23609
-
#10906 Köszi, értem. Azt mondjuk meg nem, hogy akkor miért van minden csoporthoz odaírva? Ha jól értem ezek olyan dolgok amit nem csak a résztvevők élvezhetnek hanem mindenki. Ez jó is így, de kérdésessé teszi, hogy minek ide kiírni. Na mindegy, ez nem egy kardinális kérdés.
Érdekesség: Felicitynél G3 felétől G5-ig 7milliónyi adat kellett, ugyanez Elviránál 15millió volt!!! A kis mohó!
És még mindig maradt adatom, még jó hogy Palin profnál is el lehet sütni. Csak az a beugró 25 unknown fragments okoz egy kis problémát... Amikor az első UA-t begyűjtöttem és azonnal dobtam is ki, 3%-ot lezabált az egyik lézerből, és hiába vártam meg hogy magától szétessen, csak egyetlen UF lett belőle... És persze órákig kell krúzolni mire egy újabb felbukkan
-
#10905 Tudunk már valamit az új kiegről? Tudom guardians lesz :) Ebben lesznek az utasszállító küldik is ügye? Mikor várható? Kapunk új utasszállító hajócskát is vagy orkázunk? -
#10904 #10816 #10817 -
#10903 Majdnem félidőnél 7000+ résztvevő, Tier 5 már átlépve, huszonegynéhány tonnás átlag. Korábbi CG tapasztalatok alapján meglesz a T8? 640-nel benne maradok a 10%-ban? Global awards az mi? -
Janicsillagasz #10902 Hmm.... odabasz... hiányoltam róla a Függetlenség napja 2-ből az UFO főhajót a maga 3000km-ével, de úgy látom van nála sokkal nagyobb is :D -
nibron #10901 a kupola pedig a hátsó ajtó mögött van. igazából a képen a hátsó vízszintes vezérsík előtt picivel. mögötte van az apu. azt legtöbbször egy teherautó fülkéjén állva szereltük (úgy a legkényelmesebb). a méretek sincsenek rögzítve, egy adott osztály gépeinél lehetnek eltérések a rendelések függvényében. a travel ezen gépe "hosszútávú" repülésre lett megrendelve (ezzel repülnek brazíliába), kisebb a kabin sárkányszerkezet, alacsonyabbra van ültetve. kevesebb utas, csomag fér fel, de jobb az üza felhasználás. olyan 800-as gép ami majdnem 700-as. -
#10900 Itt van egy "nagy hajók" videó - van rajta mindenféle, sajnos az Elite hajók nem, de azokra meg van itt lent arányos kép
Az Elite capital hajói 2000-2300 méter hosszúak
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.02. 11:46:05 -
#10899 Hát leirásokban az imperial star destroyer 1600m husszu, a super star destroyer meg 19Km!!! Az se picike :) -
#10898 Na kikerestem - ez alapján - 46. oldaltól - a 737 hasa 1,3-1,5 méter magasan van, az ajtó alja van 2,7 méter magasan, tehát az SRV majdnem felér odáig.
szerk: egy ilyet találtam az Enterprise hajókhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.02. 11:37:33 -
#10897 Hát nemtusom, nekem továbbra sem adja a szintlépős küldit sehol. Fed rangom 100% frakcio is, midshipman 100%, de semmi sehol. Több rendszerben is néztem.
Márcsak arra tudok gondolni hogy a combat rangom is befolyásolná? Mert az nincs nagyon sehol kb, novice 30% on van.
Azabaj hogy probálgattam rákeresni de frontier forumon sem tudja senki mik a pontos feltételei. -
nibron #10896 ja ebből indultam ki. elég sokat szórakoztunk, hogy a 400-500-asok alá mivel tudunk beállni. és azok jóval kisebbek. nagy az asp de nem ennyire. azért megnéznék egy más hajókkal való összehasonlítást. pl. sw csillagromboló (nekem ez a no1), enterprise, bs galactica, stb. -
#10895 Az SRV 2,5 méter magas. Ha az elfér, akkor elfér. -
nibron #10894 tökmindegy mi alapján csinálta, akkor sem jó. a 737-es kupolája alá simán bemászok a roverrel. e kép szerint pedig nem. -
#10893 Nem, ajtóméret alapján tette egy képre a kettőt a készítő.
