ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak a ferdelance-n használok pajzsot, az a harci gépem, a többire azért nem rakok, mert a nagy súly miatt jóval kisebbet ugrik. ha küldetést csinálok vagy csak simán szállítok valamit, akkor ott a feladat dominál, ha megtámad valaki, nem valószínű, hogy leállok vele harcolni. nem szeretem ha rabolják az időmet. tehát ezekben az esetekben inkább gyorsabbnak kell lennie a gépnek mint erősnek. ha csináltad a sothis vonalat, akkor ezt tudod. ott minél nagyobbat kell ugrani, tehát minél könnyebbnek kell lenni, ezért aztán nuku pajzs, helyette boostolni és elugrani. ha nálad gyorsabb a hajó és nem tudsz tőle elugrani, akkor pedig kisebb is, pajzs nélkül is megeszed reggelire.
fegyverek: alap a beam. sokat fogyaszt meg rohadtul melegszik, de gimbalban visz mindent. egyet kettőt illik feltenni. másik alap a multicannon. kinetikus, tehát ha a beam levitte a pajzsot, utána elég jó hatásfokkal lehet ledarálni az ellenfelet. az összes többit ki kell próbálni, és egyéni ízlés szerint kinek mi jön be összeállítani az arzenált. van még egy nagyon fontos cucc. a utility helyekre a point defence. a 2.1 kiadása óta az ncp-knél elég fontos szerep jut a rakétáknak. ezért kell ebből úgy felrakni, hogy lehetőleg a gépnek minél kisebb legyen a holt tere. a pitonra pl. kettőt kell feltenni pl. elöl-felül és hátul-alaul, de az anacondához 4db kell.
a ferdén nekem a huge fegyó egy beam lézer, ez az ami halálossá teszi, a többi multicannon, két tűzgombra konfigolva. a pitonon 2 beam és alul 1 multicannon (ezt időnként lecserélem ágyúra) a large helyeken, a többin multicannon (ide lehet rakétát is tenni, bár én nem használok olyat). a kondát folyton átszerelem, sokszor nincs is rajta fegyver. na sok sikert
Az adu ász a full multi-cannon G5 overcharged, méghozzá úgy hogy az egyik legkisebben korróziós-, a többin gyújtóhatás a különlegesség (elképesztő grind kell hozzá, mert két szintet vesztünk a mérnöknél amikor ruletten kívül kérünk egy különleges cuccot). Így a sebzésük eleve nagyobb, mint a beam a szerencsétlen G2-es csökkentett lőtávos "fejlesztés"sel, és a pajzsot is harapja.
Van egy fél-öngyilkos kombó is, beam-ek egy bizonyos "Thermal Conduit"-effekttel, amikor annál nagyobbat sebez, minél forróbb a hajó. Magyarul meg kell sütni magunkat, és minden harc után javítás. De tényleg ütős, 130-140% hő környékén másodpercek alatt lezabál bármilyen ellenfelet.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor ezek szerint ennyi erővel a military is egészen használható.
A további kérdésem is épp az lett volna, hogy most milyen fegyverek a leghatásosabbak? Pulse vagy Burst lézer, vegyesen ágyúval használva?
Egyébként a harci rangom a béke feneke alatt, eddig főleg kereskedtem. Ugyanis pár oldallal ezelőtt pont te adtál nekem remek tanácsokat, így most van Anacondám, egy Ferdém, meg kb 60 milla a számlámon, Sothis fuvarok jól fizettek.<#awink>#awink>
A tükrös felület kockázatos, csak egyszer találjon el egy nagyobb ágyúlövedék..
A reaktívnak PvP-nél látom a létjogosultságát, mert szerintem minden gladiátor multi/-cannonnal osztja (most meg már pláne, amióta a beam-et sikeresen tönkrenerfelték a mérnökösdivel), és ott halálig megy a meccs, ha túléli 10%-kal, akkor is nyert (majd ráfizeti ingét-gatyáját a javításra <#nevetes1>#nevetes1>)
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.31. 09:11:06
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Military Grade tűnik jó választásnak, mert a kinetikus, és a lézerek ellen sem kiemelkedően gyenge. De ha mégis megvennék egy másikat akkor a Mirrored, vagy a Reactive a hasznosabb? Főleg Ai- ellen vagyok solo módban, és mintha azt vettem volna észre, hogy azok szinte csak lézert használnak, akkor ugye meg a mirrored jobb.
De ha ti máshogy látjátok, légyszi osszátok meg velem.
Ja, és még valami... A HUD színét hogy változtattátok kékre, meg zöldre? Valami moddal?
Előre is köszi!
Meg ennél többet nem szánok rá, ennyiért meg nimcs jobb szerintem. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.30. 22:42:38
Hmmm..... te esetedben talán a 7.1 nyomja meg az árát.... de azért ott is van sokkal olcsóbb.... nekem pl egy 4000Ft-os fülesem van és tökéletes 😄 Bocsi, ne érts félre, én csupán nem értem hogy minek a sokkal drágább amikor egy olcsóbb is megfelel <#banplz>#banplz>
Persze ha van miből akkor miért ne.... <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.30. 22:21:47
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hyperx Cloud 2-es a füles amugy
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
fülesed típusa?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 21:26:04
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.30. 20:57:18
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 20:26:35
Erdeklodnek van e ra mod arra, ha megvan az elite alapjatek, es meg akarom venni a horizon-t steamen ossze lehet e hozni a kettot ? Vagy felejtsem el a steamet es vegyem a hivatalos oldarol kozvetlenul?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De amugy biztos harc lesz, azért mégiscsak egy játék, ha béke lenne az nem dobná meg ugy a jatekmenetet
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Michael Brookes gratulált, hogy az összes nyom nélkül is sikerült megtalálni, és megerősítette, hogy azért lemegy a maradék 2 CG, és a 2.2-ig nem igen lesz fejlemény ezügyben
csak kiléptem scből és már kaptam is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.30. 16:43:49
Pleiades Sector AB-W B2-4
-26.3435, 97.7322
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.30. 15:23:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg is van a Clue.
Most mehet a a kövi CG
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict