ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nimrod,

az is lehet. majd látjuk, hogy mit találnak a többiek, hátha akkor lesz vmi értékelhető párhuzam. te keresed valahol?
nibron,

beaconnél kiszednek ahogy elkezded aprítani/bünti jár érte. anarchy beaconnél meg nem olyan gyakoriak, mint a res-ekben. Ezért gól az anarchy res.ráadásul a videóban szereplő rendszer gyorsan elérhető bubin belül.
s_andras
Lehet az is a fő szempont hogy a legközelebb legyen a csillaghoz.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.24. 22:10:20

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Eljöttem a IC 2391 Sector GW-V b2-4 rendszerbe, itt 11 landable planet van, és egy olyan van, ami hasonlít anyagösszetételre és keringésre az első site-hoz és van egy érdekes alakzat rajta az űrből nézve. Esélyes lehet, hogy itt a site valahol, de ott még a többi 10 bolygó, meg az egész felületük, így elég esélytelen, úgy érzem ehhez még kell majd vmi útmutatás....:
mondjuk t-s hajókat sokkal többet találsz beaconnél, vagy uss-ben. 4-es szintű fejlesztésnek pedig mi értelme ha az 5-ösre hajtasz?
MerlinW
"- SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- és lenyílik a videó"
Azt hiszem ezt eddig is tudtam😊 Lassan 15 éve vagyok a fórum tagja😊 Előbb nem jelent meg a videó. Mindegy, összeszedtem 40-et, elég lesz 1-2 hajót kimaxolni.

[merlinw.org]

Ryder159
Hogy lehet változtatni a HUD színét?

- SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- és lenyílik a videó. Legalábbis le kéne neki, mit a többi spoilernek, nekem megy. Igen lövöldöztem, de Anarchy a rendszer, pont ezért kell ide jönni és ott nincs bünti, meg ki sem nyír senki, ha üres cargoval érkezel. A type-ok meg gyengék, egy tárral 4-5 -öt is le lehet szedni. Általában 3-asával vannak bennük ezek a cuccok és amiért még érdemes, hogy nemcsak Manipulatorok, hanem Distillery is van bennük, ami meg a 4-es szintű fejlesztésekhez kell, legalábbis Elviránál. De gondolom oda megy először mindenki, mert az a leghamarabb elérhető.... Nekem most a 2 type 6-ban distilleryk voltak T9-benm pedig 9db Manipulators.
MerlinW
Nem látom a spoiler tartalmát. Gondolom lövöldöztél T9-eket. Én már egy ideje nem lövöldözök, nincs is fegyver a használt hajóimon (80 millió kreditnyi bounty-zás után meguntam😊).

Mindenesetre a lenti site-on 1 óra alatt gyűjtöttem 28-at.

Más: EDenginer jó kis app
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.24. 19:26:27

[merlinw.org]

MarkBlade
Most 13400 a Hotas 😊 holnap nekem is hozzák.. ExtremeD-ben ha valaki tervezi..
Chemical Manipulatort így lehet a leggyorsabban szerezni: (Én pont ma mentem érte egy konda update-hez, 10 perc múlva egy type9-ben volt 3 csomag is, az 9 update gen.-hez elég)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jo. csináltamakkor egy Private Group-ot a nevet nem lehet változtatni, így maradt a 'GYURMAK'
akkor aki akar, ide csatlakozhat, egyelőre mindenki beléphet. Érdekes lehet a közös ancient siték keresése,
én ma este is elnézek arrafelé, mondjuk általában hétvégén jó mindenkinek, addig meg úgyis megtalálják a fanok
és meglesznek a koordináták szerintem. Nimrod, még az is lehet h a koordinátáknak lehet közük az oszlopokon
lévő jelekhez....
MerlinW
Akinek kell chemical manipulator, az itt kis szerencsével talál (re-log ha nincs)

[merlinw.org]

Ryder159,

annyit ért...😊
Ryder159
na jó én 2 ezerért vettem eBay-en<#banplz>

RJoco
Kicsit messzebb kell repülni az új site-okhoz:

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Miért csak károgsz? Csinálj egyet és tedd itt közzé, mi meg majd csatlakozunk <#awink>
Nem tart semeddig egy csoportot csinálni. Bár arra még nem jöttem rá, hogy a nevét hogy lehet módosítani.

