ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eddig élőben távcsővel a legmesszebbi amit láttam az 4 milliárd fényévre van 😛PP
A legközelebbi pedig 1.5 milliárd..... (amit láttam).
És Dzsini jól mondta, a Tejútrendszerhez a legközelebbi kvazár majdnem 600 millió fényévre van (pontosabban 580-ra?), ha jól emlékszem a Markarian 231.... Bár már nem emlékszem pontosan az adatokra, sok éve áttértem elméleti csillagászból, észlelővé....
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.19. 18:36:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A többire akkor csak várnom kell, klassz 😄
Felrobbant nóva maradvány több is van, válogass - látogatható ami hatótávon belül van.
Kvazár a galaxisunkban ha jól tudom nincs (a legközelebbi kb. 600 millió fényévre van).
A központi szupermasszívunknak és egyetlen fekete lyuknak sincs a játékban akkréciós korongja, úgyhogy az amúgy se lenne "egyszerű grafikai munka".
Küldetésekről, egyebekről pont szó volt a linkelt videóban, azzal nyitott kapukat döngetsz. Volt már nem egy közösségi cél is, ami felfedezésről szólt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.19. 17:59:07
Lehetne csinálni random féregjuk eventeket, szívesen megnéznék egy pár éve felrobbant szupernovát (tényleg, van olyan ingame?), aktív fekete lyukat, kvazárt, ezek egyszerű grafikai munkák lennének.
Na nem folytatom, mert holnapig tudnám sorolni 😊))
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.19. 17:33:16
iSS!
TokraFan: ahogy írtam a Frontier YT csatornán.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.19. 15:35:41
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A héten volt pont egy 1+ órás beszélgetés a Frontier youtube csatornáján a felfedezésekről, ott is beszélgettek erről (meg leendő dolgokról is).
Ha már itt tartunk kíváncsi lennék, hogy full random számokat ír ki, hogy rendes fizikai összeüggések alapján számolja ki az értékeket.
(pl csillagtól való távolság, légkör meg a felszíni hőmérséklet)
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.18. 22:19:02
Ha jól emlékszem feldobja opciónak, hogy visszaveszed amiben ülsz, vagy hagyod és visszaülsz a másikba, de majd leírja akinek van tapasztalata, 1 éve nem pukkantam szét szerencsére.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.03.18. 20:13:18
Tuvok, köszönöm. Akkor beruházok egyre, amig összejön az anakonda.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.03.18. 15:02:06
Azért a 3 Large gun az üthet nagyot <#gun>#gun><#hehe>#hehe>
Egyetlen nagy hátránya van: ahogy egyre több dolgot aggatsz rá, úgy drasztikusan csökken az ugrótáv, és ez hatalmas hátrány az Anacondával szemben. Fullosra szerelve be kell érned 11-12 fényévvel, ami az Asp után hatalmas visszaesés.
Viszont sok előnye van, kitűnő hajó. Ha nem sietsz, és számít a medium platform, akkor a legjobb választás, persze némi kompromisszummal.
Reggel előbb keltem és mivel tegnap az eddiscovery programot állítgattam arra gondoltam milyen jó lenne ha bedobálnának valami komoly ingame eventet.valami nagyon extra bolygó aminek csak a körülbelüli helyét mondják meg.mint például van egy kék lila bolygó vagy nemtudom az a zöld rave bolygó ebben a nebula-ban és akkor x hét lenne rá odamenni és megkeresni.
A bounty huntereknek meg valami névszerűsített npc aki komoly lettát ad ha ezt a küldetést felveszed a la community mission.egyszer lehetne megölni de minél több játékos csinálja meg annál nagyobb a bonus rá.
Aztán a craft részt is belevehetik.ha random statos fegyvereket lehetne egy egy ilyen extra küldetésért kapni.kicsit rpg jellege lenne tudom meg most a division erről szól de szerintem mókás lenne ha nem csak a pénz farmolás lenne hanem modul fegyver skin is.
Na de megyek dolgozni mert bilibe lóg a kezem,de ha valakibek van kedve írja be az ötletládába.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Volt múltkor egy, rossz napom volt..nem scannelt...visszafordultam..nem egész egy perc alatt átküldtem a másvilágra...hála a large gunnak <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2016.03.17. 23:33:17
Gundark: Ne kövesd őket, többnyire kalózok és várnak vagy 5-en....
A rakétákat szeretjük? Vagy a torpedót? Sok helyen olvasom hogy van aki két beamot rak és a kis hardpointokra pedig 4 rakétát. Tömeges harcra gondolom nem jó, de ilyen esetekben hasznos lehet? Mindenesetre megvettem az 5a-s pajzsot is. Mert azért a rakományt leszállítottam.
Illetve még egy kérdés. Ezeknél a hosszútávú csempészeteknél jönnek velem beszélgetni hajók. Hogy az ugrása után kövessem és beszélünk. Érdemes velük beszélni? Vagy csak szórakoznak?
Viszont mi lesz az az után következő cél? Persze, össze lehet farmolni egy héten belül az Anacondára valót a kezdő Sidewinderből, és a felszerelést is bele, de biztos, hogy ez a jó játék? El lehet menni a neutronmezőkbe és egy hét alatt összeszedni 3000 neutroncsillagot a felfedezői Elite rangért, de ez a jó játék? El lehet menni tízezer számra hordani a rabszolgákat, vagy százasával teljesíteni a föderációs küldetéseket, de ez jó játék? Vagy ez inkább munka?
Szerintem inkább játsszatok, mint dolgozzatok. A galaxis nagy, megvár. Ott lesz holnap is.
Én egy fullos asp explorerrel tolom épp,360 ly es távokra(olyan 19-20 jump)egy küldi akár 2misit is ad,és fel lehet venni többet is,persze akkor több a kalóz és gyakrabban próbálnak scannelni.Volt olyan köröm ami 3 megállóval 6misit hozott,viszonylag közeli megállókat választva
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
iSS!
Es udv a 4. waypointtol, az Eagle Nebulatol. Lassan elerem a 10k ly tavot, jaj de sok van meg hatra 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mer' hogy kellene!
Megvalósítani se volna nehéz. Írunk petícilyót?<#nezze>#nezze>
iSS!
Egyébként SRV-ben hogy lehet behúzni a kéziféket? Nem tudtam rájönni.
iSS!
https://www.youtube.com/watch?v=WTaWDpw3108. Ha képre keresen és nem videóra vagy szövegre, mentsd el és használd referenciaként amíg meg nem szokod, leglaább is én így csináltam.
A legjobb megoldás, ha kiindulsz az egyikből amit sokan szeretnek, majd ahogy tapasztalatot gyűjtesz, magadra szabod a beállításokat, ahogy jobban kézre esik.
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.16. 00:48:15
Most ismerkedem a játékkal, van egy Thrustmaster T.16000M joystickom, ezt szeretném bekonfigurálni hozzá.
Ha valaki használ még ilyet, tudna nekem tanácsot adni, hogy konfiguráljam be a gombokat? Vagyis az érdekelne, ami nektek bevált és működik. 😊
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!