117
van normális szórakozóhely fent Tirpákiában?
-
#37 Rokonaim élnek tirpákiában de az ottani emberek 20x normálisabbak mint akik itt élnek a balatonnál:) -
#36 Vagy benéz az SG fórumba:P -
selwik #35 Rofl, e-klub :DDD
Régebben voltam párszor, de annál retkebb helyet el nem tudok képzelni. Ilyen cigány/arab forma smasszerok ott a főistenek, azok a tipikus dióagyú formák akikre rá se szabad nézni, nemhogy kérdezni vmit:))
Mondjuk nyáron negyven fokban simán beengedtek rövidgatyában, legalább nem játszák az übersznob elit klubot, mint a többi kertibútoros műanyagpoharas menő hely. -
#34 E-klub szar! Értem?! -
#33 E-k meg szutyok. (már legyen egy kis ON is.) -
#32 Egyébként nagyságrendekkel értelmesebb emberekkel lehet itt SZSZBM találkozni, mint fenn Bp -n. -
#31 Miből veszed? Én spec itt lakom, az ismeretségiköröm kb 14 fő...27 dipó osszá - szorozzá...tirpák -
#30 hömmmm én nem vagyok BP-i,s még nem hallottam volna,hogy mondták volna,hogy Tirpák vagyok,s fordítva. Én sem mondtam rájuk (lehet,hogy csak nornmális pestieket ismerek...) Ellenben unitesóm Szabolcsi,őt állandóan Tirpákozom!!:-pppp -
#29 A Budapestiek azt mondják hogy a vidékiek a tirpákok,a tirpákok meg az ellenkezője...ja de mondjuk én sem értem hogy hogy kerül ide az E-Klub...nem kell ahoz odamenni hogy tirpákkal találkozzon az ember...elég ha lemegy az utcára! -
#28 Igen, a szó jelentése teljesen átment pejoratívba. -
#27 csak azt nem értem ezeknek mi köze Tirpákiához???
Tirpékok a Nyíregyháza és környékén azaz Szabolcsban élő emberek. Régen persze ez egy népcsoportot jelölt,ma már ez a jelző elég negatív jelentéssel bír..... szal nem értem..... -
#26 Loál! -
#25 hát nem tudom gyerekek....én még nem voltam partys helyeken csak házibulikban!pedig már 17 vagyok...haverom mondja mindíg hogy menjünk E-be,menjünk E-be!nem tom nekem sok kedvem nincsen kimenni az Árpádhídtól Népligetre....messze van---jó felteszem magam az 1-es villamosra,de akkor is...habár azt mondják jó csajok vannak,de az tuti hogy dizsibe max 1 éjszakás kalandra jön a csaj...tartósabb kapcsra már nem hinném...vannak kivételek de nem sokan...pedig E-be több csaj van mint csávó!
Azért nem engednek be mert rövid gatyába vagy???Nyáron mit csináljak,menjek síoverálba???Ott a hosszúgatya a szabvány...!!!??? :DDD -
#24 és megértette a célzást?
-
#23 :)))))))))))))) -
#22 A fenébe! Megbélyegeztek! :DDDDD -
#21 Jano neked már csak a kérdéseidet hisszük el :D -
#20 Én pár éve voltam néhányszor, de nem volt baj. Illetve egyszer belémkötött az egyik csíra kidobó. Aszonta nem ad pofont, ha nem fizetem ki a belépőt. Rárugtam a szájára, kitekertem a kezeit, és többet nem szólt hozzám...
:DDD -
Madmaxx #19 E-klub tényleg szar lett. Ismerkedni eleve nem lehet ott, mi csak a zenéért jártunk oda. Egyébként meg a kidobókkal sose volt gondunk, pedig sokszor megfordultunk ott, így ebből leszürve csak azt verik meg aki maga is a bajt keresi és nagypofájú. Bár ez mindenhol igy van. -
#18 jűrjatok pacha ban, centrofly be, home clubba stb stb stb.. proszáljátok ki a partsideot.. nekem nagyon bejött, bár egykicsit lájtosabb hely mint a többi -
#17 plüsz legyenek számítógép szobák ahol egy cafka van ággyal és mikor végeztél vele leülsz a gép elé és itt elmeséled hogy hányas szobát érdemes kiproszálni :))))))))))))))))))))
plüsz én is kérek ingyentagságit
lol :D -
#16 Hát akkor nincs mese srácok, dobjátok össze a pénzt, dugjátok össze a fejeteket, azt nyissatok egy jó szórakozóhelyet! Ja, és kérek ingyentagságit! :D -
#15 zp-t nem szeressem.. sok apunk meg a rocker.. igaz szedán oda kellett mennünk mert partside zűárva... westbalkűnban drum and base attol meg hánytunk..ugyhogy zp..
partside ott van est balkánnal szemben...riskák kivisznek vagy ugy menj hogy jösz a híd alatt és nem mész el egyenesen hanem elmész jobbra...és az első balos utcába bemész...tehát ugyanott van csak még jobrább -
#14 És az hun van. ZPtől lakom két megállóra, de még sohasem voltam :)) Majd elmegyek vmikor azé'. -
#13 az...bank után pacha, home clubba jártam..jobb is mind a kettő..de kicsit elegem lett a több mint 5 ezres elbaszásokbol.. inkább járok partside ba.. nincs meleg... nincs akkora tömeg, oké nincsen sztár dj meg hűbazz parti.. de 2 ezerből el is van az ember ha nem vesz semmi komolyat -
#12 Mindkettő lol emberekkel teli lol hely. Fikázok de tapasztalatból mondom. Fos™ -
#11 bank, e klub.. majdnem egy kutya...
mind a kettőbe voltasm..e klubba 1 szer... bank voltam 10-12szer.. a régiben.. anno.. kb 1 éve...
azota oda nem.. manapság inkább rio, igaz most a partside tetszik jobban...rioba szerdán voltunk..haveromat nem akarták beengedni mer rövidgatyában volt.. mondjuk én sem engettem volna be de nem tök mindegy milyen gatyában van?...
aki összeszámolja a pontokat az ügyes..én meg leszokhatnék rola végre...:)
-
#10 e klub ?? most hülyültök ??? azt a szar helyet ...
én nem szeretem 1ik ilyen helyet sem... bankba szoktam menni ingyé mer nagybátyám ismeri az ottani arcokat ... ott még 1 balhém sem volt pedig lehetett volna :)
mennyetek házibulikba meg balcsira .. -
#9 no tegnap ismét betértem ebbe az iq-barlangba
megtekinthettem a miss-e-klub választást (bár nem a jó kis 2-es számú nyert) és beszélgethettem az ajtónálókkal
mindenkinek ajánlom kipróbálásra ekkora parasztokat kevés mezőn lehet találni
-
#8 Köszi az infót.
-
#7 szal szar ez a hely??? -
#6 na mi van ? csak nem elért a regisztráció téged is ? :)
-
Laci #5 Tirpákok délen vannak ám de nandegy! -
#4 E-Klub nagy ganyé hej, nem értem, hogy mehetett oda a BH Gang....
-
#3 nemtom de az e-klub telleg eleg szar hely... ha nem lenne az igyik ismerösöm szomszedja az egyik kidobo asszem mar en is porul jartam volna ott 1*-2* -
#2 Most itt egy:
Utáljuk a pestieket <-> utáljuk a vidékieket topikot akar valaki csinálni?
Vagy a tirpákia az nem Budapestet akarja jelölni? -
#1 hát öcsém én sok ganyé helyen jártam, de ahol ennyire tuskók a kidobók, ott azért ritkán
nem azt mondom voltak jó csajok, ha ott figyel a 600-as Merga a bejárat elött talán ránk is ragadt volna valami (kicsit csodálkoztam, azért, hogy beengedtek rövidgatyóban).
De amiko a haverom kiment és vissza akart menni szó nélkül leborították a lépcsőről. Na erre az meg hívta a rendőrséget, mire a két fehéringes nagymenő még rávert egyet, azt elhúztak a gépükkel.
A végén még volt egy kis ordibálás, meg odajöttek a trakkerek keménykedni, de aztán elmentünk.
Mindenesetre a konditeremnek mégis van agykárósító hatása.