ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joy, de tökéletesen játszható egérrel meg bill-el is.

https://fxmason.blogspot.com/

pc-n ki mivel játsza?
bill., joy vagy más vezérlők?
még az elsővel csak bill., de azzal is jó volt 😊
gondolom kicsit összetettebb lett az irányítás azóta

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

ááá nagyon nagyon lassan jön a pénz a Haulerrel is 😞
yesname
Bétát már nem is lehet.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Csak kibírod 16-ig már. Szerintem a Mercenaryt érdemesebb. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

BaziJoe
Ha most meg akarnám venni melyiket volna érdemes megvenni?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ez jó felvetés! neked is igazad van szerintem! azért minimálisan lehessen kalkulálni...

más: eladtam a Cobrat 40 ezerért és vettem egy haulert 😛 már megérte az elővétel 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.25. 14:13:38
yesname
Legyen mondjuk az aktuális rendszerben és a szomszédos rendszerekben. Majd ahogy távolodunk az akutális rendszertől annál pontatlanabb, elavult adatokat lássunk és egy határ (pl. 5 rendszerrel arrébb) felett még azt sem. Ez így lenne az igazi szerintem.
Fényéveken át tartó kommunikáció nem megoldott még teljes mértékben. 😊
És kell a felfedezés-meglepetés öröme is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.25. 13:47:21

háááát ilyen felfogásban még a középkori dervisek sem indultak bele a vakvilágba 😊 azért "3628-ban" 😛 legyen már "internet",hogy lássam a tőzsdét 😄
yesname
Én csak release után fogok játszani vele szóval nem tudom mi az a nagyon rendszer a kereskedelemben, de nem szeretnék pontos mindent láthatok mindenhonnan rendszert. Ennél a játéknál éppen az is nagyot dob, hogy az addigi ismereteid és sejtésed szerint pakolsz némi árut a raktérbe és nekiindulsz, majd amikor látsz egy jó árat eladod. Így a kereskedelemben is ott van a felfedezés-rejtély öröme és jobban is örülhetek, ha sikerül különösen jó áron gazdát cserélnie az árumnak.

mondjuk en ugy szoktam volt, hogy SW-vel kuldizek ameddig nincs hauler aztan azzal meg tobb kuldi v sima kereskedelem attol fuggoen hogy vannak missiok...
nekem "megvolt" az Anaconda is 😊 de borzalmasan béna a kereskedlmi rendszer....egy lutri az egész és rohadtul nem pontos.......ha nincs jó quest kereskedni elég esélytelen az elején a 4 raktérrel....több a benya meg a szervív mint a haszon.....

nem értem miért nem lehet jobban képet kapni a bázisok/bolygók piaci árairól
nekem nincs 😄 mert én képes voltam mindig leterni a megszokottt utrol (pl kereskerelem amedig ossze nem jon xxx osszeg) aztan menni bele a nagy semmibe inkabb 😄 mondjuk a wipeok miatt nem mentem soha a cobra fole
SrikeFor, én ugyan a gyors pénzkeresést nem tartom fontosnak, hiszen alig pár hónap múlva úgy is annyi pénzünk lesz, hogy nem tudjuk majd mire elverni (még a leendő FPS módban sem italra meg nőkre..). A különféle pénzcsinálási trükkök nem az én világom, ám tudom javasolni a szerepkörök-ről szóló cikket mely alapján a játékban önállóan felfedezheted a vérmérsékletednek megfelelő legizgalmasabb lehetőségeket. 😉
Gamma 1.01 incoming

Hi everyone,

Gamma 1.01 is on its way (6PM GMT), with fixes to some of the more pressing issues. Hope you're enjoying playing the Gamma as much as we are (when we get home of course).

Here's the full change log. Enjoy.

- Don't crash when we receive a LoginSuperceded event on login
- Prevent the game from crashing if the basic scan object doesn't exist, if a web request fails
- Prevent crash when cap ship launching fighters, but the fighter is already dead
- Bad system meta data causing disconnect on jumps
- Fix assert when entering Neptune’s ring
- Prevent weapon stream objects crashing when fired from dead ships
- Fix for faction ranks doubling their expected rank in the status panel
- When network startup fails, provide a clean path in final version that present a message box and exits the app cleanly
- Append local machine name to port mapping string in upnp so we don't clean up other people's port mappings on a shared router
- Upnp now uses an infinite lease by default; it's possible to set a finite lease in appconfig if required
- Remove some rare goods from AI load outs
- Ensure that the faction data gatherers for system map are only entered if their preconditions are true
- Fix trading badge not updating on rank increase
- Travel Tutorial now fixed with the Hyperspace binding change
- Fix broken environment map in some stations
- Send telemetry about interdiction
- Cap ship guns should no longer be able to kill other guns (and modules) on the same ship
- Fix some things spamming the message log in multiplayer
- The occurrences of Cox have been renamed to Pippin
- Explorer is now Trail Blazer (Ranks)
- Disallow nebulae from location targets for hyperspace

There are some server-side updates too:

- After strong demand from Commanders, The Revolutionary Party of Cosi are delighted to announce that Zorgon Peterson have agreed to supply the shipyard at Arrhenius Hub with their popular Hauler spacecraft.
- Fixed issue with the launcher not allowing some Gamma eligible players into the game.
- GalNet system news will now correctly show the 5 highest bounties.
- Removed the ability to rename a commander from the support system. This is now done entirely in-game.
- Fixes for duplicate commander names.
- Fixed various starting locations from the commander starter packs.
- Allow commanders to explore more procedurally generated star systems.
- Many minor bug fixes and performance improvements.

Thank you!
Spybot919, kitartás, már csak kettőt kell aludni! Talán, ha így apránként vezetnek be minket a Galaxisba, akkor kevésbé fenyeget az a veszély, hogy december 16.-án végleg elveszítjük a valós életünket. 😄
Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.11.24. 19:38:24
valakinek van valami PRO tippje gyors pénzhez az elején?
spybot919
És az elég lesz, hogy lekösse a függőségem 16. ig ?😊)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

_Kondor_
A premier eventen elhangzott, hogy aki bármilyen formában előrendelte a játékot, az szerdától játszatja a training küldetéseket.

Premier event percről-percre
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.11.24. 18:43:17
_Kondor_
+1 <#eljen>
spybot919
Meg ,hogy nem tudok hozzáférni a gamma fázishoz is. előtte meg nem volt pénzem 😄 most, hogy fogom kibírni decemberig?? Még a T-Flight Hotast is megvettem és itt porosodik 😞

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Yikes! <#eljen> Amúgy mekkora cigánykodás már az, hogy megtámogatnak egy projektet, tesztidőszak alatt előnyöket élveznek, mikor vége a tesztnek, azaz az előnyüknek, akkor meg vissza kérik a pénzüket. Magunk közt szólva, jobb is, hogy ezek nem lesznek részei az Elite Dangerous játékos közösségnek. Költségvetést megtépázza ugyan az ügy, de legalább az alja nép kirostálódott. 😉 (Természetesen tisztelet, a kirostált 0.001% értelmes embernek.)
<#eljen>
Hmuda a topic nyitó, küldj neki egy privát üzenetet, vagy a többi moderátornak. Ami itt ment bizonyos létformáktól, az már messze kimerítette a bannolás következményét.
Már csak mercenary edition van hivatalosan. Viszont elég sokan rinyáltak, hogy eladják az accountjukat, érdemes velük felvenni a kapcsolatot, hátha eladják, bár 90%-ban csak a szájuk járt szerintem. :p Érdemes a prohardveren szétnézned, ott konkrétan is kínáltak eladásra accountot.
spybot919
Meglehet még vásárolni a gamma hozzáférést a játékhoz vagy már túl késő?

Nem, ide gondoltam, de most talán nyugi lesz! 😊
Lehet blockolni a játékban ha arra gondolsz a friend managementnél.

Ezt nézzétek meg: http://youtu.be/WQqynHF0XG8?t=17m48s

<#wow1> <#wow1> <#wow1>
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.11.24. 12:41:19
hat igen a fasz kivan mar az offlines nyavogoktol..
es azt hiszi a star citizen majd offline lesz 😄DD lollipops
Szerintem ivonánál nincs jobb megoldás. 😉

15 euro / sound pack, és meg van oldva 😉
yesname
Braben elismerte, hogy már akkor szólniuk kellett volna amikor felvetődött az offline mód kidobásának lehetősége. Majd a nyílt fórum után meghallgatva az indokokat úgy döntött kap refundot az is aki játszott, de nem érdekli a tiszta online játék.
Gondolom Te még nem változtattad meg a döntésedet a körülmények, lehetőségek változása miatt az életben. Biztos nem. Ha mégis, akkor gerinctelen vagy.
Oh, wait, Te mindenképpen az vagy:
Többek közt azt tanácsolgatod másnak, akit nem a DRM zavar, hanem az, hogy nincs offline mód, hogy dobja be a DRM-re való hivatkozást is (szóval hazudjon a refund elérésének érdekében, holott a DRM maga nem zavarja) hátha úgy kap refundot. Üdvözlet a gerinctelenek világában! 😄😄😄
Braben elismerte, hogy későn szóltak és változtatott a refundhoz való hozzáállásán.
Most kezdhetnél magyarázkodni, de felesleges. Leírtad magad már régóta...
Továbbá azt is mondogattad fennhangon eleinte, hogy nem igazán érdekel a játék, mert nincs birodalom építgetés stb. Ebben lehet nem vagyok pontos és ha elhangzott, akkor sem tőled. Nem olvasgattam vissza több száz hozzászólást. Ha mégis jól emlékszem cssak nem változott az álláspontod? Költői kérdés. Ignore On.

Nem lehet valahogy ignorálni usereket? Unom már ezt az offline mód körüli mizériát.

Más: Ez a companion app csak ios?
Szeretek tényekkel dolgozni, a hit ingoványos világát meghagyom az arra érzékenyeknek. A cikk pusztán azon állítás ellenében volt bizonyíték, miszerint az offline mód hiánya állítólag senkit nem érdekel pár hülyén kívül. Nem bonyolult.
Dehogynem, nagyon is érdekel a játék. És megint nulla az olvasási készséged, mert a játékot még egyszer sem köpködtem, sőt, éppen ellenkezőleg. Amit köpködtem az offline hazudozás óta, az Braben. Ezen mit nem értesz?
Az meg más kérdés, hogy amíg nem lesz offline mód, addig nem adok érte pénzt. Ezt a játékot vártam az X rebirt bukása óta legjobban. Csakhát megint beleszartak a játékosok arcába, és ezt picit már nehezen viselem.
Attól még a játék lehet jó, hogy Braben egy gerinctelen alak lett. Idővel lesz offline, ha meg nem, akkor marad a Star Citizen. Addig meg X-ezek, az offline only...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.24. 02:35:52
Dzsini
Értem, köszi.

Jó öltetnek tűnne legalább a szövetségi / birodalmi / föderációs fakcióknak más-más számítógéphangot gyártani (persze rengeteg szöveg, amit valakivel be kell olvastatni), nem csak külső designban elkülöníteni őket.
(vagy akár az ilyesmi belefér a dekorációs DLC lehetőségbe is - bár valószínűleg drágább mulatság előállítani, mint egy festést, de ennek van saját részre is több haszna, a festést, decalt inkább mások látják)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja, az igen. Viszont ki lehet kapcsolni és le is lehet halkítani, és akkor lehet használni pl voiceattackal együtt az ivonát, és akkor kedved szerint akár 10 hang közül is választhatsz.

Dzsini
Bocsánat, a beszédre (fedélzeti számítógép?) gondoltam, nem a motorhangra - azt tudom, hogy sokféle.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.23. 17:31:45

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mindegyiknek egyedi hangja van, persze nem mindegyiknek annyira jellegzetes mint pl a Viper-é, amit még akkor is fel tudnál ismerni, ha épp előtte inkvizítorok kiszúrjak a szemedet és ólmot öntenek a füledbe. <#vigyor2>

Dzsini
Biztosítási csalás 😊

Az az Orcás videó szép - ugyanaz a "hajó" hangja minden gépnél? Abból van/lesz több féle? Volt szó róla?

yesname
Hát a biztosítási rendszer is egy olyan dolog ami óriási exploitra ad lehetőséget. Sajnos.

Kösz!
Az rendben, hogy egy hibából eredően van, no de milyen hibából?

Ebből adódóan pedig már most borítékolható az is, hogy lesz teljes Wipe a gamma végén...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.23. 16:19:41

WTF, hogy van ennek az embernek már Orcája? <#wilting> Mennyibe kerül az Orca vajon?

Én akartam, de olyan messze rakott le tőle, hogy inkább feladtam.

KiruHoshino
Járt már valaki a Naprendszerben? SOL system

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

áááá megvan! 150!!! fényévnyire............inkább töröltem a kis 7500Credites kapitányom 😞
hogy mutatja meg? 😄 és melyik bázison van? már össze vissza elmászkáltam a kezdőtől 😛