23609
-
#10946 Mindegy, megmarad elfekvőben, mint ahogyan a pythont sem használom miota anakonda lett a sothis kamionjárat.
Igaz azota a pénz nem akadály, ugyhogy simán elporosodik az egyik állomás zugában.
Jah és azota a rangot is kaptam, nemvolt semmi promotion mission, egyszercsak kiirta hogy bemehetek sol-ba, meg a többibe, és hirtelen chief petty officerre váltottam midshipmanről, valami gubanc volt itt -
bootsector #10945 Ok kösz mindenkinek a tanácsot, akkor farmolok még valahogy...ööö.. az FDL az a Fer De Lance?? 51 milla, hehe. -
nibron #10944 én a helyedben nekimennék a generátoroknak. azzal elég könnyen sok pénzt lehet keresni, és ha jól csinálod csak kicsit leszel wanted. ha összekaparsz egy aspx-et, akkor azzal már szállítani is jól lehet, akár a sothisból is. a cobrával is lehet (max. 40t), de azt állandóan át kell szerelni, és csak rövid fuvarra jó. -
nibron #10943 beszéltünk már párszor róla. de legalább már te is tudod. -
szmöre #10942 Sothis eleg messze van, de a hosszutavu fuvarral en 3 nap alatt 200 millat szedtem ossze mindenfele erolkodes nelkul (igaz condaval) -
#10941 Vulture-ral épp most szívtam nem keveset, egyszerüen sehogy nemjo, midig kifogytam a powerből, hacsak nem canonok voltak fent csak. Hiába max A kat. minden, egyszerűen kevés arra hogy rendes pajzs meg fegyverzete legyen. Meghat az a két nyamvadt hardpoint sem tul sok.
FDL lesz sztem az igazi.
Utoljára szerkesztette: MikX, 2016.08.06. 20:59:49 -
#10940 Pénz békés út: eddb.io segítségével kereskedd fel magad valami nagy teherhajóig (olyan közeli rendszerpáros kell ahol az Imperial Slaves, palládium, Medical Diagnostic Equipment vagy az arany legalább 2000/T profitot hoz), aztán azzal kamionozz amíg bírsz.
Pénz harcos út: keress egy jó RES-t vagy NAV beacont, és várd meg a rendőrséget, velük portyázz, és lődd amit ők.
Harci hajó, aminél én nem adnám alább: FDL A-max. A kicsikkel az a baj, hogy ha szembejön egy M hajó ami erősebb mint Novice, akkor az meg fog f*ngatni. És akkor még nem is beszéltünk a kondákról...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.06. 20:42:43 -
bootsector #10939 Sziasztok!
Jó ideje tolom már én is a játékot, és nagyon nehezen megy a pénzszerzés.
Tudnátok valami ötletet adni arra, hogy mi lenne jó hajó-fegyver kombináció, csatázni? A szállítós küldiket unom már és egy remek harcra alkalmas gépet szeretnék összeállítani.
Jelenleg egy majdnem kifullozott Cobra Mk III-al repkedek, de ezt sem érzem igazán erősnek. Vulture már jó lehet, de mire 5 milla körül összekaparok... Előre is köszi!
Esetleg ha van akár kisebb hajó is ami csatázni jó, Viper 3 vagy 4? -
#10938 Oda teljesen jó elfoglaltság :)
Szerelj fel felfedezésre egy Asp Explorert, aztán irány a Sagittarius A*. és oda-visszaúton söpörj egyet a Neutronmezőkön, ez olyan kellemes 80 millió körüli bevétel, ha a Földszerűket meg az ilyesmiket szkenneled. Ha a neutronoknál jársz, akkor picit több figyelmet igényel, egyébként simán lehet közben bármit nézni. Nincsenek problémás részek útközben, nem kell hozzá mérnöközni.
Ha nincs Horizonsod, akkor a bolygókra leszállás kimarad, kicsit lehet még faragni a felszerelésen, de lényeges különbség akkor sincs.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.06. 16:05:27 -
#10937 Regi sorozatot akarok ujranezni (5 x 22 ep;) es kozben akarok felszemmel elitezni, ezert gondoltam a felfedezest ;) -
#10936 Lehet, de monotóniatűrés és idő kell hozzá - ha rááldozol párezer ugrásnyi időt (pár hét - pár hónap aszerint, hogy milyen sokat játszol) akkor azzal egy bő 80 milliót össze lehet könnyen szedni a neutronok közé kiugrálva, farmolva, és hazatérve (egy felfedezésre kialakított Asp expolrerrel, ami bőven megvan a T9 árából)
Csempészettel, vadászattal, egyebekkel mindezt lényegesen egyszerűbben és gyorsabban össze lehet hozni.
