ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt se találom... https://eddb.io/system Szóval sztem elírhattad....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
de ha azt mondod jó, akkor nincs baj vele, mert végül is az a lényeg. pláne ha valaki oculussal használja, mert akkor úgy sem látszik<#awink>#awink>
pontosság tekintetében pedig amit ez előző hsz-emben felvetettem példát, abból kiindulva abszolúte nincs túltolva. az elite-ben nincs ekkora pontosságra szükség, de vannak normálisabb szimek ahol igen. ennél a vezérlőnél be lehet állítani, hogy hány biten tolja be az adatokat, és elég nagy a különbség a 8 és 12 bit között, pedig ebben az esetben ugyanaz az a vezérlő.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de ha már itt tartunk, egy megjegyzés arról a gladiator hotas verzióról: kiábrándítóan néz ki. azt természetesen nem tudom mennyire használható, de ahogy kinéz, az rettenet. olyan, mint ha abból a hatvanas-hetvenes évekbeli bakelitből lenne. ez persze csak egy vélemény
Kíváncsi vagyok hogy fog működni,az embereket ismerve tuti lesz egy klán aki pont ilyen hajók kilövésére fog specializálódni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.07.06. 10:04:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más: megvan az összes (208) Thargoidokhoz köthető felszíni bigyó, egy Merope körüli gömbön belül van az összes és egy közülük permit locked (HIP 22460) ahova mutat még UL, de jelenleg elérhetetlen.
#17014 -re reagálva: sajnos nem Hellokitty 😞
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.06. 09:16:24
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt csak mellekesen jegyzem meg, hogy egy alkotoi folyamatnal olyan nincs, hogy "nem lehet/lehetetlen", csak "feladat/kihivas, amelyet meg kell oldani". Igy, ha nagyon akarnak, meg tudnak oldani az instanceokbol eltuno "inactive" hajok visszahelyezeset is. Valoszinuleg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy tényleg kicsit nagyobb erő kell a megmozdításához, mint mozgatásához, de ez még nem jelentett problémát.
Ha valakinek van kézügyessége, helye és esetleg kapcsolata, akkor össze lehet rakni egy csúszós kart. Vagy módosítani a meglévőt, akkor nem kell programozói tudás sem. Gyanítom ebben is csak egy forgó potméter van, amit ki kellene cserélni csúszósra és megcsinálni a házat hozzá. (T.HotasX)
A második gázkart meg simán beállítanám a fel/le irányra. A POV-on egyrészt kényelmetlen hosszútávon, másrészt nem olyan szépen szabályozható, mint a karral lenne és fog két gombot is. A nagy előnyét abban látom, hogy nagy hajóknál, ha alá vagy fölé kerülsz, a hajód orra a hasát vagy tetejét nézi, akkor elég szépen lehet gyepálni, csak tudni kell tartani a sebességét. Ehhez viszont vagy az alsó vagy a felső hajtóművek kellenek, míg a hátsó hajtóművek lehet, hogy nullán állnak.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az Elite ilyen szempontból nem tud persistent (tartós?) világot építeni, hogy te otthagysz valahol valamit, és azt a te távozásod után mások megtalálják.
Jelenleg erre egy kerülő megoldás van, a megashipek létezése (amik tulajdonképpen állomások), és a Gnosis a példa arra, hogy ez lehet játékosok felügyeletében, és (igaz a devekkel kommunikálva) ezek mozogni is képesek, most már szerverleállás nélkül (régebben csak a csütörtöki frissítések alatt volt erre lehetőség).
Ha ezt továbbfejlesztik arra, hogy valamilyen adminisztrációs felületen át a játékosok közvetlen tudjanak ilyesmit elkövetni, akkor változhatnak a dolgok.
igen ez így van, de gondolj bele melyikkel lehet eredményesebben mondjuk harcban jobban manőverezni. a nagy de kicsi (8 bites) felbontásúval, vagy a pici de nagy (12 bites) felbontásúval? arról meg már nem is beszélve, hogy mennyibe kerül egy 12 bites érintésmentes atompontos gázkar. van egyáltalán ilyen? másik probléma, hogy a bólogatós gázkarok mindegyike picit beragad, ezért aztán nem is lehet nagyon finonam feljebb vagy lejjebb pöccinteni a gázt. a megoldás a sínen futó gázkar lenne, de egyrészt nem igazán kapni, másrészt egy vagyon. hiába van állítható nyomatékú gázkarod, akkor is beragad. na ez meg nem.
a két gázkart oda konfigolod ahová akarod, de te most komolyan rátennéd a fel/le directional thrusterra?😄 én az elite-nél a baloldalit csak támasznak használom (azon pihentetem a bal tenyeremet), és csak a jobboldali throttle, így megtámasztva sokkal jobban lehet vezérelni.
