23609
1418743729.jpg
  • KiruHoshino
    Köszönöm a tanácsot. Akkor beruházom egyre. :)
  • Dzsini
    Nagyon jó mindenes hajó az Asp Explorer is, következő lépésnek, ha megvan rá a pénzed jó választás.
  • KiruHoshino
    Érdemes lecserélnem a Cobra MK3-am egy ASP Explorer-re? A Cobrámat mindenes célokra használtam eddig. Küldetések, felfedezés és fejvadászat.
  • RJoco
    Nem kapsz üzenetet, ha olyan obeliszket szkennelsz, amilyen adatod már van. És ezzel együtt pénzt sem kapsz. Legalábbis 2.3 előtt így volt.
  • s_andras
    2.3 előtt mindig a Transactions fülön néztük a küldetés aktuális összegét. Ezt a hibát illett volna javítani...
  • KiruHoshino
    Szkenneltem de nem jöt üzenet. Ilyenkor mi van? Hogy tudom meg, hogy jó-e?
  • s_andras
    Szerintem Casket+Casket.
  • KiruHoshino
    Végre megértettem a Ruins-t. :D Az első 1 misi már meg is van. Elég sokáig kellet tanulmányoznom a térképeket mire leeset a dolog. :D Csinálom tovább. :)

Itt mi az item kombináció?

Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.05.16. 20:45:44
  • PiszkosFred
    Akkor taxizz! Cobrat at tudod alakitani ugy par creditbol, hogy siman el tudd vallalni a 300-800 ezres egyszeri "vigyel el oda" fuvarokat es a 1-2 millios turistas tobb lepcsos "latni akarom ezt, meg ezt, meg ezt" turakat is. Csak maradjon 2-4 hely cargo is a hajon, mert ha a penz melle cuccot is kapsz rewardkent, akkor nem tudod befejezni hely nelkul.
  • KiruHoshino
    Ennyire azért nem vagyok kezdő. :D Még 2014-ben vettem meg a játékot. Csak nem mindig játszottam. Most, hogy pár haverom is megvette gondoltam most már tényleg komolyabban elkezdek játszani és szerzek gyorsban egy kis lóvét, de ez a rom szkennelés nekem kínai. Az egy óra alatti 13 milla csábítónak hangzott. Elején még sokat felfedezgettem, de ez nekem nem jött be a monotonitás miatt. Inkább csak küldetéseket csináltam és RES-t takarítottam, de ezekből nem jön nagy lóvé.
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.05.16. 02:08:49
  • RJoco
    Ez esetben akkor "Köszönjük Emese!"
    Még egyszer nem fogom megcsinálni a térképet, de így meg használhatatlan, hacsak nem felcserélgették a site-okat.
    Keress a térképen egy olyat, ami illik oda, ahol most jársz.
    Ha nem találsz, akkor teljesen megvariálták.
    Ez esetben vagy használod a neten lévő többit vagy más bevételi forrás után nézel.
    Bár talán még mindig gyorsabb ezen egyszer végigmenni (ha működnek a webes leírások), mégha nem is lesz meg az összes, de 90 millát össze tudsz szedni, amiből vehetsz már egy nagyobb hajót.
    Utoljára még a taxizás volt kifizetődő, de már rég játszottam vele.
    A Cobra-val jelenleg kereskedni és lövöldözni tudsz még.
    Bár a felfedezés is jobban hoz most és ahhoz nem kell a nagy ugrótáv, inkább minél több rendszert kell meglátogatni.
    Van is kép arról is, hogy mely bolygóábrák milyen bolygót takarhatnak. Így kiszűrhető az értéktelen jégbolygó, ezeket nem kell leszkennelni. A legtöbb amúgy is hold egy gázóriás közelében, ott meg elég lassan megy a közlekedés és közel is kell menni.
  • VJP
    Változtattak a helyszínen. Ez a mostani állapot: Link
    9 elérhető adat van most itt.
  • KiruHoshino
    Az adott térképeden nem minden van úgy mint most. Rengeteg helyen hiányoznak dolgok mint ahogy a térképen látszik. Ez hogy lehet?

Pl.: Az 1-es hely nincs is ott.
  • RJoco
    Térkép
    Ezen minden rajta van.
    Először érdemes összeszedni a kellő dolgokat és a hajó rakterébe pakolni. Ehhez kell egy min. 8 rekszeszes rész.
    Majd mindegyik obeliszknél a megfelelő kombinációt kell az SRV-d rakterébe rakni. Egyszerre csak 2 fér bele.
    A számozás az általam végigjárt utat mutatja, de te mehetsz másfele is.
    Én a hajóval inkább átparkolok többször, hogy könnyebb legyen az SRV-vel mozogni. És kevesebbet is kell. Szerintem gyorsabb, mint egy helyről elérni mindet.
    Arra kell figyelni, hogy az obeliszkekhez ne parkolj túl közel, mert, ha nem jön elő a turret az SRV-n, akkor a szkennelés sem megy.
    Ha több rendszert is be akarsz járni, akkor érdemes itt összeszedni mindenből kettőt, mert más térképeken nem jelöltem ezeknek a helyeit.
  • KiruHoshino
    RJoco: Köszönöm az útmutatásod. Mi az ami kell a dekódoláshoz? Mi ez a sorrend?

