ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A közösségi célokat pl. lehet együtt játszani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.01. 18:19:23
Ez alapján került térképre a rengeteg új helyszín
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.01. 07:11:32
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
(cserébe néhány ritka matéria és adat épp eltűnt a játékból (értsd: nem jelenik meg sehol - se küldetésben díjként, se signal sourceokban), ami kellene a mérnököknek, de ezen rajta vannak)
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
És igen, ez egy "netes" játék - tulajdonképpen egy MMO. A kliens a gépeden van (nem is túl nagy), a világ pedig szerte a világban (az Amazon felhőszerver-szolgáltatásában), és Cambridgeben.
Létezik és megvehető amúgy a dobozos változat, de az igazából az indító egy régi változatát tartalmazza a kód mellett, ami elsőre letölti a legfrissebb indítót, aztán a játékot. Tehát elsősorban szép, és polcra való tárgy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.30. 14:27:28
Amellett viszont játék szempontjából mindegy, hogy Steamen vagy Frontier Storeban veszed (Frontier regisztráció amúgy is kell hozzá, és ők is adnak steames kulcsot ha kérsz, hogy bekerülhessen a könyvtáradba), annyi a különbség, hogy ha Steamen veszed, akkor az ár kb. negyedét a Valve teszi zsebre, mígy a Frontiernél vásárolva a teljes összeg a készítők zsebébe kerül.
Azért szerintem lenne itt bőven tennivaló, hiszen a sokféle tárgy rengeteg kombózásra ad lehetőséget, mint a guardian romoknál.
Az elméletről miszerint magától növekszik, az a véleményem hogy téves, hiszen vannak látványosan beomlott járatok hatalmas törmelékkupacokkal.
Kipróbálni úgy is lehet, hogy megveszed Steam-en, ahol 2 órád van belenézni, hogy tetszik-e, ennyi időn belül kérhetsz refund-ot (de csak akkor, ha a vásárlástól számítva 14napon belül vagy). Most érdemes venni egyébként, mert jelenleg akciós.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.29. 21:25:12
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 20:45:14
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Haladóknak: Formidine rift, Distant Worlds útvonala, és a Guardian romok 😊
Rákattintok a bejelentkezés gombra, megjelenik és a kódkérő ablak és eltelik alig 3 mp és meg is jön az a email.... és semmit se tudok csinálni... Mi lesz ha a steames vásárláskor is fogja ezt csinálni? dobjam ki a 29 EUR-t?! (a budle packot szeretném megvenni majd jul. 5-ig mert így olcsóbb.) <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 16:47:59
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De mostansag mar forditva mukodik. Steamrol telepited, onnan inditod, bejon a frontieres launcher, ahova viszont mar az egyedi account/pass kombinaciot kell beirnod.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most vagy ingyenesse valt, vagy ingyenes volt eleve es mar nem elerheto, nem tudom, csak azt, hogy olvastam rolna, hogy mindenki inkabb a komplett jatekkal jatszott, nem a shooter resszel.
A steamen vasarolt jatekhoz kapsz egy kodot (talan a CD keys menuben lesz majd), azt kell redeemelni a frontier accountodon, talan utana mar nem ker majd ujabb emailes megerositest, vagymi a fene ez a loophole amit epp kifogtal 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 16:19:30
Milyen levesbe menésről beszélsz? Kudarcba fulladt a trial?!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 16:11:10
Játékban csak Charlie Alpha Lima ként hivatkoznak rám az állomások 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.29. 16:10:44
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elkezdtem érdeklődni ez játék iránt. Le is tölteném a trial verzióját a launcher-jén keresztül...
regisztrálni kellett, oké megtettem, ezen az oldalon.
DE amikor a launcherbe bejelentkeznék, oké, be kell írni egy 5 karakteres kódot amit az email címemre jön. beírtam, kattintottam a sublit gombra, erre újra megjelent a bejelentkező ablak... gondoltam hogy újra be kell jelentkezni megerősítésként, de nem... hanem újra az kód kérő ablak jött be és újra jött az a mail, oké újra. de hiába. újra és újra ez jön... már 4 ugyanaz a jellegű mail jött emiatt!!! bepipáltam a jelszó megjegyzést is, SEMMI!
csak folyamatosan az új és új kódot kér és küld....
MI A RÁK VAN????
A keresővel pénzt szedni lehet gyorsan, csak a felfedezés "izgalmát" veszi el. Pl. tegnap a lista elvitt 2db gyűrűs ELW-re is, amiből korábban hónapok alatt egyet ha találtam és nagy izgalommal fotózgattam le. Most meg...
De nyilván nem kötelező ezt használni, viszont gyors pénzkeresetnek kiváló. Repuzni meg mérnöközni úgyis kell, azon nem segít akárhány milliárd sem.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.29. 15:44:45
*: persze nem próbáltak ki valóban minden konténertípust, így a minden szó csak feltételezés 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.29. 14:13:33

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 14:00:19
Megvárok mindenkit, ezt a napot erre szántam. Több turnust is lehet tartani 😄 Csak a guardian cuccok fogyni fognak, mert amikor a hibás működés van, az felemészti a tárgyakat. Különben a 6 guardian tárggyal elképzelhető egy olyan kombináció, ami nem robbanáshoz és nem az alap térképhez vezet, hanem valami még újabb jelenséghez..
én olyan nyolc körül tudnék csatlakozni leghamarabb és ez is símán eltolódhat,szal ha valaki más is csatlakozna rám ne várjatok.
Azért irni fogok itt ha fel tudok lépni aztán majd jelzed hogy mi a tényállás 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tegnap egyébként UP keresés közben engem is 10 percenként kidobott legalább egy órán keresztül ilyen matchmaking meg auth. server hibákkal.
Egyébként úgy lesz a legjobb becélozni a helyet hogy én mindig elindulok felfelé lassan SC-ban, és aki érkezik, látni fogja a csóvát. No meg össze is wingesedünk.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.29. 13:41:44