151
Game Boy Advance
-
#43 KVARCJÁTÉK???????
******** a ****** a*a****** ,**** *,****d**a******.- csak kimoderáétam magam:)
Amugy már üti a szintet. Tényleg amu és rom hol van hozzá? -
Viking #41 Kiraly, de ugy tunik, te nem latod at a topic valodi mivoltat! -
#39 ??:)) -
#38 Te jo eg ez meg el ez a topic? CSOCS baratunk tiszteletre lehuzok egy sort! -
KiPéTa #35 Sephi: Ne légy ilyen ingerült :) Én sem vagyok művelt :) -
#33 SZal szorakozal bammeg csutortokon a radio kabaren vagy mitomen! Ez itt kerem egy muvelt topic! En meg Mike Oldfield vagyok!
:)))))))))))))) -
KiPéTa #32 Csak azért írok ám, hogy fennmaradjon a topic. Talán olyan lesz mint a régi. Mert én nagyon jól szórakoztam amikor elolvastam. De legalább az első lehetőség ki is van lőve :))) -
#31 Mit nem mernek?! Kerem az masikab enyhe konfliktus tortent koztem es Csocs kozzot nemde? Ez mar hujules de jol:)) Az nem volt az! -
KiPéTa #30 A válasz: nem. Mivel nem írnak oda semmit. Lehet, hogy nem is nagy baj. De hogy ide sem? :))
Három lehetőség van:
1. Már mindenki tökéletesen tud írni.
2. Már nem érdekli őket. (Nem akarnak egymással kötözködni)
3. Nem mernek :))) -
KiPéTa #29 Intala: Hogy te is tudj ide írni. Amúgy ezt a topicot inkább már a gumiszobába kellett volna tenni, mert az eredeti címe ki lett javítva, de azt nem tudom, hogy a valódi témához is visszatért-e :)))
Majd megnézem. -
#27 Aahahhahahahaha -
KiPéTa #26 Bocs, de miről szól ez a topic?:)
Csak nem azért gyakoroltok, hogy helyesen tudjatok írni? (Tudom ám:)) -
#25 Hehe! Szal szerintem tiszta logikus mert csak nem eszuk meg a rantott hagyikagylo levest mezes kenyerrel nemde? -
#24 neked se -
#23 mikike inkább menj aludni mert a télepo nemfog hozni semmit!!! -
#22 nem lehetsz nagy csocso bajnok, semmit nem szóltál a témához nagymenő -
#21 Igazad van mert nehogy már a hátaranyalt haju zselé bogyok legeljenek már a viz alatt a térdig érő szélben!!! -
#20 Mert ugy nem mindegy hogy cseresznyet eszik vagy fut a nyuszika az erdoben es fotel... ha nem?! -
#18 Ko venni egy kis roston sult hulyet es aszt megitatni egy poharka asvanyvizze! -
#17 azt állitolag tilos
amikor körbepörgeted az embereket
de máshogy nem tudok vele
-
#16 ?? -
#15 Hehe -
#14 és mennyire?
én mindig csuklozom -
#13 semmi bajom veled..reggel 6 volt nem kicsit álmos... -
#12 Csocs most mijabajod velem!? En mondtam hogy abahagyom! Nem en nyitotam a topicot! -
#11 spehi:sephy..mindegy reggel 6 kor had irjammár félre!!mind egy megyek is aludni!!csumm -
#10 hm advane:) ezt fontos volt megcsinálni!!mivan spehi nem tudsz irni???:))))))))) -
#9 Aszt hogy kell?! -
#8 tudok mindenki tud -
#7 csocso te tudsz csocsozni? -
#6 Nem lehetne eszt a temat melozni:))) Akarhanyszor meglatom elfog a rohoges:)) -
#5 felkiáltójel volt a végén
több is
-
#4 Elmehaborodottak! -
#3 szerintem megunták hogy itten baszaxunk és a topic igazi tartalmárol egy szo nincs -
#2 ??????????? -
#1 hova tunt ez a topic???? :)