ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Class III-as gázóriás....
amúgy+ nem vagyok született magyar. idestova 34 éve élek mo-n, és magyar a feleségem, stb.😄
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.31. 16:26:04
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van rá mod, de én nem azt használtam. Izgalmasabb volt az, hogy a TL-be bedokkolok 4db TS-t, így egyfajta mobil kereskedelmi platformot kialakítva a böhöm nagy transporterből. Mivel a gyárak általában egyébként sem tudták egyszerre megvenni egy TL teljes rakományát, jobb volt a szükséges mennyiséget átpakolni a TL gyomrában lévő kisebb teherhajóba, és azt kiküldeni az állomáshoz kereskedni. :-) Az a baj, hogy amikor erről beszélek, mindig elkap az érzés, hogy micsoda eszméletlen mennyiségű lehetőség volt abban a programban és ha már nem játszottam volna ki belőle a lelket is 3000+ órával, megint elővenném.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.31. 15:32:08
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És nem, nem az optimális megoldás a Pack hound, de nekem tetszik, és nekem ez a lényeg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egyébként meg nem tök mindegy ki mivel csinálja? én így szeretem, az egész életem az optimalizálásról szól. volt olyan cg ahol cuccot kellett szállítani elég brutál profitért, azt t7-el csináltam, mert egy kanyarral simán ki tudtam termelni a t7-es visszavásárlását. ott ez volt az optimalizáció. más alkalommal t9-el vittem vmi, de vigyáztak rám. vagy én vigyáztam vkire. volt itt már minden.
Na ezt kipróbálom!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.31. 15:22:50
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 15:13:51
Vagy ott van a játékos, akit múlt héten (vagy két hete) linkeltem, és egy Imperial Eagle-el ment el Beagle Pointig és utána Jaques-ra. Ő se optimalizált 😊
Ezért is jó, hogy sokan, sokféleképpen tudják ugyanazt a játékot játszani. Mindezeknek helye van egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 14:57:39
a specializálódás itt semmi. az x3-ban az argonoknak volt ránézésre két majdnem ugyanolyan hajójuk. a mammoth és a titan. az első egy nagy szállító (ts) (eliteben mondjuk a t9), a titan pedig csatahajó (m1) (mondjuk konda). a ts-be közel 80000 cucc fért bele, a titanba 8000 körül. de a csatahajónak rengeteg lőszert és egyéb harci kellékeket kell magával vinnie, tulajdonképpen el is ment ilyesmikre a hely. rá lehetett tenni 48-64 fegyvert minden irányra, oda kellett az energia, pajzs, stb. a ts-en volt 4 fegyverhely csak előre és hátra, gyenge pajzs. mindkettő sebessége a béka feneke alatt (a titan kicsit gyorsabb mivel csatahajó). nagyvonalakban kb. így néz ki ha kicsit differenciálnak.
Még a pajzshoz: ha csak egy (fél?) kocka van rajta, akkor már nem szívja a PD-t a sérült pajzs regenerálása. Csak olyankor láttam hogy a SYS tároló elkezd csökkenni, ha 0 van rajta. Viszont minél többet teszünk rá, annál erősebb. Még a 3-ról 4-re váltás is igencsak érzékelhető, 3-nál még látszik ahogy halványul, 4-nél viszont már szinte sebezhetetlennek érzem magam (általában piton, prismatic 6A + G5 reinf., 4 db A SB (ezek egyelőre még tuningolatlanul)). A hátrány sem jelentős, mert ugyebár így 2 marad a fegyvernek, 0 a hajtóműnek, tehát lomhább, de mindig pont akkorra szívja le/melegszik fel amikor úgyis fordulni kell, azalatt minden helyreáll.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
T7-el kamionoztam, mert annak a kinézete nagyon tetszett. Meg tudtam volna fizetni a kereskedőnek felszerelt Pythont, ami minden szempontból hasznosabb lett volna (közepes hely, nagyobb raktér, stb.), de az nem tetszik, így nem használom. Az Anacondát se fogom, mert az se.
Amúgy beszélgettek Gamescomon erről, hogy ahogy az Orcánál is vannak specializált modulhelyek (és a Belugánál is lesznek), így később valószínűleg lesznek még ilyen korlátozott használatú modulhelyek, hogy jobban szét lehessen választani a különféle feladatra specializált hajókat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 14:28:26
amúgy az általam leírt módszerrel a fegyvertelen kondával mindig sikerült meglógnom, még egyszer sem lőttek ki. bár volt némi javítás, de a pajzsa is csak a lehető legkisebb amit be lehetett tenni. így csináltam a jaquest is. és abban a distributor olyan pici volt, hogy még a boost sem működött.😄
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.31. 14:25:43
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 14:15:30
Sajnos 1 hónapot le kell húzni hozzá LYR zászló alatt 😞
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 14:06:40
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.31. 14:03:55
(amikor bent voltam és kamionoztam pl. T7-el, akkor ezt a menekülési módot használtam, és nem volt soha gondom egyetlen ID során se, egyszer se esett le a pajzsom se, ritkán voltak képesek egyáltalán utánam fordulni mire már félig-meddig feltöltött az FSD. De az én egyedüli tapasztalatom kevés bármivel szemben vagy mellett, így szeretek olyanoktól tanulni, akik sok száz, néhány ezer ember tudását gyűjtik össze és adják át)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 13:55:30
egyébként harcban a hull-ok csak akadályozzák az embert, mivel igencsak romlik a manőverezhetőség, már rájöttem, hogy inkább a manőverezhetőség, mint a tömeg. régebben használtam, de mióta nem könnyebb is az életem. nem kell mindig beszerezni/átszerelni és maga a közlekedés is könnyebb. azért orca-ra rakni elég morbid. csoda, hogy betalál vele a mailsloton. bár ha van dc, az bevisz bármit
szóval nem így szokás menekülni. alapból 4 pötty az engine-n, két pötty a sys-en. fegyverre nem kell, az fel van töltve és így el is van magában. ha id-znek, kényelmesen gázt vissza, tartani a kijelölt irányt, hogy ne pörögj meg amikor kiesel. mihelyt normál sebiben vagy, boost (felveszed a leggyorsabb tempót), az ellen úgyis kissé később esik be. a lényeg, hogy elég szép távolságban leszel mire beesik. megnézed, hogy ki az, eldöntöd, hogy lesz-e harc. ha nem, el tőle boostal és megnyomod az ugrást. azért nem megyünk hozzá közel, mert a tömegével nem fog engedni ugrani. minél nagyobb annál jobban nem. na most ha harc, akkor boostal megfordul fegyver elő, distributor harci helyzetbe, és kezdődhet a móka.
Szórakoztató látvány, és egyszer lehet, hogy kipróbálom. Ennek másik változata az Orca csurig rakva hull reinforcementtel, 4 pip a motorokon, és egy kis pajzs, csak az illem kedvéért.
Ha már sérült a pajzs, akkor a SYS kapacitorból kezdi el magát újratölteni, és ha gyenge a disztribútor, vagy kevés a pötty a SYS-en, akkor az utántöltődés lelassulhat-megállhat (ez főleg Bi-Weave pajzsoknál fordulhat elő, amik többet fogyasztanak) - ezért ahogy nibron is írja, legalább 1 pöttyöt érdemes rajta hagyni, hogy ne merüljön le a SYS tartályod.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.31. 13:10:29
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.31. 12:58:01