23609
1418743729.jpg
  • MerlinW
    Jogos azt használom, csak félrenyomtam a tervezőben, köszi a szemfülességet:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.24. 15:43:54
  • RJoco
    Ez lehet, hogy mindig is ott volt, csak eltűnt a zajban.
    Per/pill nincs nagy kedvem megint visszamenni, de lehet, hogy fél óra múlva a kíváncsiságom erősebb lesz.
    A tegnapi ottlétről megvan a felvétel, de azon semmi hasonlót sem hallottam ki még nagy hangerőn sem. Lehet megnézem fülessel is.
    A youtube videón nekem nem tűnt fel ismétlődés, anélkül meg nem hiszem, hogy értelmes élettől származna. Inkább csak egy 'effekt'.
  • s_andras
    Szívesen, bármikor.
    Még annyit hogy arra is figyelni kell, milyen messze van az állomás. Akkor lesz jó a profit/idő arány, ha minél kevesebbet kell utazni. 1-2000 LS már határeset.
  • MarkBlade
    Köszönöm szépen! Új vagyok még most ismerkedek és próbálkozok. Nagy segítség!
  • s_andras
    https://eddb.io/commodity
    Klikk a Profit oszlopra. A ritkaságokkal nem érdemes kínlódni, olyan kell amiből sok van egyszerre egy helyen: rabszolga, arany, stb
    Ugyanitt a felső menüben a Trading-nél lehet tervezni. Arra menj rá hogy egy ugrással tudj két rendszer között ingázni.
  • MarkBlade
    Pls adjatok tippet mivel lehet kereskedni ami jó pénzt hoz? Vagy program ahol jól meg tudom tervezni?
  • gyurmak
    Rjoco,

Itt vagyok a ruinon, én is hallom ezt a hangot, de nem tudom, szerintem sem volt eddig, bár így hogy most figyel rá az ember, lehet h más. Egyébként itt a forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=2gC9X5H6MeU
  • s_andras
    +hatékonyabb, azaz kevésbé melegszik. Felfedezőhajókra még a piros zónában lévő 2A-s is jó tud lenni, eseteleg egy kis mérnöközéssel.
  • etniez
    Ilyet még én sem láttam. szép :)
    Én tegnap nem találkoztam semmi igazán érdekessel, fekete lyukak és neutronok váltották egymást.
    Találtam egy Földet, ami Hold :D
  • MarkBlade
    Ez brutál jól néz ki...
  • VJP
    Nem akarok belepofátlankodni, de egy 3A-s Power Plant nem lenne jobb? Könnyebb, erősebb, drágább.
  • Dzsini
    Gyűrűs neutront még nem láttam...

Egy turistaküldetés is van hasonló rendszerhez (Collection of Wonders) - két fekete lyuk, balra egy gyűrűs fehér törpe, jobbra egy gyűrűs neutron:
  • Dzsini
    Az ugrótáv a hajó össztömegétől függ, tehát ha teli van az üzemanyagtartály, akkor kisebbet tudsz ugrani, mintha (majdnem) üres lenne. Pár fényévet számíthat, ami a +300%-al akár tíz is lehet.

Ezért is fordul elő, hogy extrémebb felfedezők kérik, hogy legyen lehetőség arra, hogy üzemanyagot ki lehessen dobni, mert azzal lehet centizgetni.
  • RJoco
    Ezért ez na... wazze...
  • RJoco
    És hol lehet megtalálni ezt a sugárzást?
    Én itt vagyok de semmi.
    Vagy solo-ban nem sugároz?
  • RJoco
    Köszi, lehet, hogy akkor veszek egyet Li Yong-Rui-nál, úgy olcsóbb. :)
  • MerlinW
    A Konda? 220 misi körül. De kifejezetten felfedezésre van belőve. Nincs elég chemical manipulátorom, még gyűjtögetek. Ezt a build-et 58ly-ig lehet feltekerni. Van még 6% az 5-ös optimal mass-ban. Sőt, ha szerencsés fuel/jump értéket kapok a 60 is meglehet.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 22:30:12
  • RJoco
    Cép! Nekem is kell! :)
    Normálisan felszerelve mibe kerül?
  • RJoco
    Azért meg lehetett volna csinálni ezt jól is multiban és nem csak 15 aktív obeliszk van.
    Mivel szkennelés után kialszik az obeliszk (solo-ban biztos), így multiban nyugodtan lehetne ugyanarra a kombóra akár 3 obeliszk is, de mindenkinek csak egyszer adna adatot és pénzt adott fordulón.
    Mi lenne ennek az értelme?
    A jónép nem 1 körül tobzódna.
  • MerlinW
    A második kondám (56-ot ugrik):

