23609
-
#16518 Majd legközelebb megpróbálom. Már otthagytam. De ki tudja lehet sikerült a scan csak nem vettem észre. -
#16517 becélzod, elég közel mész (200 méteren belül ha jól emlékszem - a Generation Shipeknél annyi volt), és hosszan nyomvatartod rajta
szerk: régen elég volt csak becélozni, és közel menni hozzá, az üzeneteid közé (bal fent) bekerült a róla szóló adat. nem tudom a 2.3-al már szkennelni kell-e
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.07. 13:26:44 -
#16516 Alapba be volt állítva az egyik csoportban, de hiába nyomtam a tűzgombot nem történt semmi. Ezért gondoltam, hogy hátha valami spéci scanner kell neki. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet találtam az űrben.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.05.07. 13:23:58 -
#16515 A felszínen SRV kell hozzá.
Pont most a 2.3-ban lett az összes űrhajónak is alapból egy külön szkennere ilyenekhez. Gondolom ez az űrben lévő roncsoknál kell az adatkinyeréshez.
Mind a két esetre igaz hogy a fegyvercsoportoknál dedikálni kell nekik az egyik tűzgombot (elsődleges vagy másodlagos elsütése).
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.07. 13:06:29 -
#16514 Milyen scanner kell a Private Data Bacon-hoz? Mert sehogy se sikerül scannel-ni. Köszi a segítséget. -
TokraFan #16513 LOL -
#16512 Felvettem pár itteni játékost ingame. Senki ne lepödjön meg ha kap egy felkérést. Remélem nem gond. -
#16511 Aha, most nézem hogy a tech6 nem is volt a szólóból hiányzók között, ez egy könnyű egyszemélyes alfa1-es adat volt. De akkor mi van azokkal, amik csak openben jöttek 2.3 előtt?: lang4, hist6, bio8,10,11,12,19? -
gyurmak #16510 Nem, pont ezt mondtam, hogy az open bug már nem működik és a tech6 pedig meszerezhetetlen, ezért nem lehet megcsinálni. -
#16509 Hát nem tudom... már rég nem csináltam, két teljes kör és néhány apróbb portya után abbahagytam, nem is követtem, csak azt hogy a térképes oldalon raknak-e fel újabbakat (és nem).
Akkor az open trükközés még működik, csak ezt a tech6-ot ki-debuggolták... -
#16508 Mobiusban van egy szabad ülésem, ha valakit érdekel a Pleione nevű Generation Ship (még pár ugrás és ott vagyok). -
gyurmak #16507 Itt mindenki (Canonnosok is) a tech6-ot írják hiányzó, bugosnak:
ruins -
#16506 Nem, szerintem alfa v5 és gamma v5 azóta sincs, legalábbis egyik segédletben sem látom hogy ezeket a típusokat felfedezték volna.
LiveMan: mert egyszerre csak egy felületen vagyok hajlandó létezni. Igazából ide se nekik írtam ki (bár néhányan ugyanúgy olvassák ott is keresztbe mint én), hanem csak mert nem állom meg hogy helyrehozatlanul maradjon. -
LiveMan #16505 Akkor miért nem oda írod? -
gyurmak #16504 Ja igen, és mi az FDEV tanácsa? Kezdjék újra előről, tisztán a küldetést és akkor lehet h jó lesz....???? És volt aki megfogadta, újból végigcsinálta az egészet, persze ugyanazzal a szar eredménnyel....Amíg ilyen hülye a tábora az Elite-nek, nincs veszélyben a Braben birodalom... -
gyurmak #16503 A helyszínek megvannak, csak az utolsó adatot nem adja meg az oszlop(Technology 6). Az open verziónak pedig vége, tehát így most befejezhetetlen. Már az első peccsnél jelezték nekik, írták, hogy megnézik. A mostani peccsben ugyanúgy bugos. Szóval majd féléve megy a küldetés, azóta volt 2 peccs, szarnak rá. Majd a következő peccsben!:) -ha nem akkor sem baj, nem szabad bántani a fejlesztőket... -
#16502 Azta, ezek szerint most már muszáj lenne megtalálni hozzá a maradék 2-féle helyszínt? Az open-varázslatnak vége? Kb több mint egy hónapja 113 találatnál állt meg a számláló..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.05. 16:46:47 -
gyurmak #16501 A pöccs olyan jól sikerült, hogy a ruinost azóta egyáltalán nem lehet befejezni, sehogy. -
TokraFan #16500 Megy még az a ruinos izé? Vagy van valami hasonló nagyobb küldetés? Nem játszottam egy ideje. Még mindig nagyon bugos a game a patch óta? -
#16499 Drága kollégák a prohardveren: a hajótest (hull) nem sérül SC közben, az ami ilyen módon le tud menni 0-ra, az az INTEGRITÁS!! -
gyurmak #16498 Ha akkor meguntad, pár nap után most is meg fogod...A továbbra is bugos küldetéseket meg hagyjuk is...
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.05.04. 18:56:25 -
#16497 Én erre: #16471
Ez most volt, jóval a béta után. Csak az elsőnél távozó idegenben különböznek. Szerintem. -
#16496 Az előző (ha ugyanarra gondolunk) az véletlenül látszott a bétában, ahol a Maia permit lockos volt. -
#16495 Ez ugyanaz a (random) korvett amit az előző filmen otthagyott a szotyiűrhajó. Szerintem openben folyamatosan lestoppolták egy ilyen esemény helyszínét, és azt nézegetik felváltva az újabb érkezők, ezért nem tűnik el. -
#16494 + holo me / multicrew
+ passengers -
#16493 Elsősorban a mérnökök - azokat fedezd fel (be is fognak jelentkezni), rengeteg fejlesztési lehetőség van a hajódra rajtuk keresztül.
Ezen kívül - gondolom mivel PP-vel elég jól lehet keresni van rá pénzed - egy nagy hajóra telepíthetsz indítható vadászt, lövöldözni az is jó móka.
Van egy új lakott zóna a galaxisban, Colonia központtal, 16ezer fényévre a Buboréktól, vannak új típusú állomások, a Maia környékén találkozhatsz ismeretlen felépítésű és működésű (valószínűleg idegen) hajókkal, és... még csomó minden ami most nem jut eszembe :) -
#16492 Sziasztok, Horizons után kicsivel leraktam a játékot (PP-t max-on vittem pár hónapig még, ott untam rá picit), most venném megint újra; mit tanácsoltok, röpködjek körbe aztán majd rájövök mi az újdonság, vagy van valami, amivel érdemes kezdeni (esetleg valami main quest szál, vagy ilyesmi)? Köszi előre is! -
#16491 Maiaban valami készülődik... Újabb Distress Call (Threat 0)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.03. 07:34:06 -
#16490 Nincs elcsúszva, tényleg van ott több "kör" meg ív, de én a legkülső olyanhoz illesztettem ami teljes. A tetején és a két szélén pontosan érinti, így az alján látszik hogy mennyivel rövidebb a kistengely mint a főtengely.
------------------------------------
Ja tényleg, most esett le hogy ugyanezen az elven működik a Quince rendszerben is a trükk. -
#16489 Valóban! Problem solved! Hálás köszönet! -
#16488 Mintha a négyzet kicsit el lenne csúszva, a tetején úgy tűnik nekem, hogy kitakar egy ívet, míg az alján meg hely maradna.
------------------------------
Én ezt a taxis cuccnál vettem észre.
Egyik küldi típusnál el kell menni a bolygó mellé és ott szkennelni a bóját. A másiknál elvileg a 3-as bolygóhoz kellene menni és ahogy néztem, landolni rajta.
De ahogy szkennelem az űrben lévőt, azonnal elfogadott lesz az összes küldi és dokkolhatok is vissza. -
#16487 Ugye hogy kör volt?! Éppen hogy nem karika az, a négyzet nem tud "odébb" lenni: azért lóg lejjebb, mert egy ellipszist keretez..! (Vagy nem értem tisztán amit írsz..)
-------------------------------------------------------
Más: újabb fajta küldetéshalmozó bugot találtam! (Legalábbis nekem az.) Felvettem 6 db Planetary scan jobot, mind más-más rendszerekbe mutattak a környéken. Elindultam megcsinálni a legközelebbit, és amikor megtörtént a szkennelés, egyszerre 5 azaz ÖT is teljesített állapotba fordult! A csillagtérképen is csak egy célpont maradt, azt is letudtam, így két kör után visszatérve mind a hatért fel tudtam venni a zsetont
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.02. 00:09:42 -
#16486 Nekem a képen is karikának tűnik, csak a négyzet van odébb.
Amúgy szerintem biztos, hogy rendes kör volt, nem ovális. -
#16485 Amikor bolygófelszínről felszállás előtt becöffen a hajtómű, az a szimbólum nem volt régebben karika? Most lapított, és nem ilyenre emlékszem..
Szemléltető ábra.
Négyzetekkel bekeretezve jól látszik, a bolygóhologram és az iránytű rendben van. -
#16484 Próbáld meg az Options -> Graphics részben állítani a "Mouse cursor" lehetőséget - hátha valamelyik változat jobban működik neked (ez elsősorban a VR-es felhasználóknak lett kitalálva, de olvastam pár helyen, hogy ez segített). -
#16483 Skacok!
Az állomás menüjében ugrál a kurzor a 2.3 óta. Találkoztatok már ilyennel, ha igen van orvosság rá? -
#16482 Drew Wagar @drewwagar:
CMDR Salomé killed. Tsu, Raan and Yuri survived. Listening logs detected in the TEORGE System.
Tekintve, hogy mind a négyen tudtak a fontos információkról, semmi nincs veszve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.30. 06:54:00 -
#16481 Nem, Drew leírta, hogy ha meghal, akkor meghal. Mivel sztorinak létrehozott karakter volt, ezért gondolom egyszerűen nem fognak többet játszani vele. -
Fenimor #16480 És most akkor nevet fog változtatni? -
#16479 CMDR Salome, vagy rebuy-olt és az utolsó hangárban rejtőzik, vagy sidewinder-rel kacsázik a kezdő rendszerben:))