The jet is a Boeing 737-86N, dimensions around 40 meters length and 12 meters high
The ASP is 56 x 50 x 20 meters. -
nibron #10892 azért a 737 vs. aspx egy csöppet csúsztatott. -
#10891 Egy pár méret:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
VR-ben ki is jön, normál játék közben azért nem érződik, hogy ilyen hatalmas még a közepes gép is. -
#10890 Meglett tegnap a Conda.kicsit olyan mintha egy gaz-t vezetnék.nagy,nehéz és lassú.de azért tetszik.pár karika ceos és megyek Jaques-ra. -
#10889 Játékstílusa válogatja - amíg a kezdeti pénzkereset megy (ízlés szerint pár hónap), addig persze funkció. Utána már kinézet, hiszen más cél nem nagyon van :)
Persze ha van egy konkrét extrém cél - mondjuk Beagle Point - ott van egy minimális elvárás ugrótávra, de az most már a mérnökökkel kiegészítve nem okoz nagy problémát, talán kb. az Orca/FDS/FGS az, amivel kényelmetlen lenne, de a közepestől felfele ha van rajta egy 20-30%-os FSD fejlesztés már szinte egyenesen is lehet menni, nem kell a galaxis ívén haladni. -
Janicsillagasz #10888 Haha tényleg, nem akarnak csinálni egy Csillámf*szláma festést is? :D Azt tuti megvenném -
#10887 Tényleg, origami, ez jó! :) De ez azért van, mert amikor még C64-en kellett hajót ábrázolni néhány vonallal, akkor ezeket lehetett kihozni úgy hogy jellegzetesek legyenek, és megtartották őket - hálistennek! - mert ezek a formák az Elite védjegyei. -
Fenimor #10886 Ízlések és ficamok, túlnyomórészt bizony randák a hajók! A birodalmi gépek amolyan csilli-villi (csillámpóni) makettek, a többi meg origami. -
#10885 Ejj-ejj, kinézet alapján hajót választani... Funkció, képességek!! Ha egy lefosott tökre emlékeztető hajónak lenne a legnagyobb a raktere, akkor azzal mentem volna XD
Egyébként nem drága fenntartani a Cuttert, csak nem szabad céltalanul röpködni vele. Ha kihasználjuk, akkor bőven meg lehet keresni az integritásromlás és az üzemanyag árát (vagy fuel scooppal az nincs is). -
#10884 -
#10883 Eddig én is így érzem. :) -
#10882 Hát kinekmi, nekem pl nagyon bejönnek az imp hajők, de fed-ek is, sőt kb az asp kivételével mindenben megvan a szépség.
Asp meg egy rút teknős, de felfedezni és bámészkodni a legjobb hajó -
#10881 Dwhooogy, bocs, pythonnal :p
Keverem a szezont a... -
nibron #10880 mást tudsz vásárolni? ha nem, kilép-belép. -
nibron #10879 mire meg tudod venni, már fenn is tudod tartani. -
nibron #10878 hát öcsém, én vettem egy clippert, szétnéztem a cockpitban, aztán el is adtam. kicsit túl vannak dizájnolva ezek a hajók, nem az én stílusom. a cobra után te is a pitonban fogod jól érezni magad. -
nibron #10877 viperával szedted össze az anacondát? az kemény lehetett.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.01. 16:55:12 -
#10876 Nemsok igazabol. Én a felfedezős jussombol vettem egy aspt, azzal osszeszedtem egy viperára egy nap alatt kb, azzal meg anakonda is megvolt hamar, innen meg már nemigen van akadály. 40-50m simán egy kör kamionozás, 4-500 fényévre kell vinni, nem egy nagy dolog. -
#10875 Köszi!Megnéztem és rájöttem,hogy elölről már nem is tetszik nagyon :D -
Fenimor #10874 Na elgurigáztam a Zagoro rendszerbe, mert ottan kapni Meta alloys-t! De hiába nyomkodom a buy-t, nem ad egy darabot sem, pedig van náluk rogyásra, hogy nyomorodjon el a szájuk! -
#10873 Nem kell kipukkanni vele, és akkor nem drága fenntartani :)
Amúgy meg mire elgályázol a birodalomnál a megfelelő rangig, már majdhogynem a pénzed is meglesz rá.
Nekem egy Clipperem van, és gyakorlatilag abból a pénzből vettem és szereltem fel, amit a bárói rangig összeszedtem. -
Janicsillagasz #10872 Az biztos hogy ilyen hajóim nem lesznek.... Iszonyat drága maga a hajó is, felfejleszteni 5x annyiba kerül mint a hajó alapára, fenntartani meg lehetetlen Robigózás nélkül :D -
#10871 Imperial Cutter - az egyik legdrágább, és az egyik legtöbb munkával elérhető hajó. -
#10870 Ez milyen űrhajó?Nagyon tetszik!Cobra III után eddig ez jön be a legjobban kinézetre. -
#10869 Hát nekem ebből elég volt egyszer. Mivel nem felfedeztem csak ugrálgattam, igy rohadt unalmas volt.
Azota már picit mérnöközzem a kondát, de még csak most kezdtem neki, igy csak 1-es szintü van benne, 38max ugróval, de már ezzelis felpakolva a sothis kamionjáratomon sporoltam 1 ugrást.
Sok küldi miatt van egy csomo kellékem, szival azokat nem kell kutatnom, csak néha egykis bányászat kellett praseodymiumért. -
#10868 Hát itt konkrétan a sok donationből az atott frakcio is 100% ally, meg az egész föderácio is 92% on van -
nibron #10867 már túl vagyok az odaút felén másodszorra. naná, hogy kell egy kis szuvenír.
most már azért 5-ös szintű fsd-el ugrálgatok úgy 30-akat. visszafelé majd 50-esével.