ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha fér prospector limpet controller is a hajóra,mindenképp vigyél!!! Megduplázza a levágható ércek mennyiségét.
Ugyanazt a limpetet használja fel mint a collector modul.Én úgy használom hogy levágok egy darabot a kiszemelt aszteroidából,targetolva látom az összetételét: ha megfelelő akkor megy a prospector a felszínre és csak akkor vágom tovább.
Ennél gyorsabb módszer ha küldöd a prospectort minta nélkül,ha megfelő a burgonya kibányászod,ha nem mész tovább. De ez mondhatni zabálja a limpeteket,nagyon sok prospector elmegy olyan aszteroidára amit nem érdemes kibányászni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.03.10. 21:35:20
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én ezzel az adderral kezdtem a mining karriert,olcsó,egyszerű,pajzs fegyver nincs viszont van egy 2es mining laser és collector limpet valamint 20t cargo. Ha raksz pajzsot 12 tonna lesz a kapacitás.
Persze lehet jobb modulokat rárakni de az mind pénz kérdése.
Ezután jött a t6 ,szintén alap cuccok.
t7, olcsó,alap,ez volt a következő lépésem,jelenleg is ez a hajóm van csak jobb modulokkal,shield boosterrel,fegyverekkel.
Jelenlegi cél most ez a belépő szintű t9 ,ez igy most 88 milla,kifullozva jobb modulokkal simán több lesz 100 millánál.
Limpet kezelés: állomáson ott ahol a fegyverek lőszereit(chaff,point def stb) töltöd fel,meg fog jelenni egy limpet feltöltés lehetőség,amint van a hajón bármilyen limpet használó modul. 100 credit 1 darab limpet,ez 1tonna helyet foglal el a rakteredből,és a limpet controller modultól függ hogy meddig működik , időre és hatótávra.
általában a raktér felét limpettel töltöm meg,ha belerázódtál a kezelésbe akkor elég a harmadát is,de a fölösleges limpeteket bármikor kidobálhatod a raktérből.
Collector Limpet 2 funkcióban működik : 1: felszedi a kijelölt cuccot és elpukkan(ezt valszeg javítani fogják) 2: ha nincs kijelölve konkrét felszednivaló akkor a hatótávján belül felszed mindent és követ amíg le nem jár az ideje,ha talál felszednivalót elmegy érte.
Nem tudod beállítani mit szedjen össze,még azt is visszahozza amit korábban esetleg kidobtál helyhiány miatt a cargoból.
User errorok: gyorsan mozgó aszeroidán hajlamosak elhalálozni.illetve ha messzire kell mennie cuccért és te is mozogsz közben a jhajóval akkor ha hatótávon kívülre kerül szintén elpukkan .
Kérdezz bátran ha valami nem tiszta még 😊
Nekem ez az igazi középút. 😊
Itt még fekete, most fehér 😊
Arra figyelj,hogy nem minden állomáson kapsz meg minden modult,érdemes high tech állomáson megejteni a cserét,jó eséllyel ott kaphatóak a jobb cuccok.
Ezt a két leírást találtam magyarul, jól emlékszem, hogy angol nem jó?
http://elitedangerous.hu/aszteroida-banyaszat/
http://elitedangerous.hu/ed-beta-1-3-teszt-dronok/
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.10. 13:01:50
Irányításhoz meg tényleg bármi jó - sokan egérbillentyűvel tolják, de egy konzolos kontroller is nagyon kellemes (én azt használom), vagy valamilyen joystick (vagy több), egy elég alacsony árú lehetőség a Thrustmaster HotasX. Az irányítás a végtelenségig testre szabható, úgyhogy tényleg bármilyen eszközzel használhatod.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tegnap vagy 3 órán keresztül néztem egy Mahdog nevű srác Twitch-ét a játékról. Valami eszméletlen jó lett! Leesett az állam, amikor hallottam, hogy parancsszavakkal irányítja a hajót, legalábbis egyes funkcióit (nem is keveset). A grafika magával ragadt, és visszajött minden egyes érzés, amit anno nagyon-nagyon régen éreztem játék közben a 90-es évek közepén.
Szóval most irigykedve olvasom soraitokat, amint leírjátok, hogy ki mit csinál a játékban.
Egy kezdő kérdés: milyen irányításvezérlőt ajánlotok a játékhoz, ha tovább szeretnék lépni az egér + billentyű kombótól?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A corvett rebuy-a 25 millió körül van.
Nem szép dolog ennyit túlozni, hiteltelenné tesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.09. 11:33:58
Amúgy lawless rendszer beacon környékén szándékozom npc kamionokra vadászni,meglátjuk jó móka e 😄
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.03.09. 10:57:28
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak