23609
-
#10706 Igen, a discovery scanner aktiválja a probeot, az csattan egyet, és utána elcsipogja a mondanivalóját.
Azt írják, hogy az ECM ilyen hatással van - a kijelzőket meg a targetinget kisüti pár másodpercre, de a hajtóművek meg ilyesmi működőképes marad. Nem tudom, sose próbáltam.
A rakétáknál is az irányítottakra úgy hat, hogy azok abba az irányba mennek tovább, amerre épp néztek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.19. 19:51:35 -
#10705 de csak a hud száll el mert a hajóval szépen ráfordul még a sütés után
előtte a fura mély hang meg olyasmi amit a discovery scanner ad le,irja is az üzifal h no new ast. obj. found
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.19. 19:50:19 -
#10704 De, gyakorlatilag egy ECM-et süt el, mikor aktiválódik. -
#10703 Basszus,bocsi.Reggel melóból néztem telefonról és nem láttam a videót.el is felejtettem. De lekapcsolni még nem kapcsolt le senkit szerintem -
#10702 Ja, hírek a hétvégi LaveConról:
- Jaques a jelenlegi tervek szerint egy új buborék középpontja lesz.
- Lesznek Jaques-ra irányuló CG-k, ezek (legalább) 1 hónaposak lesznek.
- Lesz hozzáférhető útinapló a játékban (merre jártál, stb. - akár appok által is olvasható - már 2.2-ben)
- Új állomásbelsők is jönnek.
- A turistaküldetések között akár több tízezer fényéves utazások is lesznek, de emellett csatahelyszínek, történelmi helyszínek is.
- Az állomások körüli biztonsági erőket meg fogják erősíteni.
- Több ship kit.
- Az Alliance-ra több figyelem irányul majd.
- A multicrew csak játékosok között lesz, nem lesz AI másodpilóta.
- További finomítása jön az engineer dolgoknak.
- Új hajók? "wait and see"
- Landolófények (jó ötlet).
- Talán valami közvetlenebb csatlakozás a kis frakciókhoz (elsősorban játékos frakciókhoz).
- További finomságok várhatók a felfedezőknek. -
#10701 miben más ez, mint a délelőtti videó, amit linkeltem? :)
sokan megcsinálták már azóta, minden probe-ot meg lehet "énekeltetni"
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.19. 17:37:05 -
#10700 Nos akkor mivel a reddit meg a frontier fórum is felrobbant kb bedobom ezt is.Szerintem kamu és gyorsbillentyűre rakta a srác a dolgot, de ha nem akkor tiplizek a hétvégén vissza Tawilo-ra és eladom mindenem
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2016.07.19. 17:29:13 -
#10699 Közben meglett az anakondám is, jo méretes darab :)
Kell még pár kanyar mig felszerelve is fel lesz, plusz azzal már nekiállok a mérnököknek is.
De már lehet ezzel futok pár kanxart, itt joval nagyobb a raktér, csak még ugrotávot növelni kéne, eddig 18ly t tudtam kihozni a pénzemből -
#10698 Nem tűnt el, el lehet érni most is - csak elég nehéz, komoly célozgatást igényel - ez nem zárja ki, hogy járt ott valaki más, aki leolvasta a golden recordot, vagy hasonló alap kommunikációs ötlettel indított el szondákat:
"ezek vagyunk, innen jöttünk", és hozzá alap számokat, matematikai összefüggéseket, fizikai állandókat közölnek, amik kultúrafüggetlenek.
So while it could be meaningful to scan the UP in some key places, starting from Merope, the riddle is already there, in the drawing, and it resemble VERY WELL what humanity did with the Voyager Probe and its golden disk.
They are showing us how to find them or communicate with them. Let's decode the message. -
#10697 Viszont ha voyager űrszonda az alap akkor lehet már megtalálták az idegenek.Az meg ugye egy ideje eltűnt ED-ben.lehet ha megtalálná valaki akkor ott lenne még infó. -
#10696 itt van kirajzolva - minden negyedhez tartozik egy "szám" ( -|- , -|| , |-- és --| ) - de ettől balra és jobbra is vannak jelek
azt nem tudjuk milyen irányba kell olvasni (ha egyáltalán olvasnivaló), a belső vonalak nem hosszúsági és szélességi vonalak (egyik se párhuzamos) - és az az egyetlen része, ami nem csak sima vonalakból áll - talán kalibrációs jel, hogy a többit észrevegyük? -
#10695 o , p ... :D merope :D
-
#10694 És a srác aki matematikai szemmel nézte az egészet?az se volt rossz.főleg a levezetése. Van itt ötlet.remélem megfejtjük mi is ez -
#10693 nekem jobban tetszik az az elmélet, hogy a Voyager aranylemez számozása alapján itt is számok vannak, és 4 lépésben azt írják le, hogy hova kell talán eljutni - rendszer, égitest, pozíció és szkenner 1-2-3-4 -
#10692 Na már lassan meglesznek a jelek is.Én az ógörög, egyiptomi és más hieroglif ábrákat böngészem de eddig csak egy "o" meg egy "p" betű jött ki :D
Valami holt nyelv lesz ez ami megadja a helyet.van egy sanda gyanúm hogy az radar középen , amire a sarokban az q ((*|| jel a Központi csillag helyét mutatja amikor úgy vetül rá a fény.Kérdés hogy mi a •|• jel illetve ez hol is van. Amit találtam azt már beírtam facebook csoportba.mondjuk én nagyon belefúrtam magam ebbe :) tinfoil off -
#10691 De durva -
#10690 Régebben is csináltak ilyesmit a különféle hangforrásokra, de ez most új volt:
-
#10689 Igen, jó úgy is, de általában ugrálni kell érte pár 10 fényévet. -
#10688 Pont a hétvégén gondolkodtam hogy ha doomban volt a spektrumanalízisnél easter egg akkor lehet itt is van valami.csak sajna dolgom volt így nem csináltam meg...sebaj,így is többet tudunk -
#10687 Reggeli hírek - a Canonn spektrumanalízisnek vetette alá az Unknown Probe-ok hangját, és ezt találta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az elemzés és ötletelés folyik, hogy mi ez, és mire is utalhat. -
#10686 Lehet hogy nem jól tudom, de eddig úgy sejtettem hogy bányászküldetést csak olyan cuccosra tűznek ki, amit piacon sehol sem tudunk megvenni, pl osmium, painite, platina, samarium stb. Legalábbis ennek lenne értelme. -
#10685 Van egy küldi,hogy bányássz xy cuccot.Ha elmegyek megvenni és visszaviszem, az is jó?Vagy csak ha ténylegesen bányászom az a jó? -
#10684 federal corvette point def nélkül azért elég nagy kapufa :D -
#10683 Ez azért kemény:
-
#10682 Néztem, de nem találtam. -
#10681 Contacts menü az állomáson -
#10680 Van rajtam szép nagy büntetés.Beszálltam egy állomásra ahol van olyan társaság akinek fizetni kellene.Hogyan tudom befizetni a buntetést?
Jah és ugyan ez a társaság fizetne nekem jutalmat is.Azt sem találom hol vehetem fel az állomáson.
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.07.17. 20:54:01 -
#10678 nincs semmi. javításra ottvan a AFMU,tankolni a fuel scoop. persze ezek sem mentenek meg ha pl eldurran a kabin -
Zozo76 #10677 mi van ha elhagyom a buborekot, utana is vannak allomasok ahol tankolhatok, javithatok meg ilyenek? lassan megvan a love a discovery scenner-re, megyek a francba mert kezdem unni ezt a kamionozast ide-oda... -
#10676 Nekemis most jött le, indítom is. Pont jó, mert régóta ki akarom probálni énis, videok alapján meg a fene tudja, maga a fizika nem jön le -
#10675 Köszi. Már szedem is le. Kipróbálom :) CR-nek nincsenek rossz játékai, (wing commanderek, Strike commander, Privateer, star meg freelancer) ez meg egy igen nagyszabású projektnek ígérkezik. Hátha gerjesztik egymást az EDdel :) -
#10674 Valamiért nem tudok regelni. :( Majd reggel ránézek. -
#10673 Köszi!!!!! Ez most nagyon jól jött, ki akartam próbálni már régóta :) -
#10672 Ha esetleg érdekel valakit, most egy hétig ingyen lehet probálni a Star Citizent!
Ittene
Én meglesem, érdekel milyen a fizika, grafika, a játékmenet, még az is lehet hogy befizetek rá, ha bejön. Igéretes, de eddig sokminden nem történt vele, bár ha biztosra igérik hogy nem marad félkész, akkor tölem reszeljék ameddig akarják. :) -
Fenimor #10671 Jó lenne ha némi creditért cserébe áthoznák a hajódat egy másik rendszerből, nem kellene ezzel a "veszek egy másik filléres szekeret, majd ott eladom" megoldással bajlódni! -
#10670 Két terraformálható vízbolygó, és köztük az első kettős földszerűm:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fenimor #10669 Földi állomás Légkörben Talán lesz ilyen is a nem túl távoli jövőben. Az más kérdés hogy mennyiben változna a gépigény. -
#10668 Vannak roncsok, egész sokféle hajót lehet találni, de a legnagyobb az Anaconda, abba nem tudsz belemászni.
Lezuhant capital ship szerintem jelenleg nincs.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.16. 12:24:27 -
#10667 Felszíni küldetések (bázistámadás, ilyesmik), meg mérnökök már benne vannak, személyszállítás, meg multicrew, meg hajóról indítható kis vadászok, amik az évad során bele fognak kerülni. A Horizons a teljes évadot jelenti. -
Fenimor #10666 Valaki találkozott már bolygóra zuhant ronccsal? Én eddig csak széthajigált konténerekbe botlottam. Tök izgi lenne egy nagy csillaghajóroncsot átkutatni a galacsinbogárkával!