23609
-
#6810 Korabban linkeltunk egy nagyon jo magyar nyelvu utmutato, amelyet erdemes elolvasni. Az sokat segit. -
Janicsillagasz #6809 Akkor testvérek vagyunk :D
Én elsőnek azt sem tudtam hogy kell felszállni :) -
#6808 ertem, koszi!
Amugy nagyon tetszik a jatek, igazabol sosem jatszottam ilyen fajta jatekkal - talan ezert is orultem volna, ha az elejen a magamfajta lamakat a jatek kicsit jobban kezenfogja, akar 1-2 bevezeto questtel, ahol mondja mikor mit nyomjak :) -
#6807 Akkor marad a vadaszat. Szkeneld a hajokat es amelyiknel van, azt... szoval vedd el tole :) Mivel nincs bunti ha nem csinalod meg, lehet erdemesebb hagyni a fenebe, es elso napokat inkabb futarkodassal es kereskedelemmel tolteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.30. 15:46:55 -
#6806 Ez az.
remelem mukodik :) -
#6805 Ha le tudnad fotozni a kuldetes szoveget/panelt, akkor konnyebb lenne. Mert most vagy azt kerik, hogy egy korabban szetlott roncsbol szedd ossze es szallitsd le (mivel lopott lesz, csempeszd be) valahova, vagy siman csak azt kerik, hogy vegyel valahol egy ilyet es azt csempeszd be, mert ott mondjuk tiltott aru. -
#6804 Sziasztok - teljesen uj vagyok, tegnap este kezdtem el jatszani. A training missziokat megcsinaltam, ezutan elkezdtem solo jatekot jatszani. Felvettem egy missiont, amiben el kell lopjak egy building fabricatort, s ezt vissza kell vigyem a Baker's Prospect allomasra. Mar tobb mint egy oraja repkedek ossze vissza, de fogalmam sincs merre keressem ezt. Utkozben valaki megtamadott, sikerult megsemmisitenem, amiert kaptam 11K CR bounty-t, ami jo, de a buildig fabricator meg mindig sehol.. Valami tipp esetleg? thx!
-
#6803 nekem van elfekvőben valahol egy saitek rumble force, régen használtam repülős szimulátorokhoz, meg volt még egy űrhajós játék amihez jobban ajánlott volt mint az egér, talán X széria de lehet hogy nem :D de ha itt nem hátrány a billentyűzet, akkor nem erőltetem.
a videó nagyon beteg
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.01.30. 12:51:24 -
Janicsillagasz #6802 Egy jó kis vezérlőn már én kis gondolkoztam, de félek tőle mert soha életemben nem kezeltem még joystick-ot, így nem tudom hogy meg tudnám-e szokni. De a THRUSTMASTER T.16000M-ről sok jót hallottam... Mindenesetre bármivel jól lehet irányítani amit megtanul kezelni az ember :D
Nagyon dúrván tolja
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.01.30. 12:48:23 -
#6801 köszi, csak eleinte nekem baromi nehéznek tűnt az irányítás, célozni pl nem is tudok, csak kb-ra odavinni, a többit meg elvégzi az automatikus célzás. Gondoltam hátha joystickkal könnyebb, de majd olvasgatom akkor a korábban linkelt tippgyűjteményeket, hátha van valami hasznos infó kezdőknek :) -
Yserac #6800 Rajta volt a neve a képen, amiről azt írta az mind az övé anélkül, hogy leadta volna. Hirtelen azt hittem jött valamelyik peccben egy újítás, ami elkerülte a figyelmem. -
Janicsillagasz #6799 Bocsi, azt hittem hogy még csak most ismerkedsz a felfedezéssel :D -
Yserac #6798 Kösz a törődést de már 20k fényévre vagyok a SOL-tól :D -
Janicsillagasz #6797 Lol hogy mik vannak :D -
#6796 de szerintem senki nem fog elmenni a kedvedért többszáz vagy ezer fényéveket
A Fuel Rats pont erre alakult - kifogytál, szólsz nekik, hoznak neked. Nekik van üzemanyaguk, és több tízezer fényévre is elmennek érted.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.30. 09:01:01 -
#6795 Majd máskor beírod a 150-et a rekordok könyvébe :)
Nem nyúltam le neutront Swoilz-ban, nem találkoztam vele. És én mindent végigszkennelek, a fontosabb részét még az EDSM-be is lejelentem. -
Janicsillagasz #6794 Sajnos nem, az akkor derül ki hogy fel van-e fedezve, amikor már odarepülsz és megnézed a system mapot....
A név kiíráshoz meg csak annyi kell hogy keresel olyan objektumot, ami mellett nem szerepel név, odarepülsz, leszkenneled és amint leadod az adatokat egy állomáson (universal cartographics menünél) akkor te leszel az első felfedező és a te névtáblád szerepel ott. Feltéve ha időközben nem előzött meg valaki és előtted gyorsan leadták az adatokat.... Viszont nem érdemes az üres objektum láttán megörülni és gyorsan vissza egy állomásra, hiszen rengeteg fölösleges idő elmenne a minden rendzser utáni visszatérésre... Ezért szoktak a felfedezők gyakran hónapokra kimenni az űrbe, beszkennelnek párezer objektumot és utána haza. Ha időközben elvesznek pár tucat rendszert, kit érdekel... maradt még pár milliárd amit felfedezhetsz :D
Viszont ha tényleg ki fogsz menni felfedezni, akkor előtte gyűjts egy kis pénzt, legalább egy hauler vagy cobra mkIII-t vegyél (nagy ugrótávolság miatt), tedd bele a legjobb Frame Shift Drive-ot (ez adja a nagy ugrótávolságot), Advanced Discovery Scanner-t (5 másodperces gombnyomással az EGÉSZ csillagrendszert leszkenneli) és ajánlatos megvenni a Detailed Surface Scanner-t, mert ezzel sokkal többet fognak fizetni az adatokért (50%-al!). Ezeket érdemes a legkisebb class-os helyre betenni, mert csak 1-es méretűek, a nagyobb, 4-es helyre (pl Cobra MKIII-ban) vedd meg a legjobb Fuel Scoop-ot, amivel bírsz tankolni a csillagoknál (nem mindnél, erre figyelj), különben kifogysz az üzemanyagból és akkor nem marad más megoldás, megkérsz valakit hogy vigyen neked egy kis üzemanyagot (de szerintem senki nem fog elmenni a kedvedért többszáz vagy ezer fényéveket :D ), vagy a jobb oldali panelen bekapcsolni a híres piros gombot és bumm...
Szóval a legjobb FSD, legjobb Fuel Scoop, ADS, DSS. Ezek nélkül ne menj. Érdemes még egy Auto Repair eszközt megvenni, mert gyakran előfordul hogy tankolás közben túl közel mész a csillaghoz és megsülsz, ilyenkor érdemes 1-2 modult megjavítani vagy esetleg venni egy heat sink launchert amivel csökkentheted a hajód hőmérsékletét, de ez hamarabb elfogy mint a javítócsomag...
Ezek összesen kb 5-6 millióba kerülnek +a hajó. Utána biggyesztheted a névtáblákat :) Nekem is van már vagy 50 csillagrendszerem.... (egyetlen hét termése)....
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.01.30. 08:58:01 -
Yserac #6793 Azt hittem már tudsz valami trükköt, amit én nem hogy kiírattad a neved.
Az igen, aszteroida mezőt és betettem filterbe. Kár, hogy a felfedezett rendszereket nem lehet filterezni. -
#6792 Csak 112 ? Találtam már 150-est is, de a nagy része gázóriás, hold, meg a T csillag fagyott vackai voltak, a k.. anyja scanneli mindet végig. :D
Az első utanom 1 éve még csinálgattam, ma már kizárólag víz, földszerű, ammónia bolygók, meg az egzotikus gázóriások érdekelnek.
