E-klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Igaz hogy néha szar a mix, de azé jót lehet csajozni. <#law>#law>
mi a véleményetek az új rendezvénysorozatról, a BIOHAZARD-ról?
Az eddigi kettõre elmentem és kellemesen csalódtam, magasan veri a hypert. Mondjuk kicsit drága party, de mindenképpen megéri. Aki szereti a technot annak csak ajánlani tudom.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Amugy progressivet halgatok es a kedvenceim: James Holden, Sasha, Deep Dish, James Zabiela, Sander Kleinenberg!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
itt amerikaban pl mindenhol 21 and over van..szal meg en se tudok akarmelyik bulira elmenni.. no persze en se vagyok bena😊 szal megoldom😊 de mind1...
Amugy: http://sg.hu/listazas.php3?id=1094736001

Olyan ember aki meg nem latot lemezjatszot az is jobban mixelne mint a csicska bankos meg e-klubos dj-k!
A tarsasag is egy nagy szar!
Es most is ott volt egy csomo csicska Tieston!
Azt se tudjak ki jatszik csak divatbol jarnak!
keep it minimal
Épp ezért nem kockáztat a szórakozóhely tulaja, mivel megütheti a bokáját egy razzia esetén, fõleg, hogy nem is zsíros vendégek az egy pohár kólájukkal. Köcsög világ van, de ha belegondolok 16-18 évesen a legjobb élményeim a házibulik voltak a velem egykorúakkal.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
valakinek már rég gyereke van 18 évesen...áhhh..szánalmas!

A zp-ban a hiphop rész az tinidiszkó, a másikon meg minden 5-ödik alkalommal van jó zene(nekem).
Wb még úgy-ahogy jó volt tavaly.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
-the invisible-
Kongat tavaj nyaron skeraztam, de iden mar ujat szeretnek, kicsit unom!
ezt nézzétek!
Múltkor egy hasonló súlycsoportú haveromnak kilötykölte a sörét egy ilyen balettmûvész madár. Haver viccbõl rámozdult, az meg úgy megijedt, hogy hozott neki egy másik korsóval. (amit persze én ittam meg a gyerek elõtt😊)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."