ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is igaz, hogy kalózkodással nem lehet pénzt keresni, pedig ezt viszont egyszerűen meg lehetne oldani. A vételi és az eladási ár közötti különbséget, azaz a kereskedelmi hasznot a jelenlegi szinten tartva magának az árunak az árát meg kellene megtöbbszörözni, ergo az ebül szerzett holmi máris többszörös hasznot hajtana anélkül, hogy a kereskedelmi haszon irreálisan magassá válna, sőt, így még a bányászat is valódi alternatíva lehetne a pénzkeresetre.
de pl. kellene olyan szkenner, ami érzékeli a tűzharcot, akár pár szomszédos rendszerbe is átlátva. így könnyebb lenne felderíteni ezeket. jelen pillanatban kb. 0% az esély a "bűnözők" lokalizálására, még akkor is ha az adott rendszerben vagy és árgus szemekkel figyelsz. eleve feltétel, hogy egy instance-ban legyetek és ez is egy kicsit a rendfenntartás ellen szól. olyan mintha egy nyomozó kezébe nyomnának egy nagyítót, hogy nesze öcsém ott a dns nézd meg egyezik-e.
a másik oldal: simán lehet bűnözni, senki sem cseszeget, csak néhány npc, ha abba a rendszerbe tévedsz, ahol éppen köröznek. kipróbáltam, sorra kilövöldöztem az összes elém kerülő t-s hajót hovatartozásától függetlenül. összeszedtem tőlük mindent amit kidobtak/kiesett, hát attól meg simán felkopna az állam, annyira nem lehet vele keresni. ebben a játékben ezek a dolgok annyira nincsenek megcsinálva, hogy sehogy. hát ez a része sem egy x3. és ez a rész azért a régi elite-ben is teljesen jól működött.
res-ben nem illik másik játékosra támadni. azon felül nem is igazán éri meg. vagy az történik, hogy azonnal őt is megtámadják, vagy akit megtámadott az megy vissza elég gyorsan (resezés előtt a legközelebbi állomásra be szoktunk dokkolni, tehát már csak onnan kell kimenni), és még fittelnie sem kell, mert ugye eleve res-ezett. általában inkább az szokott történni, hogy a játékos "véletlenül" wanted lesz, és a többiek nekiesnek. a játékosok túlnyomó része nem tudja hogyan kell megkülönböztetni a játékost az npc-től.
Viszont ott annyival tisztább a helyzet, hogy tudod, mire számíthatsz. Én reselgettem, volt ott több játékos karakter, nem foglalkoztunk egymással. Próbáltam wing-be hívni őket, nem volt reakció.
Aztán pár perccel később az egyik beosont mögém és bedarált. Mindegy, ugorgyunk.
Nem tudom, hogy mi volt, de valamit rám küldött, amitől leállt a hajóm, mint ha lesokkolták volna. Mindegy, túléltem, szerencsére még mindig van 80m.
Közben tunningoltam az asp exp-t, így most 37-et tud ugrani, ha kipakolom akkor 40-et. Egy tunning még hátra van, de most nincs kedvem azzal foglalkozni, pedig már a commodity-t is kivették. Majd
Most kimegyek kicsit felderíteni, mert kireseltem magam. Google mutatott egy helyet, ahol össze lehet szedni 3m-t egy óra alatt.
Munka közben számolgattam, hogy a mostani hajómmal 12 óra alatt kiérnék Coloniába sima ugrásokkal, de szkennelés nélkül.
Lehet megint kimegyek, mert ott van még egy csomó felderítetlen fekete lyuk és neutron csillag. Hívogatnak 😊
A bubi körül alig van lyuk és neutron, biztos van valami csillagászati oka. Van?
És esetleg fejlődő mechanikát is csinálhatnának, vagyis amíg nem csinálok vagy érek el valamit, addig nem találkozhatom az ellenséges fajjal. Csak, hogy ne érjen meglepetés esetleg szállítás vagy felfedezés közben. Mondjuk némileg meg is van oldva a korlátozás a zárolt rendszerekkel, melyeket csak bizonyos feltételek megléte esetén old fel a játék. Mondjuk így korlátozni is kellene az idegen faj megjelenési helyeit, ami jelenleg meg is van.
A beállítás gondom megoldódott azzal, hogy kiszedtem a könyvtárból az extra beállítási fájlt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Az a tippem,hogy addig nem lesz itt face to face harc az idegen életformával(már ha van amelyik támadni fog) amíg játékos nem irányíthat egy capital ship méretű hajót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A megfelelő ott található tárgy vagy azok kombinációi jelenítik meg a feliratokat.