De először gondolkodj el rajta, hogy mire is kell az a pénz? Kell egyáltalán?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.06. 15:51:52 -
#10935 Hàt ha felfedezel asp-nél ugysem kell jobb, es felszerelni is egyszer kell, illetve mérnökökkel fejleszteni az fsd-t ha van horizons-od -
#10934 Helo regen jartam erre , illetve regen volt feltelepitve az elit ;)
az erdekelne, hogy a delfedezesbol meg lehet-e elni /fejlodni ? (ujbol felinstallalnam a jatekot, es most ilyen nyugis vilagnezelodest tolnek , amikor abbahagytam T9 el fuvarozgattam lehet tovabbfejlodni (penzt keresni kovi hajora) exploringal ? -
#10933 Pont a túloldalra nem biztos, hogy érdemes menni, mert ott már sokan jártunk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze annak is van sportértéke, hogy 65 ezer fényéven túl van a neveden rendszer :) -
#10932 Hát mosthogy lesz jaques, így ha feltuningoltam az asp-t szerintem nekiindulok, egy ideig gondolkodtam, hogy anaconda, de nem jó a kilátás, meg ekkora hajó nem is kell, hiába majdnem 50-et ugrik már -
#10931 Nekem három van felírva, ami - ha le nem csapják - az enyém lesz. Kint az alsó (-1500 körül) peremen találtam őket.
szerk: megnéztem, még nincsenek lecsapva :) és van olyan, ahol nem első csillag, tehát a galaxis térképről nem annak jelzi, csak a felsorolásban látszik
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.06. 14:01:17 -
Janicsillagasz #10930 Igen valahogy kezdek erre rájönni hogy ha valami ritkát akarok találni, akkor talán el kellene mennem a GX túloldalára..... -
#10929 Nekem van egy :D
De amugy szerintem biztosan, valami távoli szegletében a galaxisnak -
Janicsillagasz #10928 Létezik még felfedezetlen Wolf-rayet csillag? -
#10927 Nagyon gyorsan halad a Jaques szállítós CG, néhány tízezer tonna és befejeződik. -
#10926 Azt énis megnéztem, felraktam a hd meg ultra pakkot, de olyan nagyon nem nyügözött le a részletesség, node ez nemis gond, jo egy program, de játéknak nem játék. El babráltam benne, de valahogyan kell az, hogy beleéljem magam, hogy én vagyok ott, nem csak ideoda kattintgatok.
De tény hogy nagyon brutàlis ahogyan le van modellezve az egész -
amigos5 #10925 Jah!Öregszünk!Vagy csak én?:)
Viszont a Space Engine az valami brutális,TokraFan ajánlotta. -
#10924 Mi értelme a nagy hajóknak? Pont ez. Hogy dolgozni kell értük. Tudod pl az STOban mikor megjelent az Presidio parancsnoki csatacirkáló, 3000 zenbe került. Mivel limitált, az akkori dilithium árakon kb 50 zen/nap jött ki. De mivel úgyis játszottam vele, megcsináltam.
A küldetés részt nem értem hogy mire gondolsz. Jó volt nekem is hogy buktam küldetéseket, de igen kevés számban. Annak is a nagyobb része az volt hogy lemeszeltek a zsaruk :) Rendes küldetést is teljesítettem nem tudom mennyit, de nem volt vele különösebb gondom. Az erősebb ellenfelekről meg annyit hogy éppen tegnap próbálkozott be egy FAS elite, de az alsó óriás MC elég gyorsan leugatta.
Nézegettem én is az NMS-t. De nagyon nem vagyok meggyőzve. Biztos nagyon jó lesz, bár nem tudom mi lesz a különbség aközött hogy sziklákat fedezel fel vagy a 82. hatlábú bogyóbékát. A fizikát meg hagyjuk.
A Star Citizen valóban igéretes. Ha egyszer megjelenik. Szóval nincs ezzel gond. Meguntad ennyike. Én meg már nem is tettem fel az új COD-ot :) -
#10923 Tehát van egy játék, amivel több száz órát eljátszottál, és most (lehet, hogy egy időre, lehet, hogy végleg) abbahagyod. Rendben, de miért kell ennek ekkora feneket keríteni? -
TokraFan #10922 Bocsánat, helyesbítenék! Van jobb játék a műfajban: X3 Terran Conflict/Albion Prelude, illetve akinek bejön az egyetlen vezethető hajó, annak az X-Rebirth is szóba jöhet (így a 4.0-ra és a DLC-vel már egészen jó lett). -
amigos5 #10921 Igazad van!
Jelenleg nincs jobb univerzummal kapcsolatos játék az ED-nél!Még a Star Citizen esélyes,de kezd bonyolult lenni.
Igazából visszaéltek a csillagászathoz fűződő szeretetemmel jó pár száz órán keresztül.Hagytam magam!
Most komolyan,simán feldobhatták volna a játékot érdekességekkel pl:elmész pár ezer fényére leszállsz egy bolygón,kersgélsz,hopp ott van valami(nem iron),felszeded,hazaviszed,közben esetleg megtámadnak,gondolkodsz kinek adjad el a cuccot.Lenne húzóerő a felfedezéshez.Most is van valami hasonló,de mégse!20 fényévtől fizet,mindegy milyen messze mész ugyan annyit fizet.
Vagy:elmennék a galaxis túl felére,hogy biztos ne találjon meg senki és leraknék automata bányákat több bolygóra amivel termelhetnék ritka elemeket,majd azokat begyűjteném és visszaérve eladnám.Ez úgy meg változtatná a játékot,jönnének elvenni a cuccot,ólálkodnának a bányáid kőrül,kifosztanának...te meg teszel ellene!Van ilyen most is de nem jó!
Na,érted?
-
#10920 Ha a lehetőségekhez képest viszonylag "nyugis" harcra vágysz, keress olyan low CZ-t, ahol van közel javító-feltöltő állomás, mert a katonai hajók nem igazán használják az új fejlesztéseket, úgy vettem észre. Nomeg ott lesz veled egy rakás baráti gép.
Mondok egy másik érdekes dolgot amit én még nem tudtam kipróbálni mert van még hátra pár mérnök a 15-ből akiket fel kell fejlesztenem 5-ös szintre: Palin profnál lehet kapni "corrosion resistant cargo rack"-eket (amiket tényleg csak itt árulnak, még Shinrarta Dezhrán sem, FÚJ!!). El tudok képzelni egy olyan tevéknységet, hogy ilyenekkel kitömött hajóval Unknown Artefact gyűjtés. Pl a HIP 14479 rendszerben viszonylag sűrűn jönnek az anomaly-s USS-ek, csak kell egy kilog/belog ha túlvagyunk egyen. -
#10919 Nem támadok, irigyellek...
Hiszen van időd játszani egy játékkal amit utálsz és van időd fórumba írkálni róla, és még utána is van időd továbbolvasni azt a fórumot :D -
amigos5 #10918 Azaz támadj! -
#10917 Hát eza No man's sky grafikája úgy b*ssza az én szemem hogy már most undorodok tőle, hogy nem is játszottam.
Videokbol a fizika a béka segge alatt sincs, és amit fpsben a bolygon lehet művelni az nevetségesen elnagyolt. Biztos jó lehet úgy 10-20-30 óráig.
De kinek a pap, kinek a paplan.
amigos5 #10915 Kár pazarolni az időd rá, főleg arra kár hogy ide irogatsz értelmezheteten mondatokat :D -
TokraFan #10916 Átérzem...Én az NMS-ig Space Engine-ezem, abban legalább a felfedezésnek van értelme (ráadásul tudományos pontossággal alkalmazzák a csillagászati adatbázisokat, így teljesen élethű is). Harc mondjuk nincs benne. Elte-nek még kell 2 év, mire értékelhető tartalommal látják el. -
amigos5 #10915 Hy!10 küldetésből 9 nem jön össze,hihetetlen!Hosszúak lettek a küldik(nehogy egyszerre sikerüljön,szopat)Még pár nap és elhúzok az ED világából!
Fejlődni nem enged,pénzt nem enged,minek a játékba a nagyobb hajók ha csak pár hónap (szívás)árán vehetem meg!
A harc a patch óta keservesen szar lett,a katonai üveget pikk-pakk kitöri.Akkor meg minek!
Egy koszevet viper a patch előtt 15s volt,most 8 percig forgolásztam míg elhullott.És szarszemét módon+időhúzás+pajzsa nincs akkor az istenért nem tudod befogni szituval fűszerezve.Úgy generálja az ellent,hogy ne legyél előnyben a fejlesztésekkel!
Vissza mész a bázisra jól befejlesztesz másra gondolván most jó lesz...megint elmész ....és már generál is olyat amivel beszopod!Tipikus World Of Warship megoldás.
A másik,most a felfedezés az játék?Sehol nincs semmi!Mentem én is egy kőrt hoztam haza vasat,meg láttam pár bolygót.Kaptam érte 8 millát meg ott ültem és jumpoltam(felesleges időtöltés,nincs sehol semmi).
A grafika az szép!
Nagyon várom már a No Man Sky-t!Ez meg törlődik!A f..om kínlódik ezzel!
Hy!
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2016.08.04. 21:46:52 -
#10914 Dzsini #10913 Zsir :D
No énmeg változatosságképpen felszereltem a vulture-t res ezni, de sehogy nemtudom rendesen megcsinálni, a legnagyobb erőmű is kicsi, powermanagementel is játszadoztam orákat, de sehogy nemjo, asszem megy el, és kell valami más, anacondával nem akarok, az lassú, és valami kisebb pörgősebb gép kellene, amit fel lehet szerelni rendesen, úgyhogy elleszek ezzel asszem :D -
#10913 Helyek, amiket meg kell látogatni ha egyszer a buborékban leszek:
(és úgy egyáltalán Ghost Giraffe csatornája tömény zsenialitás) -
#10912 Nekem most van vagy egy tucatnyi a puttonyban, a neutronmezők szélén garmadával lehet fogni belőlük, miután elindultam Jaquesról Beagle Point felé összeszedtem belőlük sokat. Gondolom marad belőlük mire egyszer hazakeveredek :) -
Janicsillagasz #10911 Még vannak felfedezetlen S és MS csillagok? Én akármennyit találtam mind el volt látva névvel.... Lehet hogy a GX túloldalán kellene kutatnom? :D -
#10910 Sikerült feldolgozni az utazást: így néz ki a térképen Jaques oda-vissza. A taktikám az hogy csak a különleges csillagokat jelenítem meg, és keresek egyet 700-999 fényévre. Néha elcsábultam és odamentem egy közelebb lévőhöz is, de azért szigorúan csak amik útbaestek. Ha láttam közben Föld-szerűt, rárepültem. A lényegi statisztika (többnyire ezek bookmarkjaiból áll az útvonal) :
11 fekete lyuk (4 saját)
76 neutron (50 saját)
2 Herbig (1 saját, ami azért is érdekes mert sok T volt mellette)
1 saját MS-osztály
1 saját S-osztály
6 saját Föld-szerű bolygó (ezekre azért vagyok külön büszke, mert ha jól emlékszem 4 nagyon közel van Jaques-hoz)
A sok ADS-el együtt 29M kreditet ért (2500 pluszmínusz 100 rendszer), a hajó integritása 38%-ra ment le. Ezt 1.2M lett volna megjavítani, de a Repair All miatt 20k-ból(!!) megúsztam. -
TokraFan #10909 OFF
Amíg ED ügyben nincs sok új hír, addig az érkelődőknek: Space Engine 0.9.8 video eszméletlen, agyeldobós lett!
ON
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.03. 21:00:39 -
#10908 Naja.
Kieg az előzőhöz: viszont öröm-bódottá', hogy egy UF begyűjtése 3(!)-at hoz a listába az új szabályoknak megfelelően! ÓJEE. -
#10907 Mert volt(ak) olyan(ok), ahol mondjuk az alsó 1-2-valahány kategóriánál még nem volt, utána meg lett, vagy csak a legfelső kategóriánál volt valami... inkább kiírják, hogy mindenhol lesz valami, még ha a pontos részleteket nem is.