23609
1418743729.jpg
  • s_andras
    Azt hiszem Ctrl + Alt + Space az alapbeállítás, de át lehet tenni bármire, akár egyetlen gombra is.
  • ChuckYeager
    Hogy lehet külső kamerát behozni?videókban láttam ilyet!csak az alap elite van mèg meg!
  • Roger6
    Tűzerőben nem jobb, sőt, manőverezhetőségben sem, ami eléggé fontos.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.11. 17:01:55
  • Dzsini
    2.1-el jött egy szép update az AI-nak, előtte eléggé béna kacsa volt, de most se tragédia, csak újra kell tanulni :)
  • Etelkozi Vata
    Na én az utolsóban vagyok a leggyengébb.
    Valahogy régebben jobban ment, Akkor volt egy Vulture alattam és egy az egyben veszélyes Pythont is le tudtam győzni.
    Most szenvedek velem egyenlő ellenfelekkel is.

Még mindig az Explorer nálam a nyerő. Páncélban is jobb, tűzerőben is. Cserébe kevésbé mozgékony.
    A pilóta pedig mind a kettőben ugyanolyan rossz. :)

Most lődöztem össze rá a pénzt, most megveszem, felszerelem és már azzal megyek Felicitihez.
  • Dzsini
    Nem csak a tűzerő teszi a hajót, hanem a páncélzat, a fordulékonyság, és legfőképpen a pilóta.
  • Ryder159
    Köszi! így is lőttek de sikerült meglépnem. Érdekelne azért, hogy miért kaptam...
  • Etelkozi Vata
    A kék sávban fordul a legjobban a hajó.
    Nem tudsz elugrani a tömegvonzás miatt.
  • ChuckYeager
    A sebessèg mèrőtöl balra van egy vèkony kèk csík ,az mi?
    Mass locked az mit takar?
  • ChuckYeager
    Thx,kb èn is igy sejtettem
  • Etelkozi Vata
    A heat mérő a hőmérsékletet mutatja, 100% és fölötte sérül a hajód.
    A kék sávok a sárgában azt a tartományt mutatják, ahova hajódat be kell vinni, felül a távolság a céltól, alul a sebesség, hogy biztonságosan kiléphess supercruiseból.
  • ChuckYeager
    14252-re válaszolna valaki?pls
  • Etelkozi Vata
    De az Explorer tűzereje nagyobb. Nálam ez fontos, mert ha elnyúlik a harc, végem van.. :)
  • Dzsini
    Scouttal jobban jársz, ha lövöldözni szeretnél, az egy bitang jó kis hajó. Az Explorer tényleg inkább felfedező.
  • Etelkozi Vata
    Most a Diamondback Explorert néztem ki magamnak. Fullra fittelni kb. 11 milla, harcra.
    Asszem teszek egy próbát vele.
  • Dzsini
    Ajtó előtt megállsz, átkapcsolsz csendes futásba (silent running), és boosttal elszaladsz :)
  • Etelkozi Vata
    Vegyél egy alap SideWindert, azzal menj ki.
  • Ryder159
    Na ilyenkor mi van?

Itt vagyok. Ha kimegyek azonnal leszed a security. Semmi rosszat nem csináltam, most vagyok itt először, Basic Medicines-t hoztam. Simán bejöttem akkor semmi bajuk nem volt velem, viszont elmenni már nem tudok.
  • Etelkozi Vata
    Szóval a Maia... Hát nincs közel.
  • Etelkozi Vata
    Ez a Meta alloy nem világos nekem. Van olyan állomás, ahol megvehető? Felicitinek kell...
  • ChuckYeager
    Thx.Balra fennt a heat meter felett százalèk mèrő mit mutat?ès fsd módban a balra megjelenő 2db kèk-sárga csik?
  • Dzsini
    Igen, Igen (de nagyon kevés ilyen van), Nem, vagy több ugrásból, Sebesség (maximum és aktuális), Resource Extraction Site
  • ChuckYeager
    Mi az a Res?amiről itt irtok?
  • ChuckYeager
    Üdv:ha open-ben játszom,akkor talizhatok emberi játèkossal?tehát akkor jöhet mondjuk egy profi játèkos ès ledarálja az èn kezdő Sidewinderem?ezzel a kezdő hajóval ,hogy lehet ugrani 30ly?mikor Fsd üzemben vagyok mit mutat a jobb oldalon az a sárga-kèk csík?
  • s_andras
    HÁ!! A múltkor agonizáltam azzal a lehetetlen bázisküldetéssel, de csak azért, mert 2.7 milliót ígértek, ami a statisztikában jól mutatott volna a "highest single reward" sorban. Most viszont egy legalapabb tökegyszerű orvgyilkossággal beírtam oda 2,844,252 kreditet, he-he.. Csak ki kellett lőni a keresett NPC-t egy 7-es wingből, kb 10%-ot tudtak ezalatt leszedni a pajzsból Igaz hogy most egy hétig köröznek abban a rendszerben, de úgyse megyek oda. Amúgy lehet hogy ha az is ide számít akkor egy PvP öléssel ennél sokkal nagyobb szám is szerezhető, de én Soloban ekkora összeget még nem láttam ilyenfajta küldetésnél.
  • Etelkozi Vata
    Köszi!
  • nibron
    van egy érzésem, hogy nem igazán érted a reputáció működését. szóval van a 3 nagy csoport: federáció, birodalom és szövetség. mindegyik felekezetnek van egy superpowerje. ezt látod a reuputációs panelon a bal oldalon egymás alatt. az igaz, hogy ezt a csíkot befolyásolhatod küldetések elvégzésével, de az nagyon lassú. ellenben ha kilövöldözöd a wanted hajókat, pillanatok alatt ki lehet maxolni. itt nincs szintlépő küldi.
    a reputációs panel jobb oldala: a federációnál és a birodalomnál kapsz rangot, a szövetségnél nincs ilyen. na ezt csak küldetésekkel lehet egyre feljebb mozgatni. és amikor egy rangnál eléred a 100%-ot, akkor kell szintlépő küldetést végrehajtani, hogy megkapd a következő rangot. ha nem sikerül rögtön felvenni, nem kell rajta görcsölni, mert a következő rangon addig is gyűjti a %-okat. így fordulhat elő, hogy szintlépéskor a köv.rang nem 0%-ról indul, hanem nagyobbról.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.12.10. 22:37:45
  • Etelkozi Vata
    Szóval akkor költözhetek.
    Na akkor Todd kötelében keresek egy high tech rendszert és szedelődzködöm.
  • nibron
    az allience-től nem is kapsz.:) próbáld inkább a federációt vagy a birodalmat.

a python elég jó választás, de harcra igazán a ferde a tutkó. erős és jól manőverezhető, de kicsi a tankja és picit ugrik, tehát csak lokálisan lehet használni még g5-ös ugróval is. de rengeteg suska kell hozzá, a pythonhoz is kell kb. 110-150 milla. ha van rendes vezérlőd és megy a manőverezés (flight assist, directional thrusterek kezelése), a cobra sokkal jobb még akkor is ha gyengébb tűzerőben. ha szórakozni szeretnék és nem gyorsan irtani az ellent, akkor mindig azt használom.
  • Etelkozi Vata
    Nekem is volt egy ilyen érzésem.
    A Vulture-ről vannak emlékeim, hogy kicsi a max power és így korlátos, ráadásul csak 2 hard point van rajta, ezért beam kellene, hogy legyen, pajzs miatt. De az meg viszi az energiát.

Nos, akkor nem marad más, hosszú hetek alatt kihúzni egy Pythont. A köztes megoldásokhoz rang kellene, de még egy naval küldit sem kaptam az Allience-től.
  • nibron
    az aspx és a vulture nincs egy szinten. a vulture-t az utóbbi időben eléggé "kinyírták" a fejlesztők, tulajdonképpen csak lőni jó. de arra meg egy kicsit gyenge az erőműve. úgyhogy a lövölde is inkább csak kinetikus eszközzel. úgy viszont kevés lesz a fegyverhelyek száma. régen számomra kötelező volt, mára már nincs egy darab sem belőle.
    az aspx elég jól használható, de ha ebben a kategóriában kellene választanom inkább meghagynám erre a cobrát. alapvetően az aspx inkább az összes többire használható. bár nagyon jól lehet fittelni, de nekem még nem sikerült olyat összeállítani ami érzésem szerint jobb lenne a cobrától. azért egy jól fittelt, mérnöközött cobra nagyon ott van a szeren.
  • Etelkozi Vata
    Ti lecserélnétek egy harca full fittelt Cobra MKIV-et ASP Explorerre, vagy Vulture-re?
    Még kell pár milla, hogy fel is fitteljem őket rendesen, de az már részletkérdés.
  • nibron
    az emberi szervezetben nagyon sok frekvencia vált ki vmilyen reakciót. ilyenkor nem csak a frekvencia és amplitúdó számít, hanem a hullámforma is. de azt azért nem árt tudni, hogy ezek közül nagyon kevés az olyan ami az agyra hat, ezek inkább az idegrendszert befolyásolják valamilyen módon. a mai mobiltelefonok egy ún. semleges sávban működnek, annak idején az egyetemen elég sokat kísérleteztünk ezekkel a tartományokkal. a lényege, hogy vannak olyan frekvencia foltok amire a szervezet semmilyen mérhető módon nem reagál (ezek mérésére ma már elég komoly eszközeink vannak). összehasonlításképpen ha az autódban a belteret ultrahangos érzékelő felügyeli és ebbe a térbe bekerülsz, ott már kimutatható szervezeti reakció. ráadásul ez a sugárzás pont azon kevesek közé esik amik közvetlenül az agyat befolyásolják negatív irányba. de annyira kicsi a sugárzási teljesítmény, hogy nem lehet tőle semmi bajod. ha megnövelnénk 2-3W-ra, két percen belül megőrülnél, 20-20W-nál "megsülne" az agyad. a különböző szerveid "vezérlését" végző idegrendszert pedig a kis frekvenciájú de nagy amplitúdójú jelekkel lehet megzavarni. pl. ezért nem tanácsos koncerten közvetlenül a mélysugárzókhoz állni, főleg ha elektronikus hangszerekkel játszanak. de az egyik kedvencem, az egyébként majd mindenütt megtalálható rádióhullámok sugárzó pontjai (antennák) közelsége. na ez már egy teljesen más kategória. a 130-200MHz tartományban ha megfelelő a sugárzott teljesítmény és közel vagyunk a jelforráshoz, akkor azonnali károsodást lehet előidézni az emberi szervezetben. pl. férfiaknál azonnali átmeneti impotenciát (2-3 hétig is tartót) lehet előidézni, de miután újra működik a műszer, a megtermékenyítés még egy darabig elmarad. magyarországon régen a katonai rádiók (főleg az oroszok) működtek ezekben a tartományokban olyan 100-150W környékén, ott ha valaki közeli kapcsolatba került az antenna rendszerrel, 2-3 perc alatt biztos lehetett a sikerben. sorkatonák hülyéskedtek is vele, hogy megszívatták a hazamenő társukat.
    a mobiloknál, wifinél és egyéb mai rádiófrekvenciás eszközöknél elég keményen odafigyelnek az élettani hatásokra, itt sokkal kisebb a veszély mint egy koncerten, rádióállomáson vagy éppen az energiaszektorban. és ha már energiaszektor: ha kimész az usa-ba, esetleg japánba és megmagyarázhatatlanul egy picit olyan furcsán érzed magad, az teljesen normális. az történik, hogy a vezetékes hálózatban az 50Hz frekvencia közvetlenül hatással van az élő szervezetre, és az említett országokban 60Hz van. ezt a változást veszi észre a szervezeted. de még mindig te jársz jobban, ugyanis ha pl. egy amcsi jön ide, neki sokkal rosszabb. többek között pl. a pajzsmirigye azonnal kicsit alul fog működni.

személy szerint ódzkodok ezektől a közvetlenül szem elé rakott vackoktól, és ugye nem a sugárzás miatt. ugyanis lehet, hogy "agyilag" úgy fogod fel, hogy messze látsz (mert ugye ezt vetítik eléd), ezzel szemben az idegrendszered nem lehet becsapni. egy idő után a látásodnak annyi lesz, mert a szemmozgató idegeknek ilyenkor szabálytalanul kell működnie, és egyrészt az agyad meg fogja tanulni ezt a szabálytalanságot, másrészt ezek az idegek "elsorvadnak", veszítenek a rugalmasságukból. ez a probléma a monitorok esetében már most is fennáll, de jóval lassabb ez a folyamat. és ehhez még hozzájön a korszerű táplálkozás okozta vitaminhiány, a fehérje rossz aránya, a túl sok szénhidrát amik ugye megint csak rombolják az idegrendszert. nem véletlenül van manapság ennyi vaksi ember.
  • Cowie
    Akkor még valami gubanc van nálam, mert nekem nem megy. :(
  • rogan99
    Hát igen, nem mondom h mostantól ezzel fogok játszani, de kíváncsi voltam milyen. Ha bejön akkor veszek vmi célszerszámot.
  • rogan99
    Nekem nem kellett állítani semmit, ment alapból. Majd álíltsd be a progiba a center hotkeyt arra szükség lesz többször.
  • Cowie
    Köszi! Vak voltam. :)

Kéne még egy kis segítség! Az már megvan, hogy a mobil és a pc között mennek át az adatok.

A játékon belül mit kell vagy kell-e beállítani valamit, hogy a fejmozgás működjön?
  • Dzsini
    Ott van a leírásban, hogy a feltelepített Opentrack mappában van az .apk - azt kell felmásolni a telefonra, engedélyezni a külső forrásból telepítést és futtatni.
  • Cowie
    Próbálom megcsinálni amit ír a csávó, de a telefonra telepítendő cuccot nem találom sehol.

Azt honnét lehet leszedni?
  • s_andras
    Ja, meg is kell próbálni ezt is minél jobban elkerülni.