23609
-
#14232 Mikor telefonálsz, akkor is a fejed mellett a készülék. Az általános jelek (BT, wifi) mellett a teló erősítője is be van kapcsolva, ami akár 30 dBm-es jellel is képes sugározni, attól függően, hogy milyen messze van a torony és milyen akadályok vannak a közelben. -
#14231 Érdekes, bár a fejemre azért nem kötnék mobilt.
Viszont a második link egész jónak néz ki, bár azt is fejre kell kötni.
Egyenlőre asszem nem lesz ilyenem.
Viszont a 3 monitoros megoldás érdekelne egyszer, hogy is működik, milyen is. És lehet e különböző méretű monitorokkal csinálni.
-
#14230 Agyrák rulez... rohadt mobiltelefont senkinek sem lenne szabad a nemes szervei közelében hordozni se, nemhogy direkt rászerelni a fejre..! Másik ilyen a kartondobozos VR közvetlenül a szem elé, tiszta őrület. -
#14229 Annyi lehetőség van a játékban, azzal kell kezdeni, amihez az embernek kedve van.
Már nem is emlékszem, mi volt a legelső dolog, amit csináltam. Talán egy kis felfedezés, abból tudtam venni bányászathoz cuccot, azt kipróbálva inkább lövöldözősre fitteltem és áruszállításra. Kipróbáltam mindenféle lövöldözős küldit, de mikor Cobra-val kiküldött egy Anaconda ellen, akkor ezekkel a küldikkel felhagytam. Most meg már nincsenek olyan jutalommal ilyen küldik, mint anno. Lehet, hogy javították a dolgot és a harci ranghoz megfelelően adja a küldit. A kezdetekkor nem voltak RES-ek, ha jól emlékszem. Viszont a kalózok szerettek kiszedni. Hamar lett Cobra-m, azzal a kisebb hajókat elintéztem, a nagyobbtól menekültem. De a nav.beacon mindig jó hely volt.
Meglett a lóvé az Advanced szkennerre, akkor elmentem körbenézni, de rájöttem, hogy két égitest között simán be tudok aludni, így a kereskedéssel szedtem össze az Asp-re valót. Majd később kipróbáltam a Vulture-t, eladva az Asp-t. Ekkor már volt RES, Conflict Zone, jókat lövöldöztem. Majd visszaváltottam Asp-re.
De a szállítós küldik sem rosszak, hozz árut, vigyél árut. A kereső oldalak nagyban megkönnyítik és meggyorsítják a feladat teljesítését.
Természetesen illegális árut is szállítottam, akkoriban minden elhagyott áru illegális volt.
Jelenleg meg itt a PowerPlay, bolygós feladatok.
Nemrég láttam egy videót, ahol a gyerek nem tudom hány ugyanolyan küldit felvett. A cél minden esetben egy Civil War-os területen megsemmisíteni valamit. De ugyanazt. Egyszer megcsinálta, majd 100M-et farmolt. Egy állomáson vette fel az összeset, de azt nem tudom, hogy, mert rengeteg volt neki a listában. Olyan jól nem értek angolul. -
rogan99 #14228 Ha vkit érdekel relative kevés pénzért még ezt találtam:
http://www.edtracker.co.uk/shop/my-basket/edtracker-pro
-
rogan99 #14227 Asszem megtaláltam a legolcsóbb alternatívát:) Egy ingyenes progi + egy mobil teló a fejre rögzítve :D
openTrack
Már ki is próbáltam. Meglepően jól működik. Van egy alig észrevehető késés ami sztem nem olyan zavaró. Az már inkább h a teló-nak azért van egy pici súlya (LG G2) és hogy azért minimálisan csúszkál a fülesem tetején amit érzékeli is a cucc. Mondjuk sztem ez egy rágógumival pl orvosolható:) Vagy ha megtalálom hol lehet deadzonet beállítani vagy ilyesmi. Majd kipróbálom legközelebb. A végére picit szédültem a teló csúszkálása miatt meg a nyakam sincs hozzászokva a folyamtos mozgáshoz de ingyenes alternatívának elég jó sztem.
-
#14226 Én az első húszezret futárkodtam, utána 3 milliót reseltem pár óra alatt.