RJoco
Újonnan is 15k a HotasX. Nekem is ilyenem van és nagyon tetszik. Bár nézegetem 2-300 eurós társait (más márkák), sokkal több gomb van rajtuk, de egyenlőre nem áldozok rá. És a tesztek alapján a HotasX a pontosabb és nem annyira lötyögős. Bár azóta azért kijött újabb is.

s_andras
Lehet hogy látták a fórumokon hogy iszonyatosan rossz irányba gondolkozik mindenki. De persze az is lehet hogy az csak egy jól kinéző animáció volt, csak nekem túl sok minden utalt egy irányba (bár én magam nem kezdtem itt mélyelemzésbe).

Nimrod,

Ha a háromszögeknek ebből a szempontból van jelentősége, akkor megint idióta az fdev, mert mi a vérért nem ad utalásokat rá, hogy megfejtse a közösség??? egyrészt sokkal izgalmasabb lett volna, másrészt meg ha már kínlódott vele, hogy kitalálja....😞?????
s_andras
Szerintem lett volna, méghozzá az oszlopokon villogó kis háromszögek alapján.

Kár, hogy nincs magyar Private group, legalábbis nem tudok róla, mehetnénk csapatostul ruinra vasászni. Én este elindulok hátha megtalálok egyet.
Ha Fdev még nem javította ki azt a hibát, hogy azokon a helyeken, ahol valami van egy nagy sötét kocka látható már elég magasról, akkor még lesz is esély kiszúrni a helyét...
Jaa! Úgy egyszerű! <#idiota>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

VJP,

Nem ebből jött ki, hanem az DFEV tette közzé, hogy hol vannak..(ill. a CG-re hivatkozva RamTah.) -Galnet News.
Nem volt itt semmi rejtély, meg megfejtenivaló a következő helyekre vonatkozóan, hülyítette magát az egész közösség...😊)))
Ryder159,

Pont ezt cseréltem le Saitek X56-ra, 15k-ért odaadtam volna, ha tudom h keresel. de már megbántam X56 annyi pénzt közel sem ért,
a Hotas-sal nagyon meg leszel elégedve!!!
Igazán nincs mit! 😊

gyurmak
Na ezt valaki nagy vonalakban magyarázza el, hogyan jött ki! Ebből?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Ez valszeg 4 site hely és ha követjük a logikát az össz. adat mind az 5 site scanneléséből jön majd össze. Ez elméletileg +100 millát jelent majd.(az alap 100 millához) Ja igen, és frissítik a szervereket, vélhetően a ruin1-nél is lesz változás- és a multiban...
Ryder159
Megjött a Thrustmaster Hotas X. Még ismerkedünk <#bee1>
#15062 Egy ilyet nekem is aztán soha többet ne látom a napfényt

MEGVANNAK AZ ÚJ RUIN-helyek, ill. csak a rendszerek, ahol lehetnek, úgyhogy fel! fedezésre! számítanak a community-re, kell is hozzá a sok játékos, hogy végigkeressék a rendszereket: Ja igen, és frissítik a szervereket, vélhetően a ruin küldetésben is lesz változás...

Synuefe ZL-J d10-119, Synuefe XO-P c22-17, IC 2391 Sector ZE-A d101 and IC 2391 Sector GW-V b2-4
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.24. 16:03:21
MerlinW
Jogos azt használom, csak félrenyomtam a tervezőben, köszi a szemfülességet😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.24. 15:43:54

[merlinw.org]

RJoco
Ez lehet, hogy mindig is ott volt, csak eltűnt a zajban.
Per/pill nincs nagy kedvem megint visszamenni, de lehet, hogy fél óra múlva a kíváncsiságom erősebb lesz.
A tegnapi ottlétről megvan a felvétel, de azon semmi hasonlót sem hallottam ki még nagy hangerőn sem. Lehet megnézem fülessel is.
A youtube videón nekem nem tűnt fel ismétlődés, anélkül meg nem hiszem, hogy értelmes élettől származna. Inkább csak egy 'effekt'.

s_andras
Szívesen, bármikor.
Még annyit hogy arra is figyelni kell, milyen messze van az állomás. Akkor lesz jó a profit/idő arány, ha minél kevesebbet kell utazni. 1-2000 LS már határeset.

MarkBlade
Köszönöm szépen! Új vagyok még most ismerkedek és próbálkozok. Nagy segítség!<#worship>
s_andras
https://eddb.io/commodity
Klikk a Profit oszlopra. A ritkaságokkal nem érdemes kínlódni, olyan kell amiből sok van egyszerre egy helyen: rabszolga, arany, stb
Ugyanitt a felső menüben a Trading-nél lehet tervezni. Arra menj rá hogy egy ugrással tudj két rendszer között ingázni.

MarkBlade
Pls adjatok tippet mivel lehet kereskedni ami jó pénzt hoz? Vagy program ahol jól meg tudom tervezni?
Rjoco,

Itt vagyok a ruinon, én is hallom ezt a hangot, de nem tudom, szerintem sem volt eddig, bár így hogy most figyel rá az ember, lehet h más. Egyébként itt a forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=2gC9X5H6MeU
s_andras
+hatékonyabb, azaz kevésbé melegszik. Felfedezőhajókra még a piros zónában lévő 2A-s is jó tud lenni, eseteleg egy kis mérnöközéssel.

etniez
Ilyet még én sem láttam. szép 😊
Én tegnap nem találkoztam semmi igazán érdekessel, fekete lyukak és neutronok váltották egymást.
Találtam egy Földet, ami Hold 😄

MarkBlade
Ez brutál jól néz ki...
Nem akarok belepofátlankodni, de egy 3A-s Power Plant nem lenne jobb? <#miaz> Könnyebb, erősebb, drágább.

Dzsini
Gyűrűs neutront még nem láttam...

Egy turistaküldetés is van hasonló rendszerhez (Collection of Wonders) - két fekete lyuk, balra egy gyűrűs fehér törpe, jobbra egy gyűrűs neutron:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Az ugrótáv a hajó össztömegétől függ, tehát ha teli van az üzemanyagtartály, akkor kisebbet tudsz ugrani, mintha (majdnem) üres lenne. Pár fényévet számíthat, ami a +300%-al akár tíz is lehet.

Ezért is fordul elő, hogy extrémebb felfedezők kérik, hogy legyen lehetőség arra, hogy üzemanyagot ki lehessen dobni, mert azzal lehet centizgetni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RJoco
Ezért ez na... wazze...

RJoco
És hol lehet megtalálni ezt a sugárzást?
Én itt vagyok de semmi.
Vagy solo-ban nem sugároz?

RJoco
Köszi, lehet, hogy akkor veszek egyet Li Yong-Rui-nál, úgy olcsóbb. 😊

MerlinW
A Konda? 220 misi körül. De kifejezetten felfedezésre van belőve. Nincs elég chemical manipulátorom, még gyűjtögetek. Ezt a build-et 58ly-ig lehet feltekerni. Van még 6% az 5-ös optimal mass-ban. Sőt, ha szerencsés fuel/jump értéket kapok a 60 is meglehet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 22:30:12

[merlinw.org]

RJoco
Cép! Nekem is kell! 😊
Normálisan felszerelve mibe kerül?

RJoco
Azért meg lehetett volna csinálni ezt jól is multiban és nem csak 15 aktív obeliszk van.
Mivel szkennelés után kialszik az obeliszk (solo-ban biztos), így multiban nyugodtan lehetne ugyanarra a kombóra akár 3 obeliszk is, de mindenkinek csak egyszer adna adatot és pénzt adott fordulón.
Mi lenne ennek az értelme?
A jónép nem 1 körül tobzódna.

MerlinW
A második kondám (56-ot ugrik):

És egy Asp találkozó

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.23. 21:31:10

[merlinw.org]

Tök igaz. És az FD-nek egy szerencséje van..hogy maga a játék jó és az irány is. csak hát a megvalósítás....