ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Aztán valahogy beadta, de én csak soloba nyomom. 44 adat már megvan.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dzsini
Együtt repülni lehet (akár többen egy, több üléses hajóban is), olyan küldetések, amiket legalább 2 pilótának kell együtt teljesítenie jelenleg nincsenek.

A közösségi célokat pl. lehet együtt játszani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maxyka
Közös küldizést nem tesz lehetővé a játék? Pl: egy baráttal úgyan abba a rendszerbe szállítani vagy hasonló lehetőség a játékban ? Mert gondolom mindenkinek mást ad az adott hely.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Néztem TheYamiks 12 órás streamjét erről. Alkalmanként átváltott solora, vagy onnan vissza privát csoportra(az egyik társával tolta), ha nem az jött, aminek kellett volna. Ha váltasz, az oszlop megint fénylik és újra szkennelhető.
Ha az előtte nem hallott robbanás szerű hangra gondolsz, az inkább a hajtómű booster hangja. A "dudálások" előtte is vannak, főleg az első percben.
MikX
Nomármost az ok, hogy összeszedtem a cuccokat, megyek is az adott obelisk-hez az adott cuccal, elsőre ok, megjelenik az adat, másodiknál már nem, ott szerencsétlenkedtem még egy sort, aztán csak meglett, de a 3. nál már abszolute semmi, ja és egy mellette lévőt is lescanneltem, annak Casket, Totem kell, ami nekem jött volna a leírás alapján az meg Totem, casket, no mármost az sem mindegy melyik melyik után van? asszem én így ezt hagyom a 'csába, mer ennyi szerencsétlenkedés helyett játszhatnék is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tikal
Ez így van, amint meg van az Adder már simán csinákhatod a 150-200ezres küldiket.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Az a discovery scanner dudálása.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maxyka
Bocs az offért 2:38 nál mi adja azt a brutális hangot? Talán ebben a játékban vannak a legfaszább hangok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.07.01. 18:19:23

Dzsini
Salomé búcsúüzenete

Maxyka
Ennek a csávónak olyan jók a videói 😄 Kellemes megnyugtató hangja és stílusa van.

Dzsini
Rengeteg tudomány

Ez alapján került térképre a rengeteg új helyszín
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.01. 07:11:32

Dzsini
Canonn dolgozik - 25 aktív, és 9 inaktív helyszínt találtak.

s_andras

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Köszi az infót!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Dzsini
Hajtóműszínek a boltban - meg pár új névtábla, meg 20% kedvezmény csomó mindenre

Dzsini
Igen, az most épp úgy néz ki működik.

(cserébe néhány ritka matéria és adat épp eltűnt a játékból (értsd: nem jelenik meg sehol - se küldetésben díjként, se signal sourceokban), ami kellene a mérnököknek, de ezen rajta vannak)

Jól látom, hogy most már soloban is végig lehet szkennelni a 101 adatot?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Dzsini
Nem túl rég voltak linkelve alapozós videók, ilyesmik - azokat nézd meg, ha épp van rá szabadidőd.

És igen, ez egy "netes" játék - tulajdonképpen egy MMO. A kliens a gépeden van (nem is túl nagy), a világ pedig szerte a világban (az Amazon felhőszerver-szolgáltatásában), és Cambridgeben.

Létezik és megvehető amúgy a dobozos változat, de az igazából az indító egy régi változatát tartalmazza a kód mellett, ami elsőre letölti a legfrissebb indítót, aztán a játékot. Tehát elsősorban szép, és polcra való tárgy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.30. 14:27:28

CptSAB
Okés. Köszi az infót. Egy árban akciózzák mindkét helyen. Már régi bútordarab vagyok így megszoktam, hogy van egy fizikai verzió, ami ha gond van akkor előkerül a telepítő és gond egy szál sem, de akkor ez kb. úgy megy mint a többi "netes" játék, hogy lényegében egy kliens fut a gépen és frissítgeti magát, amikor új verzió jön ki. Keddig, fizetésig marad a tülkön ülés.. meg visszaolvasom a fórumot, mazsolázgatva.
Dzsini
Csak kódot kapsz, és nem is igazán tudod kiírni. A játék folyamatos online jelenlétet igényel, és gyakran frissül, tehát a telepítőddel amúgy se érnél el sok mindent.