Ha van egy kicsi lövöldözős játéktapasztalatod, akkor nem olyan nehéz. A lényeg az, hogy ne kezdeményezz harcot, nézd meg kit lőnek a rendfenetartók, várd meg amíg 50%-ra csökken és durrants bele párat. -
#14225 A sok felfedezés közben rájöttem arra, hogy a referenciaként használt bolygóazonosító nem tökéletes.
Csomó Föld-szerű bolygónál téved, van amit annak vél és nem az és vica-versa.
Mutatok róla egy példát, a legutolsó általam felfedzett Földet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
10.000 fényév alatt kitanultam már, hogy mikor hibázik és elég ritkán veszem elő, de az elején még hasznos volt.
A Földszerű bolygók sokat érnek, elsőnek felfedezve majdnem 100.000-et
-
nibron #14224 hát én így az elején vennék egy cuttert és telepakolnám rabszolgával és párat fordulnék a szomszéd rendszerbe. igen van az úgy, hogy jópáran nem értik vagy a kérdést vagy, hogy mi van a játék elején. már nem először fordul elő. de ön kedves mester nagyon jól megértette és megválaszolta a kérdést. jelenlegi tudásommal én is a levélküldeményeket tudnám ajánlani a szomszéd rendszerekbe, mert nincs se raktér, se üzemanyag. ezenkívül a reputáció is jól fog jönni. plusz némi rutint lehet szerezni dokkolásból meg egyebekből. harcra/menekülésre is sor kerül mert az üzenetekre csak úgy ragadnak a rossz fiúk. a RES-ezés mondjuk lehetne a következő lépés.
-
#14223 Kérdés hogy ki mit ért "eleje" alatt. Én úgy vettem le hogy ő még csak most fogja egyáltalán megvenni vagy telepíteni, nincs semmi gyakorlata (hacsak nincs túl esetleg a tréning-körökön). Így azért nem gondolom hogy az első felszállás után mindjárt érdemes a legközelebbi RES felé venni az irányt az E modulos alap Sidewinderrel... nem árt előbb egy kis rutint szerezni. -
#14222 Nem tűntem el én sem, csak mégis elmentem egy hatezer fényéves küldetésre. Tegnap este találtuk meg egy szép, lila bolygó felszínén a keresendő objektumot, és miután bescanneltem a tudósnak, el is indultunk vissza Cubeo-hoz. Húszmilliós a küldetés, de remélem, a több száz rendszer lescannelése is hoz majd némi mellékest a konyhára. Immár azt sem mulasztottam el, hogy néhány bolygó mellé odabiggyesszem a nevem. Most már csak szép nyugodtan vissza kelll érni. :-) -
#14221 Igaz :D -
#14220 Galaxis egy van a játékban, csillagrendszerekben jársz :) -
#14219 Szerintem az elején Reselni a leghatékonyabb, 1 óra alatt 1 milliót pörgettem bele annak idején.
Megérkeztem a harmadik pihenőre, bejött a tervem, hogy letértem a kitaposott ösvényről. Szinte minden galaxisban én jártam elsőnek, 4 milliót kaptam ezért a szakaszért.
Végén már egy kicsit untam és az utolsó 30-at csak bekóstoltam, nem szkenneltem le rendesen.
Ráálltam a OBA napokra, de azok csak 20 fényévenként voltak, tehát sokkal lassabban tudtam haladni, mert több volt az ugrás és a szkennelni való is. Visszaváltok a nagyobb ugrásokra, mert soha nem fogok odaérni.
Itt a videó a pénz kivéltelről, ha érdekel valakit: https://www.youtube.com/watch?v=Uy9LsTEskhc -
#14218 Jó hír, hogy a 2.3 hamarabb meg fog jelenni mint ahogy a játék megjelenik majd PS4-re. :D -
#14217 Pedig már kezdtem örülni -
rogan99 #14216 Ehh mégsem, most nézem h storno, csak azoknak jár akiknek volt a régebbi változat a többieknek visszafizetik a pénzt. Kár, ennyit megért volna de a 160 eurót biztos nem. -
rogan99 #14215 Üdv,
akit esetleg érdekel a tobii eye + head tracking annak itt a remek lehetőség h beszerezze 70%-al olcsóbban ezzel a kóddal: ELITEGAMERS
Weblap: https://tobiigaming.com/
Bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=J-q21Ityg4g
Reddit fórum ahol találtam: reddit -
#14214 Szia.
