Game Boy Advance

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Miért van három gba téma? Modik?

A

van 1 Supercardom MiniSD-s eladó, érdekel, írj
kisgabo
árat irhattál volna, gondolom akkor megspórolnál pár érdeklõdõ levelet...

Van 256-os és 512MB-es eladó flash kártyám (töltõvel, dobozzal, stb), ha érdekel valakit, írjon mailt.
[email protected]

kisgabo
vennék....

Anubys
Na, ha ez a játék kijön, temethetõ a PSP... ;)

http://www.apex-designs.net/payback_screens.html

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
játékokat vennék!!!!!!!!

és jöhet tipp a golden sun-hoz.

köcce

Seth
Lesz új Zelda GBA-ra..ez elég jó hír nem?

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Na mi van, most hogy hírek vannak a DS rõl meg a PSP rõl a jó kis GBA fórumot lesz*rjuk? GBA SP a legrulzabb akkoris...Egyik másik konzol se fér el kényelmesen a zsebemben! :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
up.

donkey kong country eladó.

( mélben érdeklõdj )

iszonyatosan jó ez a final fantasy tactics advance...
letehetetlen, nem bírom abbahagyni :-)

CHEAPBOY_GA
Irtam mailt.

byezz:)

Nyugodj meg, jelentkezik.
Ha nem, akkor picsánrúgom :P

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Azt azért tudd, hogy nagyon drága a flash kártya.
A 128-as kb. 40 ezer körül lesz!
Kevés helyen lehet kapni, mert rendelni kell külföldrõl, de próbáld meg Cheapboy-t, jó gyerek, és jókat lehet inni vele :DDDD ([email protected] vagy [email protected])

Maga a kártya gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy sima gba játékkártya. Kapsz hozzá egy kábelt (soros vagy usb), egyik végét a gba-ba, másikat a pc megfelelõ portjába dugod.
Egy szoftverrel lehet áttölteni a *.gba file-okat (ez is van a kártyához csomagolva, de le is tölthetõ). Egy játék vagy 32, vagy 64 vagy 128 Mb-es, tehát maximum négy játék fér rá a kártyára egyszerre.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

LOL!
Nem, ez nem CF. Mivel azt nehéz lenne bedugni as GBA-ba.
Ez egy külön GBA-ra kifejlesztett kártya, ami jó esetben 128 Mbit-es, nem MByte-os, és "picit" drágább a CF-nél...

Amúgy adalékként még annyit (én is innen szedem mostanában), hogy az EFNet-en tessék keresni a #gbanow csatornát!

Lacc
Nah nekem is sok eszem van kétszer megkérdezem azt ugyanabban a topikban... Sorry :D
Rincewind
Lacc
Tud valaki nekem mondani valami helyet ahonnan gba romokat lehet letölteni? Amiket eddig néztem azok nem voltak valami megbízhatóak...
CHEAPBOY_GA
:D

Nekem van is egy eladó 128Mbit-es Flash kártyám!
Aludobozban, flash kábellel.
Adok hozzá cirka 500 játékot is!
Ha érdekel dobj egy emailt a [email protected]!
25e-ért a tiéd!

Lacc
Thnx a helpet :) De nekem még az is új hogy Mircen lehet egyáltalán letölteni :D
Rincewind
20 ezer körül már tudok Flash card-ot, most nem tudom hirtelen 64 vagy 128 Mbite-es, de gyanítom az elõbbi.
Rom-okat pedig a #gbanow mIRC csatiról tudsz lerángatni, ott vannak a legnagyobb Rom adatbázisok all the world. :)
Most nem jut eszembe milyen szerveren...
Lacc
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni Gameboy Romokat? Meg hogy mennyibe kerül kb. egy Flash memory?
Pedig az SP "egy szexi kis dög" :DDDDD
(by 576 konzol)

Rincewind
Full komolyan. :)
Na jó, végülis szubjektív :P

Kazaa-ról pl. gyönyörûen.
Amúgy a Four swords a Link to the past mellé adott négyjátékos game, szóval egyedül és 4 darab gba nélkül nem nagyon fogsz tudni vele mit csinálni.

