151
Game Boy Advance
-
#99 Szal nekem kene sok RPG GBA-ra valaki tud valamit ?:) -
Gary #98 Sajnos nekem tűzfal mögül nem megy a DCC, sz'al valamilyen más úton-módon egy Tony Hawk Pro Skater 4-et le tudnék szedni valahonnan?
Előre is kösz! -
#97 behalok, van ra meg colin2-is...mindjart meg is lesem:-) -
#94 servereket mondjatok pls...
irc.undernet.net #roms
irc.rt.ru #gbanow -
#93 bisztos jo a server embor? -
#92 Itt az idelye! ;) -
#91 meg sose hasznaltam irc....:-( -
#90 Felmész irc.rt.ru szerverre! Bemész a #gbanow csatira. Megfigyeled mit írkálnak be az arcok !-jellel kezdődően. Azok lesznek a szerverekre a beugrók. Beírsz egy olyat, erre bejöb egy másik ablak, ahol sima DOS parancsokkal már tudsz is letölteni és fent lesz a valaha kiadott összes GBA játék. -
#89 hat ahhoz elkelne egy kis help.... -
#88 nah akkor most aki eddig kiejtette az advane nevét azt most perelem nem kis összegre:))))))))
-
#87 Látod? Ilyen híres vagy! Mit nekünk Advance, mi már csak Advane-t akarunk! ;) -
#86 de ezt nem én hoztam létre.. ezt a topikot törölték és valaki csinált megenn..mert én a kis címet jol írtam csak a nagy címből felejtődött ki a c -
#85 kösz:) -
#84 IRC-ről egyszerűbb letölteni, ráadásul ott fent a valaha megjelent összes rom! -
#81 innen le tudjatok rantani mindig a 10 legujabb gba gamet:
http://www.advance-power.de
csak regisztralni kell hozza, de free -
#80 De tudok. Sima ugy. Bemesze akarmilyen undernet servere es ott a #roms csatiba es nyoms egy
!list -et mire kiirja hogy ki mit oszt meg es trigger majd dcc -vel kell tamazgatni. Nem irom le hogy hogy kell mert el lehet olvasni ott. -
#78 Bazz emelkeztek hogy mit nem szivatuk a CSOCSO testvert ezzel a topikkal?:) Majig nem vout kepes a admin atirni a topicot:)
Game Boy Advane rulez :)))))))
CSOCS ha nem lennel testvir most jaj de beszolnek :))))) -
#75 Bezonyam, ami nem is rossz dobas. -
rolika #74 A Square-től az első játék GBA-ra:
FINAL FANTASY TACTICS -
#73 kösziköszi, egész jól jön, ahhoz képest a koreaiakról hogy jön...
na azért most már lelassult de azért még mindeig jól jön...
áááá megállt
najó nem azért jön 12-15kval...
-
#72 Cheapboynal.
Irsz neki levelet es megdumaljatok ha kell..
-
cybert #71 több mint 300 rom GBA-re itt>>>> www.gbxemu.com
A nagyrésze le is jön!!!!! -
#70 cheapboy akkor végleg pletyka vol a gba +? -
Soir #69 Hol lehet ennyiért GBA-t és hozzá játékokat venni? -
#67 hát az sztem elég gagyi... -
#66 tony hawk3 a király... -
#64 az tényleg nagyon király!!!
már csak az Advance wars veszi fel vele a versenyzt! -
rolika #63 Helytelen válasz! -
rolika #61 Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun Golden Sun
Mikor lesz már !!!??? -
#59 Game Boy Advane? Csocso az valami uj conzol?:)))) -
rolika #57 Milyen játék GBA-n a Zone of the Enders? -
#56 Nincs.
Minden gba game egy ideig csak 11 ezer ft.
Elado GBAk vadiujonnan 25ert!!
-
#52 CSOCS te okos vagy bazd meg! -
#50 nézzétek version csinált egy topicot és ropsszul irta az advance-t!!! ez nem advane nak kel irni hanem advance nak kelll!! -
#49 -
#48 :))))))))))))) kabbe:)))))) reliz!!! -
#47 CSOCS hat csak 3 ora volt amikor irtad megis megint elirtad... most reiz vagy reliz? Nem mindegy -
#46 beriod a yahoo ra hogy GBA ROM és ad pár millio linket elmész a www.reiz.ru ra és rákeresel arra hogy GBA vagy a GBA gamez nevére (pontosan arra keress rá) és a reliz pontos linket ad és azonnal töltheted!! elöször a relizt probáld ki -
Inquisitor #45 Tök jó, Windows CE alá van GBA emultátor, így egycsapásra 1000szeresére növeli a WinCE-n futó játékokat :)
De állítólag lesz még Communukátor-hoz is ami megint csak nem piskóta, pláne hogy pár "lelketlen gazember" az összes GB-GBC-GBA játék romját feltette a netre. -
#44 Ha a Game Boy Advance -hez tudtomal van a www.kwarik.net en egy ketto de a Game Boy Advane -hez csak CSOCS baratunk segithet