23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    trailer részletek - aszteroidabázis, Dolphin és ilyesmik.
  • MerlinW
    1:1 arányú térkép? Mert csak az a jó:)
  • Dark Schneider
    Viszont a dobozosban van térkép is

simám megvenném az elite-et dobozosban, ha adnának hozzá térképet :D
  • Dzsini
    Szóval a 2.3 környékén jön a PS4 változat. Szép :)
  • s_andras
    https://www.youtube.com/watch?v=YESNObZJTgQ
  • etniez
    Ma leadtam az első térképeket, 2,7 m credit :) Nagyon sok bolygónak adtam nevet. Joviánok, napok, fémben gazdag bolygók és találtam egy Földszerűt is :)
    Tele leszek lóvéval, mire visszajövök.

Colonia már szövetségi státuszba rakott :D
    Utoljára szerkesztette: etniez, 2016.12.08. 13:59:29
  • s_andras
    Jó, elb.tam, a másikat karikáztam be, de az is ott van pont felette
  • s_andras
    "Nagyon nem" ??? Ennél jobban alig tudna útba esni!!
  • etniez
    Ezt megnéztem, nagyon nem esik útba :)
    Inkább megnézem majd youtube-on.
    De köszönöm a tippeket, szívesen várok továbbiakat is, ha van még a tarsolyotokban.
  • s_andras
    Én mindig kiválasztottam egy célt és arra törtem az utat. Első utam a Beta Lyrae rendszerbe vezetett, mert a Frontier-ben az "contact binary"-nak volt nevezve, és azt hittem valami különleges látvány lesz a két szorosan keringő csillag az anyaghíddal (de itt nincs ilyen, talán még kettőscsillag sincs). Második a központi fekete lyuk. Itt elvesztettem a fonalat hogy mi jött, de végiglátogattam a környéken lévő nagy, nevezetes csillagokat, mint pl YZ Canis Majoris, Antares, Rigel, Mira, Betelgeuse stb.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.12.08. 11:13:25
  • TokraFan
    OFF
    Megértelek, én még a rendes dobozos játékok világában szocializálódtam, és mai napig itt áll a polcomon vagy 70-80 dobozos régi nagy cím. Ugyanakkor, ma ez már érdektelen. A termetes és terjedelmes kézikönyvek világa végetért, a DVD tokokban max egy fecni van és a lemez, de sok esetben már a lemezen is csak extrák vannak, meg egy kód a játék digitálisan letölthető verziójához.
    Elite esetén valóban felesleges a fizikai DVD, mert a játék szerverről fut (pontosabban, a tartalom jelentős része ott van), a működéshez pedig mindenképpen internet kell. Tehát a doboz ebben az esetben csak egy illúzió, a játékot fizikailag így is digitális és nem tudhatod a magadénak abban az értelemben, ahogyan azt régen értettük. Ha a Frontier bedönti majd egyszer a szervert, hiába a fizikai DVD, nem fogsz tudni játszani!
    Én is nehezen álltam át, de ma már mindent Steam-en -vagy ha tehetem, inkább GOG-on-, digitálisan tárolok.
    A konkrét ügyben pedig érdeklődj a Frontier supportnál, hogy mikor adták fel a terméket és kivel, elvileg jobb helyeken kéne lennie csomagkövetésnek is!

ON
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.12.08. 10:44:12
  • RJoco
    De szépen fel van térképezve a környék.
  • Gundark 1 1
    Sok sikert :) repülj lassan és alacsonyan, az biztonságos :)
  • Dzsini
    Amerre kedved tartja :)
    Egy kis választék a környékről:
  • Etelkozi Vata
    :)
    Eddig ok.

De én azt se látom néha a map-on, merre induljak...
  • Dzsini
    1000 fényévenként :)
  • Etelkozi Vata
    Ti hogyan terveztek 1000 ly-nál nagyobb utakat?
    Gondolkodom egy felfedező úton.
  • ChuckYeager
    Persze tudom kb,hogy müködik ilyenek nekem is vannak,de itt valaki azt mondta beirom a kodot ès már indul is!azt nem èrtettem!
  • s_andras
    Jaja, ezek azok. Pont most jársz az első közelében, a második felé félúton.
    És a zölden fluoreszkáló gázóriást tartalmazó rendszer is útba fog esni később, esetleg visszafelé:
    BLUA HYPA HT-F D12-1226
    Könyvjelzőt nekik :)
  • etniez
    Várjál, én azt sem tudom, hogy vannak pihenők :D Egyelőre 2000 fényévet haladtam, mert közben azért felfedezgetek is. Viszek közben egy utast is, elvileg 24m lesz a bérem + a térképek. Mindjárt meggoolezom ezt egy kicsit.