Az utolsó kettõt komolyan gondoltad? :) (gyíkul néz ki, kényelmetlenebb)
Mondd, hgy nem...

Rincewind
SP-be van háttérvilágítás és alapban tölthetõ akku. Cserébe viszont szvsz gyíkul néz ki és kicsit kényelmetlenebb, mint a sima GBA.
Lacc
Hülyén hangzik de meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség a GBA és a Gameboy SP közt?
Sephi
alitolag letezik olyan hogy Zelda: The Four Swords !!

Nemtudgya senki honnan lehet letolteni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szal bovebben ertsem a temat a lenyeg az hogy ez siman megadja a regi SNES-es A Link To The Past hangulatot! Talan ha a grafika kicsit szinesebb lenne jobban elveznem de igy is elvagyok vele rendesen! Remelem nem unom meg es az is jo hogy nem agyon van komolikalva a menu rendszer es jo hogy sima ket gombot kell hasznalani csak. A rejtvenyek se nehezek de azert jol korul kell nezni a jatekban! Rohadt jo!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kerem nem eg vagyok lepve most nyomom a Zelda: Oracle Of Seasons jatekot es tok kiraly! 3 oraja nyomom :)) Ha a grafikat felreteszuk akkor remek gama!!

WiZZaRD
hmmm...eddig nem is lattam sehol olyat, hogy ez most emura van ez meg a rendes gepre...sima *.gba kiterjesztesu mind aztan kesz...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
na csak mert ilyen szoftver ellatottsag mellett meggondolando lenne egy gba beszerzese...

Sephi
Szal ha kell a gama en netrol tototem meghozza leirtam hogy az underneten van #roms csati es ott van Golden Sun 2 :)

De egyebkent vegig kell vinni az elsot mert ott fojtossa a kettes ahol az elso befejezodott... aszem :))

WiZZaRD
jujj! ebbol nekem volt jopar, nagyon kiraly...ujra elvezhetem gyermekkorom igazi jatekait:-)))

http://www.madrigal.emuita.it

remelem tobbeknek is bejon:-)

WiZZaRD
egy kerdes, ha van mondjuk egy gba-m akkor ezt a sok romot, hogy tudom feljuttatni egy meglevo kartyara pl, vagy egyaltalan hogy megy ez, csak az emuval lehet tolni ezeket a romokat?

Sephi
Szal Lunar es a golden Sun 1 es 2 amit eddig tudok. Nekem kene a Zelda jatekok is!!

Sephi
Szal nekem kene sok RPG GBA-ra valaki tud valamit ?:)

Sajnos nekem tûzfal mögül nem megy a DCC, sz'al valamilyen más úton-módon egy Tony Hawk Pro Skater 4-et le tudnék szedni valahonnan?
Elõre is kösz!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

WiZZaRD
behalok, van ra meg colin2-is...mindjart meg is lesem:-)

magus
servereket mondjatok pls...

irc.undernet.net #roms
irc.rt.ru #gbanow

Sephi
bisztos jo a server embor?

Rincewind
Itt az idelye! ;)
WiZZaRD
meg sose hasznaltam irc....:-(

Rincewind
Felmész irc.rt.ru szerverre! Bemész a #gbanow csatira. Megfigyeled mit írkálnak be az arcok !-jellel kezdõdõen. Azok lesznek a szerverekre a beugrók. Beírsz egy olyat, erre bejöb egy másik ablak, ahol sima DOS parancsokkal már tudsz is letölteni és fent lesz a valaha kiadott összes GBA játék.
WiZZaRD
hat ahhoz elkelne egy kis help....

CSOCSO
nah akkor most aki eddig kiejtette az advane nevét azt most perelem nem kis összegre:))))))))
Oldal 1 / 4Következő →