376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
  • t. Füly
    és ez a 1.77 ez most lóóó??Még lóó lesz akkkor is ha felrakom 266 fsb-re??????
  • t. Füly
    és ez a 1.77 ez most lóóó??Még lóó lesz akkkor is ha felrakom 266 fsb-re??????
  • Anee
    1 hogy lehessen tuningolni..
    2 hogy alapból stabilabb legyen
  • t. Füly
    A bioszba nem nyultam bele (egyenlőre..)de a könyvéből azt veszem ki hogy lehet a feszültséget bioszból állítani.....A feszültség most: 1.750 vagy 1.77 (mindkét helyen mást mutat) lehet hogy kiröhögsz de a feszültséget miért kell állítani?????
  • segment
    A te alaplapodnál szerintem nem tudod se bisoból se jumperrel, de ez nem biztos, arról következtettem erre, hogy nekem asus a7v-e, van mondjuk ez régebbi lap, de azért van hozzá köze. Nézd meg a leírását a lapnak...keress olyat hogy Vcore..és ha nem találod meg, akkor még mindig ott van a grafitozás lehetősége, én is így nyomtam fel, mivel nem volt lehetőségem se biosból, se jumperrel. Fogsz egy B-s grafitcerkát, és az L7-nél megvariálod a dolgokat. Szerintem kb 1,775 Voltra tedd, ha 1,775 Voltra akarod tenni, akkor az elős háromnak össze kell lennie kötve, és az utolsó kettőt pedig el kell vágni. Most hány volton megy?
  • t. Füly
    feszültséget hogy kell állítani??????Biosz???
  • segment
    Dr: az a7v-c egy jumperfree lapka, mit állítottál fsb-t vagy szorzót? Amúgy, ha ki akarsz hozni vmit a tb-dből, muszály lesz emelned a feszültséget is, különben fagyni fog. Írd le, hogy mit mennyire állítottál.
  • dr
    figy,nekem senki nem bir segiteni?akkor legalabb annyit nyomassatok h nemtudjuk! #254
  • segment
    np
  • t. Füly
    Köszi a helpet...
  • segment
    ehh ...ok :)
  • t. Füly
    Köszi, mert azért kérdeztem mert ha nem megy akkor nem veszem meg a ramot de most hogy montad hogy megy akkor most má megveszem belenyomom és happy vantöbben is mondták má hogy menne cak 100%-ra biztos akartam lenni
  • segment
    Mér ne menne?
  • t. Füly
    Figyuszatok, most 1,3 tb -m van meg 200 mb 100mhz-es ram...100fsb-n megy a kicsike és azt akarom kérdezni hogy ha veszek egy 133mhz-es ramot akkor ha felhuzom 1330mhz-re akkor elvileg menne 266 fsb-n nem???Az alaplap bírja...
  • segment
    Úgyértem, hogy az amit rátettél az kell rá...csak amivel eddig próbálkoztál azt hajítsd el a fenébe.
  • segment
    wicck: naugye hogy megy az, nem kell rátenni mindenféle bóvli cu-spacert.
  • segment
    Csabino a processzor terhelés mellett 42 fok volt 1200Mhz-en és 1,777V-on, most 1430-on és 1,89V-on 51 fok terhelés mellett.
  • Csabino
    Azt megkérdezném, hogy mennyire játszott "radiátort" a proci az 1,89V mellett, azaz hány fokon dogzik?
  • Evil
    az uj beta epox bios sal most 1750 en ketyeg az xp.Ez jobb mint egy 2100+ os xp. :))) Igaz 1.85V kellett neki ,sot lehet forrasztok a magasabb core fesz erdekeben.Nem bantam meg hogy nem 94 et vettem az egyszer szent ,pedig egy honapja meg en is intel es zaszlot lobogtattam.
  • dr
    szasztok.bitte helpeljetek.volt eg yepox lapom tb200 1gh-el de fagyott uh kicsereltettem:9 most asus a7v-c van 266-os 1ghz Tb vel,de sehogy nem sikerul huzni egy poppet sem.1080ig engedi de akkor win nem bootol.700 mega ram van bennt meg fop68 huto...mondjatok mar mitcsinaljak!:)
    dr
  • segment
    Mákod volt? Én ezt nem mondanám. Thunderbird 1200/200@1430/220, 1,89V-os magfeszültség melett megalázott egy XP1600+ -t cpu benchmarkban. Lebegőpontos műveletekben is jobb volt. Asus A7V-E olcsó, de tuning lapka, kár hogy nem tudja a 266-ot, viszont gyönyörűen megy 220-on.
  • Evil
    es van ket ev garid is ra?Mellesleg pont nem erdekel az a par ezer plusz ,aze en nem fogom korbetelefonalni a fel orszagot ,meg szaladgalni.
  • supervisor
    Jó hirem van:Megvan az ABIT KR7A RAID. A DDRAMnak megemeltem a feszültségét 2,55 ről 2,75 re igy gond nélkül birja a 160-as fsb-t.
    Megérte kivárni a Kr7et. Tényleg profi.
  • cocitus
    én még olcsóbban tudok... :-)) höhöhö...
  • Evil
    proci 41000 ,lap 43500 ,ram 23000 brutto.
  • geenq
    mennyi volt a cucc?
  • Evil
    No megvettem az epox 8kha+ lapot.Meg egy 1600xp-t. Eredetileg 1.8 at akartam de nem volt.De makom van mert megy 1615 on 152 es fsb vel alapfeszen.De feljebb mar feszemelessel se megy.Lehet a memoria nem birja mar ,ugyhogy lehet unlock lesz.Ugyhogy nem lesz csere.Amugy csak ajanlani tudom ,mert intel konfigot csereltem es eleg latvanyos a kulonbseg. Ja egy furcsasag.Eddig a cusl2 c ben a 7200 es maxtor 25000 korul alkotott most meg 20000 korul.Miert?Fol van telepitve a legfrisebb 4in1 de semmi javulas.Na mindegy elvegre is meg csak fel napja van meg ,majd kiforja magat.Ja es vizhutes van rajta ,max 40 fok full terhelesnel.
  • bakerman
    GA-7DXR a gigabyte- tol...Amd csipszettest vegyel..a tobbi suxx
  • Lulu
    Én már a - hivatalos - 3R jelű BIOS-ra frissítettem az eredeti KT7A BIOS-t és a SiSoft Sandra a ChipSet tulajdonságainál az fsb-re azt írja ki, hogy Front Side Bus Speed 2x 133MHz (266MHz data rata), tehát szerintem igen!
  • [HUN]kwega
    EPOX a Chip magazin tesztje szerint a legjobb. Csak az a gáz, hogy van 1 Abit SA6R alaplapom 733 PIII (nem celeron!) procival amit fél éve vettem, és már elavult. Most egy AMD 1600+ -os procit tervezek Epox lappal. Meddig lesz elég ???
  • cocitus
    Használ itt valaki vízhűtést?
  • Evil
    hat az iwill mindig is kiraly lapokat csinalt. Mondjuk meg van egy ket hetem ragodni mit veszek de a via333 at biztos nem varom meg.Amugy az uj xp procikat bele lehet rakni majd a 266a s lapokba?
  • Anee
    E-connect
    33100+áfa
    de engem kezdenek érdekelni az ali maagic 1 C-s lapjai...az iwill tesztje elég baró lett..
  • Evil
    egy ket helyen olvastam hogy tuningolasra nem a legstabilabb ,az extrem memoriahasznalathoz inkabb a soltek et ajanljak.Amugy hol lehet soltek sl75 drv4 venni?Es mennit kell leszurkolni erte?
  • Anee
    amúgy tényleg az epox a jobb..
  • Borg
    EPOX 8KHA+ jól birja a 300°C-ot, mindenképp azt vedd, haveromnak elégett benne az 1900+os XP (_ezután_ szépen sipolt is és lekapcsolt), de az alaplap túlélte!
    Ezt tényleg AMDhez tervezték..
  • Evil
    melyik alaplapot is vegyem?Epox 8kha+ vagy a soltel sl75 drv2 est?Tapasztalatok?Xp hez kellene.Vagy varjam meg a via333 asat?Aztan majd abol is kijon egy a -s valtozat ...
  • dr
    nekem is nyomassatok okossagokat!
  • Anee
    bios és megnézed a szorzót. ha 13 akkor a roszabb ha nem akkor jó..az alaplapod birja a 133MHZes FSB-t
  • t. Füly
    én most vettem egy ABIT KT7-A alaplapot meg egy 1.3-mas Thunderbirdöt aztán nem tudom hogy megye-e ez a két dolog együtt 266fsb-n nem tudnátok segiteni hogy hol tudom ezt megnézni hogy mennyin megy???Vagy esetleg tudja valaki hogy mennyin megy????Léééégyszi segitsetek...