A kezdő"tőke" (1000 Cr ?) felszaporítása leggyorsabban adatszállítós küldetésekkel lehetséges. Boom állapotban lévő rendszerben lehet sokat találni, nem kell hozzá raktér. -
Amergin #14213 Jelenleg a személyszállítós küldetésekkel lehet viszonylag kockázat nélkül "sok" pénzt keresni. A "városnézős" küldetések ilyenek.
Most csináltam egy 20 millás küldetést: három pontot kellett felkeresni hozzá. Persze meg lehet, hogy a megfelelő státusz kell hozzá, hogy ilyeneket kapj. Akkor sima küldiket kell csinálni, hogy elérd a kellő státuszt. -
#14212 Sziasztok! Most szeretném elkezdeni a játékot, és arra lennék kíváncsi, hogy először mi a legjövedelmezőbb pénzszerzési módszer, mivel a legkönnyebb elkezdeni gyűjtögetni a pénzt? -
#14211 Megjavítottam azt is, csak videón kívül :) -
#14210 A festést javítod, de az integritást nem? Méééér?
(iq szintező nagyon fájt...)
Átlagos fekete lyukhoz eleve valami 4.x Mm-re dob ki a hiperűrből, ha az az elsődleges ugrási cél. Onnan megy is az elemzés egyből.
Szép találat a második kép! -
#14209 Lol, összefutottam itt egy Cobra 3-al :D Kitartó lehet... -
#14208 Megérkeztem a második pihenőre is, megosztom a tapasztalataimat:
Most csak 2m kreditet kaptam a térképekért, éreztem az ide vezető úton, hogy kevesebb a "zsíros falat", másrészt jóval kevesebb a felfedezetlen hely, így a kettő összhatásaként 30%-al kevesebb lett a profit.
Úgy tűnik, hogy van egy "kitaposott autópálya" a pihenők között, most egy kicsit eltolom az irányt, hogy ne toronyiránt menjek, hátha úgy jobban megéri anyagilag.
Thor kalapácsa tényleg szép, de nagyon meglepődtem mennyire közel kell menni a fekete lyukhoz, hogy szkennelni tudjam.
Az Amudsen termiál szép helyen fekszik, hegységek lábánál egy völgyben. Minden vörös, mint Mongólia fővárosánál, Ulanabator-nál.
Hull integrity 40% volt.
Felvettem egy rövid videót az állomásról magamnak emlékül, akit érdekel itt megnézhet: https://www.youtube.com/watch?v=7b3aCeiNg6A
Csináltam három, szerintem érdekes képet:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: etniez, 2016.12.09. 14:55:16 -
TokraFan #14207 Kis pontosítás...Ez nem két külön verzió! Van az alapjáték (Elite Dangerous), és van hozzá az első tartalmi bővítés (más néven Season pass - ezt illetik Horizons névvel).
Megveheted külön az alapjátékot Horizons nélkül, de nem veheted meg a Horizons-t alapjáték nélkül! Hogy miilyen tartalmakkal tud többet a Horizons, azt már leírták korábban, de akár a Steam adatlapon is meg tudod nézni, ugyanis még nem került bele minden tartalom, jelenleg a 2.2-nél tartunk, tehát hátra van még 2db tartalmi frissítés! ez utóbbiakért nem kell külön fizetni ha megvan a Horizons, mert annak részét képezik, csak előre veszed meg (ettől lesz Season pass)! -
#14206 Köszi. Olvastam róluk, de nem volt teljesen világos melyik verzió a nyerő. -
#14205 Kedves BakVarnyú! Üdv a topikban! :)
"Mi a különbség az Elite dangerous és az Elite dangerous horizons között?" : A Horizons sokkal többet tud. Például le lehet szállni a légkör nélküli bolygókra, és egy hatkerekű járművel lehet autókázni a felszínen.
"Melyiket vegyem meg?" : A bővebb változatot ajánlom.