SWOILZ-ban van felírva egy névtelen neutron amit scanneltem, remélem nem nyúltad le. :D -
Janicsillagasz #6791 Azta rohadt életbe Ez biztos belekerült vagy 3-4 órába mire végignyomta :D -
#6790 Le kell adni valahol (nem voltam túl messze). Amikor belépten a rendszerbe szkennelni akkor 75-öt írt az ADS, de a három aszteroidamező miatt "csak" ennyi lett :) majdnem 300 ezer járt érte összesen, plusz az első felfedezőért járó fél órás lista...
pont tegnap volt redditen egy 99-es, a rekord 112.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.30. 07:34:04 -
Janicsillagasz #6789 Na ez már szép kis rendszer :) -
Yserac #6788 Hogy kerül rá a neved akkor, amikor leadod a pakkot egy állomáson? -
Zozo76 #6787 rad mar a halalod utan is emlekezni fognak ennyi "dzsini" egitest utan... :) -
#6786 Bármi jó, ami neked kényelmes. A legprofibb PVP játékosok általában HOTAS-al játszanak (szimulátorhoz való joy + gázkar plusz sokszor fejmozgás-figyelés), de akár kontrollerrel, akár billentyűegérrel nagyon jól lehet irányítani, és csatákban részt venni, ha valaki azt szereti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Több, mint 50 égitest, és mind az én nevemmel :) -
#6785 Üdv!
Joystickkal érdemes tolni a gémet, vagy billentyűzet egér kombó is bőven megteszi? -
Janicsillagasz #6784 És ha összefognánk és megcsinálnánk? Lehetetlenség....? -
#6783 Szinte teljesen kizárt. A spanyol fordítás mostanában készült el (közösségi erőből), de azt egy picivel többen beszélik :) -
stoppos #6782 Nem rossz. Magamból indultam ki. :) -
#6781 Magyarosítás lesz a játékhoz, vagy esetleg meg fog jelenni magyarul? -
#6780 Pont most folyik a Distant Worlds, ami egy 800 fővel indult közös felfedezőút :)
-
stoppos #6779 A térképen látod, hol vannak a haverok, melyik rendszerben.
Felfedezni meg úgyis egyedül mégy, különben megdöglesz az unalomtól, mert nem tudsz játszani, vagy ott kell hagyni a haverokat valahol, ha épp nem érnek rá. A lakott részeken nem nagyon lesz felfedezni való. -
#6778 A wing összes tagjára jut kb. százmillió felfedezetlen rendszer. Ha haverok vagytok, el tudjátok osztani. Ha nem tudjátok elosztani, nem vagytok haverok. -
#6777 Fasza, már látom hogy a visszaúton mindenki le akar maradni (gondolom nincs hátsó fegyverzet, bár az eredeti c64-es elitben volt), és a végén csak 1 ember fog megérkezni az űrállomásra :) -
#6776 Scannelni kell. -
Janicsillagasz #6775 Felfedezésről jut eszembe.... a névtáblákat első felfedezők kapják.... de csak az számít elsőnek aki leszkenneli az adott objektumot, vagy elég csupán ha benyom egy ADS-t, system mapon megjelenik a bolygó és kész? Így már elsőnek számít? (Persze ha nincs mellette már más neve...) -
#6774 Ugyanonnan kezdtek, úgyhogy az első kérdésre ez a válasz :) A többit passzolom, sose repültem wingben. -
#6773 Aki hamarabb visszaer a "hirrel" :D -
#6772 Gondolkodunk haverokkal hogy megvesszük a gémet, wing-ben tolnánk 4-en, erről kéne nekem valami infó hogy hogyan találunk egymásra (remélem nem kell a fél galaxist végigutazni), illetve van e bármilyen hátránya a wing-nek azon kívül hogy osztozunk az eredményen? És ha felfedezünk egy új objektumot ki lesz ott megemlítve mint felfedező? (gondolom aki legelől haladt :D) -
#6771 Azt nem írtad le, hogy mi a problémád.
Bármelyik misszióra rányomsz, leírja, hogy mit kell tenni és mik a feltételek, veszélyek.
A jobbranyilas küldetések futármelók (el kell vinni valami apróságot A-ból B-be, nem kell hozzá raktér)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.29. 05:57:22