(a többi is fent van Redditen és máshol is)
Most akkor legalább 3 történetszál folyik - egyszer a (feltételezett) Thargoidok, akik épp szkennelgetnek minket, egyszer a romoknál a Guardianok megismerése, és egyszer az eddig elérhetetlen bolygófelszín, amit javítottak. Plusz mindezek mellé ott van a Formidine Rift titka.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.11. 17:41:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aztán rájöttem, hogy van egy Alap.1.8.bind fájl, ami a Custom-os pontos mása és lehet, hogy a játék betöltésnél a fejléc alapján olvasta a beállításokat, míg menteni már a fájl neve alapján tette. Most kiszedtem az Alap fájlt, következő indításnál kiderül.
Most épp a galaxy szervert indítják újra.
Amúgy azt sosem értettem, hogy mit élveznek ezek a kis gyökerek azon, hogy más játékosoknak kárt és bosszúságot okoznak. Mekkora hőstett egy FDL-el leszedni egy pajzs nélküli vulture-t? <#shakehead>#shakehead>
Lehet, hogy marad a kézzel átírás.
Az asztali parancsikon is a launchert indítja, így nem hiszem, hogy megoldás lesz, de kipróbálom majd azért.
Már volt hasonló gondom korábban, bár mindig csak TC-nél, játéknál még sosem. Még jó, hogy a mentett állást tudja írni.
A 'T' a targeting gombja, de jóvá is hagyom, hogy máshol legyen és el is fogadja. De minden indításnál el kell ezt játszanom.
1 éves a rendszer, gondolkodom a W7 visszarakásán, mert ez így nem járja.
Már le volt kapva a Vulture-m pajzsa, amikor hátulról váratlanul nekem eset a Fer-de-lance-val, küldött rám limpetet, raktétát, mindent..
Mik vannak....
esetleg megpróbálhatod visszaállítani a kompatibilitást, bár nekem erről az a véleményem, hogy ha már ez kell az rég rossz, de megpróbálni meglehet.
az már fel sem merül bennem😊, hogy a "T" egy másik funkciónál foglalt. mert azt ha jól emlékszem külön jóvá kell hagyni.
users\...\AddData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings\Custom.binds
Lehet hogy WX-nél máshol van.
Esetleg a W10 korlátozna be a játéknak?
TotalCommander-nél sajnos már megcsinálta.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Amúgy nincs mind letöltve, csak az első és ami ezzel együtt automatikusan jön (sima ED 64, +aréna).
FORC-FDEV... mappám nincs is (pedig régebben tényleg volt), csak a 10.7 gigás elite-dangerous-64. Valami elcsúszhatott, nem zavar, csak a frissítés miatt eszembe jutott lejjebb görgetni, és meglepődtem a túl hosszú listán, meg az elavult bétán..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Lecsekkoltam, már a pinned blueprinteknél is eltűntek a commodity-k. Megjöttek a military slotok is, a modulvédelemből ahol épp vagyok, ilyenek kaphatóak:
típus / súly / integritás / védelem
2D / 2 / 45 / 60
4E / 16 / 235 / 30
3D / 4 / 65 / 60
5E / 32 / 350 / 30
5D / 16 / 145 / 60
Ha elég gyors a neted, akkor érdemes lehet egy uninstall után letörölni a "maradékot", és újra hagyni, hogy letöltse, ami kell. A beállításokat a profilmappában tárolja, tehát azoknak nem okozol gondot így.
ezt a figyelmeztetést akkor szokták küldeni, ha a másik dokk, vagy a bejárat forgalmát zavarod.
Utoljára szerkesztette: elite84, 2017.01.10. 18:01:00
De általában én steam-mel indítom.
Egy kis segítség kellene. Az egyik állomáson éppen próbáltam leszállni, de ezt a figyelmeztetsét kaptam : Trespass Warning 0:30.... és tünés. Próbáltam kihátálni, de ahogy lejárt az idő le is lőtt az állomás védelme. Elötte kértem leszállási endegélyt és meg is kaptam. Bementem a kapun azán a nyakamba szakadt minden. Meg tudná nekem mondani valaki hogy miért ? Harmadjára nem szeretném újraéleszteni a hajómat eddig potom egy millám ment rá. Keressek másik állomást vagy valami rosszat csináltam ?
Köszi.
ELITE DANGEROUS: HORIZONS (64-BIT)
ELITE DANGEROUS (32-BIT)
ELITE DANGEROUS (64-BIT)
SINGLE PLAYER COMBAT TRAINING
ELITE DANGEROUS: HORIZONS (64-BIT)
ELITE DANGEROUS (32-BIT)
ELITE DANGEROUS (64-BIT)
ELITE DANGEROUS (32-BIT)
ELITE DANGEROUS (64-BIT)
ELITE DANGEROUS: ARENA (64-BIT)
ELITE DANGEROUS: HORIZONS - GUARDIANS BETA (2.2)
ELITE DANGEROUS - PASSENGERS BETA (1.7) - 32-BIT
ELITE DANGEROUS - PASSENGERS BETA (1.7) - 64-BIT
SINGLE PLAYER COMBAT TRAINING
Blueprint=blueprint-commodity.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.10. 16:06:29