23609
-
#15035 Az is több, mint a semmi és azért mellette ott van még a 13 milla a küldiért. -
#15034 Pont-pont-vesszőcske, igazad van.
Akkor ezekszerint nem csak nálam bugol.
Vége a CG-nek, de én infót nem láttam az új helyszínre vezető útról. Vagy ez nem így működik? Ez volt az első CG-m. -
#15033 Csak hogy valaki ne értse félre: a koordinátáknál ha jól tudom nem x ezer a mérőszám hanem az ott egy tizedespont, ha erre gondoltál. Tehát pl 128.44 az "százhuszonnyolc egész negyvennégy század fok".
Egyébként tegnap volt nekem is egy olyan eset hogy már messziről láttam egy szabályos sötét területet mint a múltkor a Merkúron, és pont benne volt a rom. A felszín közelében olyan sötét volt, hogy semmit sem láttam, pedig nagyon közel voltam a célhoz. Gyanítom hogy ott sem volt valami hiba miatt. Leszálltam, kiléptem a menübe, és amikor visszatöltött, már jó volt a megvilágítás, és ott is volt az ismerős terep pár száz méterre.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.23. 09:59:53 -
gyurmak #15032 respekt. -
Amergin #15031 3200 LY-re a galaxis síkja "alatt":
-
invasive #15030 jól megszívtam, mire viszsaértem, vége lett. Kaptam 1millát és ennyi. -
#15029 Én ezt már úgy csinálom, hogy még magasan beállok 270 fokra. Ott megközelítem a -128 ezret, majd beállok 175 fokra, így marad a 128 ezer és mehet a másik számláló kb -28 ezerig erős ereszkedés mellett. -30 ezer alatt és 50 km alatt kilépek SC-ből. Irányt tartva (esetleg kicsit korrigálva) és boostolgatva hamar elérem a célt. Most már úgy is megtalálom simán, ha nincsenek obeliszkek a területen. -
#15028 Vége a CG-nek, aki 25%-ban volt az 31 misit keresett pluszban.
A területet ettúl függetlenül még lehet szkennelgetni. -
invasive #15027 Köszi köszi, ezt kerestem!! Így már megy! Thenk jú! -
#15026 Turret módban szkenneld (alapból asszem U billentyű), anélkül macerás. A szkennelés billentyűje nem emlékszem mi, én a jobb egérgombra állítottam, de a beállításokban megtalálod. -
#15025 -
VJP #15024 Nézd meg ezt, nekem ez segített: Youtube -
invasive #15023 Nagyon köszi! Bocs a sok láma kérdésért, kezdő vagyok.
Megvannak a romok a segítségedfddel. A kérdés most az, mit kell itt csinálni? Találtam türkíz színben izző oszlopokat, gondolom ezeket kell szkennelni. Ezt hogyan tudom megtenni? Kijelölni már sikerült, közel is mentem de semmi nem történik. SRV-vel vagyok, ez lemaradt.
Utoljára szerkesztette: invasive, 2017.01.22. 22:38:21 -
Luciferkee #15022 Na ide is eljutottunk, Amundsen Terminal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.01.22. 22:20:44 -
#15021 A koordinátákat kell figyelni. Először SC-ban meg kell próbálni nagyjából a jó helyre kerülni, aztán alámerülés után meg kell állni, és kiszámoltatni a helyes irányt pl ezzel.
Első sorba a saját adatokat ugyanilyen formában, mint ami a cél:
-31.8, -128.9
Aztán mehet a Calculate distance and bearing. Ez utóbbira rá kell fordulni, és menni egyenesen. Amikor közeledsz, már ki lehet szúrni a sok kis fekete falat és oszlopot. -
invasive #15020 Megvan a hold, nem találom a ruinokat. Már vay 1 órája repkedek körbe-körbe. Próbáltam a belinkelt videó alapján, de pont sötétben van a holdnak az a része ami kell, és nem látok semmit. :-) Létezik rá praktikus megoldás, hogyan találhatom meg? -
#15019 én pont ezért nem az anacondával mentem hanem összeraktam egy cobrát,40k kredit a biztosítás szal ha el is durrantanak nem érdekel.
