23609
-
LazyB #6770 Köszönet de sajna magyar oldalt nem találtam ahol pont az én problémámra lenne megoldás. -
#6769 Itt nezz szet!
Itt meg a tobbi hasznos info tartalomjegyzeke -
LazyB #6768 Milyen tipusú missziók vannak mert van egy olyan amiben jobbra nyíl van és benne egy célkereszt amiben egy felkiáltójel ja és 27 perc a teljesítési idő. -
Fantasy18 #6767 na megvettem tanulgatom a játékot... esetleg van valami ts vagy valami ahol nyomultok együtt?? -
Janicsillagasz #6766 Igen, választottam. De valószínűleg belelőttem egy társba.... megint megtörtént és most pontosan láttam hogy az egyik rakétám beleszáguld az egyik társamba -
MaRee #6765 Exploring guide -
MaRee #6764 Választottál oldalt? -
Janicsillagasz #6763 Conflict zónában hogy lesz hirtelen MINDENKI ellenség? Kilőttem egy piros gépet, erre mindenki piros lett.... nem volt mellette senki hogy esetleg egy társat lőttem volna ki...
De sikerült meglógnom -
#6762 És hogy milyen messze van a csillagjától (csillagjaitól) is fontos szempont, egy kicsi erre és elpárolog, egy kicsi arra, és jéggé fagy az egész. Nagyon keskeny az a sáv, ahol folyékony víz van nagyobb mennyiségben. -
#6761 Majd kipróbálom de kétlem hogy ekkora hibát benne hagytak volna :)
-
Janicsillagasz #6760 Viszont ha minden igaz (még nem próbáltam, mindig elfelejtettem :D ), ha minden igaz amikor találtok egy olyan sziklát ami megfelel az ízléseteknek, miután letermeltétek, kiléptek, vissza, akkor ugyanaz az anyag termelődik vissza. Szóval ha sikerül kifogni egy nagy %-os platinumos követ, letermeled, kilépsz, vissza, kezdheted megint a termelést ugyanarról a szikláról, ugyanolyan % arányban :) Sajnos mindig elfelejtettem kipróbálni, így nem tudom biztosra mondani hogy műkszik.... mindenesetre ezzel gyorsan meg lehetne pakolni a rakteret :D -
#6759 én úgy szoktam hogy mindig a bolygó felé haladok,így biztos nem megyek vissza arra amerről jöttem -
Kronos79 #6758 Elvileg újratermelődnek. Tehát ha lelépsz és vissza, akkor ugyanazon a sziklán megint lesz anyag. Ha nem hagytad ott a bányászós helyet, akkor semmi nem jelzi, de hiába lövöd a lézerrel, nem fog leválni semmi. -
Lumania #6757 Sziasztok!
Egy bányászós kérdésem lenne. Lehet valahonnan tudni, egy aszteroida mezőn belül. Melyik kavics van kiürülve, mert már jártam ott? -
Janicsillagasz #6756 A páncélzatot (bulkheads) növelve szembetűnő a különbség? Sokkal kisebbet sérül a hajó? Megéri? Abból a pénzből 3 másik hajót lehetne venni.... -
#6755 2 kicsi, két közepes - coriolis.io a te jóbarátod.
Mindkettőn 4-es PP és 3-as elosztó van, úgyhogy többé-kevésbé hasonlóan viselkednek ilyen témában. -
stoppos #6754 Nem tudom hány ágyú fér a cobrára, de a scoutot 2 beam, 2 shotgunnal használom. Beammel leszedem a pajzsot, aztán közelről shotgun. Plusz a beamet is tolom folyamatosan, ha van energia. Csak akkor állok le vele, ha elfogyott, közel van az ellen és a shotgunt akarom használni. -
#6753 Lézer ~folyamatos használatra, a gépágyú meg ha lejött a páncélja és elég közel kerültél hozzá. Ebben a méretben kár szerintem a többivel próbálkozni.
Esetleg a Beam lasert kipróbálhatod, de annak iszonyat hőtermelése és fogyasztása van, nem tudom bírja-e a Cobra III PP és elosztó.
A plazmagyorsító pedig irgalmatlan nagyot üt, de csak fixed, és nem egyszerű célozni vele.
-
Janicsillagasz #6752 Mindkét lézert jól bírja az akksi, fullos generátorom van. 2 pár lézer már erősen leszívja, 1 pár sokáig kitart, szinte alig fogyasztja. Gépfegyver elég jó, csak ha messze van az ellen akkor alig bírtam használni. A plazmafegyver szerintem használhatatlan (vagy én vagyok istentelen béna), szinte nincs is sebzése, ráadásul drága. Most shotgun van a hajón, na ez már elég jó, csak szintén közel kell menni. Jó érzés amikor egy Anaconda seggébe beleeresztek 3 lövést belőle és leáll a hajtóműve :D A cannon-nak szintén nincs ereje Viszont a rakéta is elég jó. Igazából nem nagyon tudtam választani, így inkább megkérdeztelek titeket :) Köszi Dzsini, kipróbálom a lézer + gépfegyver kombót. -
#6751 Amíg nem specializálódsz nagyon, addig egy pár nagyobb Pulse / Burst laser (amelyiket bírja az erőműved) és egy pár kisebb gépágyú. Lézerből a gimballed is jó, gépágyúból viszont a fixed kellene, mert annak nagyon megcsappan a tűzereje, ha gimballed. A Cobra elég fürge, hogy célra tudj tartani.
