151
Game Boy Advance
  • zola2000
    Miért van három gba téma? Modik?
  • mebalna
    van 1 Supercardom MiniSD-s eladó, érdekel, írj
  • kisgabo
    árat irhattál volna, gondolom akkor megspórolnál pár érdeklődő levelet...
  • flash
    Van 256-os és 512MB-es eladó flash kártyám (töltővel, dobozzal, stb), ha érdekel valakit, írjon mailt.
    [email protected]
  • kisgabo
    vennék....
  • Anubys
    Na, ha ez a játék kijön, temethető a PSP... ;)

http://www.apex-designs.net/payback_screens.html
  • kisgabo
    játékokat vennék!!!!!!!!

és jöhet tipp a golden sun-hoz.

köcce
  • Seth
    Lesz új Zelda GBA-ra..ez elég jó hír nem?
  • Sheltem
    Na mi van, most hogy hírek vannak a DS ről meg a PSP ről a jó kis GBA fórumot lesz*rjuk? GBA SP a legrulzabb akkoris...Egyik másik konzol se fér el kényelmesen a zsebemben! :)
  • kisgabo
    up.

donkey kong country eladó.

( mélben érdeklődj )
  • rolika
    iszonyatosan jó ez a final fantasy tactics advance...
    letehetetlen, nem bírom abbahagyni :-)
  • CHEAPBOY_GA
    Irtam mailt.

byezz:)
  • Ramza
    Nyugodj meg, jelentkezik.
    Ha nem, akkor picsánrúgom :P
  • Ramza
    Azt azért tudd, hogy nagyon drága a flash kártya.
    A 128-as kb. 40 ezer körül lesz!
    Kevés helyen lehet kapni, mert rendelni kell külföldről, de próbáld meg Cheapboy-t, jó gyerek, és jókat lehet inni vele :DDDD ([email protected] vagy [email protected])

Maga a kártya gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy sima gba játékkártya. Kapsz hozzá egy kábelt (soros vagy usb), egyik végét a gba-ba, másikat a pc megfelelő portjába dugod.
    Egy szoftverrel lehet áttölteni a *.gba file-okat (ez is van a kártyához csomagolva, de le is tölthető). Egy játék vagy 32, vagy 64 vagy 128 Mb-es, tehát maximum négy játék fér rá a kártyára egyszerre.
  • Ramza
    LOL!
    Nem, ez nem CF. Mivel azt nehéz lenne bedugni as GBA-ba.
    Ez egy külön GBA-ra kifejlesztett kártya, ami jó esetben 128 Mbit-es, nem MByte-os, és "picit" drágább a CF-nél...
  • Ramza
    Amúgy adalékként még annyit (én is innen szedem mostanában), hogy az EFNet-en tessék keresni a #gbanow csatornát!
  • Lacc
    Nah nekem is sok eszem van kétszer megkérdezem azt ugyanabban a topikban... Sorry :D
  • Rincewind
  • Lacc
    Tud valaki nekem mondani valami helyet ahonnan gba romokat lehet letölteni? Amiket eddig néztem azok nem voltak valami megbízhatóak...
  • CHEAPBOY_GA
    :D
  • player1
    Nekem van is egy eladó 128Mbit-es Flash kártyám!
    Aludobozban, flash kábellel.
    Adok hozzá cirka 500 játékot is!
    Ha érdekel dobj egy emailt a [email protected]!
    25e-ért a tiéd!
  • Lacc
    Thnx a helpet :) De nekem még az is új hogy Mircen lehet egyáltalán letölteni :D
  • Rincewind
    20 ezer körül már tudok Flash card-ot, most nem tudom hirtelen 64 vagy 128 Mbite-es, de gyanítom az előbbi.
    Rom-okat pedig a #gbanow mIRC csatiról tudsz lerángatni, ott vannak a legnagyobb Rom adatbázisok all the world. :)
    Most nem jut eszembe milyen szerveren...
  • Lacc
    Nem tudjátok honnan lehetne leszedni Gameboy Romokat? Meg hogy mennyibe kerül kb. egy Flash memory?
  • Ramza
    Pedig az SP "egy szexi kis dög" :DDDDD
    (by 576 konzol)
  • Rincewind
    Full komolyan. :)
  • Ramza
    Na jó, végülis szubjektív :P
  • Ramza
    Kazaa-ról pl. gyönyörűen.
    Amúgy a Four swords a Link to the past mellé adott négyjátékos game, szóval egyedül és 4 darab gba nélkül nem nagyon fogsz tudni vele mit csinálni.
  • Ramza
    Az utolsó kettőt komolyan gondoltad? :) (gyíkul néz ki, kényelmetlenebb)
    Mondd, hgy nem...
  • Rincewind
    SP-be van háttérvilágítás és alapban tölthető akku. Cserébe viszont szvsz gyíkul néz ki és kicsit kényelmetlenebb, mint a sima GBA.
  • Lacc
    Hülyén hangzik de meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség a GBA és a Gameboy SP közt?
  • Sephi
    alitolag letezik olyan hogy Zelda: The Four Swords !!

Nemtudgya senki honnan lehet letolteni?
  • Sephi
    Szal bovebben ertsem a temat a lenyeg az hogy ez siman megadja a regi SNES-es A Link To The Past hangulatot! Talan ha a grafika kicsit szinesebb lenne jobban elveznem de igy is elvagyok vele rendesen! Remelem nem unom meg es az is jo hogy nem agyon van komolikalva a menu rendszer es jo hogy sima ket gombot kell hasznalani csak. A rejtvenyek se nehezek de azert jol korul kell nezni a jatekban! Rohadt jo!!
  • Sephi
    Kerem nem eg vagyok lepve most nyomom a Zelda: Oracle Of Seasons jatekot es tok kiraly! 3 oraja nyomom :)) Ha a grafikat felreteszuk akkor remek gama!!
  • WiZZaRD
    hmmm...eddig nem is lattam sehol olyat, hogy ez most emura van ez meg a rendes gepre...sima *.gba kiterjesztesu mind aztan kesz...
  • WiZZaRD
    na csak mert ilyen szoftver ellatottsag mellett meggondolando lenne egy gba beszerzese...
  • Sephi
    Szal ha kell a gama en netrol tototem meghozza leirtam hogy az underneten van #roms csati es ott van Golden Sun 2 :)

De egyebkent vegig kell vinni az elsot mert ott fojtossa a kettes ahol az elso befejezodott... aszem :))
  • WiZZaRD
    jujj! ebbol nekem volt jopar, nagyon kiraly...ujra elvezhetem gyermekkorom igazi jatekait:-)))

http://www.madrigal.emuita.it

remelem tobbeknek is bejon:-)
  • WiZZaRD
    egy kerdes, ha van mondjuk egy gba-m akkor ezt a sok romot, hogy tudom feljuttatni egy meglevo kartyara pl, vagy egyaltalan hogy megy ez, csak az emuval lehet tolni ezeket a romokat?
  • Sephi
    Szal Lunar es a golden Sun 1 es 2 amit eddig tudok. Nekem kene a Zelda jatekok is!!