És egy Asp találkozó

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 21:31:10
  • gyurmak
    Tök igaz. És az FD-nek egy szerencséje van..hogy maga a játék jó és az irány is. csak hát a megvalósítás....
  • s_andras
    Nem az a legdurvább hogy nem gondoltak rá, hanem az hogy nem TESZTELTÉK... Kiderült volna, ha veszik a fáradtságot, és KETTEN eltöltenek ott HÚSZ kib..ott percet. Az openben nyomuló jónépnek is ennyi kellett hozzá hogy a legális 13-on kívül jöjjön megfejtés.
  • gyurmak
    A ruinon TÖRTÉNÉS VAN! elkezdett sugározni egy hangszekvenciát. amit már el is kezdtek fejteni. Lehet h kampó, de lehet h tényleg üzenet:

https://www.dropbox.com/s/tqtd7fn4o0laswz/Spec%20from%20Ruin.jpg?dl=0
  • gyurmak
    A frontier hivatalosan is elismerte, hogy szar az ancient ruins mission multija. A solo jó, ott minden úgy működik, mint ahogy kell. Hihetetlen, hogy egy olyan csapat, aki 2.1 millió darabot adott el tavaly a játékból, arra nem gondol, hogy mi lesz akkor, ha a dógozók multiban kezdik majd csinálgatni a küldetést. Ez nagyon égő a fejlesztőknek....forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=X2j4sTvzytk
  • gyurmak
    Szkennelők is kétfelé: -fejtők -pénzgyűjtők (akikből idővel fejtők lesznek.:))
  • gyurmak
    Nem tudok róla, ha lenne belépnék én is. Vagy csinálni kéne?? most mobiusban vok, eddig korrekt.
  • Ryder159
    Van magyaroknak Private Group?
  • Fenimor
    Meg lett a Top 10%, 39 Milla!
  • etniez
    Mennyien vagyunk úton :) Ahogy elnézem, a fórum kettévált:
    felfedezőkre és szkennelőkre :)

Egyébként a lenti kép egy olyan bolygón készült, ahol polónium 1% volt a leírás szerint, ehhez képest 20 perc alatt 30 darabot szedtem össze...
    Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.01.23. 18:32:52
  • etniez
    Szép lövés: Én 18000-re vagyok a Sol-tól, tegnap is leadtam egy 8 millányi neutront meg Földet.

Dizsni, mitől függ pontosan, hogy mennyire tölt fel egy neutron? 177-183 között ingadozik és volt olyan, hogy néhány tized hiányzott a tökéletes ugráshoz.
  • gyurmak
    Én top 50-be fértem csak bele, ott is kaptam +23 millát. Csináltam egy újabb tutorial videót magyarul, a solo 13 millát ezzel
    15 perc allat teljesen meg lehet csinálni. Van az elején pár mp. a site megközelítéséről is, akinek érdekes. Ez még csak az alfa site,
    de amíg nincs meg a következő, lehet vele jól pénzt keresni. Valószínű utána is, de majd látjuk mi lesz a következő napokban...

• s_andras
    Óójee, már ~900 "tonnával" a top 10%-ban voltam, és a végén még egy kört ráhúzva 1000+ lett, és ezzel maradtam is, 39 millió. Lehet hogy már írtam korábbinál is, de most megint látom hogy ebből nem húzzák le a sápjukat a bérelt pilóták.
    Érdekes, hogy megmaradt a Contacts menüben a Science&Research és lehet nekik tovább önteni, de minek.. Mindegyikből megtartottam egyet-egyet mutatóba. Apropó: lehet hogy annak is van jelentősége, melyik adat milyen szintű? Sorrendbe rakva így néznek ki:
    1 gamma
    2 béta
    3 alfa
    4 delta
    5 epszilon
  • RJoco
    Nekem minden kráter egyforma. Egyszerűbben megtalálom koordináták alapján. Bár a múltkor pont ráismertem a kráterekre és így egyszerűbb volt a koordinátákra menni.
    Nekem annyi időm nincs, mint neked. Talán 12x jártam meg.
  • MerlinW
    Én meg elmegyek a sötét oldalon a déli féltekéhez, megkeresem a nagy krátert, majd a dupla 8-as krátert északra tőle és leteszem a gépet a site-on:) A koordinátákat mát nem is kell néznem. Igaz voltam már ott vagy 20x.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 16:07:32
  • RJoco
    A Mission részben ott kell legyen a küldi is, amit az első dokkoláskor kaptál. Azt kell leadni és, ha előtte jól szkenneltél, akkor 13M a jutalom.
    Kidokk/visszadokk után ismét megkapod a küldit.
    A bal panel Transaction fülön tudod ellenőrizni, hogy épp mennyit fizet. Bonus jutalom 100M, de ez még nem elérhető. Az előtte lévő összeget kapod leadáskor.
  • invasive
    Akkor valamit nem jól csináltam, vagy nem tudom. Kaptam 1 milliót és ennyi volt. Az obeliszkekből szkennelt adatokat csak külön tudtam leadni a "communications" szekcióban valami kutatóknak vagy kiknek.
  • RJoco
    Ebben reménykedem :)
  • Dzsini
    Mivel pénz van benne, úgyis olvashatsz majd itt is róla több példányban :)
  • RJoco
    Az fain. Olyat nem olvasok, nekem túl angol. Akkor muszáj lesz másokra hagyatkoznom és reménykedni, hogy ismét megosztják tudásukat a többiekkel.
  • Dzsini
    Valószínűleg majd a GalNet hírekbe kerül ki valami iránymutatás.