Minden scanneléskor ez az üzenet fogad.

• RJoco
    2.3 előtt mindegy volt a sorrend. A lényeg, hogy adott obeliszknél az legyen az SRV cargojában, ami kell a dekódoláshoz.
    Nekem van egy 94-es térképem. Elvileg többet is össze lehet szedni, de még nem módosítottam a térképet.
    Viszont szerintem neked jobban megéri, ha csak oda mész, ahol vagy. Azt kb. 1 óra alatt meg lehet csinálni (állomástól állomásig) és 13 milla jön össze a 15 aktív obeliszkből. De nem is kell mindet szkennelni, csak a megfelelő 13-at.
    Az egész bejárása minimum 7 óra vagy több. A rengeteg kidobást a játékból nem is számolva, ami azért elég idegesítő tud lenni.
    Bár lehet, hogy kicsit uncsi mindig az elsőhöz járni, de gyakorlod az SRV vezetést és hamar megismered a terepet. Azért van 1-2 kacifántos ásatás, ahol nem szívesen vezetek.
  • KiruHoshino
    Ez nekem nem megy. :D Ehhez én balfasz vagyok. Úgy tűnik más módot kell találnom pénzszerzéshez. :(
  • KiruHoshino
    Úgy tűnik megváltozott teljesen a scannelési sorrend a 2.3-ban. A jelenlegi térképek és videók már nem segítenek. :|
  • s_andras
    Na bakker, ezt nem találtam meg... köszi. Azt hiszem a vektorossal nem tudtam volna dolgozni, és talán már elég jó a felbontása a kisebbnek is.
  • Dzsini
    edassets.org -on én láttam CQC változatot is, ráadásul vektoros is van, úgyhogy bármiféle tervezéshez jobban használható, mint egy png
    (érdemes amúgy összevetni a saját árakat a Frontier saját tervezőjével, nem tragikusan drága az se)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.05.15. 14:55:24
  • s_andras
    Szívesen. Vannak itt kollégák akik a 2.3 utáni helyzetet jobban ismerik, remélem kijavítanak ha rossz dolgokat is írtam.
    -----------------------------------------------------------------------
    Más: érik az hogy csináltassak magamnak Elites pólót, emiatt kerestem logókat, CQC-s nem volt, gyártottam. Akinek kell esetleg valami miatt:
    -mind a 4
    -egybeforrva
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.15. 14:51:45
  • KiruHoshino
    A kapott adatok alapján szerintem meglesz. :) Nagyon szépen köszönöm a segítséged. :)
  • s_andras
    Ja hogy épp most csinálod... Ezt csak azért kérdeztem, hogy tudnék-e a helyszínen segíteni - sokkal gyorsabb lenne, mint itt írogatni -, de nekem 5 előtt esélytelen.
  • KiruHoshino
    Sikerült a küldetést megszereznem és most jelenleg útban vagyok a Synuefe XR-H d11-102 rendszerbe. Köszönöm a listát és a térképet. Jelenleg 6 ugrásnyira vagyok (Max 26ly tudok ugrani egyszerre). Épp tankolok egy csillagnál ami eltart egy darabig. :S
  • s_andras
    Kisfilmet a 2.3 utáni helyzetről nem nagyon találok, de az alapokhoz jó bármelyik korábbi. Kell egy SRV, de először Meene-n be kell dokkolni hogy adjon egy küldetést, és ezen a listán az első a legközelebbi. Ajánlom hogy itt ismerkedj meg a dologgal, van még egy térkép is a tárgyak helyzetével (remélem ez nem avult el).
    Mikor leszel ott?
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.15. 12:46:01
  • KiruHoshino
    Köszönöm Nimrod. Sajnos csak egy Cobra Mk3-am van. Így meg kell próbálnom amit írtál. Tudsz valami leírást adni, hogy mit és hogyan?
  • s_andras
    Utolsó mondás az hogy a +100M jutalmat nem lehet megszerezni egy 2.3-mal jött bug miatt, csak az 1M/adatcsomag működik százszor. Emiatt a legjövedelmezőbb módszer valószínűleg az hogy a Meene-hez legközelebbi néhány különböző típusú helyen be kell gyűjteni 20-50M-t, leadni, és ezt ismételgetni. De ha csak a pénz a lényeg, akkor inkább ez: #16406 Igaz, nem árt hozzá a magas felfedező rang és egy nagy hajó.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.05.15. 11:57:17
  • KiruHoshino
    A Guardian monoilith scannel-getés még mindig mocskosul nagy pénzt add? Lehet vele még pénzt keresni? Ha igen tudna valaki küldeni valami videós leírást vagy hasonlót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Biztonságos utat Parancsnokok. :)
  • s_andras
    Nem tudom miről van szó, adott helyszíneken az openben játszó kollégák tevékenységét másolom, tipikusan pl amikor egy háborúnál összegyűlünk az ellent aprítani.
  • WarHead
    @andras, eljut hozzatok a legfrissebb ssl direktiva? faction officeri egyeztetes miatt kerdem.
  • RJoco
    Csak egy tipp: A térképen be lehet állítani, hogy mely csillagokat szeretnéd látni. Ilyenkor az útvonaltervező is csak azokat a csillagokat követi. Bár eddig én még csak a tankolható csillagokat jelöltem be neki, így nem tudom, hogy mi van, ha bubi-Colonia távon beadod neki csak a neutronokat vagy törpéket, amik a perem vidéken igencsak ritkák.
  • KiruHoshino
    Tegnap este engem is kimentett a Fuel Rats bátor pilótái. Hazafelé a Maia rendszerből pont egy olyan csillagnál fogytam ki a naftából amit nem tudtam scoop-olni. A srácok pillanatok alatt értem jöttek és nagyon barátságosak is voltak amellett, hogy megmentették a seggem. :)

Köszönet nekik.
  • s_andras
    És ez is megtörtént: Wosreti átalakult független, sárga rendszerré a galaxistérképen! Jejee.
  • Dzsini
    Tegnap elindult a CG az első, játékosok tulajdonába kerülő Megaship, a Gnosis építéséhez. A Canonn vár minden segítséget az LTT 377 rendszerben, szállítási és "kereskedővédelmi" (bounty hunter) küldetések is várnak a játékosokra.

Az állomáson van shipyard, kereskedelemnél ~3000 profit/tonnás lehetőség van 20 fényéven belül, úgyhogy villámgyorsan kész lesz, a lövöldözéshez pedig RES-ek bőségesen állnak rendelkezésre.
  • s_andras
    Ééééés igeeeeeeeen, átvettük a hatalmat!

A Wosreti party NULLA %-on áll, mi 86. Ennek ellenére a térképen még mindig kék és birodalmi a rendszer...
  • Dzsini
    Ez még csak ötletelés, nincs se bevezetve, se kidolgozva. És alapvetően az az ötlet, hogy mind a negatív, mind a pozitív (ha lesz) szépen lassan elmúlik idővel, és visszaáll semlegesre.
    És ez az egész független attól, hogy az egész bűn és büntetés rendszer is megérett egy rehaulra.
  • s_andras
    Lehet hogy csak én nem vettem észre, de eddig mintha sehol sem írták volna hogy ez a karmarendszer milyen esetekben tolódik el a POZITÍV irányba. Mert az nagyon nem járja, ha csak rontani lehet, és jócselekedetekkel pedig nem lehet visszatornázni, vagy jutalomért eleve csak felfelé növelni.
    -------------------------------------------------
    Wosreti helyzetjelentés: még a harc előtt kb 35-35%-on álltunk a birodalmi ellenfelünkkel, és már tegnap eltolódott 61-14-re, most meg 82-3!! (Közben az összes többi párt is lefelé megy.) De még mindig az övék az állomás... Remélem át fogják adni, kissé nonszensz három százalékkal birtokolni az egész rendszer kulcsát jelentő objektumot. Az is jó kérdés, hogy a galaxistérképen vajon elveszti-e majd a birodalmi kék színét és átmegy-e sárgába.
    Korábban megvolt az a bosszantó jelenség a CZ-okban, hogy rendszeresen eljött az a pillanat amikor az összes ellenfél ránk koncentrálta a tüzet, és a vadászunkat is pillanatok alatt elkapták - most ez mintha teljesen megszűnt volna, a CZ egy sétagalopp. A pajzsom legfeljebb harmada megy le néha, de aztán harc közben vissza tud töltődni 100%-ra!!
    És itt végre vannak kutterek. Sokat érnek, 100k fölött.
    Apró vicces bug, ez korábban is megvolt: ha valaki pont bevetett egy SCB-t miközben lekaptuk a pajzsát, néha a látvány szintjén ott a pajzs és "hullámzik" is a rátöltéstől, de közben valójában nincs ott és rég a hajótestet rongáljuk.
  • Dzsini
    Karmarendszer ötletelés
  • s_andras
    Most kezdődik a háború a Wosreti rendszerben, már War state van, de még nincsenek CZ-k. A tét: az egyetlen állomás, Jackson Hub, egy Ocellus megszerzése a SSL számára.
    (Amúgy mi ez a ronda reklám a jó kis elites téma helyett )
  • Dzsini
    Nézd meg bal felül a "levelek" között ha kaptál új üzenetet, látszik egy szám rajta