ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harmless
Merchant
Scout
Helpess rangolban vagyok. Elég hozzá, vagy kell még csiszolni kell, hogy mérnökökkel tudjak bótolni ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.15. 14:54:36
[merlinw.org]
Ancient Ruins: szinte óráról órára változnak a közösség tapasztalatai alapján a leírások, hogy mit, hogy mikor kell csinálni.
A Mobius csoprtot ajánlom én is ott vagyok, a közösen megkapott szkenneléseket nem tudom megerősíteni, az viszont feltűnt,
hogy más obelixkek szkennelésével is kaptam már meg olyan kódot, amit elvileg nem kellett volna, lehet pont azért mert
akkor épp vki más is megfejette a csapatból. Tegnap még dél körül csináltam egy streamet az akkori tudás(om) felhasználásával,
így még elég kezdetleges és béna. meg le is állt a szerver, de pár alap dolog van benne. Most megint nekikezdek, lehet streamelem is,
meg majd megosztom mire jutottam. Igen, egy csatorna jó lenne ahol tudunk voicolni azokkal akik ezt a missiont csinálják..
na a tegnapi stream:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.15. 14:50:38
Nem tudok kipakolni mert elkaptak feladat teljesítés közben és az első rakomány megsemmisült, vagy nem tudnak kifizetni mert nincs ilyen Termpered Alloys vagy mi ... vagy még kell még valami harmadik bigyó amit nem tudom mi, hogy végezzek a feladattal ? Dobjam a két faladatot és keressek másikat ? Valami trükk biztos van amiért nem tudom befejezni. Köszönöm.
[merlinw.org]
Tehát lényegében, ha ott vagyok a területen és nem csinálok semmit, akkor is kapok adatot?
Na nem mintha ezt akarnám tenni, de akkor, összebeszélve a kombinációkról, elég lenne csak egyszer végigcsinálni, ha vagyunk elegen?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.15. 02:55:33
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Most solo-ban mentem, így nem volt gond. Bár kilépésnél megint crash-elt a játék.
[merlinw.org]
Holnaptól felfedezek újra.
Az előbb megállított egy Asp, gondoltam az nem gond a Python-nak. Igaz deadly volt a tag. A pajzsát simán leszedtem, de az armor csak nem akart hullani, annyira, hogy leszedte a pajzsom és rendesen amortizált, mikor jött egy dc. Visszakerülve a játékba minden 100%-on volt. Elugrásnál megint dc-zett.
És most még szervert sem lát...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.01.14. 21:26:59
Tehát, orb-ra 2 csoport obeliszk aktiválódik. Elviszed az orb-ot és mondjuk a tablet-et mindkettőhöz, scanneled őket. Visszamész a hajódhoz, majd elviszed az orb-ot az urn-al, és így tovább. Ha minden variáció megvolt, jöhet a tablet a másik néggyel, az urn a másik néggyel, a casket a másik néggyel, stb stb.
[merlinw.org]
Amint végeztem a tuninggal a hajón, megyek én is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.14. 20:27:47
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ha azok az obeliszkek aktívak és az a cucc van nálam amit írnak, mindig jó a kombó, de más obelixkek xkennelésével is volt már megfejtésem..
xóval még fax tudja mi van. Ami biztos, hogy 5 kategória van: hist, tech, bio, cult, lang és ezekből mindből kb 20 adat amit meg kell fejteni azaz kb. öxx. 100 data. Eddig nekem 5 van meg... majd látjuk, hogy mit írnak a fanok, van-e még okosság, mert így nem biztos h éri a 100 millát. Arról nem is bexélve, hogy negyedóránként akad le a frontier servere...
mondjuk jó itt lenni, hogy ennyi community tag keresgél, üzenget, stb. az srv-k mint a xentjánosbogarak....
valaki csinálja még ezt? egyéb tapaxtalatok?
