ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont braben messze nem ilyen. azt sem tartom reálisnak, hogy csak az üzlet érdekelje, ugyanis mindig pont az ellenkezőjét csinálta. ő személy szerint szeretne nekünk feltétel nélkül jó dolgokat adni. viszont nem egyedül viszi a businesst, vannak rajta kívül is más döntéshozók. de összességében nekem inkább a balfaszság jön át, valahogy mindig azt érzem, hogy nem igazán tudnak mit kezdeni a saját helyzetükkel.
És ezért még furcsább az eset. De majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.27. 19:57:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Talán messzire mentem ezzel, de ha jobban belegondolsz, teljesen logikus, és bőven elképzelhető.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.27. 19:46:59
--------------------------------------------
Ja és a hangok egy része is még mindig vödörből szól..
Eddig se fértek hozzá olyan adatokhoz, amiket klikkelgetve nem értél el, de azokból egyre többet megnyitottak egyszerűen kezelhető módon (pl. csillagrendszer adatok, ásványi anyag információk, hajóadatok, kereskedelmi adatok és így tovább...). És ez most magyarázat nélkül megállt, és néhány helyen meg is fordult.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy a pilóta a hiperugrásnál még mindig eltűnik, ezt a hibát nem sikerült észlelni vagy feldolgozni a .01-ről a .02-re váltásnál...
Hogy jutottál a lenti következtetésre abból? Most több, mint háromszor annyian dolgoznak az Elite projekten, mint 2 éve a Companion API megjelenésekor, és jóval többen, mint 1 éve amikor még közvetlenebb volt a kommunikáció, és kijött pl. a Journal + a hozzá tartozó API. Hol függ össze ez a két adat? Nem létszámról, hanem odafigyelésről szól a dolog - elhanyagolták ezt a részét a közösségnek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.27. 17:32:19
Vadászindítás 4-ből 4x 100% hull volt, ez biztató.
Bolygóra szállásnál mintha javult volna az átmenet, de még mindig látom amikor vált, mert még így is túl sokáig hagyja kint a kisebb felbontást.
De máris itt van a 2.3.02 (így harmadik pont nélkül), tölthető is, ez gyors volt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.26. 18:48:37
-térképjelölő jó lett, sőt jobb mint valaha
-csillagtextúra is rendben
<#levele>#levele>:
-a mérnöki bázisok még mindig nem az elsők a kontaktlistában
Még nem próbáltam ki:
-vadászok indítási épsége
-bolygótextúra
A középen haladást már jó rég megszüntették, lehet hogy ez a hiba is visszatért?..
----------------------------------------------------
2.3.0.1 jön már most kedden! Jejee.
Éjjel az állomás frakció még rendes küldit sem adott. Pedig bíztam benne, mert rangot léphetnék, ha lenne küldi. És ki/belépés sem segített.
Bár nálam még egyik fő tulajdonság sem Elite, lehet azokra kellene kicsit jobban rágyúrnom?
Mondjuk már megszoktam, hogy ritkán kapok jó leosztást. És a legtöbbször akkor, mikor abba akarom hagyni a játékot.
Most már neki sem állok, bár fél óra alatt összejönne pár milla, de tuti, hogy akkor lennének a jó fuvarok, mikor abba kell hagynom. És a meló miatt tényleg abba kell hagynom.
A másik dolog, hogy érdekes mód a játékmódok közötti váltogatás nem oldja meg a repu bug-ot. Már a csík is szövetségest jelez és mégis lakat van a feladatoknál.
A Beluga-n gondolkodom már egy ideje. De az jóval szélesebb, mint a konda és múltkor alig tudtam kimenni, mert annyian jöttek be. Természetesen középen... És még egy Clipper is rám fordult, mikor beért a bedobón.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.04.23. 14:14:16
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Igaz, hogy pajzs híjján néha az apróbb "karcolásokat" javítani kellett, de a pajzs helyén lévő kabin meg két-három nagyságrenddel több pénzt hoz, úgyhogy megéri.
Ritkán előfordult, hogy láttam luxuskörülményeket igénylő utasokat is amihez Beluga kellene, de általában csak egyszer kell végigmenni az open/pg/solo váltogatáson ahhoz, hogy minden helyre jusson millió fölötti csoport, esetleg az utolsó 1-2 kabinba már "csak" 800e körüliek.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.04.23. 14:03:55
Én anno próbálgattam a silent-et, még csempészett áruval, de igencsak macerás.
Ha jó irányba állsz és nincs bemenő/kijövő forgalom, akkor amúgy a DC is bevisz minden gond nélkül és nem szkennelnek.
Pont most volt egy tiszta köröm, úgyhogy ráhagytam a komputerre a melót, az meg kényelmesen bevitt. Nem kíváncsiskodott senki.
Ez egy rendesen fittel Anaconda, fegyverrel. Bár még csak az FSD van tuningolva rajta, de épp azon gondolkodtam, hogy kéne egy piszkos meghajtó tuningot csinálni rá. Kíváncsi vagyok, mi lenne a végsebessége. És, hogy mennyire lenne meleg...
Ha meg lehetne valósítani, hogy kapcsolótábláról kapcsolgassam a modulokat és ne kelljen mindig félrenéznem, akkor lehet, hogy inkább a silent módot választanám. Már csak azért is, mert érdekesebb lenne. De, mivel ilyen nincs...
Illetve most jut eszembe, hogy már nincs rajta semmilyen hangár és a szkennerek is lekerültek. Pajzs, DC és egy raktér van a kabinok mellett.
Jobb, mint az ásatás, pedig tegnap még épp oda indultam.
Izgalmas, hogy a szököttekkel úgy kell besuhanni a levélbedobón. Anaconda-val 220-szal nem rossz. A végén épp meg tud állni. De onnan a DC már nem működik igazán jól. Annyira közel viszi a hajót az állomáshoz tolatásnál, hogy beleütközik a kiálló dolgokba (fék, irányító tornyok, stb.). És utoljára olyan szaltót dobott, hogy csak néztem és győztem megfogni a hajót. Még jó, hogy van rajta pajzs, arról nem mondok le.
Az is mázli, ha már az állomásban vagyok, akkor nem tudnak szkennelni. Egyik körnél kicsit elbaltáztam a bedobót és éppen nem tudták befejezni a szkennelésem, mert beértem. Ott meg hagytam már a DC-t dolgozni.
Eleve nem értem, hogy jön ide ez a Mad Max design...teljesen idegen az Elite világtól...
Pont így jött ki XD ...ááá dehogy: amikor kicsit több mint százzal (mármint 100e) fölé kerültem, akkor vettem egy bányászlézert meg egy raksicsomagot, megtankoltam, majd a piacon hidrogén üzemanyag és bioszemét vételével és azonnali eladásával 4-2/T CR bukással beszinteztem 😉
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.04.21. 20:45:24
Van egy "érdekesség" ezen a képen 😊
Album
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 15:51:13
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 08:19:39
Vajon ha passenger missiont csinál az ismerős akkor azután is kapok valamit?Erre rákeresek 😊
Még egyszer köszi Dzsini
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egyetlen "negatívum" érhet: ha vérdíj kerül e fejetekre, akkor a multicrew végén választhatsz úgy, hogy a vérdíjat elfogadod (vagy elutasítod, a teljes bevétellel együtt). Az meg, mire hazaérsz úgyis legacy bounty lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.21. 08:05:26