"Ennek is havidíjas a multija?" : Nincs havidíj. Egyszer kell megvenni az alapjátékot, és tetszés szerint bármelyik DLC-t. De ettől függetlenül a továbbiakban ingyen lehet használni.
Remélem nemsokára üdvözölhetünk mint Parancsnok-társunk! -
#14204 Colonia felé mindegyik pihenőhely felszínen van, és rengeteg felszíni állomás, bázis, ezekhez kapcsolódó küldetés van. Minden mérnők bolygófelszínen van, így Horizons nélkül az is kimarad.
Horizons nélkül nincsenek indítható vadászok, nincs Beluga, és nem lesznek a 2.3 és 2.4 ilyen jellegű bővítései.
Karácsony környékén úgyis lesz megint akció, megéri akkor megvenni a teljes változatot.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.09. 09:50:02 -
#14203 Például Colonia felé az első bázis egy bolygó felszínén volt, oda nem tudsz leszállni Horizons nélkül. -
#14202 Mivel a 400 milliárd rendszerből kevesebb, mint 5 milliónak vannak meg a koordinátái (közületek hányan bővítik az adatbázist?), így egyelőre a játékon kívüli tervezés elég kevéssé hatékony, de már létezik egy neutronos ugrásokra koncentráló változat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.09. 05:21:30 -
#14201 Ha kicsit olvasgatnál, akkor láthatnád, hogy nem havidíjas és a solo is használja a szervereket, net nélkül nem tudsz játszani. Viszont csak open (multi)-ban fogsz más játékossal találkozni.
A Horizons-ban le tudsz szállni az égitestek felszínére. Nem mindegyikre, de nagyon sokra. Ott meg Holdjárót használva különböző anyagokat tudsz keresni vagy felszíni küldetést csinálni. A bővebb infónak olvass utána. Elég nagy betűvel ki van írva a logo alá a magyar Elite oldal, ahol minden szükséges infó ott van, hogy elindulj. Utána meg még mindig lehet itt kérdezni, ha valami nem vili.
Érdemes a Horizons-t venni. -
#14200 Számomra az az érdekes, hogy még nem csináltak egy webes útvonaltervező felületet, ami kijelöli 1000 fényévenként a rendszert, amit a játékban meg tudsz adni.
Még nem próbáltam az áru és állomás kereső oldalakat bubin kívüli, messzi kiindulási pontot megadva. Ha az működik, akkor működhetne az útvonaltervezés is. Ha nem működik, akkor meg az adatbázis lehet hiányos vagy 1000 fényévnél messzebb nem keres.
A térképet ügyesen kell forgatni, hogy kb egyenes vonalat kapj a célig.
Ha nagyon messze van, akkor érdemes több kabinnal menni és több csoportot felvenni ugyanoda.
Amúgy meg nem éri meg, max az élvezet, illetve egyszer azért ki kell próbálni, de helyben rövid fuvarokkal jobban lehet keresni és az ember sem alszik el a székében. Mert, ha már messze megyünk, akkor fel is fedezgetünk... -
#14199 Mi a különbség az Elite dangerous és az Elite dangerous horizons között? Melyiket vegyem meg? Ennek is havidíjas a multija? -
ChuckYeager #14198 Köszönöm a választ,ès jelentem megèrkezett!nagyon szèp,dizájnos a doboz ès egy tok is van hozzá!van benne egy quick manual is,pár dolog azèrt van benne!de igazatok van ennek a korszaknak vège!a játèkot csak holnap tudom kezdeni yeeees! -
#14197 Tegyél egy bookmarkot a célra és probléma megoldva. -
Etelkozi Vata #14196 Számomra az az érdekes, ha egy VIP valahova messze utazni akar. De persze a teljes utat nem tudom betervezni, és amikor a térképen visszaugrom a jelenlegi helyemre, elvesztem a fonalat, hogy a cél egyáltalán merre van... :( -
TokraFan #14195 Aszteroid station COOL! -
TokraFan #14194 Jó ez a trailer!
Csak nem tudom minek demóznak állandóan a capital shipekkel, amikor szinte nem képezik részét a játéknak. Én eddig kb. 3-szor láttam ezeket, a közel 1000 repült órám alatt... -
TokraFan #14193 A doboz vajon hány vagont tenne ki?