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.14. 19:13:13
Ok,thx frissítem a videót az infóval.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.14. 13:42:52
Persze, de ebben az esetben ez egy teljesítmény lett volna bárkitől, a srác a fórumból pedig nyilván így járt volna és kész, ez benne van a pakliban. De Te nem önmagadtól találtad meg tőle függetlenül, hanem szándékosan mozdultál rá, kvázi kihasználtad a srác lelkesedését és tudatosan nyúltad le a fórumban okvasottak miatt, ez azért egészen más tészta, ez erkölcsi, etikai szempontból nálam nincs rendben.
De nincs jogom belepofázni, elítéléni meg főleg nincs, maximum saját vélmeényem lehet a dologról. Pusztán elvi szinten.
Be is fejeztem a témát ezennel.
Pont tennap csináltam erről egy tutorial videót:
https://www.youtube.com/watch?v=JOHWZwAcyAA
Üdv,
gyurmak
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.01.14. 12:01:38
Minden convoy beacon halott, nem jön arra semmi.
Összefutottam véletlenül egy T9-el egy anarchy rendszerben, ki is lőttem azonban, kaptam is 3-at. 2 óra / 3 db. Még 9 kéne....
Próbálom az 5. fsd tunningot megcsinálni, de nem tudok szerezni.
Olvastam neten menekült konvojok megsemmisítését meg fegyverkereskedők levadászását, nem működnek.
Nem tudom, hogy a patch miatt, de nem spawnolnak a lelövendő hajók, voltam már vagy 10 rendszerben.
De túl sokat mea culpáztam már, picit átlendülnék ellentámadásba is: azzal hogy kitesszük leadatlanul, kicsit olyan mintha előre lestoppolnánk, mert hát milyen szemét az aki rámozdul, ugyebár.. De a játék alap működése más: vissza is kell érni vele. Tudom hogy iszonyat kevés az esélye ennek, de próbáljunk kilépni a kicsiny magyar körből, és nézzük nagyobb léptékben: mi van ha valaki éppen azon a környéken kóricál, és mégha valószínűtlen is, de előfordulhat hogy ő is megtalálta volna önállóan ugyanazt (szélsőséges esetben mondjuk úgy hogy eco módban söpör végig módszeresen egy egész szektort, és amikor a képet látja, kiderül hogy a 42. ugrásakor pont oda érkezik).
Mégegyszer mondom: tudom hogy ennek szinte semmi esélye. És biztos vagyok abban hogy ő csak lelkesedéstől hajtva osztotta meg, nem pedig ilyen hátsó szándékkal, de szerintem se azért nem jó mert szabad préda (mint egy hazatérő felfedező), se azért mert nem illik így befoglalni semmit előre és menni tovább kényelmesen.
Vegyél Advanced scanner-t a hajóra, az való egy Asp-re. 1,5M, de ha azt elsütöd, akkor a teljes rendszert felderíti neked. Utána már csak oda kell menni az égitestekhez és közelről is szkennelni.
Van olyan rendszer is, ahol csak egyetlen egy nap van és más semmi. Ez természetes. Nem minden rendszerben van bolygó is, de minden rendszerben van nap.
Az, hogy egy rendszer felfedezetlen, csak akkor tudod meg, ha odamész és megnézed a system map-ot. Ettől függetlenül neked úgyis felfedezetlen lesz, ha már előtted felfedezték.
Abban nem vagyok biztos, hogy csak a lakott rendszer térképét lehet megvásárolni vagy az összes felfedezettét, mert így meg lehet keresni azokat a környéken, amikben még senki nem járt. Ahhoz biztos, hogy nem tudsz térképet venni.
A PowerPlant növelése nem mindig segít. Van egy maximum és, ha sok A-s cuccot teszel a hajóra, akkor előbb-utóbb ki kell kapcsolni ezt-azt, ha előszeded a fegyvereket. Erre jó, ha már most rászoksz és megtanulod a beállítást. Tényleg mázlid volt, hogy a kalóz nem támadt rád.
És láttunk már példát arra is, mikor egy szerencsétlen pajzs nélküli Vulture-t kilő egy Fer-de-lance, hátulról.