E-klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ is az E-Klubban tanult meg táncolni!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A buffalos-, napszemcsiben feszítõ kiscsávóktól nekem is felfordul a gyomrom de ez van próbálok nem rájuk figyelni
Amúgy azt a véleményt én is osztom, hogy undorítóak a kidobók e-ben, van néhány élményem nekem is. Fél ötkor bealudtam az egyik padon és arra ébredek 10 perc múlva h csattan egy kurva nagy pofon... azonnal kidobtak nem is kérdeztek semmit.
Ettõl függetlenül én ezután is e-be fogok járni mert oda járnak a haverok. Menjek el egyedül Home-ba?? Nem pálya
Kashmirt nem szeretem...:/
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Olyan lehetne, mint a papírgyûjtés: aki sok sípot hoz, kap a cumi mellé egy cigánygyereket is!
Na?
Mostanában úgyis nagy divat az is. Így legalább lehetne élvezni a bulit.

Ugye nem fogsz te is hyperes síppal a nyakadban ugrálni Mr. Spigiboy fõisten warezcd gyûjteményére? 😄D
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
West-Balkán alap hely, meg se tapiznak a bejáratnál. Szûkösebb idõkben simán becsempésztünk pár üveg piát a táskákban😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Cinetrip a Vasuttorteneti parkban, illetve a Rudas furdoben szokott lenni...
Ez az en szemelyes tapasztalatom.
En pl szeretem d&bt: nyaron westbalkanba csapolok sokat...
Bp-n megrendezett alkalmi rendezvenyek: Cinetrip, MAYDAY ofkoz😊
Egyeb altalam preferalt klubbok: Events Hall, Pacha, esetleg Home. Utobbi harom igencsak loves, de szolgaltatast kapsz a penzedert!
Amugy lineuptol foggoen Suss fel napban is megfordulok😊
Hagy ne meseljek, mennyire talalom szanalmasnak azt a partit...complex😄 Bah!

Felejtsd el azt a helyet.
Nem más mint egy tinidiszkó, ahol a kispöcsöket tömik mindenféle szarral. Arról bnem is beszélve, hogy Shy Guys és társai mindennapos ott. Tiszta gáz hely.
hehe:cigány/arab forma smasszerok!!!LOL...mikor volt az???én még nem voltam,és több haver is oda jár!és õk nem cigek!normális fehér,magyar emberek!na jó az egyik fél cig,de nem látszik rajta!😄DD
V9ykn8_TZL0
Régebben voltam párszor, de annál retkebb helyet el nem tudok képzelni. Ilyen cigány/arab forma smasszerok ott a fõistenek, azok a tipikus dióagyú formák akikre rá se szabad nézni, nemhogy kérdezni vmit😊)
Mondjuk nyáron negyven fokban simán beengedtek rövidgatyában, legalább nem játszák az übersznob elit klubot, mint a többi kertibútoros mûanyagpoharas menõ hely.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Tirpékok a Nyíregyháza és környékén azaz Szabolcsban élõ emberek. Régen persze ez egy népcsoportot jelölt,ma már ez a jelzõ elég negatív jelentéssel bír..... szal nem értem.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azért nem engednek be mert rövid gatyába vagy???Nyáron mit csináljak,menjek síoverálba???Ott a hosszúgatya a szabvány...!!!??? 😄DD
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
😄DD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock