ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még egy kérdésem is lenne.Jelenleg Beagle Point felé tartok, viszont ha multicrew-ozni támad kedvem és haverhoz csatlakozom és ott meghalok akkor bukom az összes exploration data-t vagy mivel csak egy hologram vagyok,nem konkrét halálként számolja?
Köszi előre is
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Prohardverről, kiskuplung kollégától.
Tényleg működik. Alatta a hozzászólásokban van egy másik hely (Wu Guinagi), állítólag még több haszonnal. Most 1 órája írta Rorschach.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A házigazda, vagy egy moderátor állíthat rajta, ha tudja, hogy mit csinál.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
We’ve seen your feedback with regards to a number of bugs in the latest update, and the development team have been busy working on a release that focuses on fixing a large number of the common complaints. The release is currently scheduled for early May. These fixes include (but are not limited to) the list you can see below:
- Galaxy map UI tag not pointing to selected target body
- Packhounds having infinite ammunition
- Multicrew bug fixes
- Various Stability improvements across the board
- Missing Galnet articles will be fixed
- XBOX main menu softlock will be fixed
- Large frame rate drop when friends log in to the game
As mentioned above, there are other fixes and performance-related improvements included in the update. We’ll have the full list of changes for you as soon as it’s available closer to the release of the update in early May. Please do continue to support the game by reporting any bugs on our dedicated bug forum.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.04.20. 15:21:02
És raknék a hullra Heavy Duty G5-öt, az alapon ugyanis nincs tömegnövekedés (meglepő módon).
Ha nem pénzügyi okai vannak, akkor továbbra sem értem, miért nem kell a 7A FS, de te tudod 😉
A heat sink nem megoldás, hanem menekülési lehetőség.
Nyersz vele 1-5 másodpercet + amíg a pajzs bírja. Általában ennyi idő elég hogy elugorj.
De mivel ezt a hajót odakint használom, ezért ez csak elméleti lehetőség.
Kész a hajóm, még a life support nincs elkönnyítve, de az mostanában nem is lesz.
Vettem nagyobb FS-t és AFMS-t. Scanner +180% 😊
Elég komoly pénzeket ad végre a felfedezésre.
Megvan végre a 60. Gondolkozom, hogy leadok belőle egy kicsit és veszek még üzemanyag tankot.
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.04.20. 13:52:26
Az, hogy az ellen nem tud becélozni csak akkor működik, ha valami tapasztalatlant fogsz ki. Mint én, aki azt sem tudta, hogy épp mi van. Aztán rájöttem, hogy nem megsemmisült, hanem csak eltűnt a radarról. Viszont, ha pont sötétben vagytok a beltben, akkor elég nehéz megtalálna így a forgolódásban.
Egy master-nek nem hiszem, hogy gondja lenne célzás nélkül is rád lőnie. Főleg, hogy egy irányba haladsz. De még nem teszteltem. Lehetne akkor már nagyobb kapacitása is, mint 2.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hardverileg legalább egy >60 fps-es kamera kell hozzá. Kereső kulcsszó: FaceTrackNoIR
A dolog első hallásra jónak tűnhet, de szerintem végül senki sem használja tartósan, mert teljesen természetellenes az a szemmozgás, hogy a fejünket elfordítjuk, de a nézőpont ugyanott marad. Én is csak kipróbáltam ~2 éve, nagyon fárasztó.
Visszamenni meg nem fogsz tudni menni, mert mire betölt, már túlmelegedtél újra.
Ilyenkor az egyetlen esélyed, hogy seggel a neutronnak lenyomod a J-t és dobod is ki a heat sinket.
Továbbá akkor is hasznos, ha valaki megtámad. Nincs ezeken a hajón még rendes pajzs sincs. Ha kidobok egy heat sinket, akkor nem tud becélozni pár másodpercig, addigra meg el is ugrom.
SRV-t még én sem buktam soha, ha sebeződik javítom.
Én is egyetértek veled, sokkal macerásabb az Anaconda, mint az Asp Exp.
Én viszont már közel 60.000 fényévet összeugráltam és csináltam pár tesztet.
A legtöbb idő az ugrással megy el. Tehát minél többet ugrasz, annál tovább tart. Ha jól emlékszem, akkor a J betű lenyomásától az új rendszerbe érkezésig 25-30 mp telik el.
Továbbá ha messzire mész, akkor gyorsabb a neutronos ugrálás még úgy is, hogy közben keresgéled a térképen a neutronokat. És a neutron 5-el szorozza az ugrást, tehát minden egyes fényév nagyot számít, nem hogy 15.
Az üzemanyag tankkal kapcsolatban igazad van, de lehet beledobni még egy 32 tonnát és csak akkor is 4 fényévet veszítesz.
Tehát teljesen igazat adok neked, ezért is használom a bubin belül az asp expt, de ha messzire megyek, akkor csak a Konda.
Head Tracking-hez mi kell pontosan?Hallottam,hogy lehetséges lenne a játékban használni.
Egyszer velem is előfordult Colonia-i utamon. De szerencsémre a csillagnak hátat fordítva gond nélkül el tudtam jönni.
A nagyobb tank esetén úgy vettem észre, hogy azzal is számol a tervező, hiába üres a második.
Az útvonalnál be lehet állítani, hogy mely csillagokhoz akarsz ugrani. Így kiveheted az összes nem tankolhatót akár. 1000 fényéves távon ez eddig max 1 plusz ugrást jelentett nekem az Asp esetén. Viszont a csillagokat kerülve mindig tele tankkal haladtam. Ami azt illeti, csak M-es csillagokhoz ugortam, azok a legkisebbek, hamar kerülhetőek. Bár ebből két méret létezik, az egyik nagyobb, mint a másik.
Ha már van Amfu, akkor igénybe lehet venni a neutron csillagokat is és A vagy B napoknál szépen meg lehet tankolni, gyorsan. Azok nem olyan melegek, közelebb lehet menni, hogy a maxot szedje össze az FS. A központi fekete lyuk felé haladva egyre több a neutron csillag.
Második AMFUt azért raktam rá,mert az amfu magát nem tudja javítani,igy ha elromlik meg tudják javítani egymást.(0 tonna szal csak pénzbe kerül)
nagyobb fuel scoop szintén kényelem,sokat condázok,mire megkerülöm a napot hogy a következő rendszer felé ugorhassak általában fel is tankol 😄
A nagyobb tank(64t) szintén magáért beszél,simán beüthet egy terület tankolható nap nélkül így nem kell kitérőt tenni ,lehet haladni a cél felé 😊
magasélet expconda 😄
még lehet valami minimális rakteret raknék rá ha találkoznál valami addig ismeretlen artifactal,idegen bizbasszal, amit haza lehetne hurcibálni ,ne csak egy screenshotod legyen róla 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 16:10:42
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.19. 14:17:35
A sensorokon majdnem négy fényévet nyertem.
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.04.19. 14:15:22
Ha azt akarom, hogy többet tudja boostolni, akkor a power plantot kell elsősorban tunningolni vagy a power distributort átnyomni motor fókuszáltra?
Ha meg javítani kell, akkor lekapcsolom az FSD-t és be az AFMU-t. Aztán a javítás után vissza az egész.
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.04.19. 13:19:02
Hullt, power plantot és önmagát nem tudja javítani.
Tehát javítgatás előtt érdemes biztonságos környezetbe helyezkedni (megállni valahol normál térben az űrben, leszállni egy égitestre, stb.), és ott sorban javítgatni mindent. És például a life supportot azonnal visszakapcsolni, amint kész a javítás, hogy ne fázz meg nagyon 😊
Ebből adódóan az AFMU-t az ember kikapcsolva tartja, és csak a javítás idejére ad neki energiát, amikor amúgy is a legtöbb dolog (pajzsgenerátor, FSD, és ilyesmik) le vannak kapcsolva.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.19. 12:55:13
Még nem szervizeltem hajót az űrben.
Az nekem is egyértelmű, ha a meghajtást kell javítani, akkor azt le fogja kapcsolni.
Tudtommal Hull-t nem javít ez sem. (A listában amúgy sincs hull...)
Én fel sem tettem volna, bár 0T-s súllyal nem számít. Amit nem is értek...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.19. 12:40:03
Utána megyek felnyomom a felfedező rangomat elitre.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.19. 10:12:29
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
egyébként miért nem rakod vissza a régit? tulajdonképpen a két kártya ugyanazt tudja, az új egy picit gyorsabb, de abból nem lesz fps-ed. az a 2giga ram plusz meg semmit sem jelent egy belépő szintű kártyánál.
Az effekteket viszont legalább megtalálod a Coriolisban - minden eszköznél ki lehet választani minden fejlesztést, és legalább a határokat írja hozzá, és még effekteket is össze lehet válogatni, és mindegyiknél írja, hogy melyik mérnöknél elérhető.
Szerk.: most nézem Coriolison már az összetevő igények is ott vannak minden fejlesztésnél.
Akkor legalább minden megvan, bár összefoglaló táblázat nélkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.18. 19:04:03
Nagyon úgy néz ki hogy visszarakom a full-beam összeállítást. Most már biztos hogy az inara teljesen elavult, nem tud valaki egy friss összefoglaló oldalt? Van már pl beam-hez is efficient fejlesztés, inarán nyoma sincs.