Enélkül nem sok értelme van.
Amúgy meg kinek mi jön be.
De erről nem tudok semmit, csak gondolom. Ha valaki tud valami konkrétat, akkor ossza meg velem is, legyen oly jó!
(i-j-I-l-1...)
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.07.05. 22:10:49
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
😄
Nekem Warthog-om van, imádom is, csak az a gondom vele, hogy ez elsősorban nem space szimhez való (eleve ugye A-10C replika), meg pl. Elite-ben semmire sem használható a szeparált, 2 hajtóműves gázvezérlés, mivel itt minden hajó tkp. egyetlen hajtóművel megy. Jó lenne már ha ráébrednének a gyártók, hogy a Hotas eladás az űrszimek miatt ugrott meg, és csinálnának végre egy dedikáltan ehhez a műfajhoz fejlesztett Hotas-t, ahol pl. a horizontális axishoz is van egy mini stick (tudom, hogy az új TM-en van, de annak meg nem jó a gázkarja és egy meglévő stick mellé tették, ami így csak félmegoldás). Nem étem, miért nem mozdulnak már rá a témára. Gamer széktől kezdve minden hülyeség van, csak egy rendes space simes hotas nincs.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.07.05. 20:30:16
Na most én ezt nem értem!
Azt hiszem/tt hogy csinálom a jó pár federation küldetéseket hogy meglegyen a sol permit. Kép is mutatja hogy épp az olyan küldetéseket vállalok el amin a sarokban is látható a federation logója...
DE!
Már csináltam ilyen küldiket (asszem 5-8-at) és mégis a jobb oldali panelen azt látom hogy federation reputation szintje még mindig netural és 0 %-on áll!
Mi a francot nem értek?! <#zavart2>#zavart2><#confused>#confused>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
En szeretem a valamit valamiert elvet, ezert pl a nagy monstrum gepeket - HA rajtam mulna (de nem igy van persze) - kitiltanam az allomasok kb. 8-10 kilomteres tavolsagabol (ellenkezo esetben jon az allomas szokasos szabalysertesi protokolja), vagyis kint kell(ene) leparkolnod es ugy bemenned egy leszallo egyseggel az allomasra. Vagy orbit palyan hagyni es ugy leszallni a felszinre. A lenyeg, hogy mint a valo eletben neha a kocsidat, ott kell hagynod az utcan, es nem allsz be a garazs vagy orzott parkolo biztonsagos teruletere. 😊
Na ezen ido alatt, amig tavol van a kapitany, nagyobb eselyed lehetne megtamadni, mint face to face csataban, amikor is egy porszem harcol a sivataggal... Igy viszont, a kint hagyott hajon bar lenne automata vedelmi rendszer, de amig a jatekos az allomason dekkol es onnan vissza nem er es be nem dokkol a sajat hajojaba (ami nem 2 perc), addig nagyobb eselyed lenne esetleg feltorni, rakomanyt lenyulni, esetleg megsemmisiteni, stb.
Adna egy kis extra jatekelemet az is, hogy kiszurod a radaron ezeket a hajokat, aztan koveted oket az adott rendszerben, feltunes nelkul predara varva varod, hogy leszalljon, dokkoljon, es akkor "lecsapsz". 😊
oke, agymenes meg minden (dolgozni nincs kedvem, hiaba na), de ha rajtam mulna, akkor valami ilyesmit csinalnek. Illetve a hajokat is kint hagynam, lathato, elerheto formaban ha offline valaki, mint egy survival jatekban a jatekos karakteret logout utan.
Egyébként ez tényleg a Gladiator licence lehet, 1:1-ben úgy néz ki.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Nagy álom egy vertikálisan felépített hajó de szerintem az ellenkezik az elite törvényeivel 😞
CMDR Alot irányításával a Rhonda nevű Anaconda teljesítette ezt a távot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(ez "unlimited" kategóriás eredmény, tehát minden mérnöki módosítás ugrásnövelés, neutronozás és egyéb engedélyezett)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.05. 10:34:50

Tekintve, hogy Fer-De-Lance-okat indít, valószínűleg egy kezdeti megaship / capital ship ötlet lehetett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.05. 08:11:10
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.05. 08:07:40

Néha előszedi valaki valamelyik fórumon, és akkor néhány hozzászólás születik a témában 😊
Az aktuális ugrótáv kijelzése (ha szintézist használ az ember, akkor) egy teszteletlen, bugos szar!
Ne írjon ki 115,05-öt, ha nincs annyi az ugrótáv!
Ez a jó válasz.
iSS!