23609
1418743729.jpg
  • s_andras
    :
    -térképjelölő jó lett, sőt jobb mint valaha
    -csillagtextúra is rendben

:
    -a mérnöki bázisok még mindig nem az elsők a kontaktlistában

Még nem próbáltam ki:
    -vadászok indítási épsége
    -bolygótextúra
  • Dzsini
    patch notes
  • s_andras
    Egy óra múlva jön a 2.3.0.1
  • Dzsini
    Mobiusban épp ott vagyok, ha valakit érdekel, van egy szabad ülés a hajón :)
  • Dzsini
    Figyeljétek az jelzőtáblákat, érdekes dolgok felé mutathatnak:
  • s_andras
    Így van, valószínűleg minél magasabb a felfedező rang, annál jobban jönnek. Az új díjazással végképp érdemes rámenni az elitre, a terraformálhatóság sokkal többet ér, és abból rengeteg van. Szerintem így még nulla szintről is 1-2 hét alatt meg lehet csinálni.
    A középen haladást már jó rég megszüntették, lehet hogy ez a hiba is visszatért?..
    ----------------------------------------------------
    2.3.0.1 jön már most kedden! Jejee.
  • RJoco
    Akkor neked jobban osztja, mint nekem. Eddig max 2db 1,2 millás fuvarom volt, a többi jó, ha 500k fölött van. (Mármint csoportonként.) És elég keveset is ad, egy váltássorozattal nem is telik meg a hajó. Ellenben sok messzi fuvart ad, ami meg nem érdekel.
    Éjjel az állomás frakció még rendes küldit sem adott. Pedig bíztam benne, mert rangot léphetnék, ha lenne küldi. És ki/belépés sem segített.
    Bár nálam még egyik fő tulajdonság sem Elite, lehet azokra kellene kicsit jobban rágyúrnom?
    Mondjuk már megszoktam, hogy ritkán kapok jó leosztást. És a legtöbbször akkor, mikor abba akarom hagyni a játékot.
    Most már neki sem állok, bár fél óra alatt összejönne pár milla, de tuti, hogy akkor lennének a jó fuvarok, mikor abba kell hagynom. És a meló miatt tényleg abba kell hagynom.
    A másik dolog, hogy érdekes mód a játékmódok közötti váltogatás nem oldja meg a repu bug-ot. Már a csík is szövetségest jelez és mégis lakat van a feladatoknál.
    A Beluga-n gondolkodom már egy ideje. De az jóval szélesebb, mint a konda és múltkor alig tudtam kimenni, mert annyian jöttek be. Természetesen középen... És még egy Clipper is rám fordult, mikor beért a bedobón.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.04.23. 14:14:16
  • s_andras
    40 fölé csak úgy lehet vinni ha minden helyre kabint rakunk. A kutterrel így csináltam, csak egy 8T-s raktér volt, mert az kell a jutalmak átvételéhez, no meg oda már úgyis csak egy 4 fős eco kabin kerülhetne. Se pajzs, se semmi, és EGYSZER SEM - de tényleg, kivétel sem történt - próbáltak meg szkennelni, se ki, se be! Nem lopakodok, nem boostolok, de nem is lassan dokkolok, az hétszentség :D A kutter azért jó, mert egyedül játszik a 8-as méretű hajtóműs ligában, dirty tuninggal együtt végképp messze a leggyorsabb nagy hajó, és könnyű bepasszírozni a levélbedobón, mert lapos és középen van a pilóta.
    Igaz, hogy pajzs híjján néha az apróbb "karcolásokat" javítani kellett, de a pajzs helyén lévő kabin meg két-három nagyságrenddel több pénzt hoz, úgyhogy megéri.
    Ritkán előfordult, hogy láttam luxuskörülményeket igénylő utasokat is amihez Beluga kellene, de általában csak egyszer kell végigmenni az open/pg/solo váltogatáson ahhoz, hogy minden helyre jusson millió fölötti csoport, esetleg az utolsó 1-2 kabinba már "csak" 800e körüliek.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.04.23. 14:03:55
  • Dzsini
    előzetes információk a 29-i eseményről
  • RJoco
    A silent módos téma szerintem nem amatőr munka. Inkább profi. És a berongyolást lehetne amatőrnek nevezni.
    Én anno próbálgattam a silent-et, még csempészett áruval, de igencsak macerás.
    Ha jó irányba állsz és nincs bemenő/kijövő forgalom, akkor amúgy a DC is bevisz minden gond nélkül és nem szkennelnek.
    Pont most volt egy tiszta köröm, úgyhogy ráhagytam a komputerre a melót, az meg kényelmesen bevitt. Nem kíváncsiskodott senki.
  • nibron
    olyat csak amatőrök csinálnak.:) annak azért meg van a fílingje amikor a lehető legnagyobb sebességgel döngetsz be a kapun. asszem birodalom visszavágban van amikor haj van a fordon kirongyol a féreg száján? na itt meg be kell, és még időben le is kell lassulni.:)
  • RJoco
    Mert nem szeretem, ha melege van a hajónak?
    Ez egy rendesen fittel Anaconda, fegyverrel. Bár még csak az FSD van tuningolva rajta, de épp azon gondolkodtam, hogy kéne egy piszkos meghajtó tuningot csinálni rá. Kíváncsi vagyok, mi lenne a végsebessége. És, hogy mennyire lenne meleg...

Ha meg lehetne valósítani, hogy kapcsolótábláról kapcsolgassam a modulokat és ne kelljen mindig félrenéznem, akkor lehet, hogy inkább a silent módot választanám. Már csak azért is, mert érdekesebb lenne. De, mivel ilyen nincs...

Illetve most jut eszembe, hogy már nincs rajta semmilyen hangár és a szkennerek is lekerültek. Pajzs, DC és egy raktér van a kabinok mellett.
  • MerlinW
    Miért nem osonsz be szépen nyugisan silent módban?
  • nibron
    azért meglepődnél, ha ilyen gyorsak lennének.:)
  • TokraFan
    Este én is kiopróbálom ezt a módszert. Talán még nem nerfelik...
  • RJoco
    *fák akart lenni a fék
  • RJoco
    1 óra alatt kerestem a kondával 17M-et és minden frakció barátságban van már velem.
    Jobb, mint az ásatás, pedig tegnap még épp oda indultam.
    Izgalmas, hogy a szököttekkel úgy kell besuhanni a levélbedobón. Anaconda-val 220-szal nem rossz. A végén épp meg tud állni. De onnan a DC már nem működik igazán jól. Annyira közel viszi a hajót az állomáshoz tolatásnál, hogy beleütközik a kiálló dolgokba (fék, irányító tornyok, stb.). És utoljára olyan szaltót dobott, hogy csak néztem és győztem megfogni a hajót. Még jó, hogy van rajta pajzs, arról nem mondok le.
    Az is mázli, ha már az állomásban vagyok, akkor nem tudnak szkennelni. Egyik körnél kicsit elbaltáztam a bedobót és éppen nem tudták befejezni a szkennelésem, mert beértem. Ott meg hagytam már a DC-t dolgozni.
  • Fenimor
    Kalóz optikai tuning...
  • RJoco
    Firefly-ben volt hasonló.
  • TokraFan
    What? 10 egész ojró ezért a ronda süniért? Elgurult a gyógyszerük?
    Eleve nem értem, hogy jön ide ez a Mad Max design...teljesen idegen az Elite világtól...
  • s_andras
    :D
    Pont így jött ki XD ...ááá dehogy: amikor kicsit több mint százzal (mármint 100e) fölé kerültem, akkor vettem egy bányászlézert meg egy raksicsomagot, megtankoltam, majd a piacon hidrogén üzemanyag és bioszemét vételével és azonnali eladásával 4-2/T CR bukással beszinteztem ;)
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.04.21. 20:45:24
  • nibron
    hogy hoztad össze ezt az összeget?:)
  • PiszkosFred
    Vigyazz, mert a vegen neked esik a tv2 vagy az origo :)
  • s_andras
    Nagy hajóval van ez 45M/óra is, ha már minden frakció szövetséges
    Van egy "érdekesség" ezen a képen :)
  • nibron
    az űrben tüske attól kap értelmet, amiért mindegyikre külön meg kell venni.:)
  • PiszkosFred
    Jol neznek ki (bar funkciojat az urben nem feltetlen ertem a tuskeknek), csak ne lenne kulon-kulon 8 font minden hajora :) Siman vennek ilyen - egyebkent jatek kozben camera nezet nelkul alig eszlelt - extrakat, de csak ugy, hogy egy raider skin megvetele azt jelentene, hogy minden hajora aktivalhato lenne.
  • Dzsini
    Megjöttek a trailerből a Raider pakkok - korrodált festés + tüskék, és ruhák a ruhásszekrénybe :)
    Album
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 15:51:13
  • kraven54
    Sima trade-nél is kapnak ráadásul duplán mert crew-ként is és wing-ként is
  • Dzsini
    Nem, küldetésekért, felfedezésért, ilyesmikért csak a kapitány kap pénzt. A kapcsolódó társak csak bountyból, CZ voucherekből és a bűnözésért járó vérdíjból "részesülnek".

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 08:19:39
  • tutituti
    Kérdeztem redditen is meg mindenhol,de megnyugtattál így már a hazaút alatt néha megtöröm a csendet egy kis harcolással.
    Vajon ha passenger missiont csinál az ismerős akkor azután is kapok valamit?Erre rákeresek :)
    Még egyszer köszi Dzsini
  • Dzsini
    Ha multicrewban te csatlakozol máshoz, akkor a hajód és te is 100% biztonságban vagytok. Nincs vesztenivalód, ha ő kipukkad akkor te visszakerülsz a hajódba, ő pedig kedvezményt kap a rebuyhoz.

Egyetlen "negatívum" érhet: ha vérdíj kerül e fejetekre, akkor a multicrew végén választhatsz úgy, hogy a vérdíjat elfogadod (vagy elutasítod, a teljes bevétellel együtt). Az meg, mire hazaérsz úgyis legacy bounty lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 08:05:26
  • tutituti
    Valaki tapasztalt fagyástha Overwolf böngészővel?A patch előtt tökéletesen ment,és tudtam böngészgetni miközben játszottam,de most szétfagy tőle még a menü betöltése előtt.(Reshade 3-at használok alatta,azzal nem hiszem hogy összeakad)

még egy kérdésem is lenne.Jelenleg Beagle Point felé tartok, viszont ha multicrew-ozni támad kedvem és haverhoz csatlakozom és ott meghalok akkor bukom az összes exploration data-t vagy mivel csak egy hologram vagyok,nem konkrét halálként számolja?

Köszi előre is
  • s_andras
    Elite: Dangerous - 35 million Credits Per hour in 2.3

Prohardverről, kiskuplung kollégától.

Tényleg működik. Alatta a hozzászólásokban van egy másik hely (Wu Guinagi), állítólag még több haszonnal. Most 1 órája írta Rorschach.
  • TomStorm
    Rendben,köszi az infot!
  • Dzsini
    Multicrew változások - megnövelt kifizetések és plusz helm-védelem (nem lehet csak úgy elpuffogtatni a kapitány SCB-it és kilövöldözni a vadászokat)
  • nibron
    nem mondod.:)) a kérdés lényege ugye arra irányult volna, hogy direkt van-e.
  • Ryder159
    Kijelölöd és máris olvasható
  • Dzsini
    Ez a <quote> tag, amivel jelzem, hogy idézetről van szó. Az topicbeli css kicsit megnehezíti az olvasását, de az én monitoromon fehér alapon világos szürkeként elég jól olvasható.
    A házigazda, vagy egy moderátor állíthat rajta, ha tudja, hogy mit csinál.
  • nibron
    lehet, hogy én nem tudok valamit, de már régebben is meg szerettem volna kérdezni, hogy amikor így illesztesz be valamit, annak mi az oka? ez valami egyezményes jel, vagy nem szeretnéd, hogy elolvassuk? :)
  • Dzsini
    2.3.01 május elején
    We’ve seen your feedback with regards to a number of bugs in the latest update, and the development team have been busy working on a release that focuses on fixing a large number of the common complaints. The release is currently scheduled for early May. These fixes include (but are not limited to) the list you can see below:
    - Galaxy map UI tag not pointing to selected target body
    - Packhounds having infinite ammunition
    - Multicrew bug fixes
    - Various Stability improvements across the board
    - Missing Galnet articles will be fixed
    - XBOX main menu softlock will be fixed
    - Large frame rate drop when friends log in to the game
    As mentioned above, there are other fixes and performance-related improvements included in the update. We’ll have the full list of changes for you as soon as it’s available closer to the release of the update in early May. Please do continue to support the game by reporting any bugs on our dedicated bug forum.