Persze itt PVE-ről van szó, PVP teljesen más világ.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.27. 10:40:22 -
Janicsillagasz #6750 Szerintetek mi a legjobb összeállítás a Cobra mkIII fegyverzetére? Kipróbáltam tegnap a plazmafegyvert, szerintem semmirevaló mind pajzs, mind páncélzat ellen... -
#6749 Attól hogy fehér, még nem feltétlenül jég. Nagyon földi módon gondolkodsz :) -
Janicsillagasz #6748 Az igaz, nálad a pont Dzsini. Bár egy vízbolygón gondolom a sarkpontnál van a jég és nem az egyenlítőn :D De ezt csak a játék csinálta így, nem modellezhettek minden egyes bolygót kézzel :) -
#6747 vagy csak arról van szó, hogy a véletlengeneráló kocka dobált oda egy-két pörgettyűt.
A képen amúgy nem látszik, hogy hol van a sarkvidéke annak a bolygónak, milyen tengely körül forog, és az mekkora szöget zár be az ekliptikával. Ha mindezek megvannak, plusz a légkör összetétele, akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy tudunk-e egyáltalán egy ilyen idegen környezetet modellezni, és az milyen eredményt hozna. Addig viszont szép és kész :) -
#6746 Ha belegondolsz, a Horn és Jóreménység foknál elég brutál viharok szoktak lenni, a Föld északi és déli sarkai fagyottak, de ez nem jelenti, hogy hatalmas hóviharok nincsenek.
A képen egy vízbolygó van, nem ismerjük az ilyeneknek sem a fizikáját, sem a biológiáját, sem a fizimiskáját, de szerintem simán logikus, hogy a mágneses sarkpontok a víz felett igencsak durva viharokat tudnak létrehozni. -
#6745 Nekem johetne akar mar most is. :) -
#6744 Nem, déli ! :D -
Janicsillagasz #6743 Persze. A gázóriásokon teljesen más elven képződnek a viharok. Váltakozó irányú szelek fújják a légkört és ezek találkozásánál örvénylenek. A Szaturnuszon viszont elképesztően nagy a tengelykörüli forgás, így a "szelek" még gyorsabban mozognak. A Jupiteren is elképesztő viharok vannak. A GRS-t is nem tudják mióta létezik. Távcsőben nagyon szép látvány a sok kis felhőgóc :)
A kőzetbolygókon teljesen más elv alapján képződnek a viharok, így általában rövid életűek és mindennek "helye" van. Pl nálunk magyarországon miért nincs hurrikán? Azt viszont nem tudom hogy tudjátok-e hogy magyaroszág 3. helyen áll a "legtöbb tornádó" helyszíne között ;) Csak nálunk nem igazán lehet úgy látni mint az amcsiknál (és nem is akkorák), mert heves esőzéssel jár, ami eltakarja. De keressettek rá a neten.... De elég dúrva volt a 2010-es Mezőkövesdi.....
-
#6742 északi sarok :) - de valószínűleg egy gázóriás légköri mozgásai egy csöppet mások, mint egy szilárd égitesté, ahol van felszín, azon valami folyadék... -
#6741 A Szaturnusz déli sarkán egy Föld méretű vihar dúl évmilliók óta, 5-600 km/órás szelekkel. -
#6740 Mindenképp jobb a hangulata, mint a "nem tudom van-e kedvem házasodni" és a "szabadítsuk fel az elnyomókat" üzeneteknek :) -
stoppos #6739 Ez mennyire jó ötlet?
-
#6738 Mi alapján feltételezed, hogy annak az égitestnek ott van a sarkvidéke? :)
Apropó, azt láttátok, hogy a gázóriásokon átsütnek a csillagok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.27. 07:20:38 -
Janicsillagasz #6737 Mennyire poén hogy sarkvidék fölött nem lehet ciklon/hurrikán...... -
#6736 nagyon szép
tavasszal már tényleg kell egy olyan gépet vennem, amivel csupa low fölé tudom húzni a részletességet... így is szép, de... -
Fantasy18 #6735 köszönöm a gyors válaszokat :) hamarosan csatlakozom ebbe a világba szerintem :) -
#6734 Azt mondtad fotózós felfedező vagy.
Hm ? -
#6733 A Horizonshoz nem kell az alapjáték, tartalmaz mindent, amit az. Mindenki egy szerveren van. Az alap változat már nem kap plusz tartalmat (csak ami az "egész világot" érinti), ami idén jön, az már a Horizonsba kerül bele. Ennek első pontja volt a bolygókra leszállás lehetősége. -
#6732 bizonyám.Alapjátékot megveheted és ha úgy tartja kedved akkor később megveszed a kiegészítő csomagot is hozzá.
Ettől függetlenül a barátaiddal akik rendelkeznek a Horizont dlc-vel még repkedhetsz nyugodtan,csak míg ők leszállnak addig te várakozol esetleg. -
Janicsillagasz #6731 Ez a plazma fegyver mire való? Bármennyire lövöm az ellent vele, szinte meg se kottyan neki....