ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs semmi gond ezzel a Hotas-al sem. Persze belépő szint, és kétségtelenül nyikorog, recseg egy idő után, de a célnak megfelel. Ezen az áron nincs is más. A következő szint a Saitek (már Logitech) X52 Pro, de ez 60-65k körül van. A csúcsot jelenleg a TM Hotas Warthog jelenti, meg is kérik az árát (120k).
Kijött ugyan a TM egy új Hotas-al, de bár ne tette volna (T.16000M FCS Hotas). Bár a joy kellemes darab (Hall szenzor), de a Throttle irtó gáz szerintem. Az X52 pro szvsz jobb vétel ezért az árért.
Szóval teljesen jól használható a Hotas X, persze helyén kell kezelni a minőségét ennyi pénzért.
Valamit sejtek olvasván, hogy ez a hajók tömegével van összefüggésben...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.05. 00:52:59
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Teljesen meg vagyok elégedve vele. Olvastam teszteket is anno és a drága Saitek-et kicsit le is húzták a kar holtjátéka miatt, ellenben a HotasX-nek ilyen baja nincs.
A vibrációs funkció szerintem nem is kell bele, bár logitechben volt, de X3-ban annyira nem jött elő. Autózáshoz meg kicsit zavaró is volt, ha elfelejtett az ember holtjátékot állítani.
Vissza a HotasX-re. Szerintem nagyon jó. Az tényleg egy kicsi hibája, hogy hajlamos elcsúszni a deszkán és nincs rögzítési lehetősége, de lehet, hogy nem natúr fán kellene játszanom.
Az éppen 100-at is sikerül eltalálnom a sebességkarral, ami azért elég jónak számít. A Z tengelyben sincs ferdülés, nem úgy, mint a logitech-emben. Pontos, precíz szerkezet.
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.
Mivel az asztal kialakítása olyan, ezért a billentyűzetet nem tudom behúzni a HotasX közé, így vettem egy G13-as cuccot. A sebesség kar mellé téve nagyon jó kiegészítő.
A 40-50 eurós árával csak ajánlani tudom.
Jó lenne hozzá még egy pedál is, felszabadulna pár gomb, illetve egyszerűbb lenne a hajóval manőverezni. De ez majd minden HotasX-re igaz. Kivétel talán a két sebességkaros. De olyat nem próbáltam.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
(még akkor is, ha épp nincs)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.04. 18:03:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És még mindig a Hotasról van szó.
Gagyiság utal anyagminőségre,precizitásra,kis súlyra, kevés gombra és egyéb hiányokra. Van egy olyan érzésem hogy te budget cuccon kívül mást nem fogtál a kezedben. És az eladás mennyisége nem bizonyít semmit. Az userek nagy része az olcsó és vagy számára elérhető cuccokat veszi. Ez tény, mert a drágább hardverek és perifériákra szűkebb réteget céloznak. Attól nem lesz valami szar mert keveset adnak el belőle és jobb sem ha többet. thats all. Részemről ennyi
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.04. 17:55:09
Online vásárlás! Közel a j?v?.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Maxyka #17044 olvasd el ,értelmezd és sikerült, akkor fussál neki újra.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.04. 17:46:27
termék, szóval nem releváns a véleményed. Nyugodtan vegye meg magának aki kinézte a TX-et, több ezer felhasználó nem tévedhet.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.04. 17:22:56
Ha nincs elég üzemanyag, akkor annyit ír ki, ameddig elég, ennyivel csökken a max ugrótáv, ami jobboldalt zárójelben szerepel, ugye?
Eddig jól mondtam?
iSS!
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
iSS!

Kepet jobban megnezve, rossz a target, ahova ugrani akarsz, akkorat nem fogsz tudni, foleg ennyi uzemanyaggal. Re-route es talan szerencsed lesz egy kozeli rendszerrel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.04. 16:31:47
iSS!
iSS!
Nekem van ilyenem és olyan gagyi hogy már fájdalmas. 😞 A legfőbb baja ennek a típusnak hogy nem rögzül az asztalhoz normálisan folyamat elenged meg billeg minden baja van. Ha csak nem akarod oda pillanat ragasztózni akkor hagyd a fenébe 😄
Thrustmaster T.Flight Hotas X is van, meg a Thrustmaster T.Flight Hotas 4. A 4 az drágább is, gondolom csak tud többet is mint az X.
Ti melyiket ajánljátok? 😊 Az X-ről azt olvastam hogy pár mémi egy hónapos használat után kicsit recseghet, amit egy WD40 segít...
Valamint, úgy tűnik h a jelenlévő joystick-ok nagy többségének már nincs se force feedback se vibrációs hatásuk... 😞 Ez igaz?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PiszkosFred: Köszi neked is. 😊
Mindig megtamad(HAT)nak, akar van ra esely, akar nem a jatek szerint. Ha ertekesebb a rakomanyod (vagy utasod), akkor szinte biztos, hogy beledkot valaki (kalozok) haszonszerzes celjabol 😊 Ha nem tul ertekes a szallitmany, akkor az esetek 90%-ban tenyleg bekenhagynak, de meg igy is van esely, hogy valaki elkapjon.
Ha korozott vagy, akkor nyilvan rakomanytol fuggetlenul le akar vadaszni majd par fejvadasz.
Ha a rakomanyod lopott vagy a rendszerben illegalis/tiltott, akkor a "rendorseg" nem fogja jo szemmel nezni (elobb szkenelnek, aztan kotekednek), hogy csempeszel.
Ha taxizol es az utasod az, aki epp korozes alatt all, szinten johet a fejvadasz es/vagy a "rendorseg".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.04. 11:28:57
minden másra ott az eddb.io - beállítod, hogy mit keresel, mihez közel, és kapsz listát
Egy-két dolgot nem értek. Elválaltam egy kereskedelemi küldetést, ahol három egység vizet kell vásárolnom és eladnom annak az állomásnak, akinél elválaltam. Na de ahogy a kép is mutatja példának, én eddig felkutattam 3-4 állomást és eddig nem találtam eladó vizet... Mi van??! Nem lehet kapni vizet mindenütt?! Az emberiségnek alapvető szükséglete a víz az élet fenntartásához! Ehhez képest nincs mindenütt? What a logic...
Azt is észrevettem hogy szinte minden kereskedelmi és még futár küldikhez odaírja a játék hogy: "Hostile ships may be sent against you."
Pedig a elitedangerous.hu-n azt olvastam hogy a futár küldetések és az egyszerű kereskedelmi küldik veszélyessége alacsony! Nem?
Ezt a játék csak ijesztgetésnek írja...?
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Tegnap végre megvettem a játékot és már elkezdtem megismerkedni vele. rájövök lassan hogy mi micsoda s mire való. 😊 olvasom a leírásokat a bannerban lévő linkben.
Egy kérdésem lenne most, a mentésekről: Bárhol ellehet menteni (és kilépni) a játékot? Bárhol vagyok a világűrben, pontosan ott folytatja? Mitől függ?
Gondolom hogy a legbiztonságosabb ha az űrállomásoknál mentjük el az állást... Eddig így tettem, noha ennek hátülője hogy találni és el is kell érni egy állomást és ez nem pár másodperc...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.03. 22:25:49
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.03. 21:17:16
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85