ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a colonia nem hangzik túl rosszul, de gondolom nincs útközben pihenő, esetleg szervíz, ilyesmi. ha az útvonaltervező is olyan gagyi mint volt inkább be sem próbálkoznék. a jaques-el nem az volt a baj, hogy messze van (legalább van értelme a g5-ös ugrónak), hanem az, hogy folyamatosan scoopolhatatlan csillagokra tervezi az utat, és még plusz üza.tartállyal is állandóan meg kell szakítani a tervezett utat, az pedig már több mint bosszantó. egyébként van a coloniáról térkép vagy vmi. összefoglaló, hogy hány rendszer, állomás, mi található, stb.?
szerk: rakj le akárhol egy kocsmát, város épül köréje.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.01. 12:17:45
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
22.000 fényévre van...
iSS!
De vannak nagyon jó rövid-középtávú (1-10 ezer fényév) felfedezős utak, amik nagyon szép helyekre juttatnak el (erre gyűjtötték vagy egy hónapon át a játékos jelöléseket screenshottal). Ezekre általában pár naptól pár hétig tartó határidőt kapsz (oda-visszaútra). Itt jár a dudálásért kapott pármilliós bevétel, plusz a pár(tíz)millió, amit a "felfedező" turista ad.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.01. 11:55:46
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy ez így van, vagy sem szerintem sose fogjuk megtudni, mindenesetre bejött a dolog 😊
Az biztos, hogy jelenleg vastagon a legjobban személyszállítással lehet keresni, akár rövid távval, akár felfedezőket szállítva párezer fényéves (egy Asp Explorerrel néhány órás) kiruccanásokkal. És amikor visszaáll a normál díjazás, sokan lesznek, akik megtartják a taxizást, mint elfoglaltság, mert bejött nekik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.01. 11:51:24
Persze a Sothis-ozók még így is jól jártak: Ceoson, Sothison minden frakciónál allied vagyok, dobálják is a küldiket. Anacondával, ha bevállal az ember egy Coloniás utat, több küldit összeszervezve 100 M fölött lehet keresni. Kérdés: megéri-e?
Az út oda-vissza kb. 18 játékóra egy ilyennel.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.01. 11:46:51
iSS!
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.01. 11:38:53
hosszú idő után beléptem a játékba, hogy megnézzem mit műveltek a 2.2-ben. majdnem mindenütt pirosak az állomások, pedig nem látnék rá okot, és tuti, hogy nem követtem el semmit, még kifizetetlen büntim sem volt. patent...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.01. 11:34:35
iSS!
El kellett indítanom Horizons nélkül, így visszatett a bolygó mellé az űrbe, csak így tudtam elmenni onnan...
Ez bág vagy fíííícsör?<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
Ami adott az egy Hauler. 50k pénz és némi lelkesedés. Ezen az állomáson a Cargo rack-on kívül nem tudok mást beszerezni.
Vagy nem tudok ebbe a hajóba személyszállító kabint beszerelni, vagy ezen az állomáson nem árulnak.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A modul ötletet köszönöm.
Ha mégsem akarod, akkor pedig a hajóra szerelj Prospector Limpit modult, azokat beleküldve az aszteroidába megmutatja, hogy milyen nyersanyagok találhatók benne, valamint meg is növel a kitermelhető ércek mennyiségét.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kis iránymutatásra lenne szükségem. Látom van pár változás így nem áll össze a kép. Pár hónapos szünettel újratelepítettem a gépem és ezzel együtt a Dangeroust is. Beléptem, elkezdtem játszani, persze az első körben shift drive-ból valaki kiszedett, és kipukkantotta a gépemet. Kifizettem a helyreállítási díjat, de ettől még új felszreléseket kellett vennem a Haulerre. Ezért kicsit visszaesett a pénztárca szintem, gondoltam felveszek egy ártatlan kis küldetést, "Hozzál három doboz vizet" . Gondotlam kitermelem a közeli ICY belt körzetből. Odabattyogtam, nagy nehezen tegnap este másfél óra alatt kitermeltem 1dobozzal, 1et megvettem egy másik űrállomáson, (több nem volt 😞 (gondoltam bányászom vagy megveszem talán mindegy). Ma reggel visszabattyogtam a már korábban babrált ICY belt kupacba, 33% nál járok, de már vagy egy órája nem találok benne egy szem semmit se. Kifogyott ? Vagy én vagyok béna, vagy valamit rosszul csinálok, vagy nem tudom már mire gondoljak de ha három láda vlamit ilyen körülményes kibányászni amit korábban szerintem pár óra alatt sikerült összekapirgálni akkor most mi is van ? Nem érdemes bányászküldetéseket felvenni mert sosem érsz a végére ?
Másik kérdés.
A környék galaxisait úgy emlékszem már felfedeztem.
A térképeim is megvannak a rendszer elemzés szerint. Ettől függetlenül elég sok Unexplored nap van a környéken amit elvileg még a neve alapján is szerintem egyszer már felfedeztem. Elfelejtette a rendszerem, vagy valami más miatt kerültek felfedezetlen státuszba ? Megint végig kell járnom ezeket a napokat hogy rendes adatokat kapjak róluk vagy csak valami szenzor hiányzik a gépről amivel újra elérhetővé válnak ezek az adatok ?
Köszi.
Utoljára szerkesztette: Yag, 2016.11.01. 09:59:37
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.01. 00:19:42
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.31. 21:20:54
iSS!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egy Keelbacket kipróbáltam, vadászrepcsiztem egy fél órát, eladtam és visszatértem a Cobra IV-embe. Annak van elég belső helye, hogy minden szükséges modult elbírjon, ami a környéken felszíni és USS keresgéléshez elég. A Clipper felszerelhető nagyobb raktérrel ugyanígy, de tízszer annyi a rebuy rajta, a Python meg csúnya, nem kell 😊 (és el kéne adni a Clippert, hogy rendesen fel tudjam szerelni)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.31. 20:26:56
[merlinw.org]
iSS!
"This system is going to be changed slightly with an upcoming patch where you will receive additional warning when taking missions of this type.
I’m really sorry for any inconvenience caused and I would recommend avoiding missions with criminal or wanted passengers unless you are very good at avoiding scanners.
On this occasion I am going to compensate you for the loss of your ship.
I've added 8,054,716 to your account, I hope this helps! 😊
Kind regards,
CMDR Vulcan
Elite Dangerous Customer Support Wing"
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.31. 17:47:25
Sofagre-n mindkét űrállomáson lehet encrypted data és black box salvage küldetéseket felvenni, amelyek mind a BD rendszerbe mutatnak (elég sok a lövöldözés arrafelé). Körönként akár 8-10 mission-t is fel tudok venni. Meg is szedtem kicsit vele magam és a reputációm is komolyan fejlődött. Trader-ként Dealer lettem. :-) A Cobra MKIII kimaxolva, most keresek új masinát egymillió körül. :-)
Ha a powerplay-t kipróbálnám (majd egyszer), hogyan lehet Power-hez csatlakozni?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha olyan küldetésnél kapsz felszíni utat, ahol ez nincs, az bug és jelentsd nekik.
Pofád lapos Puttana, ennyiért még a légkondit sem kapcsolom be:

Balhéba keveredtem egy neutronnal (?) :

Remélem amilyen ronda, olyan hasznos lesz a gépparkban:

A Huge annyira Huge, hogy még a talajon is átmegy: