegyik tudja, de inkabb a nemet es a francia... -
#89 Dögunalom hely az is. -
#88 kanári...de oda költözni kell:)) -
#87 nem.
sztem te ugyanolyan beteg vagy mind a világ körülöttünk, csak te még megpróbálsz kibújni is :) -
#85 szerintem pont én vagyok az egészséges :) -
#84 meg beteg is vagy :D -
corleone #83 Már voltam nyaralni:
Florida ----> Miami, Orlando, Sarasota, St. Petersburg
-
#82 dehogy iszok... nemszeretem :) -
#81 ha lehet igyál sört is te toplák ! :) -
#80 holnap indulok 4 napra bejárni keresztül és kasul Bécs szép városát. -
#79 Én meg nem szeretem a strandos nyaralásokat. Inkább az északi helyeket kedvelem. -
#78 én sem, de mennék szívesen -
#77 Látod én nem megyek oda -
#76 Hát biztos...
Én egyébkent Ausztiába és Nürnbergbe(Németföld:)) megyek nyaralni fasza hajóval :) (meg uszómedence is lesz rajta :)) Alig várom már -
#75 Nekem is minden ismerősöm oda megy.
Jól van kommunikálva, a nép meg megy.
Ilyen egyszerű az indok.
Abban a pillanatban, hogy vmelyik utazási irodának eszébe jut chartert venni Bourgasba, vagy Várnába, mindenki Bulgáriába fog menni. -
#74 Miért megy mindenki Horváthországba??Minden ismerősöm oda megy ténleg jó? -
#73 Lécci ne csinálj újat, hanem szedd elő a régit! -
#72 Én a Szigetre megyek nyaralni. Mért nincs Szigetes topic? :)) -
#71 Napos part -
#70 Bahama, meg a Meadway szigetek.
Saját jacht
szupi lesz -
dieselG #68 sehova.. -
#67 előfordulhat.
jah de még nem halhatok meg, mert meg kell csinálni a jogsit, meg ki kell menni Szigetre, utánna beszélhetünk róla.... -
#66 Ebbe a sorrendbe? -
#65 a kocsmába vagy a temetőbe. -
#64 akkor jó.A sivatagba hogy lehet eljutni.Kellid.vezető vagy nincs messze a szállodáktól? -
#63 Gondolom inkabb az etelmergezes ellenit adtak, tehat valoszinuleg eleg. -
#62 az iskolában adták valamelyiket talán a b-t a nem elég? -
#61 Kajalasnal is osszeszedhetsz valamit. Nem tudom, melyik melyik ellen kell. -
#60 és miért lett most olyan felkapott hortváthország?Talán Augusztus végén szeptember elején én is megyek és majd küldök képeslapot az osztálynak akik már javában az iskolapadban és nyirkos őszben lesznek:) -
#59 magus egyedul mentel az arab bazarba?angolul beszélnek a helyiek? -
#58 én ott nem akarok helybélivel sexelni akkor is kell hepatitis oltás? -
greco #57 Tavaly előtt én is Paleon voltam(kurva jó hely).Tavaly Tenerifen süttettem a hasam,most meg Lefkadára megyek.Ez után egy darabig nem megyek külföldre mert igencsak kifogytam a zsééből. -
#56 A Hepa A es B szerintem mindenhova ajanlott. Ha Olaszorszagba mesz, vagy barhova a tengerpartra, akkor is. Ugyanez igaz Tuneziara is. (mert ugye az is mindenhova-hoz tartozik :D) -
#55 asszem ott voltam tavbvaly