Amellett viszont játék szempontjából mindegy, hogy Steamen vagy Frontier Storeban veszed (Frontier regisztráció amúgy is kell hozzá, és ők is adnak steames kulcsot ha kérsz, hogy bekerülhessen a könyvtáradba), annyi a különbség, hogy ha Steamen veszed, akkor az ár kb. negyedét a Valve teszi zsebre, mígy a Frontiernél vásárolva a teljes összeg a készítők zsebébe kerül.

CptSAB
Sziasztok! Tervezem a játék megvételét, (C64-en toltam a jó öreg Elitet illetve PC-én a Frontiert) még az akció keretén belül. A kérdésem az, hogy hol érdemes megvenni? Steam-en vagy a Frontierstore-ban. Telepítő képfájlt kapok valamelyiken? Ha már megveszem, jó lenne kiírni lemezre a programot, hogy meglegyen. Előre is köszi, ha bárki tud segíteni.
Maxyka
Ps4 dobozos verziót 26.ra igérték, mikor lesz belőle valami? mert még mindig nincs.

s_andras
Nemrég megváltoztak a dolgok, úgyhogy a régi receptek nem (mindig) működnek.. Volt egy bug is ami miatt egyáltalán nem lehetett megcsinálni, de azt pont most javították a 2.3.10-zel, úgyhogy jókor kezdtél bele. Próbálj friss kombókat guglizni. Ezeket a térképeket frissítették.

MikX
Sziasztok! Sok idő után ujra belefogtam a játékba, meglátogattam a alien hajót/bázist, akármit, meg most felvettem a guardian ruin-os küldetést, elmentem az első site-ra, próbálom begyűjteni mindenből a kettőt, és csinálgatni, canonn spreadsheet-et nézegettem, de még elég zavaros a sok cucc, valaki leírná, ha megkérhetem hogy hogyanis megy?

s_andras
Térkép a Zűrhajó belsejéről. (Csúnya, de ennyire futotta sebtében. Kerestem, hátha valaki már csinált, de nem találtam.)
Azért szerintem lenne itt bőven tennivaló, hiszen a sokféle tárgy rengeteg kombózásra ad lehetőséget, mint a guardian romoknál.

Az elméletről miszerint magától növekszik, az a véleményem hogy téves, hiszen vannak látványosan beomlott járatok hatalmas törmelékkupacokkal.

Steam-es vásárlás esetén sem kell a Steam klienst használnod, indíthatod anélkül is.
Kipróbálni úgy is lehet, hogy megveszed Steam-en, ahol 2 órád van belenézni, hogy tetszik-e, ennyi időn belül kérhetsz refund-ot (de csak akkor, ha a vásárlástól számítva 14napon belül vagy). Most érdemes venni egyébként, mert jelenleg akciós.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.29. 21:25:12
wollnerd
Oké, köszi. Látom nagyjából h miről szól. Ránézek majd részletesen is! 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 20:45:14

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én is a bundle-t vettem és ugyanezt csinálta, a lenti linket megnyitva és követve a lépéseket működni fog.

https://steamcommunity.com/app/359320/discussions/0/611702631217898900/

Dzsini
Jelöld be a térképen a Buborékot, Coloniát, és a Sagittarius A*-ot.

Haladóknak: Formidine rift, Distant Worlds útvonala, és a Guardian romok 😊

wollnerd
Erről beszélek. Ide valójában a steam klucsot kell beírni a vétel után?! Szöveg alapján nem úgy tűnik...
Rákattintok a bejelentkezés gombra, megjelenik és a kódkérő ablak és eltelik alig 3 mp és meg is jön az a email.... és semmit se tudok csinálni... Mi lesz ha a steames vásárláskor is fogja ezt csinálni? dobjam ki a 29 EUR-t?! (a budle packot szeretném megvenni majd jul. 5-ig mert így olcsóbb.) <#falbav>

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 16:47:59

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

s_andras
Lehet hogy tévedek és azóta vannak változások, de én ott tartok, hogy vásárlás nélkül semmilyen módon nem lehet játszani. Valaha volt ez a combat training demo, de beszüntették, gyakorolni is csak a teljes verzióval lehet. A CQC (másképpen Arena) egy ideig önállóan megvehető volt 2000 Ft körül, de ez a lehetőség is megszűnt. Talán egy pár nap (egy hétvége?) erejéig volt ingyenes egy akció keretében (csak a CQC). Viszont a teljes játéknak azóta is része, és vannak akik játszanak is vele.

PiszkosFred
A cdkulcsos dolog mukodott anno visszafele is, a karriert mindenki a frontieres launcherrel kezdte, steam nelkul. Aztan felkerult a jatek a Steamre (eloszor onallo produktumkent szezononkent, igy volt ket Eliteunk is egy idoben, az alapjatek es a Horizons, aztan egyberakta az egeszet szezonpass megoldassal), igy a frontieres accon kaptunk egy-egy steam kulcsot, amelyet aktivalhattunk.

De mostansag mar forditva mukodik. Steamrol telepited, onnan inditod, bejon a frontieres launcher, ahova viszont mar az egyedi account/pass kombinaciot kell beirnod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nagyon halvanyak az emlekeim, mert elejetol kezdve megvan a jatek igy sosem figyeltem a trial, demo es egyeb vadhajtasokat, de mintha lett volna egy olyan otlete a Frontiernek, hogy megvasarolhatova tette minimalis osszegert (lehet akar ingyen is) az CQC-t (close quarter combat), amely egy ilyen csapat alapu dogfight moka volt, arena jellegu osszecsapasban. De mivel az alapjatek resze is ez egyben, igy a legtobb jatekos az alapjatekon keresztul jatszott vele, a tobbi uj/erdeklodo jatekos meg nem nagyon erdeklodott ezirant, inkabb ok is megvettek az alapjatekot. Igy, mivel mindenki az alapjatekkal jatszott, idovel a CQC ment a levesbe.

Most vagy ingyenesse valt, vagy ingyenes volt eleve es mar nem elerheto, nem tudom, csak azt, hogy olvastam rolna, hogy mindenki inkabb a komplett jatekkal jatszott, nem a shooter resszel.

A steamen vasarolt jatekhoz kapsz egy kodot (talan a CD keys menuben lesz majd), azt kell redeemelni a frontier accountodon, talan utana mar nem ker majd ujabb emailes megerositest, vagymi a fene ez a loophole amit epp kifogtal 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 16:19:30

wollnerd
A combat training demo-ról beszélek...
Milyen levesbe menésről beszélsz? Kudarcba fulladt a trial?!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.06.29. 16:11:10

Caliph
még az is lehet hogy 33 😄 amint hazaérek megnézem 😄

Játékban csak Charlie Alpha Lima ként hivatkoznak rám az állomások 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.29. 16:10:44

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
Van trial verzioja? 😊 (mert ha jol emlekszem, akkor csak a CQC volt, ami egy ingyenes dogfight jellegu arena volt, de az igen ment a levesbe talan)

wollnerd
Sziasztok!

Elkezdtem érdeklődni ez játék iránt. Le is tölteném a trial verzióját a launcher-jén keresztül...
regisztrálni kellett, oké megtettem, ezen az oldalon.
DE amikor a launcherbe bejelentkeznék, oké, be kell írni egy 5 karakteres kódot amit az email címemre jön. beírtam, kattintottam a sublit gombra, erre újra megjelent a bejelentkező ablak... gondoltam hogy újra be kell jelentkezni megerősítésként, de nem... hanem újra az kód kérő ablak jött be és újra jött az a mail, oké újra. de hiába. újra és újra ez jön... már 4 ugyanaz a jellegű mail jött emiatt!!! bepipáltam a jelszó megjegyzést is, SEMMI!
csak folyamatosan az új és új kódot kér és küld....

MI A RÁK VAN????

Egyébként szerintem nagyon jót tett a felfedezésnek az átszabott árazás, ugyanis pl. a terraformálható "kődarabok" esetén a sima ér kb. 900-at míg a terraformálható 180ezret! Bár nem ez a legjobban fizető planéta, de -most a road to rich keresőt félretéve-, normál felfedezésnél így már van értelme szkennelni a rocky body-kat is, mert ott is bele lehet futni értékesebbe. Korábban ezekre már rá se néztem. Ammóniánál, ELW és TWW-nél vagy HMC-nél pedig már tudjuk, mennyire jól fizet.
A keresővel pénzt szedni lehet gyorsan, csak a felfedezés "izgalmát" veszi el. Pl. tegnap a lista elvitt 2db gyűrűs ELW-re is, amiből korábban hónapok alatt egyet ha találtam és nagy izgalommal fotózgattam le. Most meg...
De nyilván nem kötelező ezt használni, viszont gyors pénzkeresetnek kiváló. Repuzni meg mérnöközni úgyis kell, azon nem segít akárhány milliárd sem.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.29. 15:44:45
s_andras
Az is nagyon közel van ide.

Dzsini

Dzsini
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy minden* nem-unknown cuccra ugyanúgy reagál, még hutton bögrére is.

*: persze nem próbáltak ki valóban minden konténertípust, így a minden szó csak feltételezés 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.29. 14:13:33

PiszkosFred
Ugyanez orbitalrol erkezve (csak hogy mit keressen az ember a felszinen, tavolrol)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 14:00:19

s_andras
Rendben. Van sima Caliph és a Caliph3 keresés csak azt hozta ki hogy Caliph33

Megvárok mindenkit, ezt a napot erre szántam. Több turnust is lehet tartani 😄 Csak a guardian cuccok fogyni fognak, mert amikor a hibás működés van, az felemészti a tárgyakat. Különben a 6 guardian tárggyal elképzelhető egy olyan kombináció, ami nem robbanáshoz és nem az alap térképhez vezet, hanem valami még újabb jelenséghez..

Caliph
Hát most lehet röhögni fogsz,de pontosan nem tudom a cmdr nevem,lehet hogy egy 3as utánna van még toldva mert csak horizons kieggel csatlakoztam a játékba és szerintem az alap Caliph már foglalt volt 😄
én olyan nyolc körül tudnék csatlakozni leghamarabb és ez is símán eltolódhat,szal ha valaki más is csatlakozna rám ne várjatok.
Azért irni fogok itt ha fel tudok lépni aztán majd jelzed hogy mi a tényállás 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

s_andras
CMDR CALIPH ? Ha igen, felveszlek, és majd PG-t csinálunk. Kb mikor jó neked?

Tegnap egyébként UP keresés közben engem is 10 percenként kidobott legalább egy órán keresztül ilyen matchmaking meg auth. server hibákkal.

Egyébként úgy lesz a legjobb becélozni a helyet hogy én mindig elindulok felfelé lassan SC-ban, és aki érkezik, látni fogja a csóvát. No meg össze is wingesedünk.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.29. 13:41:44

Caliph
én ottvagyok(remélem) a bolygónál,tegnap leszállás közben kifagytam , aztán authentical server vagy mi miatt vissza se engedett,5 percig próbálkoztam aztán elengedtem a dolgot,remélem a hajó megmaradt,meg hogy ott vagyok még a közelben és nem vágott vissza pár rendszerrel korábbra

s_andras
Na ki fog jönni? <#integet2>
A cím _itt_ és itt is látszik 😉

Maxyka
Igazából ez a powerplay amit még nagyon érdekesnek találok és jó sok beleölt időt látok benne főleg hogy ez egy weekly esemény.