E-klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy

Õ is az E-Klubban tanult meg táncolni!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

G@b0r
Már te is nagyon hiányoztál nekem lali 😉

Laalee
szia pekkmen elõkerültél? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

G@b0r
Rühes cigányokról csak annyit, hogy eklubban kevesebb van mint Pesten bármely másik helyen...
A buffalos-, napszemcsiben feszítõ kiscsávóktól nekem is felfordul a gyomrom de ez van próbálok nem rájuk figyelni

G@b0r
azt hozzá kell tennem, hogy amikor leütöttek 3 sör volt bennem.

G@b0r
nem-e???????? Hát én egyszer vittem be e-be hájperes sípot. Másfél óra után hátulról leütött egy kidobó azzal a beszólással h buzi drogos, a kurva anyádat.
Amúgy azt a véleményt én is osztom, hogy undorítóak a kidobók e-ben, van néhány élményem nekem is. Fél ötkor bealudtam az egyik padon és arra ébredek 10 perc múlva h csattan egy kurva nagy pofon... azonnal kidobtak nem is kérdeztek semmit.
Ettõl függetlenül én ezután is e-be fogok járni mert oda járnak a haverok. Menjek el egyedül Home-ba?? Nem pálya

G@b0r
LOOOOOOOOL ez kib*szott nagy 😄DDDDDD

GregSB
"Megtörlek, mint hyperes a fénycsövet!"

😄DDDDDDDD

ThePartyFace
LOL jo otlet😄
Kashmirt nem szeretem...:/

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Lehet kéne a deadcode-nak egy ilyen gyûjtõakciót szervezni, hogy aki leadja régi sípját, az kap egy cumit, jáccon azzal.
Olyan lehetne, mint a papírgyûjtés: aki sok sípot hoz, kap a cumi mellé egy cigánygyereket is!
Na?

Mostanában úgyis nagy divat az is. Így legalább lehetne élvezni a bulit.

Bahhh, E-kjubb, három vilinger megállóra lakom onnan, azon röhögök mindig úgy este tíz fele, amikor várom spanokat vilimegállóban, hogy jönnek nagy eklubos überfaszacsávók tinidiszkóból és ott feszítenek, van, amikor mi még nem is tudjuk hova menjünk... Meg ugye du 5re buliba menni. LoLler! Partyarc, Kashmir nem pálya? Mondjuk mostanában elléggé elkorcsosult az is, de csütörtökönként azért jó arcok vannak goán... Ja igen és sípokat kéretik mellõzni, mindenhol!

ThePartyFace
Sipok: kiborulok toluk...szvsz egy butasag!

DJ Skyline
ááá....azok a techno pokémonok...ez olyan mint Fradi mezben ülni az UTE szektorban...1. hogy néz ki??? 2. UTE-ek megverik,igaz E-ben nem pofoznak meg ha Hyperes sípom van!😄DD

Hyper meg e-klub?

Ugye nem fogsz te is hyperes síppal a nyakadban ugrálni Mr. Spigiboy fõisten warezcd gyûjteményére? 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Süsibe már nem engedik be az embereket 18 alatt hálistennek. De még így is botrányos tömegnyomorrá vált a régi jó szombati seggrázás.

West-Balkán alap hely, meg se tapiznak a bejáratnál. Szûkösebb idõkben simán becsempésztünk pár üveg piát a táskákban😊)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

ThePartyFace
WB egy nyari partyplace...amugy a Lagymanyosi hidnal van, majdnem Partside mellett.
Cinetrip a Vasuttorteneti parkban, illetve a Rudas furdoben szokott lenni...

DJ Skyline
a Westbalkan,Cinetrip merre van,és milyen zenét csapatnak!? a d&b-t én is szeretem!😄D

ThePartyFace
Ahova biztosan beengednek: Westbalkan, Cinetrip, Mayday, Suss fel nap.

Ez az en szemelyes tapasztalatom.

DJ Skyline
ide nem engednek be...max majd Méjdéjre!de oda se hinném...még nem vagyok 18...van addig még 1 évem!😞((

ThePartyFace
A38-at kifelejtettem, nameg a sarki kocsmat😄

ThePartyFace
Szerintem ez izles es penztarca kerdese!

En pl szeretem d&bt: nyaron westbalkanba csapolok sokat...
Bp-n megrendezett alkalmi rendezvenyek: Cinetrip, MAYDAY ofkoz😊
Egyeb altalam preferalt klubbok: Events Hall, Pacha, esetleg Home. Utobbi harom igencsak loves, de szolgaltatast kapsz a penzedert!

Amugy lineuptol foggoen Suss fel napban is megfordulok😊

DJ Skyline
akkor mondj 1 jó party helyet bp-n!

ThePartyFace
Hat hyperrol is vannak szep emlekeim😊
Hagy ne meseljek, mennyire talalom szanalmasnak azt a partit...complex😄 Bah!

Davidus
Siófok

V9ykn8_TZL0

mikike
hol lax te kislac?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

DJ Skyline
nem járok oda,csak 1-2 haver...inkább megyek majd Hyperspace-ra!nem azt mondom hogy nem megyek le majd az E-be hogy milyen a hely...de tõlem batár messze van...én az Árpád-hídnál lakom,a placc meg(gondolom tudjátok) a Népligetben van...Shy Guys kül. max. a "tré" teremben van---ha mennék akkor a nem tom milyen terembe mennék de nem abba ahol az olyan szánalmas zenéket csapatják! 😄DDD

I.C.ram
Te az E-klubba jársz????

Felejtsd el azt a helyet.

Nem más mint egy tinidiszkó, ahol a kispöcsöket tömik mindenféle szarral. Arról bnem is beszélve, hogy Shy Guys és társai mindennapos ott. Tiszta gáz hely.
DJ Skyline
mit akarsz...E-ben 1dl üdítõ 80FT...

DJ Skyline
nem tom wazz...
hehe:cigány/arab forma smasszerok!!!LOL...mikor volt az???én még nem voltam,és több haver is oda jár!és õk nem cigek!normális fehér,magyar emberek!na jó az egyik fél cig,de nem látszik rajta!😄DD

Davidus
Ja és amelyik csoki ott 50 forint az nálunk 100 😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Rokonaim élnek tirpákiában de az ottani emberek 20x normálisabbak mint akik itt élnek a balatonnál😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Vagy benéz az SG fórumba😛

V9ykn8_TZL0

Rofl, e-klub 😄DD

Régebben voltam párszor, de annál retkebb helyet el nem tudok képzelni. Ilyen cigány/arab forma smasszerok ott a fõistenek, azok a tipikus dióagyú formák akikre rá se szabad nézni, nemhogy kérdezni vmit😊)

Mondjuk nyáron negyven fokban simán beengedtek rövidgatyában, legalább nem játszák az übersznob elit klubot, mint a többi kertibútoros mûanyagpoharas menõ hely.

I.C.ram
E-klub szar! Értem?!
Kandurex
E-k meg szutyok. (már legyen egy kis ON is.)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Egyébként nagyságrendekkel értelmesebb emberekkel lehet itt SZSZBM találkozni, mint fenn Bp -n.

Kandurex
Mibõl veszed? Én spec itt lakom, az ismeretségiköröm kb 14 fõ...27 dipó osszá - szorozzá...tirpák

Shaman
hömmmm én nem vagyok BP-i,s még nem hallottam volna,hogy mondták volna,hogy Tirpák vagyok,s fordítva. Én sem mondtam rájuk (lehet,hogy csak nornmális pestieket ismerek...) Ellenben unitesóm Szabolcsi,õt állandóan Tirpákozom!!:-pppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DJ Skyline
A Budapestiek azt mondják hogy a vidékiek a tirpákok,a tirpákok meg az ellenkezõje...ja de mondjuk én sem értem hogy hogy kerül ide az E-Klub...nem kell ahoz odamenni hogy tirpákkal találkozzon az ember...elég ha lemegy az utcára!

Jano
Igen, a szó jelentése teljesen átment pejoratívba.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shaman
csak azt nem értem ezeknek mi köze Tirpákiához???

Tirpékok a Nyíregyháza és környékén azaz Szabolcsban élõ emberek. Régen persze ez egy népcsoportot jelölt,ma már ez a jelzõ elég negatív jelentéssel bír..... szal nem értem.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jano
Loál!

DJ Skyline
hát nem tudom gyerekek....én még nem voltam partys helyeken csak házibulikban!pedig már 17 vagyok...haverom mondja mindíg hogy menjünk E-be,menjünk E-be!nem tom nekem sok kedvem nincsen kimenni az Árpádhídtól Népligetre....messze van---jó felteszem magam az 1-es villamosra,de akkor is...habár azt mondják jó csajok vannak,de az tuti hogy dizsibe max 1 éjszakás kalandra jön a csaj...tartósabb kapcsra már nem hinném...vannak kivételek de nem sokan...pedig E-be több csaj van mint csávó!

Azért nem engednek be mert rövid gatyába vagy???Nyáron mit csináljak,menjek síoverálba???Ott a hosszúgatya a szabvány...!!!??? 😄DD

mikike
és megértette a célzást?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
😊)))))))))))))
Jano
A fenébe! Megbélyegeztek! 😄DDDD

dikki*yysw
Jano neked már csak a kérdéseidet hisszük el 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Jano
Én pár éve voltam néhányszor, de nem volt baj. Illetve egyszer belémkötött az egyik csíra kidobó. Aszonta nem ad pofont, ha nem fizetem ki a belépõt. Rárugtam a szájára, kitekertem a kezeit, és többet nem szólt hozzám...

😄DD

E-klub tényleg szar lett. Ismerkedni eleve nem lehet ott, mi csak a zenéért jártunk oda. Egyébként meg a kidobókkal sose volt gondunk, pedig sokszor megfordultunk ott, így ebbõl leszürve csak azt verik meg aki maga is a bajt keresi és nagypofájú. Bár ez mindenhol igy van.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
jûrjatok pacha ban, centrofly be, home clubba stb stb stb.. proszáljátok ki a partsideot.. nekem nagyon bejött, bár egykicsit lájtosabb hely mint a többi