Sztem átszerelek egy diamondback explorerre,nagyobb ugrás miatt. -
#15018 Egyre többször olvasom ezt. Senki sem rak rendet? Mivel lődöznek a vérpistik? Többen vannak együtt? Már nagyon fontolgatom, hogy visszamegyek a Corvettért és beállok őrködni egy kicsit. -
rogan99 #15017 Openben 2x is eldurrantottak 1 órán belül. Kis köcsögöknek nagyobb élvezet ne jusson az életben.
-
Amergin #15016 Köszönöm szépen a tippeket
Hamarosan elérem a Sag A* -t. -
#15015 itt van róla screenshot is: Venture's Reach
-
gyurmak #15014 MerlinW:
'Az említett 13 adatot megszereztem és még kettőt, random módon' azért az még érdekelne, hogy hogyan, mert ez úgy tűnik a világon rajtad kívül senkinek sem sikerült soloban. Azon is vitáznék h semmi értelme a solonak, egy 40-es ASP-vel kétszer megjárom, mire multiban hozzájönne a 13-hoz még 13. Esetleg kis ugrású hajóknál igazad lehet. A másik, hogy pl. multiban érkezve a solo 13-at sem biztos h meg tudod csinálni, mert nem aktívak az obeliszkek. Akkor már inkább soloban 13, aztán log out, log in multiban és campelni míg a többiek melóznak.
Az h soloban nem találja a nép a többi sitét, 2 dolog miatt lehet: 1. balfax a nép, 2. nehéz a feladvány. De azt biztosan nem, hogy nincs szó semmilyen solo módról, hiszen abban is meg lehet csinálni a küldetést, cg-től függetlenül. -
#15013 Nevet nem tudok de elég egyszerű: egészen biztosan pontosan a Sag A* felett (és alatt) lesz, mert ott a legnagyobb a "dudor" a galaxis lencséjének a közepén. -
#15012 ~2500-3000 fényévre a központtól a tengely mentén vannak ilyen csillagok (a központnál a legvastagabb a galaxis) - Engineerek előttről találtam két ilyet:
Quemie MR-W E1-8 +2854
Schao Pri WP-X E1-8 -2905. -
Amergin #15011 Valaki tudja, hogy melyik az a rendszer amelyik a legmesszebb van a z tengely mentén a galaxis fősíkjától és legálisan* elérhető?
Szóval, ahonnan a legjobban lehet rálátni "alulról" vagy "fölülről" a galaxisra.
Legálisan* = nem a fejlesztők segítségével, akik a teszt szerveren születésnapom alkalmából (mert megkértem szépen őket) kiteleportálnak a francba... -
#15010 Ha látod a "gázóriást" az már jó, pont a csillaghoz legközelebbi kell, ami egy Y törpe. Menj oda, és a 2. hold. -
invasive #15009 Á értem, köszönöm -
VJP #15008 Üdv!
Scannelni kell a rendszert. Kb. 800LS-re van a központi naptól a bolygó, tehát ha az alap scannert vitted magaddal akkor nem lát el odáig sajnos.
Javaslat: menj open-be és kövess valakit (99% hogy oda megy) és közben sűrűn scannelj. Ha 500Ls-re érsz már be fogod tudni scannelni a bolygót. -
invasive #15007 Szia,
Én is aszerint próbáltam amit leírtál, a ruin-os CG-t vettem fel.
A problémám az, hogy odarepültem a célrendszerbe (SYNUEFE XR-H D11-102), de nincsen ott semmi, csak 2db gázóriás és egy aszteroida öv. Nav beacon sincs amit szkennelhetnék. Mit rontok el? -
#15006 Na jó, részemről kiszállok ebből a társalgásból. Ennek így semmi értelme. További jó játékot. -
#15005 ...vagy sikerült még mélyebben kihasználni a hibát..? Brookes visszavonta talán azt hogy "a multi többet mutat mint kellene" ?
