23609
1418743729.jpg
  • MikX
    Hát ez igaz, viszont tudni kell használni, mert dogfightban esélytelen hogy mögém kerüljön. A jo pajzs meg erős hull sokban segit, de ha kiszem a hajtomüvét akkor vége van
  • tutituti
    Wingben egy beam/rocket pár mc-vel felvértezett konda a haveromnak,én meg egy full mc(corrosive kicsiken,inc. a nagyon, két extra mag. Alap cannonnal)

Nem kellett eddig félnünk.ha valami is megtámad a másik pikpakk leszedi.tegnap egy helyen voltunk,wing off.egy Cmdr betalált engem,mire észbekapott csak az fsd gombra lehelte a szaretlek anyu-t aztán nyomhatta a rebuyt.FA-val meg jó thruster modullal okosan simán ráfordulok a vadászgépekre.Nekem tetszik eddig.van aki szereti a gyors kis gépeket,valaki meg a nagy lomha tankokért van oda.
  • Roger6
    Ha Kornelius Briedis is használja, akkor én elhiszem, hogy harcra is használható.
  • Gundark 1 1
    Annyiból vitáznék, hogy a harci konda egyáltalán nem rossz. Természetesen nem vadászgép, de baszott tűzereje van. Jelenleg csak MCket használok, de a beam-es verzió sem rossz. Én pl a ferdét nem szeretem. Nem tudom miért. Pedig szép. Az meg hogy kivel kerül szembe egy másik kérdés. Az Il2ben láttam én már sturmovikot ami csokorba szedte a messzereket :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.08.30. 11:44:37
  • nibron
    nem tudom, mi ez a mizéria, hogy anacondával harcolni. harcra a konda teljesen alkalmatlan, én inkább a ferdét használom. régebben pedig a vulture-t, de azt a módosításokkal teljesen degradálták. a konda inkább nagytávolságú szállításra jó, felfegyverezve esetleg meg tudja magát védeni, míg nem egy valamirevaló játékossal kerül szembe.
  • nibron
    valószínűleg a sturdy mount fejlesztésre gondolsz. én erre azt mondanám, hogy mivel ezzel a fejlesztéssel inkább az integritást növeled, tehát védelemről van szó, ezért az armour piercing a saját fegyveredre értendő. magyarán nehezebb lesz az ellenfelednek magát a fegyvert mint modult kilőni.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 11:10:45
  • nibron
    bármelyik fejlesztést le lehet venni bármelyik modulról. bemész valamelyik outfitting-be és kiválasztod a modult. mellette megjelenik egy menü rajta, hogy miket művelhetsz a modullal. azon van egy modifications menüpont, ha azt választod megjelenik a modulon lévő fejlesztés. ha ráböksz a fejlesztésre, felkínálja az eltávolítást. ekkor még megkérdezi, hogy valóban örökre el akarod-e távolítani. a felhasznált anyagokat természetesen nem kapod vissza, mint ahogy a fejlesztési próbálkozásoknál sem.
  • Roger6
    Hogy az armor-t gyorsabban szedi, és a kijelölt sub-targetet is.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.30. 09:51:56
  • Amergin
    Ha megnöveltetem a mérnökkel egy kinetik fegyver "armor piercing" értékét, az miben nyilvánuk meg a harc közben?
  • Dzsini
    6 x Utility Slot, belül 4 x Class 3, 1 x Class 4, 2 x Class 5, 4 x Class 6, (ezek egy része valószínűleg ugyanúgy korlátozva szállításra, mint az Orcában), viszont van vadász indító lehetősége.
    Kb. Hauler sebesség (200-220?); és "nem túl jó" fordulékonyság - jobb, mint a Corvette és az Anaconda, de gyengébb, mint a Cutter.
    Class 7 FSD, és "hatalmas" üzemanyagtartály

Az ára (az áthelyezős screenshotok alapján) valahol a T9 és az Anaconda között lesz (100-120m üresen?)

• tutituti
    Hány tonna van még hátra? Utoljára 5millió már megvolt
  • Gundark 1 1
    Az új belugáról tudunk valamit? Jó azt igen hogy 5 közepese lesz. Tömeg, méret, egyéb? Most éppen a kábszeres CGt csinálom, egy körben 2 milka feletti haszonnal. De mivel egyet ugrok csak, így nem hoz rosszul. Továbbra is a korvettre gyüjtök :)
  • Dzsini
    Azért az Orca boostnál hallható "kérem kapcsolják be öveiket" pittyenés nálam vastagon veri az összes többi ilyen hangot :)

(másik kedvenc a Clipper hangja, már várom, hogy visszaüljek a luxuscirkálómba)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.30. 07:56:56
  • MikX
    Ign, Asp a legtökéletesebb felfedező a pazar kilátásával, 5-ös FSD vel nekem 40 et ugrik, ami bőven jo. Kondára is ráraktam, igy most kamionozàsra szerelve üresen 52-t ugrik, de lomha, nehézkes, és nem jo a kilátás. Harcra nekem inkább egy FDL, abban minden megvan arra, gyors, jol fordul és baromira jo a hangja, de komolyan sokszor azé boostolok hogy hallgassam.
  • s_andras
    Olyan nincs hogy "vedd le". De könnyű megoldani: ráteszel egy neked épp kedvező első (vagy akárhanyadik) szintű fejlesztést, mert az teljesen eltörli az előzőt. De tökéletes megoldás az is ha lecseréled a modult egy közönséges állomáson, majd 10 perc múlva vagy máshol visszateszed, nem lesz rajta semmilyen fejlesztés. Amúgy a FSD ugrótáv növelés akkor is jól jön bármilyen szinten, ha harcra gyúrod ki. Könnyebb közlekedni, és csak nem fogják pont azt kilőni.. nem csökken olyan vészesen az integritás.
  • Amergin
    Köszi.
    "Visszacsinálni" egy mérnökös fejlesztést lehet? Elmonodom mi van: az FSD fejlesztésre megyek rá és gondoltam az Anacondát felfedezéshez fogom módosítani. Az első fejlesztést rá is tettem (increased FSD range -ez a szerkezeti integritást csökkentette...).
    Mivel ennyit engedett a reputációm a mérnöknél így itt megállt a dolog. Gondoltam növelem a szintemet a mérnöknél, menjünk felfedezni picit. Pár napja ezt csinálom az ASP explorerrel. Gondoltam elmegyek Jacques stationra, de olyan 1600 fényév távolságra a buboréktól meggondoltam magam. Minden rendszer üres, felfedetetlen. Minek akkor elmenni 20K fényévre? Leírtam ott egy kört és most visszafelé tartok már. Út közben viszont rájöttem: nekem tökéletesen elég az ASP a felfedezéshez. Az Anacondához viszont hamarosan fogható lesz a wingman például, így azt jobb lenne harcra megtartani. De itt a bibi, már gyengítettem a szerkezetén az FSD módosítás miatt. Most adjam el és vegyem meg újra?
    Ez a megoldás?
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.08.29. 23:57:57
  • TokraFan
    Ebben igazad van, de éppen ez az ami amatőr az egészben. A realitáshoz semmi köze. De ha ettől eltekintünk és csak azt nézzük ami működik, az relatíve változatos és szép is. Ha normális textúrák lennének, még szebb lehetne.
  • nibron
    nincs, minden modulon egy lehet
  • Amergin
    Van valamilyen felső határa, hogy egy hajóban hány féle mérnökök által modolt motyó lehet?
  • Janicsillagasz
    Nem lenne helytálló, hisz a vas, akkor is vas marad ha 1 milliárd fényévről hozzuk.... (ha el nem rohad addig :D )
  • Roger6
    Egs! Remélem találsz számodra megfelelőt. Én olyanban vagyok, ahol van csomó RES is, szóval bármihez van kedvem, egy helyen van. 20 fényévre van egy rendszer, ahol a Painit-et 40 rongy heylett 72-ért számolják be, szóval egy ugrás alatt ott vagyok.
  • MikX
    Pedíg milyen menő lenne mondjuk beagle pointról bányászni, és hazahozni. Érhetne mondjuk többet minél messzebbről hozod :)
  • Janicsillagasz
    Van a kezemben egy pohár whiskey, ezt most rád emelem! Ámen! Köszi!
  • Roger6
    Igen, persze, most pedig megosztom mindenkivel: Baró Bányászhelyek
  • Janicsillagasz
    Nem, csak arra gondoltam hogy majd ha hazatérek, bányászok egy kicsit és gyűjteném az infókat a legjobb helyekről....
  • MikX
    Hát ott ahol te vagy, még nem sokat bányászott senki. :D
    Valami rekordot akarsz állítani?
  • Janicsillagasz
    Ismertek jó bányász területet? Úgy értem hogy természetesen metallic-pristine-refinery környék, közeli állomással....
  • nibron
    asztro/elméleti fizikában "sötét" jelzővel látjuk el azokat a dolgokat amiket legalább 10 féle módon csak feltételezhetünk. ez kb. olyan mint az orvostudományban az autoimmun betegségek. fogalmunk sincs róla. amúgy pedig olyan nincs, hogy nincs. kissé ütné a megismert mateariális fizikát.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.29. 21:26:10
  • MikX
    Szerintemmeg a sötét anyag valójában Thargoid tech :D
  • s_andras
    Azt tudjátok, hogy mi a vicces a "sötét anyag"gal kapcsolatban? "Valamikor réges-régen" volt egy olyan tudás, hogy a Világegyetemet az ún. éter tölti ki. Ezt a "modern" tudomány száműzte, leósdizta, kinevette, MAJD amikor az agymenéseikből összeeszkábált elméletekről egyre-másra derült ki hogy tarthatatlanok, újra "feltalálták" az étert, csak most már a saját szenzációs felfedezésükként, átnevezve dobták be a köztudatba. Ugye milyen "élelmesek" ezek a "tudósok"? Ugyanígy van "sötét energia" meg "sötét áramlás" is, szerintem a "sötét" szót nem véletlenül imádják, similis simili gaudet
  • nibron
    na várj. ha a populáció nulla, akkor már nem is jelöli. há kapjákbe...
  • PanzerWolf
    Már töltök. :)
  • MikX
    igen, és az population-ra van állítva, azabaj
  • Dzsini
    A típus alatt van egy "Show by size" kapcsoló is, ami befolyásol.
  • PanzerWolf
    Ááá de be volt!Köszi! :)
  • nibron
    elvileg csak ami ki van választva aszerint szűr. tehát ha a többi ki van szűrve, az nem befolyásolja az aktuálisat.
  • Dzsini
    Fuel Rats
  • Janicsillagasz
    FLYEIA HYPA WFM D8-36 -ban teperek éppen a 150.000Ls-re lévő csillaghoz :) Úgy döntöttem hogy mostantól mindent (MINDENT!!!!) szkennelek, még ha 500.000LS-re lévő Y törpe az illető is :D
  • Dzsini
    Nincs bekapcsolva valami lakosságszűrés vagy ilyesmi még mellé? ha lejjebb görgetsz vannak még kapcsolók...
  • PanzerWolf
    Lehet kellene üzemanyag ha nem sikerül az ugrás.Vagy helyrehozni a térképet.