Tádám: https://community.elitedangerous.com/galnet/uid/5800bf2d9657bab47f9912eb
    Utoljára szerkesztette: etniez, 2016.12.08. 00:01:40
  • RJoco
    Biztonságos utat!
    És maradj éber a csillagok közelében!
  • RJoco
    Az derék mennyiség.
  • RJoco
    Jó porfogó az a doboz...
    Én a játékot nem Steam-en vettem, hanem közvetlen a Frontier-től és digitálisan. Vagyis a megjelenés napja előtt már tölthettem le és nyüstölhettem a tréningeket. Amikor hozzáférést adtak a játékhoz, akkor már azonnal játszhattam.
    A patch-ek miatt amúgy is érdemes a digitális változatot választani a legtöbb esetben. Oké, hogy ott a dobozban a DVD, de pl. a 2.2-es patch csak 13 GB volt. És azt úgyis netről szedi le.
    A Rockstar-os GTA-t pl. jobb dobozosan venni, mert rémálom, mire a szerverről lehúzza az ember a 64 GB-ot. Viszont Steam-en nincs ilyen gond, ahogy hallottam. Viszont a dobozosban van térkép is. Szóval ilyen szempontból megérheti.
    És érdemes megnézni az árakat is. Anno az X Rebirth nagyon csúnya bukás volt és míg Steam 50-60 euróért dobálta, addig én otthon beszereztem 10 euróért (3000 Ft CDGalaxis-tól), dobozosan. Ha jól emlékszem, akkor van benne poszter is. És úgyis aktiválnom kellet steam-en, szóval...
    A NoMan'sSky bukása után lehet, hogy azt is megéri otthon most megvenni, hátha valahol nagyon olcsó. És később még abból is lehet játék, mint a Rebirth-ből.
    De alapvetően a legtöbb játékom nekem is netes. Steam, Origin, Ubisoft. A gépemben nincs is korong olvasó, bár a GTA miatt kellett vennem egy külsőt.
    Arról nem is beszélve, hogy a DLC-k úgysem fognak lemezen kijönni, mindenképp netről fogja lehúzni.
  • s_andras
    Ejtsd útba a THOR'S EYE nevű rendszert, a második pihenő előtt van nem sokkal. Én kihagytam oda és vissza is, mert akkor még nem tudtam róla.
  • etniez
    A Steam egy online játék piac.
    Ami megtetszik, azt megveszed, kifizeted. Onnantól kezdve megjegyzi, hogy az Xy játékot megvetted.
    A Steambe egy felhasználó névvel + jelszóval tudsz belépni.
    Én mondjuk Londonban élek, de megyek haza Karácsonyra, akkor a magyarországi gépemen is tudok majd játszani, ha akarok. Egyszerűen belépek a Steam-be, letöltöm az Elite-et. A lényeg az, hogy egyszerre nem tudsz két gépen belépni a Steam fiókodba, megakadályozva ezzel a fiók megosztást.
  • Roger6
    Fly Safe!
  • etniez
    Ma elindultam Colonia-ba, kívánjatok jó szelet!
  • MerlinW
    Steam tárolja a játékokat felhőben. Az account-odon levő játékokat bármikor, bárhol telepítheted kliensből. Nekem is van majdnem ezer játékom Steam-en.
  • Roger6
    Legalább olvasnál utána...
  • ChuckYeager
    De ez,hogy?Nincs feltelepítve a game?
    Akkor hogy müködik?
  • Roger6
    Igen, a Steam acc-on van minden játék, kurva kényelmes. Veszek új gépet, vagy másik gépen is akarok játszani? Nem kell cipelni, meg kódokkal szarakodni, csak bejelentkezek Steam acc-ra, aztán és kész. Mintha mindig nálad lenne az összes játékod.
  • ChuckYeager
    Szeretem ha a doboz ott van a polcon!Most akkor lesz benne DVD?Nov 27 rendeltem és még nem jött meg!
    Ti mindent digitálisan vesztek meg?
    Mondjuk ha ezt elöbb tudom meg!
  • Dzsini
    Összefoglaló Josh Hawkinstól a 2.2.03-ról:

• s_andras
    Az is valami... Meg talán amikor az elfogy, csak ráteszik az aktuálisat.
  • Dzsini
    Mivel nem kérésre gyártják le, hanem raktáron áll, az 1.0 és a hozzá való launcher van a lemezen.
  • s_andras
    DVD is van benne. Gondolom az aktuális teljes verzió rajta van, nem kell letölteni, csak mindig az újabb peccseket.
  • Dzsini
    Mondták, hogy azért is döntöttek a commodity feltételek eltörlése mellett, mert nem olyan egyszerű megoldani.

(a modultároló meg egész szórakoztatóan bugos néha, van bőven javítanivaló abban is :) )
  • RJoco
    Értem, köszi!
  • TokraFan
    "Cargo storage rövid időn belül nem várható"

Végülis, csak a játékosok 80%-ka várja nagyjából a játék megjelenése óta. Megoldani sem nehéz, a modultároló is működik.
  • TokraFan
    MIre jó a dobozos egyébként? Mivel a játék online kapcsolatot igényel és a Frontier szerverein van a tartalom java, tkp. a dobozban is csak egy kód van, a játékot nem kapod meg fizikai hordozón! Cserébe ahogy a példa is mutatja, hetekkel később juthatsz hozzá, mintha digitálisan veszed meg (az 2 perc és játszol).