Amúgy itt nem "csak" arra kellene rájönni hogy hol van a második ősi állomás? A sok aktív oszlop jó arra hogy egyre több adat jöjjön ki belőlük, de mind a 101-et talán nem itt kellene kihackelni a multi-glitch segítségével, hanem a többi romos bázison lesznek. -
#15004 Lehet hogy rájöttünk a dologra. Négyen elkezdtük szisztematikusan dekódolni az oszlopokat. Feloldottuk a G területet Casket-el, majd mindegyikünk odament Casket + különböző tárgyyal. Az eredmény az volt, hogy az összes G oszlop aktív lett két sorban. Miután valaki eldobta a tárgyat, inaktív lett az adott oszlop csoport. Tehát a küldetés csapatmunkára lett tervezve. Még teszteljük a teóriát, aztán mehet Canonn fórumra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.22. 17:44:12 -
#15003 Valahogy összeszedték a 36 bejegyzést. A második site-ot nem sikerült megtalálni a kinyert adatok alapján. Ehhez lesz segítség a CG ereménye. -
#15002 Azt még nem olvastam hogy már le is mondtak a javításról. Mondjuk tényleg mindegy, mert úgy látszik hogy se így se úgy nem jöttek rá a nagy koponyák a megoldásra. -
#15001 Kb 50x lett leírva, hogy a multival az a probléma hogy több aktív, mint kéne és hogy nem lesz javítva, mert "így is jó". Ha bugos lenne, nem találták volna meg mind a 36 adatot. A szóló meg szerintem direkt lett 13-ra limitálva. A CG-t multiban meg még gyorsabb, hiszen az obeliszkek nem deaktiválódnak, csak cserélgetni kell a tárgyakat és scannelni az újonnan aktiválódott obeliszkeket.
Cultural adatokat pl szerintem nem is lehet szólóban kiszedni. Biological-ból is max kettőt sikerült.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.22. 16:18:25 -
#15000 Na akkor még mindig bugos a két multi mód. Nem "semmi értelme szólózni", hanem bevallottan elcseszték a multikat. A CG-hoz most a G jelű helyen lehet farmolni az adatokat, mert 4 oszlop van pár méterre egymástól, ahogy végzek velük, ki a menübe, vissza, és újra szkennelhetőek.
Már Tier7 van, mindjárt vége lesz. -
#14999 36 dekódolt adat
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.22. 15:39:41 -
#14998 Nos. Sosem játszom szólóban, most kipróbáltam. Az említett 13 adatot megszereztem és még kettőt, random módon, fogalmam sincs hogyan. Lényeg. a lényeg, visszamentem privát group-ba és összejött 30 adat. Valszeg direkt ez a quest-mechanika. Tegnap óta 6 kört mentem online több, mint 100 millió kreditért. Semmi értelme szólózni:)
Továbbá FD megerősítette, a data (alpha-epsilon) CG azért lett berakva mert látják, hogy nem találjuk a második site-ot, ezzel segíti a közösséget. A CG vége után valszeg kapunk pár utalást a helyére.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.22. 14:47:36 -
VJP #14997 Én ezzel a hajóval csinálom most: Adder
Lehet több ugrás vele, de akinek nincs pénze Asp Explorerre annak ez egy alternatíva. (Nekem van csak lusta vagyok azt összerakni.)
Lehet rajta még spórolni a pajzsal, heat sinkkel és a discovery scannerrer. Utóbbival csak akkor ha már térképen is látjuk a bolygót, különben a nagy semmi közepén fogunk lebegni ott. Elméletileg 800Ls-re van a naptól így egy intermediate scanner elég lehet.
Remélem valakinek segít ez! :) -
#14996 A videó alatti linken találsz térképet a helyszínről, szerintem ez a legegyszerűbb, érthetőbb és átláthatóbb. Én ezt nyomtattam ki és alá leírtam, hogy melyiknél milyen kombináció kell. Annyi kiegészítéssel, hogy én az 5. és 7. obeliszket is szkennelem (a kombót más táblázatokból szedtem össze), bár pénzt nem kapok, de adatot igen, ami jól jön a CG-hez.
A videókkal ellentétben nem egy helyre parkolok a hajóval. Kétszer odébb állok, így egyszerűbb cserélgetni a tárgyakat, a kocsikázással nem megy el rengeteg idő.