E-klub
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plüsz legyenek számítógép szobák ahol egy cafka van ággyal és mikor végeztél vele leülsz a gép elé és itt elmeséled hogy hányas szobát érdemes kiproszálni 😊)))))))))))))))))))
plüsz én is kérek ingyentagságit
lol 😄
plüsz én is kérek ingyentagságit
lol 😄
Hát akkor nincs mese srácok, dobjátok össze a pénzt, dugjátok össze a fejeteket, azt nyissatok egy jó szórakozóhelyet! Ja, és kérek ingyentagságit! 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
zp-t nem szeressem.. sok apunk meg a rocker.. igaz szedán oda kellett mennünk mert partside zûárva... westbalkûnban drum and base attol meg hánytunk..ugyhogy zp..
partside ott van est balkánnal szemben...riskák kivisznek vagy ugy menj hogy jösz a híd alatt és nem mész el egyenesen hanem elmész jobbra...és az elsõ balos utcába bemész...tehát ugyanott van csak még jobrább
partside ott van est balkánnal szemben...riskák kivisznek vagy ugy menj hogy jösz a híd alatt és nem mész el egyenesen hanem elmész jobbra...és az elsõ balos utcába bemész...tehát ugyanott van csak még jobrább
És az hun van. ZPtõl lakom két megállóra, de még sohasem voltam 😊) Majd elmegyek vmikor azé'.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
az...bank után pacha, home clubba jártam..jobb is mind a kettõ..de kicsit elegem lett a több mint 5 ezres elbaszásokbol.. inkább járok partside ba.. nincs meleg... nincs akkora tömeg, oké nincsen sztár dj meg hûbazz parti.. de 2 ezerbõl el is van az ember ha nem vesz semmi komolyat
Mindkettõ lol emberekkel teli lol hely. Fikázok de tapasztalatból mondom. Fos™
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
bank, e klub.. majdnem egy kutya...
mind a kettõbe voltasm..e klubba 1 szer... bank voltam 10-12szer.. a régiben.. anno.. kb 1 éve...
azota oda nem.. manapság inkább rio, igaz most a partside tetszik jobban...rioba szerdán voltunk..haveromat nem akarták beengedni mer rövidgatyában volt.. mondjuk én sem engettem volna be de nem tök mindegy milyen gatyában van?...
aki összeszámolja a pontokat az ügyes..én meg leszokhatnék rola végre...😊
mind a kettõbe voltasm..e klubba 1 szer... bank voltam 10-12szer.. a régiben.. anno.. kb 1 éve...
azota oda nem.. manapság inkább rio, igaz most a partside tetszik jobban...rioba szerdán voltunk..haveromat nem akarták beengedni mer rövidgatyában volt.. mondjuk én sem engettem volna be de nem tök mindegy milyen gatyában van?...
aki összeszámolja a pontokat az ügyes..én meg leszokhatnék rola végre...😊
e klub ?? most hülyültök ??? azt a szar helyet ...
én nem szeretem 1ik ilyen helyet sem... bankba szoktam menni ingyé mer nagybátyám ismeri az ottani arcokat ... ott még 1 balhém sem volt pedig lehetett volna 😊
mennyetek házibulikba meg balcsira ..
én nem szeretem 1ik ilyen helyet sem... bankba szoktam menni ingyé mer nagybátyám ismeri az ottani arcokat ... ott még 1 balhém sem volt pedig lehetett volna 😊
mennyetek házibulikba meg balcsira ..
no tegnap ismét betértem ebbe az iq-barlangba
megtekinthettem a miss-e-klub választást (bár nem a jó kis 2-es számú nyert) és beszélgethettem az ajtónálókkal
mindenkinek ajánlom kipróbálásra ekkora parasztokat kevés mezõn lehet találni
megtekinthettem a miss-e-klub választást (bár nem a jó kis 2-es számú nyert) és beszélgethettem az ajtónálókkal
mindenkinek ajánlom kipróbálásra ekkora parasztokat kevés mezõn lehet találni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Tirpákok délen vannak ám de nandegy!
nemtom de az e-klub telleg eleg szar hely... ha nem lenne az igyik ismerösöm szomszedja az egyik kidobo asszem mar en is porul jartam volna ott 1*-2*
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Most itt egy:
Utáljuk a pestieket <-> utáljuk a vidékieket topikot akar valaki csinálni?
Vagy a tirpákia az nem Budapestet akarja jelölni?
Utáljuk a pestieket <-> utáljuk a vidékieket topikot akar valaki csinálni?
Vagy a tirpákia az nem Budapestet akarja jelölni?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
hát öcsém én sok ganyé helyen jártam, de ahol ennyire tuskók a kidobók, ott azért ritkán
nem azt mondom voltak jó csajok, ha ott figyel a 600-as Merga a bejárat elött talán ránk is ragadt volna valami (kicsit csodálkoztam, azért, hogy beengedtek rövidgatyóban).
De amiko a haverom kiment és vissza akart menni szó nélkül leborították a lépcsõrõl. Na erre az meg hívta a rendõrséget, mire a két fehéringes nagymenõ még rávert egyet, azt elhúztak a gépükkel.
A végén még volt egy kis ordibálás, meg odajöttek a trakkerek keménykedni, de aztán elmentünk.
Mindenesetre a konditeremnek mégis van agykárósító hatása.
nem azt mondom voltak jó csajok, ha ott figyel a 600-as Merga a bejárat elött talán ránk is ragadt volna valami (kicsit csodálkoztam, azért, hogy beengedtek rövidgatyóban).
De amiko a haverom kiment és vissza akart menni szó nélkül leborították a lépcsõrõl. Na erre az meg hívta a rendõrséget, mire a két fehéringes nagymenõ még rávert egyet, azt elhúztak a gépükkel.
A végén még volt egy kis ordibálás, meg odajöttek a trakkerek keménykedni, de aztán elmentünk.
Mindenesetre a konditeremnek mégis van agykárósító hatása.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
← ElőzőOldal 3 / 3